Amaronda Resort & Spa

Uwazam caly pobyt za udany. Hotel super czysty, zadbany, oczywiscie kazdy moze sie przyczepic do malych niedociągnięć, dla nas nie mialy znaczenia. Obsluga hotelu rewelacja mili usmiechnieci ludzie, zawsze pomocni. Wyzywienie dobre w miare roznorodnie ale po tygodniu zaczyna sie nudzić. Lezaki i ręczniki do naszej dyspozycji przez caly dzień blisko plazy. Jedyny minus brak mozliwosci wyjscia poza hotel nie ma nawet chodnika, miasteczko spory kawalek oddalony a niestety w ośrodku zorganizowanych aktywnosci. Zostaje tylko bar. Ale jesli ktos chce odpoczac POLECAM

Hotel na wysokim poziomie, ciężko będzie się do czegoś przyczepić. Przemiłe Panie na recepcji, które pomogą w każdej sytuacji, pokoje sprzątane codziennie, hotel bardzo czysty, jedzenie smaczne, duży wybór. Basen czysty, byliśmy z Partnerem na przełomie wszesień-październik. Obłożenie hotelu małe, nie trzeba się martwić o wolny stolik w restauracji czy leżak przy basenie lub nad morzem. Ogromnym plusem jest prywatna plaża. Dodatkowo i przy basenie i nad morzem mamy opiekę ratownika. Idealne miejce aby odpocząć. Nie polecam osobom, które liczą na atrakcje w hotelu, 99% obłożenia to Francuzi i animacje są tylko dla nich.

Piękny hotel ze wspaniałym jedzeniem zdała od wszystkiego.

Jestem zadowolona pobytem w tym hotelu Jedzenie pyszne, piękne widoki, basen super

Piękny czysty hotel ze wspaniałym jedzeniem, pięknym wystrojem, miła obsługa. Lokalizacja z dala od wszystkiego poza ruchliwą ulicą.

Nazwa  Amaronda Resort & Spa
Miejsce  Grecja / Evia / Eretria
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Długie, złociste plaże otoczone sosnowymi lasami

Gorące źródła i uzdrowiska w Edipsos idealne do relaksu

Wspaniałe trasy piesze przez malownicze góry

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Blisko plaży, prywatna plaza, wlasne lezaki Mila obsluga

Wady

Brak animacji

Oliwia

Zalety

- prywatna plaża - jedzenie - ratownik przy basenie i na plaży - bary przy basenie i przy plaży - oddzielona strefa ciszy na plaży - nowoczesny wystrój - przyjazny personel - czystość hotelu

Wady

- do większego miasta 3 km na pieszo główną drogą, brak chodnika, idzie się poboczem a ulica jest dosyć ruchliwa

Michał

Piękny hotel ze wspaniałym jedzeniem zdała od wszystkiego.

Zalety

-pyszne jedzenie -piękny zadbany hotel -czystość - dużo wolnych leżaków pomimo szczytu sezonu - miła obsługa

Wady

- lokalizacja blisko ruchliwej ulicy bez chodnika - animacje i atrakcje tylko w języku francuskim

Iryna

Zalety

Widoki Jedzenie Basen Morze

Wady

po wyjściu z hotelu nie ma gdzie chodzić Miała pokój z widokiem na morze przy zameldowaniu dostali pokój bez widoku na morze ale drugiego dnia przyszli do recepcji i zmienili to bez żadnych problemów

Michał

Zalety

-pyszne jedzenie -czystość -cisza -piękna plaża

Wady

-brak szafy w pokoju -lokalizacja przy ruchliwej ulicy bez chodników , nie było gdzie wyjść na spacer, nic ciekawego w okolic -animacje tylko w języku francuskim

Właśnie wróciliśmy z hotelu Amaronda. Zwykle nie dodaje opinii o danych hotelach ale tu zrobię wyjątek. Być może aby przestrzec przed wyborem tego hotelu kogoś kto nie chce się rozczarować jak my. Po pierwsze zawsze jeśli jakiś hotel nam wpadnie w oko, wertuje internet, czytam niezależne strony, sprawdzam zdjęcia i jak dotąd zawsze pokrywało się to z tym co zastaliśmy na miejscu. Hotel Amaronda ma dobre opinie w internecie. Dziwi mnie dlaczego. Zachęceni tym zdecydowaliśmy się na tygodniowy pobyt w nim dlatego opisze co mi w nim nie pasowało. Jedzenie: Kluczowa sprawa. Ogólnie dramat…. Na prawdę nie jesteśmy wymagający i nie jemy dużo ale tu jedzenia naprawdę było mało. Byliśmy w szoku. Podróżujemy po różnych miejscach na świecie i hotelach i nawet w takim Egipcie stoły się uginały a tu nie było co zjeść. Śniadania to typowo jajecznica, parówki, musli trochę arbuza, pieczywa, obeschniete bułki i tyle serio?? Kolacja głównie pod francuskich gości np w jednym dniu mule, żabie udka, zupa rybna, jakieś tureckie kulki z mięsa no i co ja mam dać 3letniemu dziecku do zjedzenia. Jedzenie to najgorsze rozczarowanie. Lody tylko między 11 a 12 i all inclusiv dotyczy tylko 4 smaków resztę płatne. Dostaliśmy pokój z drzwiami za którymi byli inni goście. Było wszystko słychać najmniejszy szmer. Na drugi dzień zadzwoniliśmy do pani rezydent w prośbą czy możemy zamienić pokój na ,,bez drzwi”. Podobno to nie jest łatwa sprawa w tym hotelu bo co drugi pokój ma takie drzwi. Rezydentka powiedziała ze właśnie jest tu największy problem z tymi pokojami bo często ma skargi i sama nie rozumie zamysłu tych drzwi i tych pokoi. Niestety na stronie z ofertą (...) nie ma wzmianki na ten temat. Przylecieliśmy w czwartek a nowy pokój mogliśmy dostać dopiero w niedziele. Ogólnie hotel nastawiony tylko na francuzów inni goście jakby nie istnieli. Nawet pokojówki zanim się odezwałam od razu powitanie po francusku. Wydaliśmy ponad 9 tys za tą wycieczkę absolutnie nie warte tej ceny.

Zalety

Blisko morza, prywatna plaża , cisza, spokój

Wady

Jedzenie to dramat mały wybór, lekka dyskryminacja w hotelu, pokoje z dodatkowymi drzwiami za którymi byli inni goście

Dorota

Hotel nowoczesny czysty z własną plażą. Leżaki darmowe ręczniki depozyt. Jedzenie smaczne. Hotel oddalony ok 3 km od Eretrii. Raczej dla rodzin bez dzieci Cisza i spokój. Nastawiony na gości z Francji. W weekend przyjeżdżają rodziny greckie.

Zalety

Cisza i spokój. Smaczne jedzenie. Możliwość spacerów długich po okolicznych wzniesieniach i ładnymi widokami.

Wady

Wszystkie codzienne występy w amfiteatrze w języku francuskim.

Wioleta

Hotel na wysokim poziomie zadbany ogród ,jedzenie bardzo smaczne i różnorodne przepyszne desery. Plaża na terenie hotelu po przejściu pięknymi alejkami przez ogród Czyściutko sprzątane codziennie i wymieniane ręczniki. Hotel na uboczu do miasta Eretrii w którym są przepyszne i nie drogie owoce morza w klimatycznych tawernach przy porcie ok3 km ale lepiej wziąć taksówke ponieważ droga jest bardzo ruchliwa i bez pobocza (taksówka 8E)

Zalety

Jedzenie Czystośc Obsługa

Karolina

Jedzenie smaczne, hotel czysty, obsługa bardzo miła, otoczenie spokojne, wokół hotelu pięknie, bardzo zadbany. Plaza żwirkowa. Hotel raczej nie dla osób szukających rozrywki- animacje tylko po francusku, chociaż ze znajomością angielskiego też zachęcają do wzięcia udziału w aktywnościach. Dla nas super, pełen relaks, z dala od zgiełku. Daleko do miasta, ale dla chcącego nic trudnego :)

Zalety

Miła obsługa, smaczne jedzenie, piękne otoczenie, czystość

Wady

Spora odległość od miasta

3.7
Caro

Hotel odnowiony. Pokoje czyste. Bardzo małe, żadnej szafki,szuflady,półki. Kilka wieszaków w otwartej szafie zmusza do trzymania wszystkiego cały pobyt w walizce. Infrastruktura ładna,czysto. All inclusive dramat. Napoje najgorszego sortu z nalewaka. Kawa tylko rozpuszczalna . Wszystko podawane w papierowych naczyniach. Jeśli zapłacisz za butelkowane napoje lub kawę z ekspresu to dostaniesz w szklance/filiżance. Bar przy plaży-karygodne zachowanie obsługi . Obsługiwani są tylko goście bez opcji all . Wy dopiero na samym końcu. Przez cały pobyt nie było coli w w/w barze. Jedzenie poprawne. Wystarczające i świeże w większości. Animacji dla polsko/angielsko jezycznych gości brak. Dla animatorów jesteście niewidzialni. Wszystko po francusku. Najbliższy sklep ok 800m ulicą . Brak chodnika ,przejście poboczem. Miasteczko z tawernach,sklepami ok 3km (Taxi 8€)

Zalety

Czysto,smacznie

Wady

Opcja all inclusive ,obsceniczne traktowanie gości innej na No niż francuska czy grecka. Hotel max 3,5* Obsługa pracuje „za karę”

Jolanta

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Październik 2022

Pobyt w hotelu był cudowny. Bardzo miło wypoczęłam korzystając z basenu a także z przepięknej plaży. Standard pokoi oraz całego hotelu bardzo wysoki. Jest to spory resort nastawiony raczej na spokojny wypoczynek. Usytuowany jest daleko od centrum.

Zalety

Bardzo czysto w pokojach, nowoczesny wystrój pokoi, dużo zielonych terenów, rozległa plaża z parasolami i leżakami w cenie, przestronny wystrój, piękne widoki z pokoju, ślicznie podświetlony główny basen, wystrój resortu nawiązuje do wyspy Evia .

Wady

Panie sprzątające nie mówią po angielsku, trzeba przejść przez cały resort do plaży .

Pobyt - Wrzesień 2022

Super wszystko na najwyższym poziomie, jedzenie ,czystość .

Zalety

Własna plaża .

Kinga

Pobyt - Wrzesień 2022

Bardzo polecam hotel- czysty, pyszne jedzenie, prywatna plaża z darmowymi leżakami oraz beach barem .

Zalety

Czystość, nowoczesne pokoje, jedzenie .

Wady

Położenie- po środku niczego .

Pobyt - Sierpień 2022

Wakacje w hotelu Amaronda były bardzo piękne. Hotel bardzo nowoczesny, położony w bardzo cichym i spokojnym miejscu, do miasteczka Eretria można dojechać taxi. Pokoje bardzo czyste, codziennie dokładnie sprzątane. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Plaża prywatna z dużą ilością leżaków z barem serwującym drinki i przekąski.

Zalety

Prywatna plaża Duża ilość leżaków krzeseł, foteli i kanap przy basenie Miła obsługa hotelowa Blisko Aten

Amaronda Resort & Spa