Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Apartamenty duże i przestronne, zadbane. Obsługa na bardzo wysokim poziomie.
Super baseny i płace zabaw.
Fajne miejsce na pobyt rodzinny. Apartament był codziennie sprzątany, wyposażony w klimatyzację, niezbędne sprzęty kuchenne (w tym: mikrofalówkę, ekspres do kawy, czajnik). Bardzo dobre śniadania, na terenie obiektu piekarnia (czynna od 7.00-11.00). Bardzo przyzwoita restauracja. Bardzo dobre animacje, programy artystyczne, zajęcia na basenie. Bardzo pomocni pracownicy resortu. Ceny w granicach normy (np. pizza w restauracji - 10 euro). Typowo familijne miejsce. Można przyjechać z psiakiem :-) Taksówka wodna z Amarin do Rovinj i z powrotem (bardzo często kursuje) - 7 euro/ os. w jedną stronę, bądź autobus (3,5 euro) Ogólnie - polecam
Familijny charakter, bardzo dobre animacje
Trochę za mało sklepów na miejscu.. ale może to nie wada przy dzieciach :-)
OSRODEKAMARIN.Uzywanie internetu tylko w specjalnej strefie kolo RECEPCJI.Trzeba wykupywac specjalne kupony,1godzina internetu okolo 6 euro.Wiekszych zastrzezen co do standardu domkow-nie mam.NIE POLECAM STOLOWANIA sie w osrodku AMARIN . Jedzenie MONOTONNE - na zasadzie - kto pierwszy ten lepszy . Jezeli nie wpadnie sie jako jedni z pierwszych to jest problem ze znalezieniem miejsca do siedzenia i pozniej nie ma wyboru w jedzeniu , nie mowiac juz o deserach . Zdecydowanie POLECAM stolowanie sie poza osrodkiem . Sa super knajpki w miejscowosci ROVINJ .Wyjdzie duzo TANIEJ i smaczniej niz jedzenie w osrodku AMARIN .Obsluga hotelowa slabo poinformowana . Skorpiony na terenie osrodka .
Kochani, porównujecie hotel cztero- i dwu- gwiazdkowy. Przecież już po gwiazdkach widać różnicę. Ja byłam w tym dwu-. Fakt - nie ma go na żadnych zdjęciach w folderach.... ale bez przesady..... Nie prawdą jest, że tam brud, syf i śmierdzi !!! Mieszkania sa wyposażone skoromie , acz gustownie i jest wszystko, czego potrzeba. W tych domkach ( zasięgnęłam języka u innych mieszkańców ) meble sa nowe, lub prawie nowe ( u nas była tylko inna gałka od drzwi w szafie ). Połamane meble, brudne ściany - nie sądzę, żeby to była sprawka kogoś z obsługi - wstyd przyznać, ale to MY - turyści - jesteśmy temu winni!!!! Niestety u obcych nikt nie dba o nic bo to nie jego !!!! Zresztą, ludzie!!!! decydując się na wyjazd do hotelu dwugwiazdkowego za 2 tyś oczekujecie Bóg wie czego. U nas nad Bałtykiem za te same pieniądze macie te same, albo gorsze warunki i nikt nie psioczy, bo u nas to norma, a za granicą zgrywacie hrabiątka.... A tak w ogóle - obsługa miła, jedzonko smaczne, urozmaicone, super animacje dla dzieci, a i dorosły znajdzie coś dla siebie...I plaża pod samym nosem !!!! Można wyjść z domu w samym kostiumie !!! Domki są w parczku więc nie martwcie się tym, że nie ma klimy, bo domki są tak zbudowane , ze panuje tam zawsze miły chłodek. Z reszta, uwieżcie mi - Wy tam będziecie tylko spać!!!!! Z ręką na sercu polecam ten hotel wszystkim - i tym, którzy oczekują odrobiny luksusu ( 4 gwiazdki ) i tym, którym nie przeszkadzają turystyczne warunki, którzy przyjechali wypocząć, zabawić się, a nie siedzieć w klimatyzowanym pomieszczeniu, pić piwo i ogląć telewizję.
Spędziłem w tym miejscu wspaniałe wakacje ze znajomymi ze studiów. Goście w hotelu z całego świata.. świetne, wieczorne animacje ;-) Polecam również spacer do miejscowych gospodarzy, od których można bardzo tanio kupić, bardzo dobre miejscowe wina:) Do samego Rovinji trzeba iść spory kawałek, co przy dużym upale może być męczące. Ale.. kto by chodził w dzień. Polecam.
Kochani. Ja byłam z rodzina w dwugwiazdkowym. Bez przesady..... Nie prawdą jest, że tam brud, syf i śmierdzi !!! Mieszkania sa wyposażone skromnie , acz gustownie. Połamane meble, brudne ściany - nie sądzę, żeby to była sprawka kogoś z obsługi !Ludzie!!!! decydując się na wyjazd do hotelu dwugwiazdkowego za 2 tyś oczekujecie Bóg wie czego. U nas nad Bałtykiem za te same pieniądze macie te same warunki i nikt nie psioczy. A tak w ogóle - obsługa miła, jedzonko smaczne, urozmaicone, super animacje dla dzieci i dorosłych.. Z ręką na sercu polecam ten hotel i tym, którzy oczekują odrobiny luksusu i tym, którym nie przeszkadzają turystyczne warunki,
W ośrodku Amrin znajdują się różne apartamenty. My byliśmy w czterogwiazdkowym. Ten opisałam i ten bardzo polecam. Czysto i wygodnie. Tak jak na zdjęciach w katalogach. Przestrzegam jednak przed tymi dwugwiazdkowymi. Nie ma ich na żadnych zdjęciach. To białe, ciasne, ponoć brune rzędy komórek. Zdjęcia posiadam do wglądu. Te dwa typy apartamentów to zupełnie inny świat.
Super miejsce, przy samej plaży, ośrodek otoczony lasem. Niedaleko znajduje sie miasteczko, i ma wspaniały śródziemnomorski klimacik. Co do jedzenia to nie mogę nic powiedzieć, bożywiliśmy się we własnym zakresie, ale widziałam, że ci co brali opcje z wyżywieniem byli zadowoleni. pokoje zadbane, dobrze wyposażone. Polecam.
mógłby być na miejscu polski animator dla dzieci
Rewelacja, za nieduże pieniądze wspaniały wypoczynek dla całej rodziny. Prosto z ośrodka wychodzi się na piękną plażę, można przeleżakować calutki dzień. Na terenie hotelu znajduje sie basen zatrakcjami dla najmłodszych. Generalnie polecam rodzinom z dziećmi, chyba właśnie nas nastawieni są właściciele:)
Wspaniałe miejsce. Piękne widoki, dużo zieleni, ośrodek bardzo ładny. Spaliśmy w nowych apartamentach na wysokim poziomie, elegancko urządzone, z piękną łazienka. Obsługa sympatyczna. Jedzenie smaczne zwłaszcza obiadokolacje.
Ośrodek wporządku choć poprzednie bardzo wysokie oceny są przesadzone. Całość stanowi kilkaset piętrowych domków położonych na opadającym ku morzu stoku.
Restauracja OK, ale zdarzają się wpadki. Basen nadaje się tylko dla dzieci, a zjeżdżalnię włączali kiedy im się podobało. Niby było sporo przed sezonem, ale pełno dzieciaków biegało po niej, aż w końcu ją łaskawie włączali. Ceny za piwo czy pizzę wyższe niż w centrum Rovinja i Puli. Wnętrza domków odremontowane, ładnie umeblowane i czyste. Fajna kamienista plaża ciągnie się spory kawałek, więc jest dużo miejsca, teren jest jednak oblegany przez Niemców i Austriaków, wszędzie pełno wycieczek z niemieckich klubów sportowych, młodociani słuchają disco germano i hiphopu, wykrzykują jakieś niemieckie teksty na całe gardło, zabawiają się w kopanie puszek po piwie do późna w nocy itp., ale w sumie nie jest to wielkim problemem. Ogólna ocena: dobra.
Bardzo ładny ośrodek, przy plaży, nowe apartamenty zasługują na 4 gwiazdki, czysto, sympatycznie, pachnie lawendą. Jedzenie samczne. Ośrodek wart polecenia dla rodzin z dziećmi.
Stara część porażka - brud, syf śmierdzi, okropieństwo, wilgoć, grzyb i inne. Współczułam ludziom którzy tam spali - my mimo wyjazdu z biura TUI trafiliśmy do starej części - na szczęście dzięki znajomości języka wykłóciłyśmy się o apartament. Okazał się on rewelacyjny, nowy idealnie wyposażony. Piękny duży taras ogrodzony, niewidoczny dla sąsiadów.
Położenie od morza - w zależności od apartamentu - w naszym przypadku prawie nad samym morzem.
Nie dajcie się oszukać i ulokować w starej części, nie dajcie sobie wmówić że zapłaciliście za te warunki.
Po prostu rewelacja. Nowe 4* bungalowy są naprawdę bez zarzutu.