All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex. MedBlue Kremasti)

Hotel w bardzo blisko lotniska, krótki transfer, extra bonus widok prawie lądujących samolotów, okolica okej- sklepy, supermarkety, bary, restauracje, do miasta Rodos ok 25 minut komunikacją miejską- bilet ok 2,5 euro Hotel ma przepiękny ogród, jest przy samej plaży, jednak jest ona bardzo wąska i kamienista. W recepcji mamy naszego rodaka - Darka. Restauracja z miejscami w przepięknym ogrodzie. Jedzenie smaczne, wybór duży, ja jestem niejadkiem i jestem wybredna ale zawsze znalazłam coś dla siebie. Przekąski pomiędzy posiłkami to kanapki, owoce, lody, ciastka i ciasta. Drinki okej. Drinki wieczorne należą do mocnych. Hotel ma duży basen o jednej głębokości, kolejny z Ala antresolą, brodzik, oraz 3 zjeżdżalnie (na duży plus). Pokoje wymagają odświeżenia, jednak nie ma tragedii. Pokoje sprzątane codziennie. Bardzo pozytywni animatorzy, szczególnie chłopak z Chorwacji robi robotę, wieczorem zawsze mini disco nawet dla jednego dziecka, muzyka i tańce. Jeśli chodzi o gości to 80% to Polacy, potem Czesi, Francuzi. Są i osoby młode, rodziny z dziećmi, osoby starsze, jest różnorodnie. Podsumowując jestem zadowolona, po przeczytaniu innych opinii byłam średnio nastawiona, jednak zaskoczyłam się pozytywnie. Warto mieć na uwadze, że nie jest to hotel luksusowy i wysokich lotów. Wiedząc o tym każdy kto wybiera ten hotel będzie z niego zadowolony;)

Super hotel, który znajduje się bardzo blisko lotniska Na dzień dobry w prezencie od hotelu otrzymatam upgrade pokoju na ten z prywatnym basenem. Można się było kapać w nim od świtu do zachodu stońca. Hotel bardzo blisko plaży, wystarczyło przejść na drugą strone ulicy. Posiłki urozmaicone, każdy zawsze coś znalazł dla siebie.Co chwilę były nowe porcje przynoszone. Bardzo sympatyczny animator, który potraft przekonać do udziału w różnych zabawach. Codziennie wymieniane były ręczniki i sprzątane pokoje. Dodatkowy plus- polski recepcjonista Pan Darek, który zawsze służył pomocą. Jedynie pokoje mogłyby być odświeżone. Bez problemu można się dostać do miasta Rodos autobusem, który jedzie jedynie 20 min. Warto wypożyczyć samochód lub skorzystać z wycieczek po wyspie. Ja polecam polską firmę Rodos Magic Tour. Najlepsi przewodnicy po greckich wyspach

Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie basen i dwie zjeżdżalnie

Hotel położony w pięknym miejscu, bezpośredni widok na morze. Jednak pokój hotelowy na bardzo niskim poziomie. Spodziewałam się czegoś lepszego. Skrzypiące drzwi do łazienki, urwana klamka w oknie łazienkowym. Serwis sprzątający zaglądał bardzo żadko. Ręczniki wymienili nam może ok 3 razy na 8 dni pobytu. Nie mówię juz o umyciu podłogi w łazience. Brudne okno tarasowe i lustro w łazience. Ogólnie czystość oceniam na 2. Jedzenie super, ale dzieciom brakowało nagetsów. Obsługa hotelowa ok. Minus-brak jacuzzi! Mimo, że w opisie było dostępne

Bardzo dobre jedzenie, obsługa zawsze pomocna i życzliwa. Na pochwałę zasługuje pan Darek z recepcji zawsze służy pomocą i mówi po polsku. Animacje fajnie. Mieszkaliśmy w familijnym, warunki nie rewelacyjne, prysznic w starym stylu, woda pryska na płytki w łazience, brak szafek w łazience i tylko jedna szafa w pokoju. Ale ogólnie bardzo dobre miejsce.

Nazwa  All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex. MedBlue Kremasti)
Miejsce  Grecja / Rodos / Kremasti
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, fitness, sporty wodne, tenis, bez paszportu

Hotel przy niewielkiej kamienisto-żwirowej plaży

Dobre możliwości komunikacyjne, przystanek lokalnego autobusu ok. 500 m od hotelu

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Wyświetlono 140 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Daria

Zalety

Krótki transfer, piękny zadbany ogród, bliskość morza, dobre jedzenie i drinki, animacje

Wady

Pokoje do odnowienia

Karina

Zalety

Hotel blisko plaży, prywatny basen przy pokoju, mita obstuga hotelowa. Niedaleko lotnisko - miasto Rodos.

Wady

Pokoje nadają się do lekkiego odświeżenia

4.3

Jedzenie dobre każdy znajdzie coś dla siebie basen i dwie zjeżdżalnie

Zalety

Pan Robert Polak z recepcji bardzo pomocny.

Wady

Rzadko sprzątane pokoje plaża kamienista bez butów ciężko

URSZULA

Zalety

Polożenie-bardzo blisko do morza. Piękne widoki z restauracji hotelowej. Obsługa bardzo miła. Wieczorki tematyczne na plus. Gastronomia w formie szwedzkiego stołu. Barek z napojami i alkoholami bez ograniczeń

Wady

Pokoje wymagają remontu. Czystość w pokojach, serwis sprzątający słaby. Niski standard w pokojach nie adekwatny do ceny

Malwina

Wojtek

Ogólnie ok, za cenę przed wakacjami nie będę narzekał, hotel w mojej ocenie nie aspiruje na 4 gwiazdki, duży minus za stan pokoi, a chyba konkretniej łazienki, niemniej jednak wyspałem się i umyłem, a do tego zjadłem kiedy byłem głodny. Animatorzy umilali pobyt, dobra lokalizacja, przyjemna obsługa hotelu.

Zalety

Bliskość plaży, i ogród

Wady

Czystość, stan pokoi

Kamila

Byliśmy w tym hotelu juz drugi raz. Rewelacja. Pokoje,basen,zjeżdżalnie,ta strona wyspy uważam jest piekniejsza kolor morza przy hotelu zachwycający. Jedzenie było bardzo urozmaicone i przepyszne. W tym roku animacje wieczorne były słabe ale to wiele zależy od animatorek. Ich zaangażowanie przekłada się na klimat i zabawę. Obsługa przemiła,wyjeżdżaliśmy 3 czerwca i już widać było,że z początkiem czerwca napływa ludzi i robia się kolejki. Maj to idealny miesiąc na ominięcie tłumów i spokojny hotelowy relaks. Nie było problemu z leżakami zawsze znalazło się miejsce. Chętnie wrócimy do tego hotelu jest tam wszystko czego trzeba dzieciom a i dorosłym. Na wyspie byliśmy już 6 raz więc to samo mówi za siebie,że warto wrócić. Byliśmy w różnych hotelach ale w All Senses czujemy się najlepiej.

Zalety

Morze,czystość ,miła obsługa, baseny,zjeżdżalnie,ogród, dostępność leżaków,siłownia.

Patrycja

hotel bardzo fajny , zdecydowanym plusem w tym hotelu było bardzo dobre jedzenie , obsługa na recepcji , barze czy kelnerzy , wszyscy bardzo uprzejmi pokoje były sprzątane codziennie , kolejnym plusem była odległość z lotniska do hotelu , jechaliśmy 10 min autobusem :) jedynym minusem jest brak plaży hotelowej. Na zdjęciach ona jest lecz w rzeczywistości w tym miejscu zrobiono drogę

Zalety

jedzenie drinki czystość odległość od lotniska obsługa

Wady

brak plaży hotelowej

Bartosz

Pobyt - Październik 2023

Bardzo przyjazna obsługa (z panem Darkiem w recepcji na czele!). Dobre i zróżnicowane jedzenie. Ogromnym plusem jest bliskość dużego marketu, przystanków autobusowych (do Rodos czy w stronę lotniska), plaży oraz to, że na terenie hotelu znajduje się wypożyczalnia samochodów, skuterów i rowerów z konkurencyjnymi cenami. Ponadto animacje były z klasą i umiarkowane. Muzyka puszczana w trakcie dnia sprzyjała relaksowi .

Zalety

Obsługa, jedzenie, baseny, bliskość plaży.

Wady

Brak placu zabaw (pomimo, że w opisie hotelu widnieje plac zabaw).

Bardzo ładnie usytuowany hotel, blisko morza, obsługa prócz jednego barmana bardzo miła. Jedzenia dużo i bardzo smaczne. Minus za brak muzyki wieczorami, ale to sami sobie zorganizowaliśmy.

Zalety

Blisko morza, dużo leżaków, udostępnianie ręczników plażowych, codzienne sprzątanie pokoi, wypożyczalnia samochodów na miejscu.

Emilia

Jesteśmy bardzo zadowoleni! Hotel bardzo fajny. Ogólnie ciężko jest nam się doczepić do czegokolwiek. Czyste pokoje, które były codziennie sprzątane. My mieliśmy ten najtańszy, a i tak był bardzo w porządku. Pyszne jedzenie (a jesteśmy wymagający) z dużym wyborem. Drinki all inclusive dostępne od 10 do 23. Bardzo duży dostęp przeróżnych kolorowych drinków od 18 do 23. Alkohole polewane słusznie, raczej nie były rozcieńczanie. Bardzo fajne animacje dla dorosłych prowadzone od rana do samego wieczora. Dla zainteresowanych - nie było animacji dla dzieci, ale dla nas było to akurat na plus, bo zamiast irytujących piosenek dla dzieci co wieczór, były codziennie inne wieczorne atrakcje dla dorosłych typu bingo, nauka zorby, karaoke itp. Warto zająć sobie rano miejsce nad basenem, ale to już raczej klasyk takich hoteli. Jeśli chodzi o położenie to Kremasti to bardzo spokojna miejscowość, ale ma kilka bardzo ładnych lokali i sklepików. Kilka minut od hotelu jest przystanek, z którego można pojechać do miasta Rodos. Autobus jeździ co ok. 30 minut. Ogólnie pobyt w hotelu oceniamy bardzo na plus i będziemy polecać go znajomym

Zalety

Jedzenie, animacje, lokalizacja

Pobyt - Lipiec 2023

Byliśmy w tym hotelu dwa lata z rzędu, byliśmy naprawdę mega zadowoleni, mimo ostrzeżeń pań z biura podróży. Super jedzonko, ekstra drinki, nie ma się do czego przyczepić. Plaża przy hotelu idealna, super miejscówka, dobry dojazd autobusem do miasta Rodos. Nie było problemu z zajmowaniem leżaków, starczyło dla wszystkich, jest duży ogród do dyspozycji. Gorąco polecam:)

Zalety

Lokalizacja, piękna plaża, urozmaicone jedzenie, duży teren, fajne animacje

Wady

Troszkę stare łazienki, ale nie przeszkadzało nam to jakoś bardzo

Mariola

Pobyt - Lipiec 2023

Hotel bardzo ładnie położony. Pokoje codziennie sprzątane. Blisko plaża. Super ogród w którym jest mniejszy basen z małymi zjeżdżalniami. Byłyśmy we trzy i wszystkie byłyśmy zadowolone. Plaża wąska i jak w Turcji kamienista ale o tym wiedziałyśmy i zupełnie nam nie przeszkadzało. Warto wziąć buty do wody i spoko

Zalety

Co do samego hotelu nie mam żadnych zastrzeżeń. Blisko miasteczka Kremasti. Blisko miasta Rodos

Wady

Jakoś nic nie przychodzi mi do głowy jeśli chodzi o wady

Dj

Pobyt - Czerwiec 2023

Wszystkie pozytywne opinie o tym hotelu są prawdziwe.Osoby chcące lepszych warunków powinni poszukać w innych przedziałach cenowych. Udany urlop w miłym otoczeniu.

Zalety

Pyszne jedzenie dla każdego. Piękne morze kilka metrów od terenu hotelu. Miła obsługa. Polski recepcjonista . Itd.

Pobyt - Maj 2023

Bardzo przyjemny hotel. Czyste pokoje, rewelacyjne i różnorodne jedzenie, wspaniała obsługa zawsze uśmiechnięta. Duży basen i sporo miejsca na leżakach dla tych, którzy lubią odpoczywać nie opuszczając hotelu. W barze drinki nie pożałowane i nie rozcieńczane :)

Alina

Pobyt - Maj 2023

Bardzo zielony, klimatyczny hotel. Przepiękny kolor wody, dobre jedzenie. Dobry, czterogwiazdkowy hotel.

Zalety

jedzenie, roślinność, kolor wody

1.7
Dawid

Pobyt - Październik 2022

Hotel maksymalnie zasługuje na 2*. Pierwszy pokój , który otrzymaliśmy miał ogromnego grzyba na suficie w łazience, smród od samego wejścia, poniszczone baterie, lustra, meble otrzaskane z każdej strony. Dramat. Jedzenie również nie broni się jakością, większość niezjadliwa - i nie jest to opinia tylko moja, lecz całej grupy znajomych z którymi tam byliśmy. Rezydentka od Coral Travel widać, że z pierwszej łapanki, sprzedać wycieczkę, zgarnąć prowizje i wrócić do opalania. Zapytana o kwestie ubezpieczenie „ona nie wie” , „to trzeba dzwonić” - zero pomocy. Hotel na zdjęciach prezentowanych w ofercie posiada plaże - niestety w rzeczywistości nawet jeden leżak się tam nie mieści, nie wspominając już o syfie, który nie był ani razu posprzątany. Jeżeli chcecie korzystać z plaży to polecam udać się w inne miejsce. Dla osób, które myślą nad wyborem tego hotelu - stanowczo odradzam.

1.0
Ma

Pobyt - Październik 2022

Ogromny syf, po zgłoszeniu problemu pokój zmieniony na taki sam .

Wady

Ogromny syf, po zgłoszeniu problemu pokój zmieniony na taki sam

Kris

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel, basen, wyżywienie i obsługa super. Trochę brakowało balkonu bo na najwyższym piętrze nie było. Nad morzem cały czas wieje, fale i prądy dopychające do brzegu, więc źle się pływało. Woda mętna i pod wodą nic nie widać, maski zbędne. Plaża wąska i kamienista. Wszystko nadrabia basen, zjeżdżalnie, boisko itp. Atrakcją są przelatujące nad hotelem samoloty od 40 do 60 dziennie.

Kacper

Pobyt - Wrzesień 2022

Pierwsze co muszę pochwalić obsługę, a szczególnie kilka osób. Starszy Pan w strefie jedzenia - niesamowicie sympatyczna osoba, zawsze uśmiechnięta i aż chciało się tam dla niego przychodzić. Bardzo go polubiliśmy. Następnie Pan z recepcji - Dariusz, zawsze pomocna, troszcząca się o klientów, zawsze wypytywał czy wszystko w porządku. Barmani - właściwe osoby, na właściwym miejscu. Czas sporządzania drinku zawsze wypełniali jakąś fajną piosenką, tańcem i śpiewem. Pani menadżerka, widać, że super ogarniająca temat, mega obrotna, ogarniająca wszystko naraz i tak samo zawsze uśmiechnięta. Reszta obsługi tak samo bardzo miła, jednak tamte osoby zwróciły szczególnie moją uwagę. Co do samego hotelu nie mam zastrzeżeń, blisko plaża, basen duży, jedynny minus to mrówki w łazience. Polecam!

All Senses Ocean Blue Seaside Resort (ex. MedBlue Kremasti)