Zabytkowe miasta, takie jak Dubrownik, z pięknymi murami obronnymi
Malownicze wyspy, takie jak Korčula i Mljet
Krystalicznie czyste wody idealne do nurkowania i żeglowania
Za niewielka cenę hotelu można przyjechać i odpocząć. Jednak trzeba zabrać własne zapasy napojów.
Pięknie położony Czyste pokoje
Nie miła obsługa w recepcji Brak pokoju który został zamówiony - zamówiony pokój w głównym budynku w którym nie ma miejsca. Pokój z widokiem w stronę morza, nie z widokiem na morze (przed budynkiem inny hotel - morza nie widać) Udawany all in - napoje tylko przy posiłkach (jak chcesz się napić wody w innych godzinach niż posiłek musisz iść do sklepu) Napoje alkoholowe - ceny w barze wzięte z kosmosu - musisz iść do sklepu Hotel niby 4 gwiazdkowy - mimo ze znajduje się na terenie Chorwacji (powinien podlegać przepisom unii europejskiej) nie posiada Spa, siłowni, etc. Co powoduje ze nie powinien mieć 4 gwiazdek Roomcleaning - trzeba zamawiać aby pokój został posprzątany a ręczniki wymienione.
Dla ludzi chcących wypocząć w spokoju i jeszcze coś zwiedzić gorąco polecam. Pokoje z widokiem na morze są względnie czyste, jedzenie jest ponadstandardowe, choć śniadania typowo europejskie i wciąż takie same.
Budynek główny hotelu bardzo ładny i nowoczesny niestety moja rezerwacja dotyczyła budynku bocznego hotelu i tu zaczął się nasz zawód. mieliśmy mieć pokoje z widokiem na morze w rzeczywistości mieszkaliśmy w obskurnych blokowiskach przy hotelu z widokiem na krzaki i zarośla. Jednym słowem nie polecam