Pobyt w tym hotelu to koszmar od pierwszego dnia pobytu pojawił się problem z drzwiami balkonowymi które się nie zamykały a pokój był na parterze . Obsługa hotelu rozmawiała tylko po Rosyjsku z angielskim mieli ogromny problem .W hotelu królowali pijani i bardzo głośni Rosjanie .Jedzenie monotonne praktycznie każdego dnia to samo .Pokoje nie zbyt fajne stare i zniszczone . Jednym słowem nie polecam tego hotelu ludziom którzy chcą odpocząć. Hotel ma 4 gwiazdki ja dała bym 1 i to i tak dużo. Mogła bym jeszcze wiele pisać ale już mi się po prostu nie chce .Nigdy więcej nie pojadę tam i odradzam wszystkim .
Nie znajduje w tym hotelu żadnych zalet .
Jest bardzo dużo nawet nie będę ich wymieniać bo za dużo było by pisania .
Najgorszy hotel w jakim byłam. Pełno pijanych Rosjan i bardzo głośnych Turków. Jedzenie monotonne ,praktycznie każdego dnia to samo .Hotel z zewnątrz wygląda pięknie gorzej w wewnątrz ,pokoje takie sobie, zniszczone i żadko sprzątane. Plusem hotelu jest otoczenie piękna zieleń i fajne ozdoby . A plaża szkoda słów mało leżaków i zaśmiecona. Aha i recepcja połączona z cało dobowym barem na pierwszy rzut oka nie wiadomo o co chodzi.
Piękne otoczenie hotelu i nic poza tym.
Jest wiele
Hotel super, obsługa super. Jedzenie wyśmienite. Ale to koniec dobrych wiadomości: Rosjanie i Turcy szaleją w pokojach pijani, bardzo głośni a manager nie jest w stanie zaprowadzić od razu porządku przez co chodziliśmy kilka dni niewyspani. Dodatkowo wakacje.pl poinformowały nas o tym, że na plaży jest bar, co nie było prawdą. Brakowało też parasoli i leżaków przy plaży. Podsumowując jeśli zależy Ci na imprezowaniu przez całą noc to ten hotel jest dla Ciebie. W innym przypadku odradzam
Jedzenie, obsługa i otoczenie basenu
Ogromny hałas szczególnie w nocy
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokój wygodny, własna łazienka, balkon, klimatyzacja, WiFi, TV. Miła obsługa, serwis hotelowy (sprzątanie i wymiana ręczników). Bardzo dobre jedzenie, szwedzki stół, ogromny wybór posiłków i napojów. Codziennie w nocy impreza dla wszystkich, a tam tancerze, animatorzy, DJ. Wokół hotelu duże baseny i leżaki. Codziennie można dostać świeże ręczniki plażowe. Co godzinę jeździ darmowy autobus na plażę i z powrotem. Jest też dostęp do sauny i możliwość zapisania się na masaż w SPA. Standard może i nie jest luksusowy, ale naprawdę za taką cenę warto skorzystać, bo jest mnóstwo możliwości. No i stworzyliśmy nowe przyjaźnie.
Imprezowy klimat, miła obsługa, smaczne posiłki.
Standard niższy, niż oczekiwany, słaby kontakt w języku angielskim.
Polecam wszystkim młodym osobą. Bylo przepięknie i te imprezy nie spodziewalam sie jestesmy zadowolone z koleżankami wracamy tam we wrześniu. Nie zapomniane wrażenia 🥰
Imprezy jedzenie ludzie wszystko super
Brak czasu na spanie
Imprezy są fajnie przygotowane. To tyle z plusów. Jedzenie do przeżycia, ale bardzo monotonne. Jako wegetarianka jadłam codziennie ziemniaki. Po przyjeździe nie było dla nas pokoju, zostaliśmy zakwaterowani w jednym. Na drugi dzień otrzymaliśmy pokoje- w naszym okno balkonowe się nie zamykało i śmierdziało kanalizacją tak, że nie dało się wytrzymać. Mimo, że zgłaszaliśmy obsłudze to nam nie pomogła. Prawie nikt nie mówi po angielsku. Pytaliśmy kilka dni o płatne drinki i nikt nie znał ceny!!!! Imprezy codziennie się kończyły o 1 w nocy. Ale w hotelu trwały, jest bardzo głośno. Przy otwartym balkonie nie da się wytrzymać, zwłaszcza jak masz sąsiadów Rosjanów, którzy drą się i próbują przechodzić na twój balkon. Goście to przede wszystkim Rosjanie i Turcy, bardzo mało osób z Europy. Brakuje normalnej muzyki. W hotelu jest jedna winda, która praktycznie nie działa.
Imprezy fajnie przygotowywane, można zjesc obiad na plaży.
Hotel usuwa negatywne opinie jedzenie jest monotonne można się zatruć cały czas kurczak i to niedopieczony jedzenie 24 h na dobę ale to jest jak dla zwierząt wszędzie tylko kurczak to gumowaty
Jedyna zaleta to dobra pogoda super muzyka no i tanczace dziewczyny nic poza tym
Bardzo dużo Rosjan 99% zachowują się jak bydło jedzą bez sztućców z talerza kelnerze nie usuwają naczyń po jedzeniu jest brud smród no i tylko impreza a nie na tym to polega kelnerze pracują jak za karę może dwie osoby z obsługi jak się im zapłaci to są uśmiechnięci mieli 45 min trzeba czekać na drinka
Najgorszy hotel w jakim byłam, a byłam w wielu budżetowych. Byliśmy w dwie pary- wszystko było koszmarne.
Totalne dno, poniżej poziomu mułu. Pijani Rosjanie, głośno, brak ciszy nocnej, obsługa nie radzi sobie z tym bydłem. Syf brud i paskudne jedzenie. Byłam w wielu budżetowych hotelach i wszystko było lepsze niż amon!! Omijać!