Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami
Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu
Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast
Hotel przyciąga jedynie ceną i bliskością do morza. Do reszty można się przyczepić ale za tę cenę nie wypada. Hotel dobry na wieczorne wypady ...
Blisko plaży, spokojna dzielnica. Hotel dość czysty choć zawrotu głowy nie ma.
Trochę już wiekowy hotel mimo remontu,
Dobry hotel, blisko plaży, wyżywienie moze być. Przede wszystkim tani. Okolica przyjemna, idealna do odpoczynku. Byliśmy zadowoleni z pobytu ze względu na mały koszt dla 4 osobowej rodziny w sam raz. Dodatkowo polecamy biuro wycieczek fakultatywnych haco Mira, które prowadzi Esen zwany Polskim Turkiem, bardzo dobrze mówi po polsku, konkurencyjne ceny warto skorzystać. Dzięki ofercie zwiedziliśmy Turcję. Polecamy Daria z Rodziną
Blisko plaża
Małe pokoje
Hotel nieduży, położony nad samym morzem, łóżka i parasole bezpłatne na prywatnej plaży, pokoje bardzo ładne z balkonami. Wszystkie balkony z widokiem na morze. Czysty, pokoje codziennie sprzątane z wymianą ręczników. Obsługa bardzo miła i grzeczna.
Na śniadanie: muesli, mleko, jogurt, jajka, pomidory, ogórki, ser żółty, kiełbasa (turecka typu salami), oliwki, dżemy i miód, owoce. Bardzo dobre pieczywo: bagietki, pieczone ciepłe bułeczki.
Jedzenie smaczne, codziennie na kolację danie mięsne i szwedzki stół. dużo owoców (arbuz, melon, winogrona, morele), słodkie desery typu: ciastka, kremy. Pyszne zupy.
Atrakcyjna okolica. Dużo rozrywek. Dobra komunikacja (dolmusze i autobusy). Przystanek pod hotelem. polecam wyjazd do portu i na 2 bazary.
Jedyny mankament to bardzo wysoka temperatura, zero wiatru.
W pobliżu duży market .
W hotelu większość stanowili Rosjanie i Anglicy. My byliśmy jedynymi Polakami w okolicy. Porozumiewać można się po rosyjsku i angielsku.
Polecam!!!!!!