Ambre Mauritius

Hotel rewelacyjny. Zasługuje na 5 gwiazdek ,a nie na 4.Serwis genialny. Nie trzeba czekać na drinki przy barze tylko kelnerzy cały czas zbierają zamówienia i donoszą .Również na plaży z czym pierwszy raz się spotkałem. Czysto wszędzie i nie ma problemu z leżakami,W cenie windsurfing ,kajaki,łódki,snorkling z łodzi. Świetne dwie tematyczne restauracje(włoska i La Page)Warto wieczorkiem zrobić rezerwację.

Wspaniały hotel, czyste pokoje, bardzo miła obsługa która cały czas troszczy się o to że pobyt był niezapomniany. Jedzenie bardzo smaczne. Polecam pobyt w tym miejscu !

Przepiekne miejsce, mila obsluga na najwyższej poziomie

Super hotel! Mysle ze polpzenie ma niebanalne bo jest schowany od wszystkich wiatrow iec mozna delektowac sie ieczornymi spacersmi. Hotel zdecydowanie wart swojej ceny - dobre jedzenie naprawde mile zaskoczenie w prownaniu z dominikana, mila obsluga drinki godne polecenia. I jak pisalem obsluga b mila. Minusy - czas oczekiwania, ptaki ktore moga bys wscibskie przy restauracji. A no i te lepsze restauracje...akurat najslabsza sprawa - uwazam ze szwedzki stol byl naprawde top.

Hotel bardzo dobry obsługa na wysokim poziomie.Jedzenie dobre szczególnie polecam restauracje Dolce Dużo atrakcji wodnych kajaki rowerki.Czyste baseny z pięknym widokiem na ocean. Polecem

Nazwa  Ambre Mauritius
Miejsce  Mauritius / Wybrzeże Północne / Belle Mare
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, darmowe wifi, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rowery, bez paszportu, nurkowanie, parking

Malownicze plaże z białym piaskiem i turkusową wodą

Doskonałe warunki do nurkowania i snorkelingu

Przepyszna kuchnia lokalna z owocami morza i tropikalnymi owocami

4.3

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Przemo

Zalety

same

Bartosz

Zalety

Spokój i troska aby pobyt był na najwyższym poziomie.

Wady

Wszystko mi się podobało.

Przepiekne miejsce, mila obsluga na najwyższej poziomie

Zalety

Obsługa, polozenie

Andrzej

marcin

Pobyt - Kwiecień 2023

Pobyt - Październik 2022

Pokój i otoczenie bardzo ładne. Leżaki tylko przy basenie!! i to był kłopot

Zalety

W tych , których bywam , są takie same

Wady

Brak parasoli na plazy! Za głośna muzyka przy basenie!

Alicja

Pobyt - Maj 2018

Polecam szczegolnie ze wzgledu na piekne widoki, czystosc (w pokojach i na plazy) . Bardzo mila obsluga - nie narzucaja sie, ale zawsze sa w poblizu.

Zalety

Piekne widoki. Czysto. Obsluga mowiaca po ang plynnie. Nie bylo Rosjan. Glownie Francuzi.

Wady

Ptaki na terenie jadalni. Nie wszedzie sa siatki. Nie mozna zostawic na chwile pelnego talerza - ptaki nie sa zbytnio przepedzane.

Agata

Pobyt - Maj 2006

Byliśmy w lipcu tzn. w zimie. Woda była dla mnie za zimna. Kąpałam się tylko w piance. Snorkowanie nie umywa się do Egiptu. Z nurkowania córka była zadowolona.

Ambre Mauritius