Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Ogólnie hotel Ok . Jedynie na początku dano nam pokój bez balkonu ( w calym hotelu są dwa pokoje bez balkonu) i akurat nam taki dano. Poprosiłam grzecznie w recepcji o zmianę pokoju i powiedziano że na następny dzień będzie zmiana. Następnego dnia powiedziano ze za dwa dni. To bardzo nas zirytowało i gdy poprosiliśmy o rozmowę z managerem to pokój nagle się znalazł . Rezydentka nam w tym tez nie pomogła . Gdyby nie ta sytuacja innych zastrzeżeń nie mamy .
Dobre jedzenie kilka basenów
Pani z recepcji oraz brzydka woń wydostająca się z kratki w łazience
Masakra. Hotel nastawiony na inne nacje niż Polacy my zgodnie z umową mieliśmy wykupiony pokój z balkonem lub tarasem a dostaliśmy na 1 piętrze bez balkonu i z widokiem na krzaki, po zgłoszeniu do rezydentki i recepcji poinformowano nas ze może zmienią nam pokój za 2 dni .Rezydentka opryskliwa żeby nie powiedzieć wręcz chamska osobiście słyszałem jej dyskusje z innym gościem gdzie nie chciała podać swojego imienia i nazwiska i kazała jego szukać na tablicy ogłoszeń (...) na pytanie gdzie wisi tablica informacyjna odpowiedziała żeby sobie poszukać na terenie hotelu, ta osoba zdecydowanie nie nadaje się do tej pracy nastawiona tylko na naciąganie gości na wycieczki i nic poza tym. Hotel może i odnowiony ale nie zgodny z oferta dla Polaków. 80% umieszczana w budynku bocznym a Niemcy, Francuzi czy Włosi w budynku głównym z bezpośrednim wyjściem do basenu, żadnej obsługi kelnerskiej nie ma w tym Hotelu jak widnieje w ogłoszeniu, do baru na plaży trzeba wyjść z plaży. Zdecydowanie nie polecam nikomu tego miejsca, za te pieniądze są dużo lepsze oferty!
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze, wręcz znakomicie. Idealny hotel dla osób które chcą odpocząć. Świetne warunki pokoju, i całego hotelu. Wygląd hotelu bardzo nowoczesny, przemiła obsługa oraz Panie sprzątające, które codziennie wymieniają ręczniki, sprzątają pokój. Na powitaniu czekała nas w pokoju woda, batonik oraz mała grecka wódka. Jedzenie bardzo smaczne, ogromy wybór na zasadzie szwedzkiego stołu. Nie było do czego się przyczepić. Dwa bary swietnie zaopatrzone w opcje all inclusive- jeden w srodku, drugi przy basenie. Baseny duże, czyste, często sprzątane. Widać, że personel przykładał wagę do czystości. Plaża hotelu niedaleko, piaszczysto- żwirowa z barem obok. Leżaki i parasole dostępne. Idealny hotel na odpoczynek, i dla osób, które chcą wynająć samochód, gdyż w pobliżu żadnych atrakcji nie było. Wiele pamiątek w pobliżu hotelu i supermarkety. Obok przystanek autobusowy, którym można dostać się w 15-20 Minut do Heraklionu i Knossos.
Najbardziej w hotelu podobała mi się przemiła na każdym kroku obsługa, znakomite jedzenie- wszystko smaczne i wielki wybór, od owoców, pieczywa, deserów, lodów do dań głównych(mięs). Hotel spośród innych wyrózniał się wyglądem zewnętrznym, nowoczesny i śliczny- przepiękny na tle starych budynków.
Nie mogę nazwać to dużą wadą, ale wifi było w pokojach dość słabe, może akurat w naszym nie sięgało, ale dobrze działało w lobby.
Pobyt oceniam na 5+ Hotel bardzo piękny, cudowne wnętrze, znakomita obsługa i smaczne jedzenie, duzy wybor i codziennie coś innego, duża różnorodność. Ogród duży, wraz z basenem. Co do pokoju- bardzo elegancki, codziennie wymieniane ręczniki i sprzątany pokój, dokładana woda i myta podłoga.
Uważam ze wystrój hotelu jest piękny, z całym ogrodem i basenami, przemiła obsługa i bardzo pomocna. Dużo różnych atrakcji takich jak muzyka na żywo
Wada może nie hotelu a jego położenia, bo brak atrakcji w pobliżu jednak warto wypożyczyć samochód i przyjechać do tego hotelu.
Fantastyczny hotel, nowoczesny, odremontowany, bardzo komfortowe pokoje, codziennie sprzątane (wymiana pościeli, ręczników, uzupełnianie "kącika kawowego", świeża butelka wody). Dobre położenie, blisko Heraklionu (przystanek autobusowy zaraz przy hotelu, tak jak sklep, w którym można kupić bilety). Jedynym minusem był znajdująca się w pobliżu elektrownia, której kominy psują widoki na część okolicy. Personel hotelu wzorowy, zawsze pomocny i uśmiechnięty. Na terenie hotelu świetne baseny, nigdy nie było problemu ze znalezieniem wolnych leżaków (zarówno przy basenach, jak i na plaży). Jedzenie zawsze świeże I pyszne, na obiady i kolacje zawsze pojawiały się jakieś nowe potrawy. Śniadania zawsze wyglądały tak samo, więc pomimo ogromnego wyboru, pod koniec pobytu zaczęły wydawać się nieco monotonne. W hotelu praktycznie nie było animacji (co uważam za duży plus), na cały pobyt trzy razy była muzyka na żywo- bardzo miła dla ucha. Jesli chodzi o bary i drinki w nich serwowane, to uwazam ze byly bardzo smaczne a wybor bardzo duzy. Uwazam, ze jest to miejsce zdecydowanie bardziej dla par, niz rodzin z dziecmi. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu.
Piękny, nowoczesny, czysty, świetne baseny, miła obsługa, blisko Heraklionu czy Knossos
Jedyna wada to elektrownia znajdująca się w okolicy.
lipiec 2019 Hotel jest zadbany, bardzo czysty, wszystko po prostu lśni. Obsługa kompetentna,uśmiechnięta, chętna do pomocy. Widać tu doskonałą organizację i dbałość o komfort gości. Duża przestrzeń hotelu zapewnia wygodny odpoczynek. Jedzenie jest tu przyjemnością, dużo stolików, możliwość jedzenia na świeżym powietrzu, sprawna obsługa. Pobyt był wspaniały. Polecam wszystkim.
doskonałe położenie, łatwa komunikacja (przystanek przy hotelu),czystość hotelu, dużo dobrego jedzenia (mięsa, ryby, owoce morza,sałatki,sery, owoce...) przy grecckiej muzyce, przy basenie dużo leżaków, a jeżeli zabraknie to są fotele, kanapy lub bezpłatne leżaki na plaży. Do plaży 10 minut spaceru, a woda w morzu ciepła. Warto spędzić tam chociaż jeden dzień.
W pokoju zabrakło mi szafki, komody. Szafa to trochę za mało, ale to mało ważny szczegół.
Dobre jedzenie, świetna obsługa. Dobra komunikacja autobusowa, hotel sąsiaduje również z wieloma wypożyczalniami samochodów. Pokoje ładne, czyste. Byliśmy podczas majówki - nie było tłumów. Posiłki urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża mi daleko, ale ze wszystkiego zrobila na mnie najmniejsze wrażenie. Przed sezonem wymaga jeszcze poprawek. Hotel gorąco polecam.
Świetny Hotel, przemiła obsługa. Zasługuje na swoje gwiazdki.
Dobre jedzenie, świetna obsługa. Dobra komunikacja autobusowa, hotel sąsiaduje również z wieloma wypożyczalniami samochodów. Pokoje ładne, czyste. Byliśmy podczas majówki - nie było tłumów. Posiłki urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża nie daleko, ale ze wszystkiego zrobiła na mnie najmniejsze wrażenie. Przed sezonem wymaga jeszcze uprzątnięcia. Hotel gorąco polecam.
Świetny Hotel, przemiła obsługa. Zasługuje na swoje gwiazdki.
Hotel godny polecenia. Przede wszystkim czysty, świeży i pachnący. Odnowiony w nowoczesnym stylu w 2018. Idealny na spokojny wypoczynek dla par. Bardzo dobre jedzenie. Czyste baseny. Nowe leżaki przy basenie z wygodnym materacem. W tle delikatna relaksacyjna muzyka. Świetna obsługa przede wszystkim przy basenie. Dla dzieci mało atrakcji ale to może i zaleta bo był spokój:-) jest brodzik 40cm, mały placyk zabaw z cymber guy oraz billardem na monety oraz stół do ping ponga. Brak animacji co było dla mnie również zaletą. Do plaży 10 min spacerkiem przez ulicę. Plaża faktycznie zaniedbana. Leżaki i parasole hotelowe do dyspozycji. Ręczniki można wypożyczyć w barze przy basenie. Przy hotelu przystanek autobusowy i wypożyczalnie aut. Ogólne wrażenie bardzo dobre. Hotel z klasą. Niewątpliwie najładniejszy w okolicy:-)
Czystość, nowoczesnie odnowiony, jedzenie, obsługa
Brak?