Ambrosia

Chyba Ci ktorzy byli w tym hotelu stołowali się na mieście lub innej restauracji, bo stałówka przyhotelowan jest poniżej krytyki !!! Zwiedziłem w swoim życiu mnóstwo hoteli. Byłem na Kubie, na Bali i hotelach Afryki, ale takiego chłamu jeszcze nie było. JEDZENIE...poniżej krytki. Fatalne !!! Wielokrotnie....NIE DO ZJEDZENIA !!! nIE TYLKO MAMY DOSYĆ TEGO HOTELU, ALE DO tURCJI POJEDZIEMY MOŻE NA KILKA ŁADNYCH LAT. Byliśmy 2 tygodnie i w tym czasie było kilka wesel i przyjęć, pod naszymi oknami. Całe noce nieprzespane !!!

Przepiękny hotel. Urzeka wielkością. Obsługa przesympatyczna, zwłaszcza młodzi mężczyźni - Turcy po prostu mają powalający stosunek do dzieci: noszą na rękach, całują, rozpieszczają. Mój 4-letni syn po kilku godzinach sam wyciągał do wszystkich ręce. Wspaniała okolica. Przepiękne widoki.Wszystko pachnie kwiatami, przyprawami. Gorąco, ale o to przecież chodzi. Byliśmy z biura Neckermann. Wszystko super. Dopięte na ostatni guzik. Wszystko na czas. Voucher, samolot, rezydentka. W hotelu przewspaniały basen. Od godz. 16 "happy hour" dwa drinki w cenie jednego. Co chwilę podchodzi ktoś z obsługi i pyta jaki napój przynieść. Pokój super. Duży, klimatyzowany. Po pierwszym dniu na deptaku każdy sklepikarz wołał za nami: "cieść! dzień dobry!" Nie wiem, skąd wiedzieli, że jesteśmy Polakami :)Jedzenie wyśmienite. Gorące bułeczki, grilowane mięska, owoce, sałatki, ciasta. Można jeść ile dusza zapragnie. Mój mąż, który mało kiedy popada w zachwyt od tygodnia powtarza, że kiedyś musimy tam wrócić. To mówi samo za siebie!

Bardzo przyjemny hotel, oferujący dobry standard i obsługę oraz smaczne posiłki w doskołej cenie. Piękna okolica, plaża wróżniona "błekitną flagą". Hotel godny polecenia!

Duzo spokoju i ciszy. Obsługa prawie niezauważalna i przyjemna. Teren zagospodarowany przez hotel powoduje, że nie ma tłoku i wszędzie jest dużo przestrzeni. Ciepło, słońce,widoki, drinki na plaży - raj na ziemi. Miejsce w sam raz na podróż poślubną

Hotel bardzo dobry. Lepszej obsługi nie mogliśmy sobie wymarzyć.Wszyscy serdeczni i pomocni.Restauracja na promenadzie, z fachową obsługą sprawia wrażenie przebywania w bardzo dobrej renomowanej restauracji. Widoki są przepiękne i na długo zapadają w pamięć. Nie ma tu zbyt dużo atrakcji, ale wystarczy przejść kilka kroków od hotelu i od razu napotka się osoby reklamujące i zachęcające do odwiedzania różnych klubów nocnych. Naprawde wszytsko było na odpowiednim poziomie zaczynając od pokoi przez basen, plażę na jedzeniu kończąc.

Nazwa  Ambrosia
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Bitez
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery, bez paszportu, parking

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Dariusz

Pobyt - Maj 2021

Zalety

Sam hotel, tak jak większość hoteli.

Wady

Ciągle wesela i całonocne przyjęcia. Nie zważali na innych gości. Jedzenie...poniżej krytyki. Musieliśmy stołować się w innych hotelach.

Pobyt - Lipiec 2012

Imasz

Hania

Dorota

Pobyt - Maj 2008

Hotel tak na 4. pokoje dobrej wielkości ischludne. Jedznie może nie rewelacyjne, ale oprawa jego serwowania likwidowała wszelkie zastrzeżenia. Świece, muzyka na żywo, obsługa kelnerska zasługują na uznanie. Ponad to usytuowanie "restauracji" pomiędzy plażą a hotelem pozostaje w pamięci na długo. Pozytywne jest również to że z każdego miejsc w hotelu widok zapiera dech w pieśiach. Drinki z parasolkami podawane na plaże, leżaki regularnie czyszczone przez obsługę - po prostu żyć nie umierać. Dużo spokoju i czysty relaks.

Zbyszek

Pobyt - Kwiecień 2008

Pojechaliśmy do Ambrosi z naszymi małymi dziećmi. Sopkój, relaks, pięke otoczenie. Pokoje czyste, zadbane. Styl hotelu jest czymś pomiędzy hotelem i klubem. Jest tam dużo miejsca, ale z każdego roztacza się widok na morze. Miejsce restauracyjne usytowane na zewnatrz, ze świiecami i bardzo miłą obsługa kelnerską. Sam hotel nie zapenia zbyt wiele atrakcji, ale rzy plaży znajduje się duzo różnych agencji oferujących rejsy, nocne kluby. Jeżli szukacie ciszy i spokoju to miejsce wam to zapewni.

Maria i Marek

Pobyt - Kwiecień 2008

Pojechaliśmy, chyba jak wszystcy odpocząć od trudów i problemów codziennego życia i udało nam się to w 100%. Cisza, spokój, sielska atmosfera. Pokoje bardzo czyste, pracownicy mili i sympatyczni.Restauracja znajdująca się pomiędzy hotelem i plażą serwująca samczne posiłki, "podane" z muzyką na żywo. Było tak cudownie, że nie chciało się nam wychodzić z hotelu. Na plaży hotel oferuje ręczniki, leżaki i drinki serwowane przez kelnerów. Nie ma zbyt wielu zapychaczy czasu, więć nie jest to raczej hotel dla osób poszukujących dużej ilości wrażeń. Pokoje są czyste i dobrej wielkości.

yaacek

Pobyt - Marzec 2008

Mały, czysty, spokojny hotel. Jedzenie i obsługa extra. Plaza OK, polecam jednak zabrać obuwie do kąpieli w morzu. Bezprzewodowy, darmowy internet, niestety nie w pokojach, ale w holu i w kawiarni odbiera bez problemów. Praktycznie brak polaków (4 osoby włącznie z nami).

Basia

Pobyt - Marzec 2008

Bardzo mile wspominamy pobyt w tym hotelu. Wygodne pokoje z widokiem na basen i morze. Miejsce czyściutkie i cała obsługa miła i pomocna. Wieczorne posiłki były zawsze dobrze dobrane i smaczne, śniadania były też ok. Restauracja na zewątrz, na promenadzie super.Widok na morze i muzyka na żywo w trakcie jedzenia. Drinki przynoszone przez kelnerów dla osób odpoczywających na leżakach. Hotel spokojny, cichy w sam raz dla rodzin z dziećmi.

Pobyt - Marzec 2008

Hotel Ambroisa jest rewelacyjny. Jak dla mnie najlepszy hotel w okolicy, zajmujący ogromny teren.Miejsce nie jest zatłotoczone, co daje uczucie wielkiej otwartej przestrzeni. Obsługa, pokoje, restauracja, basen na najwyższym poziomie. Niezapomniane widoki. Jest tu cicho, spokojnie, mało animacji ale dla mnie było to olbrzymim plusem. Wzdłuż plaży niezliczona ilość kafejek oraz sklepów z upominkami. Hotel na 5.

Ela

Pobyt - Czerwiec 2007

Serdecznie polecam ten hotel osobą chcącym odpocząć od hałasu i zgiełku wielkiego miasta. Cichy i kameralny hotel w pobliżu promenady, ktora biegnie wzgłuż plaż. Śniadania i obiadokolacje są wydawane na tarasie, wiec od rana mozna podziwiać cudowne widoki. Jedzenie jest bardzo urozmaicone, szczegolnie polecam torty-każdego dnia o innym smaku i bardzo świeże :). Do centrum Bodrum jest ok 6 km, ale z łatwościa mozna tam dojechac busami za jednyne 2,25Y od osoby.

Ambrosia