Hotel ma 3*, więc standardy zachowuje. Pokoje ładne z balkonem i klimatyzacja, TV oraz lodóweczka. Na terenie hotelu jest basen z leżakami oraz dużymi łożami, na minus niedziałający prysznic przy basenie. Posiłki smaczne ze sporym wyborem choć powtarzalne. W sąsiedztwie hotelu market T A 200metrów dalej market Mlados oraz gastronomia i kantor. Do plaży ok 1 kilometr, a do rozrywkowego centrum Sunny Beach ok 1,5-2km.
Ładne pokoje, czysto, smaczne posiłki, miła obsługa
Niedziałający prysznic nna basenie, braki w kafelkach na basenie, w niektórych pokojach hałas na balkonie z racji położenia od strony sklepu gdzie hałasują wentylatory. Brak placu zabaw dla dzieci choć jest w opisie.
Wrażenie jest okey jeśli chodzi o stosunek ceny do jakości , żadnych problemow. jestem zadowolony i mogę go polecić tym którzy nie wymagają zbyt wiele od hotelu bo to w końcu 3 gwiazdki a nie 5 wiec nie ma się na co obrażać;)standardy były zachowane:)
Obsługa hotelu po prostu fatalna, panie sprzątające i obsługa baru oficjalnie zwracały gościom liczne uwagi, ze łazienka jest zachlapana, za duzo szklanek w pokoju a kapa nie jest w szafir, na barze że nie odnosi klient szklanek na barek - szok!!! Jedzenie okropne, bardzo mały wybór, pani w kuchni poinformowała gości, że Polacy przejadają Bułgarskie limity żywieniowe. Obserwowała kto i ile nakłada jedzenia, Zdecydowanie NIE POLECAM NIKOMU.
Jeśli mogę Państwu cokolwiek podpowiedzieć to proszę o rozważenie możliwości wyboru innego hotelu. Myślę, że i urlop będzie wtedy bardziej udany, bez zbędnych stresów i interwencji w polskim biurze. Pozdrawiam
Idąc w kierunku plaży można dosłownie w wielu miejscach \"wpaść\" w ogromne dziury wkomponowane w powierzchnię chodnika i zasypane wszelkiego rodzaju śmieciami, których nikt nie sprząta. Bilsko hotelu znajdują się dwa duże i dość tanie a dobrze zaopatrzone sklepy samoobsługowe czynne do późnych godzin nocnych. Pomieszczenia ogólnodostępne są bardzo czyste. Bardzo przyzwoita jak dla mnie była pora wydawania obiadokolacji, bo od godz. 17.00 Blisko hotelu w kierunku Centum znajduje się placówka banku, gdzie można bezpiecznie wymienić walutę - najlepiej euro na lewa.