Hotel położony obok plaży
Siłownia na terenie hotelu
Basen z brodzikiem dla dzieci
Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Hotel położony tuż przy przecudownej piaszczystej plaży. Woda czyściutka, ciepła, człowiek czuł się jak w ogromnym basenie :) Śniadania i kolacje dość ubogie, ale dobre. Pokoje ładne, sprzątane o różnych porach - w przypadku naszego wyjazdu sprzątany był tylko raz. Pomimo skończenia doby hotelowej w dniu wyjazdu, mogliśmy bez problemu przechować bagaż i korzystać z basenu. Obsługa miła. Problemu z transferem brak. Do miasteczka trzeba iść tylko schodami do góry. Mało turystów na początku czerwca. Jak ktoś nie lubi tłumów to jest to idealna pora, żeby jechać :)
cudowna plaża lokalizacja
Od lata nie miałam tak bezstresowych wakacji. Weszłam z dzieckiem na rękach do pokoju. Zobaczyłam proste schludne pomieszczenie, urządzone w typowym greckim stylu. Wchodząc do morza stąpajcie delikatnie ponieważ wodzie czyhają nieraz ostre kamienie. Na plaży w przeciwieństwie od basenu za leżaki i parasole trzeba dodatkowo zapłacić. Przy tej kategorii hotelowej nie jest to niczym nadzwyczajnym. Dla dzieci jest mały brodzik. Na moje oko miał max 0,5m głębokości . Śniadania kontynentalne i raczej trzeba się na nie spieszyć bo ma się tylko 2 godziny na nie.
Zatrzymaliśmy się tu z naszym 7 latkiem. Jedzenie po 3 dniach przestało się nam podobać dlatego zaczeliśmy mieszać posiłki. Te hotelowe z posiłkami na mieście. Nie było zbyt drogo a przy tym smacznie. Basen ok. Miał wyznaczoną część dla dzieci i wolne od opłat leżaki. Piasek na plaży czysty. W wodzie trochę kamieni. Zadbajcie o to żeby wasze dziecko miało buty do pływania. Pokoje są typowo Greckie, nie spodziewajcie się cudów za bardzo.
super xD