Malownicze plaże i ukryte zatoczki otoczone sosnami
Historyczne miasteczka, takie jak Tossa de Mar z ruinami fortyfikacji
Świetne warunki do uprawiania sportów wodnych, w tym żeglarstwa
Pokój ciasny z bocznym widokiem na morze . Jedzenie dobre, mały wybór ale wszystko smaczne. Uboga oferta Snacks między posiłkami na all inclusive.
Położenie bezpośrednio przy plaży , Spokojnie miejsce na wypoczynek Taras słoneczny
Serwis sprzątający bardzo słaby, w trakcie tygodniowego pobytu nie wymieniono ani razu pościeli . Nie przywiązują wagi do czystości .
Hotel kameralny pięknie położony praktycznie na samej plaży.
Pyszne jedzenie, miła obsługa , cudowną lokalizacja
Wszystko mi się podobało
Wszystko wg opisu, hotel położony na plaży, kameralny, obsługa bardzo miła, jedzenie dobre - różne rodzaje kuchni, dużo owoców przy posiłkach.
Bardzo dobra lokalizacja, blisko sklepy, blisko do stacji skąd jedzie pociąg do Barcelony.
Jedyny minus to twarde łóżka w pokoju, ale to zależ jakie kto lubi.
Hotel bardzo kameralny z miłą obsługą, minimalistycznym wystrojem i małym basenem na pewno nie zasługuje na 4 gwiazdki. Wszechobecny plastik (stoliki, krzesła), brak dekoracji w barze przy lobby sprawia, że czujesz się jak w barze mlecznym, a nie hotelowym. Drinki można robić sobie samemu, wybór alkoholi duży, jakość dobra, ale tylko plastikowe kubeczki są do dyspozycji. Jedzenie smaczne, ale skromny wybór. Przekąski między posiłkami to jedynie chipsy, orzeszki i tym podobne, zero owoców czy dań na ciepło, dlatego jak ktoś nie załapie się na obiad to niczego dobrego w międzyczasie nie zje. Dobra lokalizacja przy samej plaży i blisko do stacji kolejowej, z której bez problemu można dojechać bezpośrednio do Barcelony i Girony to na pewno na plus.
Dobra lokalizacja - baza wypadowa. Miła obsługa, smaczne jedzenie, duży wybór alkoholi.
Brzydki bar, drinki tylko w plastikowych kubkach, brak ciepłych przekąsek w międzyczasie, mały basen.
Po przyjeździe do hotelu około północy okazało się, że będziemy spali w 4 osoby w jednym pokoju - nigdy się z takim czymś nie spotkaliśmy! Blisko do plaży i tylko tyle. Na pewno nie dla osób na wózku itp. Do hotelu trzeba dojść wąskim tunelem pod torami (pociąg jeździ dosyć często ale można się przyzwyczaić). Pokój niewielki z brudną łazienką, sprzątany powierzchownie co drugi dzień. Trzy gwiazdki maksymalnie ma ten hotel.
Przy plaży. Open bar ;) Niezłe występy artystyczne.
Mało różnorodne menu w jadalni. Podczas tygodniowego pobytu tylko raz dodali meksykańskie potrawy a tak to samo... Brzydki zapach na korytarzach.
Polecam ♥️ Super hotel atmosfera Czysto super jedzenie i przemili ludzie
Blisko plaża super wieczorki taneczne 😉
wszystko bardzo dobre, czysto,spokojnie,świetne położenie
Hotel tuż przy plaży,bdb obsługa i wyzywienie,hotel dla dorosłych
Super klimatyczny hotel, personel zawsze pomocny i uśmiechnięty, pokoje czyste i sprzątane codziennie, jedzenie pyszne- bardzo duży wybór dla każdego, bardzo dobra lokalizacja, hotel oferuje ciekawe atrakcje disco,karaoke- będziemy go dobrze wspominać!
Klimat, Hotel położony praktycznie na plaży , cisza i spokój a jak ktoś chcę imprezkę to też żaden problem dodatkowo blisko bar polecam Waikiki - polecieliśmy ekipą i dziwimy się że opinie na wakacje.pl sa słabe a po zweryfikowaniu na wlasnej skorze cale 6 osob bylo mega zadowolone !!!!!
BRAK WAD
Personel dba o czystość i nienaganną obsługę. Wszyscy mili uśmiechnięci i pomocni. Pyszne śniadania, duża różnorodność dań na obiedzie i kolacji. Nawet bardzo wybredna osoba nie wyjdzie głodna. Drinki przy basenie pyszne , dodatkowo przekąski przy barze. Pokoje codziennie sprzątane. Spędziliśmy tam tydzień z grupą przyjaciół i bardzo wypoczęliśmy. Polecam.
Blisko plaża, dobre drinki , przyjazny personel
Hotel w super lokalizacji, zaraz przy plaży. Kolejką godzina do Barcelony. Obsługa przemiła. Jest czysto. Jedzenie urozmaicone i pyszne. Szczerze polecam????????
Hotel w super lokalizacji, zaraz przy plaży. Kolejką godzina do Barcelony. Obsługa przemiła. Jest czysto. Szczerze polecam ????
Brak wad
Nie polecam. Tragedia. Geriatria, smierdzi, halas, slaba kuchnia, kiepska plaza.
Wymienię tyllo największe wady: - smród nie tylko w holu ale w pokojach. Poprosiliśmy o zmianę pokoju z powodu intensywnego zapachu stęchlizny. Ogólnie silne i nieprzyjemne zapachy to jakby wizytówka tego miejsca. - hałas od strony ulicy, co pół godziny przejeżdzający pociąg w odległości 20m od okna wyklucza zakwalifikowanie tego miejsca do wypoczynkowych. - słabej jakości kuchnia. Potrawy na niskim poziomie fastfoodu, powtarzalne, alkohol w postaci kilku butelek taniego wina/wermutu na wszystkich gości - stołówka, a nie restauracja - bar często zamknięty, alkohole/drinki słabej jakości, mały wybór - przyhotelowe podwórko rodem z senatorium - ogólnie hotel gościł ludzi raczej w podeszłym wieku
Jakaś wada budowlana powoduje, że w pokojach czuje się zapach starej kanalizacji. To samo jest na korytarzu. Mimo to jest bardzo czysto a ręczniki są zmieniane codziennie. Tym zapachem przesiąkają ubrania w szafie. Nie jest to przyjemne. Hotel zbudowany jest praktycznie na plaży. Nie ma małych dzieci. Pokoje od strony plaży są dość głośne bo bezpośrednio przy balkonach stoją duże głośniki od wieczornych animacji.
Przy plaży.
Złe zapaszki. Basen malutki i głęboki. Około 1,80 metra
Wróciliśmy z dwutygodniowego urlopu wraz z mężem po koniec czerwca. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni. Jest to hotel stary, mały ale bardzo dobrze usytuowany, warty tych pieniędzy ( all - 2700 od osoby za dwa tygodnie). To co ludzie piszą i pokazują zdjęcia to absurd. Powinni zapłacić po 5 tys od osoby a dopiero później wymagać. Hotel na plaży, promenada blisko, kolejka do Barcelony blisko, jedzenie dobre, pogoda super. Spędziliśmy tam super wczasy.
WSZYSTKIM OGRADZAM TEN HOTEL! WIĘKSZOŚĆ GOŚCI ZGŁOSIŁO REKLAMACJĘ. JEDZENIE PONIŻEJ PRZECIĘTNEGO. WYKUPUJE SIĘ OPCJĘ ALL INCLUSIVE I TRZEBA NA MIEŚCIE SIĘ DOŻYWIAĆ WIĘKSZOŚĆ POTRAW NIE NADAJE SIĘ DO ZJEDZENIA. OHYDNE PO PROSTU. PRZEKĄSKI OGRANICZAŁY SIĘ DO ODGRZEWANEJ SUCHEJ PIZZY I FRYTEK. POKOJE MALUTKIE, LEDWO DAŁO SIĘ W DWIE OSOBY CHODZIĆ. ŁAZIENKI BRUDNE. POKOJÓWKI TYLKO RĘCZNIKI WYMIENIAJĄ - NIC POZA TYM. JEDYNY PLUS TO BLISKO PLAŻA - OK. 50 M I JAK SIĘ UDA TO WIDOK NA MORZE- NIEKTÓRZY MIELI WIDOK NA TORY.. NA PRAWDĘ JEŚLI CHCECIE MIEĆ UDANE WAKACJE TO NA PEWNO NIE W TYM HOTELU!
Hotel chyba najsłabszy w całej miejscowości Malgrat de Mar, standard trzygwiazdkowy w przypadku tego hotelu jest mocno naciągany, inne hotele trzygwiazdkowe w tej samej miejscowości oferują znacznie lepsze warunki. Posiłki niezbyt smaczne i w dodatku codziennie to samo, pokoje nie posprzątane tak ja powinny (wszystko się klei). Zdecydowanie nie polecam i na pewno po raz drugi nie pojadę do tego hotelu.
Pobyt 14 dniowy 2 osób w hotelu Amaraigua w Malgrat de Mar.Przyjazd 19.06.2010r, organizator biuro Triada, cena za imprezę 3349pln od osoby.Wyżywienie all inclusive - bardzo monotonne posiłki, śniadania kontynentalne a nie all, małe ciasne brzydkie i brudne pokoje 8-9m2;mały basen,brudny brodzik i niby jacuzzi,brak parasoli,kiepska obsługa i sprzątanie,prymitywne wyposażenie, napoje i alkohol w plastykach podawane.Odmowa zamiany pokoju.Cena absolutnie nie adekwatna do tego co się za nią otrzymuje.Plaża blisko,morze tylko dla bdb.pływaków(głęboko).Leniwa i ospała obsługa.
Nie mam zbytnich powodów do narzekań. Last Minute, cena nie duża, a dostałem to za co zapłaciłem. Na plaże można dostać się w mgnieniu oka. Pokój miał nieco zbyt cienkie ściany. W dzień nie widzieliśmy w tym kłopotu w nocy dochodziły do naszych uszu nieznaczne hałasy. Z dobrych stron to że pokój był zawsze solidnie sprzątany, z balkonu mogliśmy podziwiać morze. Dużo niezdrowego jedzenia, ale co tam w końcu jest się na wakacjach. ;).