Alia

Bardzo polecam!Sympatyczna obsługa,dobre jedzenie,ładne widoki z basenu na wysoką górę.

Spokojna okolica, przemiła obsługa, codziennie sprzątane pokoje, kameralna atmosfera

Hotel czysty ale następnym razem wybralabym inny hote ze ze wzgledu na stara lazienkw

W hotelu byliśmy w lipcu 2019 roku. Hotel mały, kameralny pokoje dość duże, czyste ,sprzatane codziennie. Mieszkaliśmy na parterze był mały tarasik. W naszym pokoju był aneks kuchenny wszystkie potrzebne naczynia i czajnik podobno wszystkie pokoje nie maja aneksu. Fajny basen całkiem spory . Sniadania co dzień takie same ale można było najejść się no i zawsze jakieś owoce arbuzy , pomarańcze i jabłka do śniadania. Kolacje bardzo dobre świeże surówki kilka rodzajów, często greckie potrawy 2 rodzaje mies i dodatków do wyboru. Warto wybrać sie w podróz statkiem dookoła wyspy z kapielą w gorących żródłach. Biuro podróży Grecos zrezygnowało z wycieczki bo niby była za mała frekwencja my kupiliśmy kilka osób z hotelu w Kamari w biurze podróży zresztą tam są tańsze wycieczki bez języka Polskiego.

+ części wspólne hotelu OK - chyba tylko to było wyremontowane w 2014. - śniadania - podstawowe - to samo przez 7 dni, przeciętnej jakości - niewygodne łóżka - krzywe, trzeszczące, zapadnięte materace - bardzo słabo spaliśmy - łazienka w słabym standardzie - stare armatury i wyposażenie - poziom dawnych agrowczasów - wygląda na lata 80/90 - głośno działające klimatyzatory u sąsiadów - mimo zamkniętych okien w nocy było głośno - słaba akustyka - słychać wszystko z korytarza - wifi - niby jest, ale chodziło słabiutko - szczególnie wieczorem + brak hałasów nocnych imprez i ruchu ulicznego + w miarę niedaleko od centrum (10 minut na piechotę)

Nazwa  Alia
Miejsce  Grecja / Santorini / Kamari
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu

Kameralny obiekt ze wspaniałą grecką atmosferą.

Ok. 550m od hotelu, piaszczysto-żwirkowa plaża.

W niewielkiej odległości od lotniska - krótki transfer.

Niesamowite widoki na kalderę wulkaniczną i majestatyczne zachody słońca

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Justa

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Fajna atmosfera.Codziennie sprzątane pokoje.Ładnie położony hotel w spokojnej okolicy.Blisko do przystanku autobusowego i plaży,około 300m.Dobre jedzenie.Mało hoteli na Santorini oferuje obcje HB,a to się opłaca bo w knajpach drogo.

Wady

Łazienki wymagają odnowienia.

Justyna

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

pyszne jedzenie, miła obsługa, kameralna atmosfera, czystość

Wady

niezbyt wygodne materace

Joanna lat 38

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Maly kameralny hotel,sympatyczni ludzie.sniadania dobre i obiadokolacje.zawsze bylo miejsce na lezakach I basenie,hotel położony blisko promenady

Wady

Napewno za mała łazienka,szczególnie prysznic,łazienka potrzebuje remontu

EWA

Pobyt - Lipiec 2019

Zalety

Czysty kameralny hotel, pokoje sprzatane codziennie , bardzo dobre obiadokolacje, sympatyczna obsługa w pokoju mieliśmy aneks kuchenny bardzo przydatny.

Wady

Za mały prysznic za zasłonka lała sie woda na podłoge

Maciej

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

W miarę kameralne i ciche otoczenie. Codzienne sprzątanie.

Wady

Słaby standard pokoi, jeszcze gorszy łazienki, niewygodne łóżka. Śniadania - przez cały pobyt to samo.

Marek

Pobyt - Lipiec 2017

Jeśli ktoś oczekuje fajerwerków, to się może rozczarować... Jeśli hotelu stanowiącego bazę do aktywności - jest OK. Ludzie mili, szczególnie Dimas, basen ładny i nieokupowany nadmiernie. Na promenadę 5 minut. Ogólnie - żonie bardzo się podobało (ale chyba najbardziej przez pryzmat tego, ze hotel na Santorini), mnie średnio (ale jestem trochę marudą...;-)

Zalety

Kameralny, ale okolica nijaka...

Wady

Najlepsze lata ma za sobą.

4.8
TW

Pobyt - Czerwiec 2017

Hotel jest OK, Nie w samym centrum...jest na uboczu...7 min spacerem do centrum, Śniadania sa słabe, Nie miałam WF w pokoju i cieplej wody,

Wady

Prez 7 dni nie było cieplej wody, W pokoju tez nie było internetu ...musiałam schodzić na parter przy recepcji...

Alicja

Pobyt - Czerwiec 2017

Trzeba dodać , że dla nas hotel miał idealną lokalizację, nieco na uboczu, z dala od gwarnej promenady ,ale jednocześnie blisko do plaży i do centrum. Hotel udostępnia ręczniki do leżakowania przy basenie (bez opłat czy kaucji).

Zalety

Po pierwsze zdjęcia są nieaktualne, hotel wygląda w rzeczywistości dużo lepiej. Teren wokół basenu również. Są m.in. łądne plecione duże parasole, wygodne pufy. Także pokoje mają inne kolory (drzwi, narzuty). Hotel jest zadbany , ma własny charakter i styl , czuliśmy się w nim bardzo przyjemnie. Załoga zawsze pomocna, poinfomowana i uśmiechnięta czy to recepcjonista czy kucharz czy barmani - wszyscy bardzo mili. Obiadokolacje w naprawdę dużych ilościach a la carte- smaczne, a śniadania wiadomo jak się jest 2 tygodnie to faktycznie można się znudzić, ale nie narzekajmy , bo mimo tego wybór jest duży i każdy znajdzie coś dla siebie ( jaja na twardo , jajecznica, parówki, wędlina , pomidory , ser żółty, płatki z mlekiem, jogurt grecki z brzoskwiniami, pomarańcze, dwa słodkie ciasta, dżemy , czekolada , kawa , duży wybór herbat, białe i ciemne pieczywo). W czasie śniadania zawsze jest osoba , która pomaga w obsłudze i uzupełnia żywność. Basen jest czyściutki ,nie ma w nim tłoku, w hotelu raczej rodziny bez dzieci i starsze małżeństwa, co akurat dla nas było na plus. (jesteśmy parą trzydzistolatków).

Wady

skrzypiące łóżka i baaardzo hałaśliwy serwis sprzątający (należałoby nóżki od tych ciężkich łożek po prostu podkleić, a skrzypiące szafy i szafki na środki czystości , naoleić. Zwróciliśmy także uwagę paniom sprzątającym na trzaskanie drzwiami... wręcz powiedziałabym walenie drzwiami. Słabe wi- fi w pokojach. Na zewnątrz czy przy basenie - idealne.

Wiesław i Danuta

Pobyt - Czerwiec 2017

Po raz drugi odwiedziliśmy tę wyspę ze względu na jej piękno. Hotel bardzo nam się podobał, położony jest co prawda na uboczu, ale ma to swoje zalety jest cicho i przyjemnie. Wokół piękna roślinność widoki na góry i błękit nieba. Nasz pokój był na niższym parterze wśród zieleni z małym tarasikiem z klimatyzacją, lodówką, telewizorem i aneksem kuchennym pokoje sprzątane codziennie. Posiłki były bardzo dobre. Obsługa hotelu przyjazna i życzliwa. Polecamy !

Zalety

Cichy, spokojny zadbany, pokoje codziennie sprzątane życzliwa obsługa.

Adrzej

Pobyt - Maj 2017

Przyjecchaliśmy rano kilka godzin przed rozpoczęciem doby hotelowej, jednak w ciągu 2 godzin przygotowano nam pokój. Sniadania urozmaicone, obiadokolacje wyśmienite, smaczne i również urozmaicone, przygotowywane na miejscu ( szkoda, że w sezonie 2018 z nich zrezygnowano ). Basen nieduży ale wystarczający do tego małe jakuzi. Myślę, jestem oewny, że jeszcze tam wrócimy.

Zalety

Kameralny Hotel z super obsługą

Julita i Antek

Pobyt - Sierpień 2015

Hotel idealny dla par, kameralny, butikowy, położony w doskonałej okolicy, spokojny i czysty. Również otoczenie hotelu zadbane. Życzliwa i pomocna obsługa zachęcająca do rozmowy. Polecamy!

Zalety

bardzo dobre położenie, blisko zarówno do plaży jak i do centrum, wspaniała i życzliwa obsługa, czyste pokoje, obiekt zadbany

Wady

zajęcia pływania w basenie hotelowym dla dzieci z zewnątrz co drugi dzień

Marzena

Pobyt - Lipiec 2015

GORĄCO POLECAM, na pewno niedługo tam powrócę i już poleciłam rodzinie i znajomym

Zalety

Bardzo ładny hotel, kameralny, idealny dla osób, które cenią sobie cisze i odpoczynek na wakacjach. Miła obsługa, piekny basen i sliczny widok z okna,odległość 13 min od plaży

Wady

Jedyne co bym zmieniła to śniadania, ,które są troszkę monotonne i zbyt mała ilość owoców

Alia