Livigno nazywane jest „Tybetem Europy”, to jedno z najbardziej nasłonecznionych miejsc w Alpach.
Doskonałe warunki śnieżne, które trwają nawet kilka miesięcy.
Zróżnicowane trasy dla narciarzy.
Mnóstwo rozrywek, m.in. wędrówki na rakietach śnieżnych, przejażdżki skuterami śnieżnymi.
hotel tuz przy stoku z ekstra widokiem na całe Livigno i doskonałą komunikacją miejską (free)
Hotel ogólnie może być.Niestety małe wręcz ciasne pokoje ale czysto.Posiłki smaczne szczególnie kolacje, które były bardzo obfite w dania - przystawka, makaron lub zupa, danie mięsne lub ryba, bufet saładkowy i deser. Miła obsługa. Do wyciągów wozi skibus spod hotelu. Livigno oferuje poza światną zabawą na stoku liczne inne rozrywki (dużo resturacji, sklepów, dyskoteki - najbardziej popularna Kokodi)a hotel położony jest niestety na uboczu i wyjście bez taxi lub skibusa(jeżdżą tylko do 19:40) to droga pod górę i przez mękę. Mój wyjazd był bardzo udany i chętnie wrócę do Livigno. Polecam wyjazd z Jafisport.
Sprzedano mi ten hotel jako wielki moloch, małe pokoje-pokoje są ok a do ilosci osób na stółowce mozna sie przyzwyczaić, jedzenie dobre. Mimo to i tak przewaga zalet nad wadami. Swietnie połozony, duzo rozrywki. Bylismy z Jafi Sport,za taką cene wyjazd bardzo udany, polecam
Największym atutem hotelu jest jego położenie! piękny widok na livigno, obok wyciąg lub zaraz przy wyjściu z hotelu skibus! to tyle plusów! minusy- codziennie rano na śniadanie to samo, czyli bułki, wędlina, jajko na twardo i musli! obiad późno, bo od 19.30 i cokolwiek się zamówi będzie to makaron z pomidorowym sosem! basen owszem jest, ale czynny od 16.00 do 19.00.
Beznadzieja.
W zeszłym roku skorzystałam z ofert biura Jafi Sport właśnie do tego Hotelu. Hotel tak jak w ocenie, czyli ogólnie dobry i giga zaleta, że bardzo blisko do stoku. Wyjazd był bardzo udany nie tylko przez wybór hotelu ale także biura.
Hotel urządzony w latach 80-tych (boazeria, stare wykładziny, stare meble). Basen i sauna wymagają remontu, sala jadalna renowacji. Brak windy, bardzo wąskie i kręte schody - problemy z doniesieniem i wyniesieniem bagażu. Brak ogólnej dbałości przed hotelem - posypać piaskiem bo nie można dojechać (ślisko). Zamawiałam pokój z dwoma łóżkami a dostałam łoże małżeńskie i trzeba było zmianiać. Ogólnie bardzo złe jedzenie. Śniadania jednakowe codziennie - może by wprowadzić chociaż pomidora co drugi dzień. Proszę oznakować, że 200 m od wyciągu ale Teola, czyli małego i na uboczu. Do głównego wyciągu ponad kilometr.