Amadil Ocean Club (ex. Atlas Amadil Beach Hotel)

Hotel nie pierwszej młodości ale bardzo czysto wymiana ręczników i pościeli codziennie / nie wiem dlaczego / plaża cudowna, leżaki parasole /mało było rodaków i nie było problem z leżakami/.Otoczenie hotelu piękne, wszędzie zielono.

hotel ok jak za tą cene, basen otwierany od 10 wiec nie było zajmowania lezakow nad ranem, blisko oceanu

Panie Andrzeju, mam do pana pytanie? Co ma pan na myśli pisząc, że załoga w mini clubie jest pasywna? Ja się z tym osobiście nie zgadzam... Mogę powiedzieć, że znam tych ludzi trochę lepiej od Pana i uważam, że są świetnymi animatorami... czego niestety nie mogę powiedzieć o Egipcie :) Serdecznie Pana pozdrawiam, a remont o czym Pan mówi, tam nie ma żadnego remontu...

Kochane \"POLACZKI\" oczekujące za 2600zł luksusu!Zawsze możecie za 5tyś jechać!!! Żenujące są wasze opnie! Typu \"śniadanie za mało urozmaicone, pokoje nie za dobrze wysprzątane, a kolację ubogie!\", czytajęc wasze opinie wnioskuję że KAŻDY Z WAS MIESZKA W MARIOCIE???!!! HAHAHA ŻENUŁA!! To mój 5 Arabski kraj w którym spędziłam wakacje!!! i ABSOLUTNIE nie żałuję!!! dalsze info powyżej...

Obsługa jest fantastyczna, za opłatą wszysko zrobią, jak w każdym Arabskim kraju, to jest normalne, ja zawsze daje BAKSYSZ i na obsługe nie narzekam, jak większość Polaków myślacych że \"oni muszą\" nas obsłużyć :), zapomnieli Państwo chyba komunisycznego przekazu..\"nie posmarujesz, nie jedziesz\"..generalnie hotel jest ok (lata świeności ma za sobą, ale żałówać nie będzicie) jedzenie mało urozmacione, ale to dobrze...bo każdy kto byl w Arabskich krajach to wie czym to skutuje!! Animacje wieczorne to faktycznie porażka(chyba że ktoś ma 50 lat), nie daleko jest dyskoteka, samemu nie ma iść, bo za wejscie sie płaci, animatorzy z hotelu was zaprowadzą, wtedy macie za free :) W razie dotkowych pytań bardzo proszę pisać na e-mail, pozdrawiam ag

Nazwa  Amadil Ocean Club (ex. Atlas Amadil Beach Hotel)
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,5 km od turystycznego centrum Agadiru.

Hotel położony jest przy pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Program animacyjny dla dorosłych i dzieci: aerobik, gry i zabawy, kabaret co wieczór, raz w tygodniu muzyka marokańska na żywo.

Sala fitness, siłownia, bogaty wybór masaży kosmetycznych i leczniczych, hammam, jacuzzi oraz sauna.

1.0

Wyświetlono 69 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Wspaniała obsługa, consyliere bardzo pomocny.

Wady

Jedyny problem to komary w pokoju, bez RAID-u chyba by nas zagryzły.

Kamila

Zalety

czysto, mila obsluga, duzo leżakow

Wady

brak wieczornych animacji dla doroslych, mały wybor jedzenia

Carolina

aneta

aneta

jgp

Hotel położony zaraz przy plaży. Niestety obecnie trwa budowa drogi między plażą, a hotelem. Jedzenie w hotelu średnie, ale generalnie w Maroku jedzenie raczej należy ograniczać. Z naszej wycieczki pobyt+objazdówka po Maroku (Tui) 80% osób się struło. Ponoć to problem innej flory bakteryjnej, chociaż wydaje mi się, że raczej powszechnego brudu i nie przestrzegania zasad higieny. Odradzam też pobyt w Agadirze osobom poszukującym słońca. Panuje tam mikroklimat atlantycki. Do godziny 12.00 codziennie jest zachmurzone niebo, a czasami zachmurzenie utrzymuje się przez cały dzień. Temperatura w sierpniu to w ciągu dnia ok. 24-25C.

Koniczynka

Hotel czysty, zadbany, ładnie urządzony. Jedzenie dobre, ale na śniadania zawsze było to samo - zero urozmaicenia, brak owoców morza - podobno niedawno zmienił się główny kucharz... Wyżywienie mieliśmy all i dziwnym zwyczajem były wyrywkowe kontrole podczas zamawiania np: drinków - musieliśmy podawać swój nr pokoju i podpisywać rachunki,mimo, iż nosiliśmy bransoletki all. Martwiłam się, że będziemy za to dodatkowo zapłacić, ale na szczęście nie. Obsługa ok, kelnerzy mili i uśmiechnięci. Z hotelu jesteśmy zadowoleni i śmiało możemy ten hotel polecić - mieszane uczucia mamy tylko do firmy itaka, bo skrócono nasze wczasy o 11 h bez żadnych wyjaśnień i do pani rezydentki, która na smsy nie odpisywała i musieliśmy do niej dzwonić z hotelu

Aga

Pobyt - Październik 2018

Hotel w porządku, z dobra lokalizacja tuż przy oceanie. Do souku ok 30 minut piechotką.Jedzenie smaczne,zróżnicowane,chociaż wiadomo,ze posiłki się powtarzały. Obsługa miła i uczynna ale nastawiona na przyjmowanie napiwków. Z jednego stolika kelner nas wyprosił,ponieważ ktoś inny sobie go zarezerwował (czyt. Zapłacił). Oczywiście mowa tutaj o stolikach w ogólnodostępnej restauracji w której wszyscy jedzą posiłki i nie ma czegoś takiego jak rezerwacje stolików. Drinki barmani robili jak im się podobało,czasem ten sam drink przez różnych barmanów wyglądał inaczej, ale może to zależy od inwencji twórczej barmana????????nie polecam natomiast kolacji a la carte w tajskiej restauracji.Bylismy grupa,pomylono nasze zamówienia (wcześniej musieliśmy zaznaczyć jakie dania chcemy),jedna osoba zamówienia nie dostała.Jedzenie nie było złe,ale daleko mu do smaku i przypraw dań tajskich. Imprezy wieczorne były tylko na plakacie (pewnie wynika to z tego,ze było po sezonie). Ogólnie jednak cały pobyt oceniam na wielkie plus.

Zalety

Lokalizacja,całkiem smaczne posilki

Wady

Obsługa nastawiona na dodatkowe eiro

Jolanta

Pobyt - Wrzesień 2017

Hotel na pierwszy rzut oka w porządku. Pierwszy pokój z widokiem na morze tragedia-smród \\\"butwiejących szmat\\\", w łazience grzyb, w miejscu gzie powinien być dziura. Lodówkę szorowałam 2 godziny ale nie udało mi się jej domyć.Ja jestem alergikiem wiec miałam przechlapane. Kolejny pokój tylko trochę lepszy. Jedzenie zjadliwe.

Zalety

Ładnie położony.

Wady

Brud i smród, grzyb.

Dorota

Pobyt - Lipiec 2017

Hotel wygodnie i ładnie położony przy samej plaży, pokoje dość ładne (miałyśmy widok na basen). Dużym minusem był brak wystarczającej ilości leżaków i parasoli na basenie (o 8 rano zajmowail leżaki-dlatego byłyśmy tam tylko 2 razy -przez 2 tygodnie, na plaży było lepiej). Jeśli chodzi o animacje (jechałam z 14 latką ) -dno. Animatorzy to największy minus tego hotelu- chyba,że jedzie się bez dzieci. Ich praca polegała na ładnym uśmiechu, nic poza tym im nie wychodziło. Dorota.

Zalety

zaleta to piękne położenie przy plaży, ładne pokoje, potrawy przeważnie regionalne- mi bardzo smakowały (dosalałam, ale dla dzieci dobrze), Program wieczorny złożony z tancerek z Rosji - bardzo piękny, super magik.

Wady

Wada i duży, duży minus to animatorzy...Najlepiej bawili się we własnym towarzystwie...Jechałam z córką 14l.,próbowała się dostać na kareoke- prosiła animatorkę Sarę która powiedziała że zaśpiewa- nie udało się. W darta na basenie Sara zapisała ją nie odbyło się, chciała zagrać w siatkówkę na plaży Sara kazała jej zejść z boiska choć grały osoby spoza hotelu(Marokańczycy) a córka miała opaskę na ręce. Zawsze jednak pięknie się do nas uśmiechali ;( Aerobik w wodzie - masakra, np.zapowiadali że za 5minut będzie, czekałam przy basenie 15 i nic. Poszłam na leżak ,po pół godż. patrze - jest aerobik i ćwiczą 2 osoby. Mało leżaków na basenie i za mało parasoli (trzeba było zająć o 8rano). Na plaży niby leżaki darmowe,ale panowie wydający ręczniki i dozorujący- rezerwowali ok 6 szt. kładąc książkę na leżaki i potem jak już nie było wolnych to za łapówę jednak był.

JANUSZ

Pobyt - Maj 2017

Byliśmy hotelu Atlas Amadil Beach w dniach 26.05-02.06 2017.Jest to starszy hotel ale czysty i zadbany w bardzo dobrym położeniu tuż przy promenadzie i piaszczystej plaży a z drugiej strony w mieście w spokojnej okolicy.Pokoje jak i ich wykończenie w standarcie ,,arabskim,,czyli nie zbyt dokładne ale my traktujemy to jak ich ,,folklor,,.Ogólnie hotel jest OK. fajny duży basen piękna piaszczysta plaża miła obsługa piękny i ogromny hall w formie parku pod dachem jedzenie bez rewelacji ale dobre. A teraz coś dla gości ITAKI rezydentka miła dziewczyna ale mało znająca hotel i panujące w nim porządki jej informacje wprowadzają gości nie raz w kłopoty niekiedy kosztowne .Ale po kolei, problemy zaczynają się po zdaniu pokoju gdy wylot jest wieczorem; 1,brak pokoju z prysznicem o którym zapewnia rezydentka 2 zapewnia że można korzystać z jedzenia i picia do końca a tak nie jest. UWAGA goście na HB jeśli doba się wam skończyła to NIE CHODŻCIE NA KOLACJĘ BO DOSTANIECIE za nią RACHUNEK NA 20 EURO od osoby czego kierownik stołówki skrupulatnie pilnuje nam w all.dał spokój .Ogólnie wypoczynek udany choć zmącony wydarzeniami na ostatniej kolacji .Pierwszy raz spotkaliśmy się z takim potraktowaniem gości a jest to nasz kolejny wyjazd i kolejny kraj.

Zalety

położenie baseny obsługa spokój

Wady

rachunki za ostatnią kolacje na stołówce dla gości z HB

Iwa i Witek

Pobyt - Październik 2016

Hotel ogólnie dobry. Pokoje dość ładne, ręczniki dziennie wymieniane. Posiłki bardzo kiepskie, monotonne. Nie polecam na październik bo pogoda deszczowa.

Anyo3

Pobyt - Wrzesień 2016

Hotel ogólnie ładny , położony przy promenadzie , ładne czyste nowoczesne pokoje.Niestety posiłki fatalne.O ile kolacje były raz lepsze raz gorsze to śniadania zupełnie niejadalne , jajecznika z proszku o smaku mydła.To samo kawa ze sztuczną śmietanką z proszku też o smaku mydła. Nie rozumiem czemu biuro podróży Itaka pobiera tak kosmiczne kwoty za 6 dni pobytu w tym hotelu-cena zupełnie nieadekwatna do jakości !

Zalety

dobre położenie , ładne czyste nowoczesne pokoje, miła obsługa

Wady

fatalne jedzenie , wysoka cena za 6 dni pobytu

Lena

Pobyt - Lipiec 2016

Zbyt droga impreza jak na takie warunki.Hotel jako kompleks ok. Tylko te żenujące posiłki ...

Zalety

Położenie - przy samej plaży i blisko centrum.

Wady

POSIŁKI !!! Minimalny wybór, żadnego urozmaicenia, 2 rodzaje owoców, często wszystko zimne, na sztućce trzeba było czekać aż się zwolnią i obsługa przyniesie, żenada ...

Tomasz

Pobyt - Maj 2016

miło, pokoje odpowiednie dla 2 osób, wycieczki warto brać lokalne, byliśmy tam w 2015 z RAINBOW :) w końcu maja. Jak rozmawialiśmy z gośćmi z innych hoteli to posiłki były najbardziej europejscie. W dużej części hoteli śniadania były typowo \"francuskie\" dla nas nie do przyjęcia.

Zalety

Położenie, obsługa

asta

Pobyt - Grudzień 2015

Na zimę odradzam. Latem tak. Opis jest niejasny i sugeruje podgrzewany basen. Otóż on jest, tylko za opłatą 10euro -to ten kryty. Obiekt tylko na lato.

Zalety

Położenie, plaża.

Wady

Brak podgrzewanego basenu- ten w opisie jest kryty i płatny.

Vaidas

Pobyt - Wrzesień 2015

Visai geras viesbutis. Svarbiausia, kad oras butu geras :)

Zalety

Teritorija, kambariai, vieta

Wady

Galetu buti sieek tiek didesnis maisto meniu

Janusz

Pobyt - Sierpień 2015

Obsługa w recepcji 5+, hotel oki, pokoje po arabsku w szczeg?łach widać niedociągnięcia, jedzenie mały wyb?r ale dobre, w barach piwo, wino, gin i whisky. Super plaża i promenada, wszystkim polecam wizytę w hamamie i olej arganowy, przyprawy i herbatę tę ręcznie komponowana.

Amanda

Pobyt - Sierpień 2015

Jedyne zalety tego hotelu to zjeżdżalnie i położenie przy samym oceanie. Jest przepiękny widok na ocean z jednej z restauracji. Przy wyjściu na plażę spotkaliśmy pana, który proponował różne wycieczki. Byłam do tego trochę sceptycznie nastawiona, ale w końcu daliśmy się namówić na kilkugodzinny wyjazd na quadach po pustyni. Po powrocie do hotelu byłam bardzo zadowolona, a atrakcja była po bardzo niskich kosztach. I na tym koniec plusów. Pokój ładny, ale co z tego, skoro toaleta w pokoju była popsuta, nie można było spuścić wody. Karty do pokoju nie działały, kilkukrotne spacery do recepcji nie pomagały, praktycznie przy każdej okazji, kiedy chciałam wejść do pokoju, musiałam lecieć do recepcji w celu wymiany karty na nową. Jedzenie było tragiczne, całe szczęście, że wyjazd trwał 7 dni, bo chyba umarłabym z głodu. Jeżeli ktoś chce wziąć sobie all inclusive, to stanowczo odradzam, nawet nie ma co wziąć z baru. Drinki tragiczne, rozcieńczone z wodą, bez smaku. Nawet whisky nie dało się pić. Obsługa także pozostawia wiele do życzenia. Wszyscy tylko czekają na napiwki. Animacje na basenie tylko dla dzieci, co drugi dzień, przez 5 minut i zawsze te same- tańce przy zawsze takiej samej piosence. Nie wspominam już o pogodzie w Maroko, przez pierwsze 3 dni padał deszcz! Słońca było tylko trochę i to ..w ostatnie dwa dni pobytu(wyjazd był na przełomie sierpnia/września). Ogólnie nie polecam, szkoda czasu i pieniędzy, więcej się nadenerwowałam, niż to wszystko warte. Nigdy więcej Maroko!

Zalety

zjeżdżalnie położenie

Wady

jedzenie drinki obsługa animacje

Grażyna Mataczynski

Pobyt - Marzec 2015

Bardzo piękny hotel położony na samej plaży. Smaczne i urozmaicone jedzenie. Obsługa miła i pomocna. Polecam ten hotel.

Amadil Ocean Club (ex. Atlas Amadil Beach Hotel)