Narodowe Muzeum Nauki
Wyjątkowa i niepowtarzalna kuchnia
Urozmaicone życie nocne
Dużo zabytkowych budowli (blisko 400 bogato zdobionych świątyń)
huj ci w ciupagi
Hotel nowoczesny , na najwyższym poziomie polecam dla osób wymagających. Pokoje bardzo ładne i gustownie urządzone. Jedzenie przepyszne jednak polecam korzystanie z lokalnych restauracji, położenie w samym centrum.
Hotel bez wątpienia jest bardzo dobry. Z zewnątrz bardzo nowoczesny, wewnątrz imponuje. Pokój przestronny z wielkim łożem małżeńskim i bardzo dobrym wyposażeniem. Kuchnia dobra, wręcz doskonała. Hotel raczej bardziej pod biznes, dla typowego turysty prawie nic. Zaleta i wada tego miejsca. Zaleta bo hotel rzeczywiście w mega standardzie, wada - bo czujemy się trochę wyobcowani. Trzeba udać się na podbój miasta i okolic. Dodatkowy atut to stosunkowo niska cena, a pobyt w bardzo komfortowych warunkach. Udało nam się zwiedzić Ayuthaya i targ Chatuchak. Warto zobaczyć.
Hotel raczej typu warszawski Marriott. Rekreacje to fitness i basen. Pokoje na najwyższym poziomie. To samo tyczy się wyszukanych potraw. Komunikacja z hotelu nie sprawi żadnego kłopotu. Wszędzie blisko i niesamowicie tanio. W hotelu znajdziemy też jaccuzi z bombowym widokiem na miasto ! Obsługa bardzo dobra. Nie było kłopotów z porozumiewaniem się w języku angielskim. Samo miasto bardzo rozrywkowe. Obrzeża to już pola ryżowe i świątynie. Polecam szczególnie aktywnym.
typowy hotel jak wiele w bangkoku na dosc wysokim poziomie i niedrogi.taksowka mozna sie dostac praktycznie wszedzie za poldarmo .hotel posiada saune steam room i super jacuzzi z widokiem na panorame bangkoku.
Gorąco polecam, świetny hotel na bazę wypadową do zwiedzania miasta.Chętnie tam wrócę.