Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Hotel położony w pięknym miejscu, bardzo blisko do plaży i Kanału Miłości, więc jako baza wypadowa naprawdę super! Wokół mnóstwo knajp, w których odbywają się greckie wieczory, dyskoteki, ogólnie jest co robić. Natomiast sam hotel pozostawia wiele do życzenia. Pokój nie sprzątany dokładnie, w zasadzie to prawie w ogóle, chyba były tylko wyrzucane śmieci, zmieniana pościel i ręczniki - do tego nie mam zarzutu. Łóżko mega wygodne! W łazience pod prysznicem grzyb i zacieki, wystarczyłoby to popryskać detergentem i przetrzeć szmatką, zlew i muszla nieczyszczona, po przyjeździe deska klozetowa miała jeszcze znaki użytkowania poprzednich wczasowiczów, sama musiałam dezynfekować. Kabina prysznicowa mocno przeciekała, więc po każdym użyciu łazienka dosłownie pływała - zgłaszaliśmy to w recepcji hotelowej, jednak nikt się tym nie zainteresował przez cały nasz pobyt. Być może mieliśmy po prostu pecha, bo po rozmowie z innymi ludźmi w hotelu okazało się, że nie mają zastrzeżeń do sprzątania. Jedzenie hotelowe typowe dla all inclusive - niektóre dnia bardzo dobre, inne bardzo przeciętne, ale każdy powinien znaleźć coś dla siebie. Ogólnie pobyt oceniam bardzo dobrze, bo jesteśmy ludźmi nastawionymi na aktywne spędzanie czasu i ciągłe zwiedzanie, więc w hotelu nie spędzaliśmy dużo czasu, ale po całym dniu miło byłoby umyć się w bardziej komfortowych warunkach ;)
- Lokalizacja zdecydowanie! Świetna baza wypadowa - Codziennie zmieniana pościel i ręczniki na życzenie - Bardzo wygodne łóżko
- Przeciekający prysznic i czystość w łazience
Pobyt udany, hotel jak na 4* ok. Czyste pokoje, trochę wilgoci i brzydki zapach w łazience. Ręczników nie wymieniono nam ani razu. Obsługa w barze i restauracji ok. Alkohole regionalne marnej jakości ale piwo z nalewaka bardzo dobre. Jak dla nas to bardzo dobre obiady i kolacje. Śniadania jak w każdym hotelu tego typu🙁. Blisko do pięknych plaż i innych atrakcji.
Lokalizacja, jedzenie, wygląd ogólny , wygodne łóżka, sprawna klimatyzacja.
Zapach w łazience, właściciel powinien zainwestować w brania dla obsługi.
Hotel godny polecenia. Dobre jedzenie, dużo przestrzeni, blisko pięknych plaż. Bardzo polecam to miejsce na wakacje/urlop.
-czyste pokoje, -dobre, urozmaicone jedzenie, -bar dobrze zaopatrzony, -blisko plaży , -blisko przystanku Sidari green busa , -bardzo miłe i pomocne Panie w recepcji...
Jedyna wada to bardzo słaby internet. W końcu jedziemy na wakacje odpoczywać, a nie spędzać czas przy telefonie.
Hotel w super lokalizacji. Z zadbanym ogrodem, z bardzo miłą obsługą. Jedzenie jest ok. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Lokalizacja hotelu. Blisko do Kanału Miłości, do przystanku autobusowego. Czyste pokoje.
Kuchnia i alkohol charakterystyczne dla All-inclusive.
Hotel nie spełnia standardów hotelu 4 *, otoczenie jednak w pewnym stopniu rekomoensuje minusy tego hotelu. Oferta mocno rozmywa się z zastaną rzeczywistością. Dużo starszych osób i rodzin z dziećmi więc jeśli ktoś nastawia się na romantyczny wypad we dwoje w porannej ciszy i pozniejszym śniadaniu po nocnej wskapadzie mocno się zawiedzie. Jedzenie ok, ale powtarzalne, przez cały tydzień jeden wieczór z muzyką i to nie na żywo, bez greckich klimatów. Obsługa restauracji bardzo miła, ale działają mocno z automatu i pod wielką presją. Pokoje w towarzystwie mrówek, brak intymności w łazience poprzez szklane drzwi naprzeciwko łóżka w pokoju, brudne i zardzewiałe baterie. Blisko do sklepów , plaży i to jedynie się zgadza.
Brak przekąsek pomiędzy posiłkami, zbyt wczesne śniadania, czystość pokoi
Hotel o dużym potencjale, którego nie wykorzystuje. Słaba kadra zarządzająca oraz mała ilość personelu powoduje liczne niedogodności dla przebywających tam gości. Hotel nie zasługuje na cztery gwiazdki. Po przybyciu do obiektu, gdzie doba hotelowa zaczyna się od godziny 15:00, otrzymaliśmy klucz dopiero po 17:00 ponieważ pokój jeszcze nie był gotowy. Przez pierwsze trzy dni naszego pobytu nie było łyżeczek do herbaty co jest niedopuszczalne w hotelu o takim standardzie. Napoje mieszaliśmy widelcem lub nożem. Po usilnych interwencjach gości pojawiły się jednorazowe drewniane łyżeczki, metalowych nadal nie zakupiono. Hotelowa restauracja sprzątana niedokładnie, stoliki przecierano brudną ścierką, pozostawały smugi i nieprzyjemny zapach. W pokoju sprzątano pobieżnie, ślady bytności poprzednich gości - kurz i śmieci pod łóżkiem zostawały przez tydzień nie uprzątnięte. Ręczniki wymieniane tylko raz w ciągu naszego pobytu. W łazience brakowało mydła i kosmetyków hotelowych. Brakowalo półki na kosmetyki. Nieszczelna kabina prysznicowa powodowała wylewanie się wody na podłogę łazienki. Wypoczynek nocny utrudniały imprezy gości odbywające się przy basenie do godziny 2:00, 3:00 w nocy. Personel hotelu nie zwracał im uwagi. Leżąc na leżaku przy basenie mieliśmy wątpliwą przyjemność słuchania głośnego warkotu agregatu prądotwórczego. Zecydowanie nie polecamy tego hotelu. Nasze wakacje to była porażka.
Dużym atutem hotelu jest jego położenie: blisko kanału miłości, plaży, tawern oraz sklepów. W ogrodzie rosną piękne krzewy, baseny są czyste z wystarczającą ilością leżaków. Łóżka w pokojach są bardzo wygodne.
Codzienne braki wody i prądu a co za tym idzie działającej klimatyzacji utrudniało normalne funkcjonowanie. Umycie głowy to loteria. Długie kolejki do posiłków spowodowane rzadkim jego uzupełnianiem. Niektóre potrawy były wystawiane tylko jeden raz więc nie każdy mógł ich spróbować. Często brakowało talerzy i sztućców. Desery bardzo monotonne, tylko trzy rodzaje ciast tortowych przez cały okres naszego pobytu. Słabej jakości zimne napoje. Kawa ze starych urządzeń nie nadawał się do picia.
Hotel w świetnej lokalizacji, ponieważ tuż przy słynnym Canal d'amour oraz nieopodal centrum Sidari, gdzie znajduje się mnóstwo barów, tawern, pubów. Hotel sam w sobie czysty, zadbany, kameralny. Co mnie zaciekawiło - wieczory tematyczne z grillem Obiekt ten sprawdzi się zarówno jako świetna baza wypadowa jak i przyjemny pobyt na terenie hotelu
Kameralny hotel o dogodnym położeniu, w okolicy bary, tawerny, sklepy, dyskoteki, przystanek autobusowy. W hotelu wita grecka muzyka. Na każdym kroku zachwycająca i różnorodna roślinność, przyjemny hotel. Bardzo ładne i praktyczne pokoje z balkonami, dostępne są także pokoje z basenami. Dwa razy w tygodniu odbywają się tematyczne wieczory z barbacue
Hotel znajduje się w centrum miejscowości Sidari. Kameralny hotel oferujący wyżywienie All Inclusive. Hotel jest odnowiony, codziennie obywają się tematyczne wieczory. Hotel posiada jeden główny, piętrowy basen oraz brodzik dla dzieci. Pokoje przestronne i czyste. Pokoje rodzinne z łóżkiem piętrowym lub z dwoma pokojami dzielonymi przesuwanymi drzwiami. Hotel oferuje również pokoje z dostępem do basenu.
Hotel położony w samym centum Sidari, gdzie imprezy trwają do białego rana. Świetna propozycja dla każdego ponieważ skomunikowany daje również możliwości do zwiedzania wyspy. 15 min spacerkiem można dojść do słynnego kanału miłości gdzie plaże widoki zachwyca każdego. Pokoje czyste po remoncie, zadbany ogród oraz bardzo mila obsługa.
lokalizacja w centrum
Hotel 4 gwiazdkowy nie wiem jakim cudem ... Lokalizacja bardzo dobra w samym centrum Sidari, obsługa bez problemowa nie licząc kelnerów którzy wręcz czekali by zabrać talerz po zjedzeniu no ale co do samego hotelu i tego all inclusive to szczerze mówiąc tragedia, jedzenie obrzydliwe dosłownie codziennie to samo, ociekające tłuszczem, drinki po prostu najtańsze siuski również obrzydliwe, w pokojach syf i beznadziejna klimatyzacja zero wentylacji, sprzątanie poza wyrzuceniem śmieci i przetarciem podłogi nic, generalnie nie polecam, naprawdę koło all inclusive to nie stało.
Amour Holiday resort to świetny hotel ze wspaniała lokalizacja do miasta Sidari i plaży. Nowocześnie urządzone pokoje oraz sam ośrodek zachęca do spędzenia czasu w hotelu. Wokół samego ośrodka znajduje się dużo terenów zielonych z różnymi kwiatami co bardziej umila pobyt w tym kameralnym hoteliku. Bardzo polecam tym, którzy szukają relaksu z dawka zabawy.
Hotel bardzo dobry jak na hotel 4*. W hotelu są organizowane wieczory tematyczne oraz dwa razy w tygodniu grill. Pokoje są czyste i przestronne, w hotelu jest dużo zieleni, mimo, że hotel znajduje się w centrum miasta. Bliskość do kanału Miłości jest dużym atutem hotelu. Blisko obiektu znajdują się lokalne sklepiki oraz różne restauracje i bary. Bardzo dobry hotel oraz dobra baza wypadowa.
Kameralny obiekt w środku miejscowości Sidari, w hotelu jest organizowany Greek Night. Do pobliskiej plaży jest około pięciu minut na pieszo, do kanału miłości około 10. Wokół obiektu znajdują się liczne restauracje oraz bary. Obiekt oferuje odnowione w 2021 roku pokoje. Dobry wybór dla osób ceniących sobie bliskość do plaż oraz infrastruktury.
Udany pobyt, hotel bardzo przyjemny, nie za duży, spokojnie, wszędzie blisko -do plaży, sklepów, licznych barów, pokoje nie pozwalają ale na te kilka dni mogą byç
Miła i życzliwa obsługa,
Monotonne śniadania - typowo kontynentalne, pozostałe posiłki ok
Hotel tylko dla dorosłych położony zaledwie przy samym Canal d'amour, wokół liczne bary tawerny z pięknymi widokami, świetna lokalizacja ! Sam obiekt kameralny, pozytywnie zaskoczył od wejścia, odnowiony, urządzony w nowoczesnym stylu. Dużym plusem jest to, że w hotelu organizowany jest wieczór grecki! Świetna baza wypadowa Hotel zarówno dla lubiących aktywny wypoczynek, jak i dla tych, którzy preferują relaks i wypoczynek na terenie hotelu
Świetna lokalizacja, przy słynnym Canal d'amour Czyste, ładnie urządzone wnętrza
Hotel jest kameralnym, ale urokliwym miejscem. Blisko kanału miłości. Pokoje są nowoczesne, czyste i przyjemne. Cały obiekt tworzy bardzo przyjemną atmosferę, jest to miejsce w którym po prostu chce się być. Hotel organizuje dwa razy w tygodniu wieczory greckie z grillem.
Czystość hotelu pozostawia wiele do życzenia. Zarówno w pokojach ( niedoprane ręczniki, niedomyte sztućce i talerze, brudne pokoje )
Jedyną zaletą to bliskość plaży i miła obsługa - poza managerem, który na naszą uwagę, że nie ma wody do picia ( przyjechaliśmy o 1 w nocy ) powiedział, że jest w sklepie.
Hotel przepiękny, wspaniałe usytuowany. Obiekt zielony i pięknie ukwiecony. Personel sympatyczny, zawsze uśmiechnięty i służący pomocą oraz wsparciem. Przepyszne, urozmaicone i dostępne o każdej porze wyżywienie. Pokoje czyste, często sprzątane. Zachowana intymność, warunki do psychicznego odprężenia i fizycznego wypoczynku.
Bezpośredni dostęp z pokoju do basenu, przepyszne jedzenie.
Pretensjonalność, nadętość i nadmierna życzeniowość niektórych turystów. Ale cóż ,to nie wada hotelu, których w mojej ocenie nie posiada...
Doskonała lokalizacja,wszędzie blisko. Ładne pokoje. I..........już. basen mały , ciasno. W ofercie Hotel dla dorosłych (wina oferenta) niezgoda z prawdą. Haos przy meldunku. ( Dostaliśmy klucze do zajętego pokoju).