Zielone klify i górskie krajobrazy idealne do trekkingu
Malownicze wioski rybackie i spokojne zatoczki
Zachwycająca przyroda wyspy oraz liczne piesze trasy przez lasy wawrzynowe
Hotel zasługuje jak najbardziej na swoje gwiazdki , pokoje czyste sprzątane codziennie jedzenie bardzo dobre.
Hotel godny polecenia miła obsługa czysto i przestronnie w dobrym punkcie
czystość i miła obsługa
Super hotel ze świetną lokalizacją. Blisko zarówno do oceanu jak i centrum Funchal. Jedzenie przepyszne. Ponadto ogromnym plusem jest brak dzieci - cisza i spokój przez cały pobyt.
Lokalizacja, widoki, jedzenie, brak dzieci
Hotel bardzo ładny. Położenie bardzo dobre. Widoki z tarasu cudowne. Pokój duży, dobrze wyposażony
bardzo dobre położenie hotelu. Super jedzenie. Miła obsługa.
Hotel bardzo czysty, w dobrej lokalizacji. Spokojnie piechotą można dojść do oceny, a także w okolicy hotelu znajdują się bardzo dobre restauracje. Obsługa w hotelu bardzo miła i pomocna, bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Posiłki smaczne, czasami bywa tłoczno w "godzinach szczytu", ale po pierwszym dniu można łatwo zaobserwować w jakich godzinach najlepiej przychodzić do restauracji :)
Świetna obsługa, lokalizacja.
Ocena 4* jak najbardziej zasłużona, czym byliśmy pozytywnie zaskoczeni. Hotel położony niedaleko centum, bardzo zadbany, czysty z miłą obsługą, pysznymi, bardzo urozmaiconymi posiłkami z dużą ilością owoców. Piękny widok na ocean. Komunikacja doskonała do różnych miejsc. Rezydentka wspaniała, wycieczki wspaniale przygotowane.
Czystość, położenie, urocza obsługa recepcji, restauracji i pokoju, doskonała komunikacja do wszystkich atrakcji. Brak kochanych, ale hałasujących dzieci. Hotel przyjmuje gości 18+. Urozmaicone i pyszne posiłki.
Nie widzę wad!
Pobyt bardzo udany. Hotel godny uwagi w doskonałej lokalizacji, tuż przy oceanie. Bordzo czysto. Jedzenie bardzo dobre. Polecam!
lokalizacja, jedzenie, czystość
Hotel ma wysoki standard, nowoczesny wystrój. Dbałość o szczegóły (szczoteczki do zębów, szampon, odzywka do włosów w pokoju). Pobyt z samymi śniadaniami, na których był szeroki wybór i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Do tego obsługa zawsze z szerokim uśmiechem na twarzy co dodatkowo cieszy oko na urlopie. Polecam!
Czystość Lokalizacja Szeroki wybór dań na śniadaniu Miła obsługa
Świetny hotel. Pokoje zaopatrzone we wszystko co potrzeba, czyste, sprzątane codziennie, nawet poza sezonem. Obsługa bardzo miła - pani na recepcji wydrukowała nam bilety powrotne bez proszenia o to. A w dniu moich urodzin dostałam od hotelu prezent niespodziankę - ciasto oraz zniżkę na nastepny pobyt w hotelu tej grupy
Świetne, bardzo różnorodne jedzenie.
Żadnych minusów. Hotel spełnił wszystkie oczekiwania.
Nowoczesny hotel położony w centrum miasta. Piękne widoki z pokojów na ocean i panoramę miasta. Basen ze słodką wodą, bezpłatne leżaki i parasole. Tylko dla dorosłych.
Nowocześnie urządzony hotel w samym centrum miasta ze świetnym widokiem na ocean. Super baza wypadowa, ponieważ pod samym hotelem są przystanki autobusowe. Poza tym sklepy, bazy restauracje na wyciągnięcie ręki.
Centrum miasta Blisko sklepy i przystanki autobusowe