Amr

Hotel jak najbardziej ok. Czysto, smacznie i da się wypocząć.

Hotel położony przy plaży, piękny widok na zachody słońca, a do snu kołysze szum morza, czysty, pościel i ręczniki zmieniane codziennie. Natomiast pokoje należy wybierać zdecydowanie tylko od strony morza, z drugiej strony głośna ulica. Dostępność leżaków, zarówno na plaży jak i przy basenie bez problemowa. Jedzenie całkiem smaczne, codziennie do wyboru mięso, ryba lub owoce morza i makaron, dużo warzyw zarówno pieczonych , jak i surowych, desery niestety przepyszne ;-) Pobyt bardzo udany. Wycieczki, niestety nie były tanie, ale zdecydowanie warto było pojechać nad jezioro Komani i rejs statkiem z Vlora

Hotel bardzo czysty i nowoczesny. Obsługa miła i chętna do pomocy. Wystarczają ilość leżaków na plaży z parasolami.

Super, czysto blisko plaża. Jedzenie trochę za monotonne.

Podczas naszego pobytu w hotelu AMR w Albanii byliśmy zachwyceni nowoczesnymi i czystymi pokojami oraz bliskością miasta Durres. Personel był niezwykle pomocny. Chociaż życzylibyśmy sobie więcej wieczornych atrakcji, ogólnie hotel stanowi doskonałe miejsce dla par. Seredecznie polecam.

Kod hotelu HOT42083
Nazwa  Amr
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Durres
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, rowery, bez paszportu

Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego

Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami

Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Jarosław

Hotel jak najbardziej ok. Czysto, smacznie i da się wypocząć.

Zalety

Bardzo fajna lokalizacja zaraz przy plaży, gdzie znajdują się hotelowe bezpłatne leżaki z parasolami i nawet co nieoczywiste kosz na śmieci.

Wady

Dużym minusem są plastikowe kubki w których podawane są wszystkie napoje .

Beata

Zalety

hotel praktycznie na plaży, przy długiej promenadzie, sklepy restauracje w zasięgu ręki

Sylwia

Zalety

Czystość, nowoczesność, obsługa mówiąca płynnie po angielsku, duża i czysta plaża.

Wady

Brak opisów jedzenia (bez jakiekolwiek opisu ciężko stwierdzić co leży na talerzu, szczególnie ważne dla wegetarian i alergików). Brak drinków (były dostępne napoje i soki ale ciężko mówić o drinku, gdy można ewentualnie wymieszać sok pomarańczowy z wódką).

Super, czysto blisko plaża. Jedzenie trochę za monotonne.

Zalety

blisko plaża, czysto, wygodne łózko.

Puneet

Zalety

- Nowoczesne, czyste i ładnie urządzone pokoje. - Czysta plaża z wygodnymi leżakami. - Bliskość miasta Durres (łatwy 20-25 minutowy przejazd autobusem). - Wyjątkowo pomocny i profesjonalny personel, zwłaszcza w recepcji. - Jedzenie było świetne z mnóstwem lokalnych albańskich przysmaków. - Idealne miejsce dla par, które nie mają male dzieci.

Wady

- Rozrywka, w postaci muzyki na żywo, tylko w soboty. To zmusiło nas do szukania wydarzeń w innych miejscach wzdłuż plaży. - Czasami jedzenie wydawało się monotonne. Większa różnorodność byłaby mile widziana.

Hotel bardzo ładny, jedzenie smaczne, bardzo ładna plaża przy hotelu, widać że hotel nowy, gorzej z obsługą kelnerską, muszą się jeszcze dużo nauczyć jak dbać o gościa. Daleko do najbliższego miasta, autobus jeździ jak chce, taxi w jedną stronę to koszt 15 Euro. Nudno, bo koniec sezonu, a miejsce typowo hotelowe, brak w tym okresie zorganizowanych wycieczek, rezydenci wyjeżdżają 1 października i zostajemy sami bez opieki, gdzie zapomniano poinformować nas o tym, bardzo nie profesjonalnie.

Zalety

Wszystko ok, hotel bardzo ładny widok z balkonu cudo.

Wady

Obsługa kelnerska musi zacząć dostrzegać gości z opaskami.

Beata

Pobyt - Maj 2023

Polecam hotel super obsługa super mega zadowoleni jestemy

Zalety

Blisko plaża , dobre jedzenie miła obsługa .

Wady

Brak animacji dla dzieci i pokoju dla dzieci rozrywki

Lukasz

Pobyt - Maj 2023

Hotel wspaniały , duże pokoje nowoczesny. Mega pozytyw dla mnie 100/100

Zalety

Duże pokoje , dobre różnorakie jedzenie , hotel przy płazy bar ok

Wady

Mały wybór alkoholi w opcji all. Ale po za tym wszystko 👍👌

4.3

Pobyt - Lipiec 2022

Pokój ok,czystość ok.Piekny widok z dużego tarasu.Basen hotelowy z lezakami

Zalety

Blisko czystej plaży, bezpłatne lezaki

Wady

Kategoryzowanie gości,brak znajomości języków przez recepcjonistów, brak zgody np na wypicie kawy przed hotelem/ nie można było jej wypić na zewnątrz/

Pobyt - Lipiec 2022

Trzeba przemyśleć wybór tego hotelu jeśli ważne jest dla Ciebie jedzenie

Zalety

Nowoczesny, czysty, bezpośrednio przy ładnej plaży

Wady

Jedzenie- codziennie to samo i zaraz zimne. Wkurzało mnie, że za każdym razem jak szliśmy na obiad musieliśmy podawać numer pokoju- opcja allclusive - opaski nosiliśmy

Amr