Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.
Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.
Hotel to takie lata 90 jak postawili tak jest , kropki na suficie z much. W łazience pleśń na zasłonie prysznicowej. Na plus wygodne materace. Blisko morza , dużo terenu zielonego. Jedzenie bardzo monotonne bo codziennie to samo , ale idzie coś wybrać aczkolwiek np kalafior bardzo twardy, alkohol na all rozwodniony i mały wybór
Wygodne materace, blisko morza
Monotonne jedzenie, brak remontu , pleśń
Jadąc do tego hotelu wiedzieliśmy, że nie należy się nastawiać na luksusy, z resztą cena 5500 zl all in za 4 osobową rodzinę mowila wszystko. Mimo wszystko po przyjeździe rozczarowanie, wszystko wyglądało jeszcze gorzej niż na filmach na youtube. Hotel lata świetności ma za sobą, wszechobecna klientela paląca papierosy. Wszędzie stare obrusy i ceraty. Pokój 328 można polecić, czysty, bez robactwa , klima sprawna aczkolwiek mało wydajna. Jednakże wyposażenie i stan mebli to lata 80te. Co do basenu, jedyną i ulubionà zabawą dzieci było zbieranie z dna resztek kafelek. Basen czysty duży,ale bez atrakcji dla dzieci. W barach alkohole bardzo nisko procentowe. Mimo wypicia kilku piw i kilku drinków nic nie poczułem , i tak codziennie. Odnośnie obslugi w barze kolo basenu nie mam uwag, widac bylo ze starają się. Natomiast odnosnie obslugi baru w hotelu bylismy swiadkiem , gdy barmanka nie wytrzymala i spoliczkowała gościa hotelu, następnie barman chciał go pobić. Nie znam przyczyny takiego zachowania, ale nigdy sie z czymś takim nigdzie nie spotkaliśmy. Od tego czasu nie czuliśmy się komfortowo korzystając z baru. Ponadto barmani powinni być lepiej ubrani niż w porozciągane koszulki. Obsługa w restauracji godna pochwały. W restauracji jedzenie monotonne,mimo ze bylo urozmaicane małżami, wątróbką, szaszłykami to mimo wszystko z każdym dniem coraz mniej chętnie szło sie na posiłek. Brakowalo smaku. Podsumowując , nie jest to hotel na wymarzone wakacje. Warto dołożyć kilkaset złotych i wybrać coś lepszego.
Zaleta to blisko do centrum oraz na plażę.
Wszystko opisane wyżej
Pobyt jak w senatorom sami starsi ludzie (...). Hotel jak z PRL-U zarówno wewnątrz jak i na zewnątrz.
Duży czysty basen i lokalizacja to jedyne plisy tego hotelu. Bardzo dobre jedzenie.
Nie miły personel. Bardzo małe pokoje dwuosobowe gdzie prz trzech osobach i jednej dostawcę w pokoju nie można się nawet minąć.
Wykupiliśmy pokój z widokiem na morze. Po wejściu pierwsze wrażenie - meble tuż przed renowacją - szafa- otwierała się część tylko z wieszakami, część z półkami była zabita gwoździem, więc do końca 10 dniowego pobytu część rzeczy trzymaliśmy w walizce. Przy próbie odsunięcia szufladki w szafce nocnej uchwyt został mi w ręku. Klimatyzacji nie dało się regulować, nastawiona była tak, że w pokoju było mocno ciepło, popsuta była spłuczka. Wszystko to zgłosiliśmy w recepcji i następnego dnia rezydentce, która wnioskowała w recepcji o zmianę pokoju, ale usłyszała że wolnych pokoi brak. Na naprawę spłuczki czekaliśmy półtora dnia, do tego czasu spłukiwaliśmy kubełkiem na śmieci. Czy trzeba coś dodawać? Dobrze, że podeszliśmy do tego z humorem, ale fakty są jakie są. W łazience ciągle było czuć z kanalizacji, cały czas musiał chodzić wentylator. Kiedy raz o 5 rano mąż wyłączył wentylator bo już go zmęczył jego poszum, rano po wejściu do toalety o mało nie zwymiotowałam, taki był smród... Widok z okna był piękny, dobrze, że za niego dopłaciliśmy... Pościel zmieniono nam 1 raz, ręczniki 2 razy. Ciągle trzeba się było upominać o papier toaletowy. Obsługa hotelu udawała że nie rozumie, co się do niej mówi. Najlepiej było przetłumaczyć na komórce na bułgarski i pokazać. Nasza opinia jest taka, gdyby te meble były odnowione i wszystko działało... Ale nie działało. Byliśmy też w 2 innych pokojach bo w sumie pojechało nas 6 osób. Problemy z fetorkiem mieli wszyscy... Ale nie będziemy pisać za kogoś...
Widok z okna... Blisko do morza... Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa kelnerska. Chociaż zdarzył się incydent. 3 dni przed końcem pobytu młody, ogolony na łyso człowiek, w dość agresywny sposób zaczął się mnie wypytywać w restauracji hotelowej najpierw o mój pokój. Zapytałam kim on jest. Chciałam z nim podejść do recepcji i wyjaśnić, że ja mam posiłki HB, ale pojawił się kelner, powiedział, że to pracownik hotelu. Pokazałam mu klucz od pokoju. Bez żadnego przepraszam odszedł szybkim krokiem..
Problemy z kanalizacją, stąd smród w łazience. Nam trafił się pokój z meblami tuż przed renowacją, z popsutą spłuczką, brakiem możliwości regulacji klimatyzacji. Obsługa słabo rozumie w jakimkolwiek języku, albo udaje, że nie rozumie. Po użyciu translatora i przetłumaczeniu na bułgarski nagle wszystko staje się jasne... W naszym polskim języku w ogóle nic... Na naprawę czegokolwiek trzeba długo czekać...
Hotel spełnia wszystkie oczekiwania za tę cenę. Bliskość plaży, fantastyczne jedzenie.
Wygodne materace, miła obsługa, czysto, tanio, piękny widok na morze z tarasu jadalni.
Pokoje czyste, obsługa bardzo miła ,jedzenie dobre
Czytając negatywne opinie długo sie zastanawiałem czy tam jechać , pojechałem i nie żałuje! Wszystko ok
Mogloby coś być dla dzieci :)
Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, Zlote Piaski przepiękne ,rewelacyjne widoki, cudne i czyste morze, wspaniala pogoda.
Lokalizacja, bliskosc do plaży, czysty basen, duze posilki, mily i sympatyczny personel.
Średni standard w hotelu ,pokojowe nie sprzątały codziennie, monotonne posiłki, brak basenu wewnątrz obiektu.
Hotel jak za taką cenę ok. Ręczniki, papier toaletowy, pokoje sprzątane codziennie. Do plaży naprawdę blisko, zaledwie kilkadziesiąt kroków. Przejście faktycznie przez ulicę, ale ruch na niej praktycznie zerowy.
Otoczenie hotelu imponujące, zwłaszcza, gdy się dopłaci do pokoju z widokiem na morze. To kilka zł, a cisza i spokój no i ten widok każdego ranka i wieczoru.
Jedynym minusem jest stołówka. Strasznie brudna, głównie dzięki Rosjnom, którzy czują się jak u siebie, jedzą, brudzą i wnoszą swoje alkohole po którym zachowują się strasznie . To delikatnie mówiąc. Anglicy też nie lepsi, oni morza nie widzą ,siedzą e barze od świtu do zmroku,czyli do 22:30. Wiadomo, nigdy nie dochodzi się wszystkim i tak to właśnie wygląda.
Pobyt bardzo udany.Hotel starszy ,ale w miarę możliwości zadbany.Miła obsluga:Pracowników recepcji . pań sprzątających . Również na stołówce przemiła obsługa. Jedzenie bardzo dobre,urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Spokojnie i schludnie.
Brak dostępu do basenu wewnątrz hotelu,jak również siłowni, która była w ofercie hotelu.
Hotel czysty, blisko morza. Obsługa miła. Polecam pokoje z widokiem na morze, warto dopłacić. Przydałby się jakiś plac zabaw dla dzieci miejsca na to wokół hotelu nie brakuje.
Dobre jedzenie. Mały wybór potraw ale za to bardzo smaczne. Duży basen w którym nigdy nie ma tłoku. Bliskość do morza i deptaku. Cisza i spokój.
Notoryczny brak noży na stołówce po kilku dniach zaczyna irytować. Na noże trzeba polować jak uda się zdobyć to sukces. Często też brakuje filiżanek do kawy i talerzy. W przypadku braku talerzy robi się długo kolejka.
Hotel ma niższy standard niż 3 gwizdki, pokoje hotelowe są po remoncie, ale czystość pozostawia wiele do życzenia (kurze na meblach, pajęczyny na ścianach i suficie), łazienka nie wyremontowana, grzyb na ściankach, smród. Ręczniki niby czyste, wymieniane na życzenie bez problemu, ale dosłownie każdy ręcznik który dostaliśmy był poplamiony. Obsługa rozmawia po angielsku, można było się dogadać. Jedzenie było okropne, mały wybór, często zimne. Kawy/herbaty były dostępne z reguły tylko na barze, tylko na śniadanie i tea-time (1 godzina wieczorem) można było samemu coś zrobić. Hotel ma też basen, ale nie korzystaliśmy z niego pod czas pobytu, tak że tu nie będę oceniać. Podsumowując: hotel brudny, jedzenie niedobre. Nie polecam, uważam że lepiej dopłacić 300-400 zł i wybrać lepszy hotel.
Blisko do morza (5-6 minut)
źle posprzątany pokój, okropna łazienka, jedzenie niskiej jakości + mały wybór + zimne
Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Wyżywienie pyszne. Nie ma się do czego doczepić. Uważam, że jeśli ktoś chce mieć złote klamki niech wyda 5x więcej i znajdzie coś lepszego.
W swojej opinii chciałabym być bardzo szczera. Hotel spełnił moje oczekiwania biorąc pod uwagę zapłacona cenę za wakacje. Nie zawsze jednak wszystko było ok. Czasami jedzenie było chłodne, także czystos pozostawiała czasami wiele do życzenia. Hotel z czasu PRL, pokoje odnowione. Lokalizacja świetna. Balkon z pięknym widokiem. Jeżeli ktoś chce spędzić tanio wczasy to zdecydowanie polecam, jeżeli ktoś szuka luksusów to zdecydowanie odradzam
Wspaniała lokalizacja. Fajne zejście na plaze. Duży basen, zawsze prawie pusty
Troszkę więcej czystości na jadalni. Chłodne potrawy.
Hotel adekwatny do ceny. Nie jest najnowszy ale na wakacje w sam raz. Blisko centrum ale jednak na uboczu czyli nie przeszkadza głośna muzyka ani nikt obcy się tam nie kręci. Blisko do plaży publicznej.
Piękny widok na morze z pokoju oczywiście za dopłatą.
Brak.
1. Hotel stan krytyczny. Do generalnego remontu. Budynek jak i cały teren wokół hotelu. Zieleń- nie zadbana, smieci wokół. Brudno. 2. Pokoje- śmiech na sali, brud, smród. Brudne wykładziny, płytki nie myte, ubikacje również, firanki, zasłony wstyd. W pokoju robactwo. Odchodząca tapeta ze ścian, pajeczyny, brudne szafki. Kołdra, koc pochowane do Szafy a posciel do ubrania na łóżku. Odpadające kontakty, klamki- nie można zamknąć się w łazience. Dziury w ścianie do pradu nie zabezpieczone. Moje wakacje z 4 letnim dzieckiem.
Nic
Wszystko ! Jedzenie- zimne stare, ciągle podawane to samo. Z jedenia rannego robione na obiad i kolacje. Obsługa restauracji jak i baru nie uprzejma, dopiero jak dostaną napiwek zaczynają się uśmiechać ale ciągle im malo. Recepcja, wstyd w dresach, pół leżącą na krześle o ile ich tam zastaniesz. Brak normalnego dostępu do wi fi. Przy zameldowaniu obsługa nawet nie wskaże twojego pokoju musisz dopytywać sam o wszystko. W pokoju grzyb na ścianie, klimatyzacja z pleśnią cieknaca na dywan.
Pobyt ogólnie bardzo udany. Pokoje skromne ale czyste. Posiłki świeże, smaczne i urozmaicone. Dobra lokalizacja blisko plaży. Dobrze zorganizowany transfer na lotnisko.
Wygodne materace na łóżkach, schludna pościel i ręczniki, lodówka i telewizor w pokoju,
Brak czajnika w pokoju, zimna woda w basenie na zewnątrz, brak basenu wewnątrz hotelu.
Beznadzieja. Polacy są traktowani jak gorszy sort. Pokoje sprzątanie tylko na usilną prośbę, choć właściwie nie sprzątanie tylko łazienka przetarta brudnym, śmierdzącym mopem. Ręczniki faktycznie wymieniali na każdą prośbę. Posiłki zimne już na otwarciu jadłodajni - bo trudno to nazwać restauracją. Sprzątaczki kradnące masło, a potem rozkładane ręce, że masło się skończyło 15 min. po rozpoczęciu śniadania. W dniu wyjazdu brak możliwości przedłużenia pobytu choćby o 2 godziny, bo niby cały zajęty (kłamstwo - Bułgarom przedłużali). Tylko obsługa baru przyjemna i pozytywnie nastawiona do turystów, chociaż za dobrego drinka trzeba zapłacić, bo te co serwują bezpłatnie - nie do picia. Reszta (a szczególnie obrażone recepcjonistki) do niczego. SPA czynne tylko w najwyższym sezonie, od 1.09. już zamknięte na głucho. Żadnych atrakcji, tylko emeryci z balkonikiem.
Nic nie było godne pochwały z wyjątkiem widoku na morze, ale też tylko z kilku pokoi, bo przed pozostałymi skierowanymi w morze wyrośnięte olbrzymie drzewa zasłaniają widok morza.
Opisane powyżej
Pobyt w tym hotelu oceniam pozytywnie. Duży basen, blisko do centrum.
Hotel blisko morza. Ręczniki wymieniane codziennie.
W łazience czuć zapach kanalizacji
Ogólnie pobyt uważam za fajny za tą cenę wszędzie blisko czysto pomimo że ma już trochę lat
Pokój z pięknym widokiem na morze blisko wszędzie jak najbardziej na plus jedzenie dobre duży basen
Klimatyzacja nie działała jak powinna akurat w naszym pokoju było ciężko lodówka niestety też lepiej jak by jej nie było
Hotel z epoki PRL, ale widać że pokoje były odnowione. Pobyt w nim oceniam jako bardzo udany.
Bardzo dobra lokalizacja- blisko plaży, osłonięty od huku dyskotek. Bardzo duży basen z barem i restauracją przy basenie. Piękny widok na morze z balkonów i tarasów na których można jeść posiłki (tych od strony morza). Jedzenie dobre, śniadania niby to samo codziennie, ale wybór jest taki, że codziennie można jest coś innego. Obiadokolacje bardzo smaczne codziennie coś innego. Duży wybór ciast, owoców i lokalnych dań.
Mogłoby być czyściej na wejściu bo potem i tak się samemu piasku naniesie :)