Aloft Palm Jumeirah

Hotel jak na Dubai kameralny cichy i spokojny. Obsługa uśmiechnięta i pomocna. W pokojach czysto, sprzątane codziennie . Jedzenie ok , spory wybór jednak powtarzalne. My mieliśmy pokój z widokiem na morze i to było super polecam wybrać tą opcje jak również opcje all-inclusive ponieważ ceny napojów bardzo wysokie. Wybrał bym ten hotel jeszcze raz.

pobyt oceniam na 5 ! pokoje super, byliśmy 10-osobową grupą z 5 pokojami gdzie 1 pokój był bez balkonu i po naszej prośbie bez problemu wymieniono na pokój z pięknym widokiem. Recepcja pierwsza klasa, zawsze pomocni i uśmiechnięci. Wszędzie czysto, jedzenie bardzo dobre, polecamy meksykańską restauracje na 11 piętrze

Hotel polecam, wszystko zgodne z opisem, bardzo miła obsługa, czysto ,codziennie woda butelkowana i kawa ,herbata w pokoju. Jedzenie smaczne. Busy do galerii handlowych bez problemu a dalej taxi.

Pokój bardzo ładny,duży,nowocześnie urządzony z bardzo dużym i wygodnym łóżkiem.

Nazwa  Aloft Palm Jumeirah
Miejsce  Emiraty Arabskie / Dubaj / Dubaj
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, rowery, parking

Unikatowe na skalę światową budowle (Burdż Chalifa, Burj Al Arab, Wyspy Palmowe).

Dużo atrakcji dla dzieci (m.in. Dubai Aquarium & Underwater Zoo).

Dużo religijnych zabytków (m.in. Jumeirah Moschee).

Dużo markowych sklepów i wyjątkowych bazarów (m.in. bazar złota).

4.3

Wyświetlono 4 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michał

Zalety

Basen przy hotelu bardzo blisko do morza, kursujące darmowe autobusy do do centrum.

Wady

Najbardziej brakowało atrakcji wieczorem nie dzieje się absolutnie nic a fajnie by było jak by wieczorami były jakieś atrakcje zorganizowane.

Paweł

Zalety

Piękny widok z balkonu, czystość, pracownicy zawsze pomocni i uśmiechnięci

Dariusz

Zalety

Plaża przy hotelu i basen w lipcu bezcenne. Widok z balkonu na Burj Arab.

Wady

Dla mnie brak.

Agata

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Niczym szczególnym się nie wyróżnia.

Wady

Mały basen i zbyt mała ilość leżaków dla gości.

Aloft Palm Jumeirah