Hotel położony na południowym krańcu Patong, przy najpopularniejszej plaży na wyspie z widokiem na zatokę Patong.
Udogodnienia dla dzieci: brodzik, opiekunka (płatna), łóżeczko dla dziecka poniżej 2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: tenis ziemny, jacuzzi, centrum fitness, SPA (płatne), zabiegi lecznicze (płatne).
Rozbudowana infrastruktura: salon piękności, mała biblioteka, pralnia, kantor, wypożyczalnia samochodów, sklepy.
Wakacje były super, czas spędzony na wyspie Phuket i w tym hotelu bardzo miło wspominamy całą rodziną, nawet 5 letnia córka ciągle wspomina ten czas i te wakacje. Hotel super komfort, pokoje duże , przestrzenne i z widokiem na morze. Jedzenie - my mieliśmy wykupione tylko śniadanie - było różnorodne i bardzo smaczne. Miasto - centrum spacerkiem około 15 min. Mnóstwo knajpek, sklepików, klubów .... Na mieście jadaliśmy obiady i kolacje i sprawdziło nam się powiedzenie, gdzie jest dużo ludzi tam dają smaczne jedzenie i sprawdziliśmy to na własnej skórze. Na pewno chcielibyśmy pojechać tam jeszcze raz
Komfort, Położenie, Jakość obsługi
Położony na końcu plaży Patong. Hotel jest piękny, przestrony, czysty. Śniadania w formie bufetu, wśród gości z wielu stron świada każdy znajdował coś dla siebie. Happy hours przy basenie. Każdego wieczoru prowadzone były występ a za dnia czasem jakieś animacje. Z tego co udało nam się dowiedzieć ceny są wysokie jak na Tajladnie. Jednak na własnej skórze przekonaliśmy się że jest dobre.