Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort Neverland

Wspaniały hotel. Cudownie pod każdym względem. Czyjemy się jak u rodziny

Hotel wspaniały- mega atmosfera, świetna obsługa, niepowtarzalny arabski klimat- wszystko na plus- wakacje w 100% udane- to już nasz trzeci pobyt w tym hotelu.

Hotel odwiedziliśmy drugi raz i tak jak poprzednio wszystko było ekstra. Polecam wszystkim można odpoczywać w ciszy lub przejść do połączonego drugiego hotelu i korzystać bezpłatnie z większej liczby atrakcji szczególnie dla dzieci, ale i dorosłych

Dużym plusem hotelu jest to że jest połączony w jedno z dwoma hotelami obok. Dzięki temu można korzystać z aqua parków zarówno dla dzieci jak i dorosłych oraz z wesołego miasteczka wieczorami. Jeśli chodzi o sam pokój to wymaga remontu,popękane płytki,głośna stara klimatyzacja. Część pokoi jest wyremontowana więc coś robią w tym kierunku. Plus za animatorów codzienne zabawy w wodzie,aerobik. Wieczorami muzyka na żywo i tańce ale tylko do ok 23.

Pobyt w hotelu generalnie bardzo udany, dzieci zadowolone. Pokój duży , przestronny.

Nazwa  Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort Neverland
Miejsce  Egipt / Hurghada / Hurghada
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rozrywka i życie nocne

Bogata oferta rozrywkowa: animacje dla dorosłych, zajęcia sportowe, wieczorne show, minimuzeum kultury egipskiej, teatr rzymski.

Atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych: basen dla dzieci, zjeżdżalnie wodne, miniklub, plac i pokój zabaw.

Luksusowy hotel stylizowany na pałac z Baśni tysiąca i jednej nocy.

Wyświetlono 611 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Ewelina

Pobyt - Listopad 2024

Wspaniały hotel. Cudownie pod każdym względem. Czyjemy się jak u rodziny

Zalety

Nasz drugi dom

Wady

Nie ma

Jakub

Zalety

atmosfera, jedzenie, super przyjazna obsługa dbająca o każdy szczegół.

Wady

Niektóre pokoje wymagają już odświeżenia.

Ryszard

Magdalena

Zalety

Animatorzy-Zabawy tematyczne codziennie inne

Wady

Namawianie a to na wycieczki a to na masaz nie mozna spokojnie polezec na lezaku. Zdecydowanie olewajacy stosunek do kobiet. Nawet pan z recepcji. Jesli rozmowy to tylko z mezczyzna ale nie wiem czy to nie wynika z ich kultury.

Zalety

Atrakcji dla dzieci jest bardzo dużo karuzele, samochodziki itp, multum różnych rzeczy.

Wady

Wadą hotelu , z mojego punktu widzenia jest brak leżaków przy basenie "Statek", czasem siedzenie nawet 5h przy basenie na krzesłach było mało relaksujące.

Marcin dołek

Spędziliśmy w hotelu 6 dni, pełnych mega atrakcji dla dzieci ale również dla dorosłych, bardzo czysto, bardzo dobre jedzonko - każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa bardzo miła i pomocna - wszyscy zadowoleni - POLECAM!!!

Zalety

ogromna ilość zjeżdżalni, bardzo duża ilość restauracji i barów w trzech hotelach z których można korzystać bez ograniczeń.

Wady

czasem mało przyjemne osoby na barze, ale pracują po tyle godzin dziennie więc nie zabiera to gwiazdki wcale - zrozumiałe…

Dagmara

Cudowny hotel , cudowni ludzie i przepyszne jedzenie, mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych , możliwość korzystania z trzech hoteli, które są w pobliżu siebie, ogromny Aqua park , ja i moja córka jesteśmy zachwycone i jeszcze tam wrócimy, dziękujemy Egipt❤️❤️❤️

Zalety

Można korzystać z trzech hoteli obok siebie, co wyróżnia go od innych , wspaniały urlop😍

Wady

Nie znalazłam

Robert

Czystość w Hotelu jak i higiena na dobrym poziomie,w miarę cicho jak na przelatujące nad hotelem samoloty.Jedzenie na średnim poziomie ale każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Bardzo dużo atrakcji

Wady

Jeśli mówią że w lato przyjeżdza dużo Polaków to czemu nie ma Polskiego animatora

Byliśmy 15 dni już drugi raz w tym hotelu, bardzo pocelamy. Teraz po połączeniu z Jungle w Neverlandzie jest tyle atrakcji, że można w ogóle nie wychodzić z hotelu. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Zalety

Aquapark, animacje, baseny, czystość w hotelu, wesołe miasteczko, lody, popcorn, wata cukrową, miła obsługa,

Wady

Nie ma, uwielbiamy ten hotel, wracamy do niego

Aneta

Trzeci raz i trzeci raz zadowolenie na 100% . Hotel spełnia oczekiwania naszej rodziny, jeszcze wrócimy :)

Zalety

Atrakcje, przemiła obsługa, czystość

Wady

Nie ma

Svitlana

Bardzo ładny hotel. Super było. już drugi raz byłam w tym hotelu Dużo basenu ładni widoki. Wszyscy uśmiechnięci. Bardzo smaczne jedzenie.

Zalety

Duży i pięknyi

Świetny hotel, masa atrakcji dla dzieci i dorosłych . Polecam

Zalety

Bardzo miła obsługa

Kamila

Przepiękny hotel, stylizowany, baśniowy jak nazwa hotelu wskazuje. Bardzo klimatyczny. Pokój mieliśmy z widokiem na basen, spełnił moje oczekiwania.

Zalety

Wystrój, bardzo zadbany, czysty.

Wady

Wszystko, nie mam do czego się przyczepić.

Hotel ,a wlasciwie 3hotele połączone ze sobą. Bardzo duzo aquaparków, zawsze znalezlismy miejsce na lezakach/krzesłach (nawet jak przyszlismy o godz.11 , czy 15). Pokój standardowy w czesci Alf Leila-ładny, duża łazienka i prysznic. Dużo restauracji do wyboru,gdzie można zjeść. Animacje, dmuchańce, piana party, imprezy z różną muzyka (niemiecką, polskie disco polo itp.) Oraz z muzyką na żywo. W części Jungle darmowa wata cukrowa,lizaki i popcorn. Bardzo miła i pomocna obsługa (szczególnie kelnerzy). Polecam ten hotel.

Zalety

Aquaparki zarówno dla małych dzieci jak i dużych (również dorosłych). Lunapark. Duża ilość basenów. Miła obsługa.

Wady

Plaża-dla mnie to jedyny minus tego hotelu. I nie chodzi mi tu o odległość, ale o jej wygląd (nawet nie zrobiłam zdj., bardzo słaba)- woda w morzu oczywiście cieplutka :)

Rafał

fajny hotel mega duży dobre jedzenie dużo basenów i zjeżdżali

Zalety

zjeżdżalnie , wielkość ilość basenów dobre jedzenie

Wady

2 km do plaży ( jeździ buś ale ręczników na plaży nie dostaniesz - musisz wziąć ze swojego hotelu )

Grażyna

Hotel super. Bardzo dużo basenów i atrakcji. Bardzo miła obsługa pomocna wr wszystkim.

Zalety

Możliwość korzystania z hotelu obok gdzie atrakcji dla dzieci jest tak dużo że w jednej wieczór nie ogarnie się wszystkiego.

Wady

Jak wspomniałam wszystko Oki tylko troszeczkę jedzenie monotonne i mało możliwości wyboru. W hotelu obok jedzonko super.

Wk

Hotel urokliwy, czysty i przestronny Mnóstwo atrakcji, pyszne, różnorodne posiłki i przesympatyczna obsługa.

Zalety

Posiłki, obsługa, położenie, wielkość pokoi, attakcje

Kamil

Hotel znajduje się w doskonałym miejscu. Personel hotelowy był niezwykle uprzejmy i pomocny.Pokoje czyste i dobrze wyposażone. Restauracje hotelowe oferują szeroki wybór dań, zarówno kuchni lokalnej, jak i międzynarodowej. Jedzenie było smaczne, a bufet zawsze uzupełniony.Hotel oferuje wiele atrakcji i udogodnień, takich jak baseny, spa, centrum fitness i różnorodne animacje dla gości. Dzięki temu każdy może znaleźć coś dla siebie. Pobyt w tym hotelu był wspaniałym doświadczeniem. Zdecydowanie polecam ten hotel każdemu, kto planuje wakacje w Egipcie. To idealne miejsce na relaks i cieszenie się pięknem tego kraju.

Zalety

Blisko lotniska. Mocno rozbudowana infrastruktura. Aquapark.

Wady

Super hotel super obsługa super jedzenie nie ma się do czego przyczepić

Zalety

Wszystko ok

Wady

Super hotel bardzo zadbany i bezpieczny. Świetni pracownicy. Dużo atrakcji. My na pewno wrócimy.

Zalety

Teren hotelowy, ilość basenów, ilość atrakcji, pyszne jedzenie w wielu restauracjach.

Pickalbatros Alf Leila Wa Leila Resort Neverland