Amavi

Wyjątkowy

Polecam hotel Amavi. Zachwycił nas pod każdym względem. Idealny na wypoczynek we dwoje. Nowoczesne, piękne i przestronne pokoje, znakomite jedzenie.

Hotel pierwsza klasa, piękny, czysty, jedzenie bardzo dobre. Chętnie wrócimy. Polecam ♥️

hotel wspaniały, nowoczesny z pięknymi miejscami do zdjęć. Cudownie pachnie w lobby. Pokój na miarę XXII wieku. Polecam

Nazwa  Amavi
Miejsce  Cypr / Cypr Południowy / Paphos
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking

Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami

Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem

Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami

Wyjątkowy

Wyświetlono 3 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Zalety

Cisza, spokój… Miła obsługa. Baseny w tropikalnym otoczeniu, bliskość do miasta, do morza..Niesamowicie wygodne leżaki i ta cała organizacja w hotelu.

Wady

Według nas brak wad.

Renata

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Świetna lokalizacja 😀 Miła, pomocna obsługa. Muzyka na żywo, dobre wino do kolacji 👍

Izabela

Pobyt - Grudzień 2022

Zalety

Elegancja, czystość, miła obsługa. Dobrze położony przy promenadzie, piekne ozdoby.

Wady

Jak dla mnie bez wad 🤗

Amavi