Hotel znajduje się w cichej i spokojnej okolicy otoczonej różnorodnymi sklepami, blisko plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi i beach barem. Obiekt jest bardzo czysty i zadbany, posiada także piękne tereny zielone. Odbywają się w nim zajęcia sportowe, do dyspozycji gości dostępna jest nowoczesna siłownia, boiska oraz istnieje możliwość wypożyczenia rowerów. Wieczorami animacje dla dzieci i dorosłych. Z myślą o najmłodszych w hotelu znajduje się osobny basen z placem zabaw, zjeżdżalnie oraz plac zabaw na lądzie. W basenach jest słodka woda, hotel posiada również basen podgrzewany do temperatury 29 stopni Celsjusza. Pokoje są przestronne, posiadają ładny widok z okien, Wi-Fi, lodówkę, minibar, balkon oraz są klimatyzowane. Na terenie hotelu znajduje się restauracja a la carte, która obraca się wokół własnej osi i tym samym umila posiłek poprzez możliwość podziwiania pięknej panoramy z wielu stron. Polecam hotel rodzinom z dziećmi i osobom szukającym spokoju na wakacjach.