Niesamowite widoki na kalderę wulkaniczną i majestatyczne zachody słońca
Białe domy z niebieskimi kopułami w miejscowościach Oia i Fira
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem, takie jak Kamari i Perissa
Super. Codziennie zmieniana pościel. Lodówka w pokoju. Czysto. Miła obsługa. Pokój z balkonem. U nas był stolik i krzesełka. W innych są tez leżaki.
Dobra lokalizacja. Basen codziennie czyszczony. Miła atmosfera. Hotel klimatyczny, nieduży. Jak dla mnie to duża zaleta.
Monotonne śniadania w formie bufetu szwedzkiego, ale zawsze można coś wybrać.
Piszę tutaj bo nigdzie nie mozna napisać ostrzeżenia o tym ,że na Santorini jest strasznie.Nic nie warte ogladania.Ceny są straszne.Komercja jakiej nie ma na innych Greckich wyspach.Oszukują turystów na serwisie plazowym.Nie ma jasnych regół poboru opłat za lezaki i parasol. Oszukali nas w barze VISANTO.Przy wejściu powiedziano ,że wystarczy kupić serwis :piwo,kawa,przekąski za 20 euro i serwis plażowy(Leżaki+parasol) gratis.Oszust z tego VISANTO przy wyjściu żądał jeszcze 10 euro za parasol.W innych barach tego nie było!!!.W niekturych na wejścu mówia o konietrznosci zakupu serwisu w barze za 25 euro. KOMERCJA i brak smaku tylko na Santorini.Co do hotelu to odradzam zakup hotelu RENA .Tragiczny stan,łazienki dla jaskiniowca.Śniadanie to żenada-brak ciepłego nawet jajka.Ser,wendlina zpapieru,pomidor,kawa lura zfusów.Stoja i nadzoruja posiłek.Kartki po polsku nie wynoś nic ze śniadania.TV nie działa jest to trzy kanały greckie.Wszędzie brudno,na basenie pełno liści w wodzie.Rezydentka jest na pasku u menagera i nic nie pomaga turystom. Nastawiona na prowizję od hotelu i przewoźników,barów gdzie poleca posiłki po 25 -30 euro za porcję ryby zkilkoma frytkami+sałatka grecka+piwo.
Hotel naprawdę bardzo czysty, kameralny.Tak naprawdę służył nam jedynie do spania w nim.
śniadania