Pokój godny polecenia. Wszystko blisko, plaża 3 minuty.
Bardzo dobre urozmaicone jedzenie, czysto, miła obsługa.
Brak wyznaczonych stref dla palaczy. Pałą wszędzie nawet przy stole podczas śniadania czy obiadu.
Bardzo przyjemny hotel, dla dorosłych. Jedzenie super, bardzo blisko ( spacerkiem promenadą) do starożytnego centum. W okolicy dużo sklepów. W hotelu cisza i spokój. Idealne miejsce na wypoczynek.
Lokalizacja, jedzenie
Hotelowa plaża( ciasno), tylko woda i piwo- brak przekąsek
hotel spoko,pokoj super ,obsluga super,jedzenie nie najgorsze.animacje bardzo slabe,krotkie i bez ikry.Po22 gasza swiatla i trzeba siedziec w mroku.Zalety blisko plaza,centrum
Pobyt bardzo udany. Hotel czysty i zadbany. Blisko do antycznego miasteczka Side. W pobliżu dużo restauracji i sklepików.
Blisko do plaży. Bardzo dobre wyżywienie oraz miły i życzliwy personel. Ciekawe animacje.
Brak WC na plaży.
Hotel czysty, zadbany. Bardzo urozmaicone jedzenie i do tego smaczne. Obsługa Polaków zbywa, nastawiona na Niemców i napiwki.
Bardzo ciekawie położony hotel, czysto w hotelu i wokół basenu. Czysto na piaszczystej plaży. Woda w morzu czysta i bardzo ciepła. Serwowane potrawy urozmaicone i bardzo obfite. Dni turecki i owoców morza- bajka. Pieczywo słodkie bogate. Torty codziennie inne.
Brak toalety na plaży. Wieczorami do 23.00 ciągle głośna muzyka i to młodzieżowa. Utwory wciąż te same. Podczas piana party również b. głośna muzyka trwająca dość długo. Dla mie ten typ muzyki był uciążliwy.
Hotel spełnił .oje oczekiwania miłą obsługą czysto jedzenie dobre moze trochę mało urozmaicone ale nie ma na co narzekać idzie się najeść głodny nie chodzilem
Czysto miłą obsługa blisko do starego miasta
Hotel niestety mnie rozczarował. Pokój ładny, widać ze odświeżony choć jest pare elementów które wymagają poprawy. Ładny widok na morze…i tyle z zalet. Non stop problem z prądem, mimo wielu prób zgłoszenia nic z tym nie zostało zrobione. Z toalety wydobywał sie brzydki zapach. Jedzenie bardzo przeciętne i bardzo mały wybór. Pomimo ultra all inclusive brak alkoholi importowanych. Walka o leżaki !!! Pierwszy raz w życiu brałam udział w wyścigach o lezaki. Plaza dramatyczna, syf, brak toalety, napoje wydawane z jakiejś drewnianej budy. Nie polecam !
Bardzo mila obsluga. Pokoje sprzątane codziennie. Położenie hotelu.
Fatalne jedzenie, mala ilosc lezakow, fatalna plaza, brak toalety na plaży i baru!
Hotel jak na 5 gwiazdek na plus zasługuje nawet na więcej. Pokój piękny z widokiem na morze, jedzenie przepyszne przez cały dzień, codziennie animacje, basen, do morza spacerkiem 5 min woda w morzu bajka... i najważniejsze uprzejmy personel, animatorzy pracownicy :) Z pewnością wrócę tam jeszcze
blisko z lotniska, blisko do morza, animacje, jedzenie, animatorzy,
jedyne co bym mógł zaproponować to bar na plaży reszta na wysokim poziomie
Hotel w mojej ocenie nie jest hotelem 5*.Jeśli ktoś jedzie z myślą,że odpocznie to zdecydowanie odradzam.Mieliśmy rezerwację pokoju z tarasem de lux,po przyjeździe okazało się,że nie ma pokoju.Musieliśmy czekać dobę.Personel dobrze traktuje Niemców i Rosjan.Chcesz być zauważony-daj napiwek:)Plaża brudna-pełno kapsli i petów.
Jedzenie urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie
W restauracji brudne stoliki,naczynia i sztućce.Brudne popielniczki.Na zewnątrz pomiędzy roślinami pełno śmieci.Przy basenie porozrzucane plastikowe kubki.Osoby palące tutaj są w raju;)można palić prawie wszędzie. Chociaż nie palisz jesteś zmuszony wdychać dym.W pokoju beznadziejna klimatyzacja która ciężko ustawić.Poza tym w całym hotelu klimatyzacja wyłączona.Jedynie od czasu do czasu włączana w restauracji i przy recepcji.Na korytarzach i w lobby dusisz się.W pokoju stara pościel i ręczniki.
hotel super.,bardzo dobry i bardzo gościnni ! polecam z czystym sumieniem
wszystko super
Pobyt uznaję za udany. Hotel jakieś 5 min. pieszo od plaży - ta nie zrobiła wrażenia bo ogólnie jest brudna więc głównie korzystaliśmy z basenu. Tu fajnie, bo nie było tłoczno, leżaków wystarczająco i ogólny spokój. Na tym nam zależało. Wszystkie udogodnienia bezpośrednio przy basenie wiec nie trzeba było nigdzie chodzić żeby zjeść czy coś wypić. Basen codziennie sprzątany. Jedzenie urozmaicone, każda kolacja oferowała jakąś opcję „super”. Było w czym wybierać. Pokoje czyste i jak dla pary osób to w moim odczuciu wystarczające i przyjemne. Duży taras. Jeśli szuka się miejsca na kilka dni żeby odpocząć i jakieś mega atrakcje czy wyszukany standard nie są priorytetem, to śmiało można się decydować. Nie było nic co by miało dyskwalifikować albo martwić. Plaża o której pisałem to bardziej problem lokalny a nie samego w sobie hotelu, choć widać że nastawiają się bardziej na dbanie o gości przy hotelu.
- smaczne jedzenie - czyste poloje - dobra lokalizacja - rozsądny czas transferu (2h) blisko pieszo do zabytkowego Side idąc promenadą ok 30 min. spaceru - przestronna przestrzeń basenowa
- plaża w całej miejscowości nie jest zadbana - animacje wieczorne nie są zbyt wyszukane - opisane w ofercie alkohole importowane to nie do końca to czego można się spodziewać po ofercie Ultra - piwo jeden rodzaj, drinki wyłącznie z lokalnych alkoholi - większość obsługi nastawiona na Niemców i Rosjan i to oni są zazwyczaj klientami premium zwłaszcza dla kelnerów
Pokój jak na zdjęciu,bardzo fajny. No tak na prawdę to nie ma dużego znaczenia bo wychodziliśmy z pokoju o 8 rano i wracaliśmy o 23:00 .Nie wybierajcie ten hotel tylko że pokój jest ładny.
Tak na prawdę nawet nie wiem co wyróżnia ten hotel. Jeden + to w czwartek rybny dzień wtedy można się najeść i poszukać coś dla siebie.
-ręczniki wymieniali nie co dzień,a lepiej dać napiwek żeby coś wymienili. -w opisie jes niby alkohol importowany,tak naprawdę był tylko JIM BIM ,i tylko w lobby barze , do którego czeba było jechać windą 3 pietra, i sami oni nie zaproponują tylko polewają swoje wiski . - imprezy niby (disko ) do 3 nocy ,światło wszędzie wylonczaja kiedy jeszcze nawet 00:00 niema ,i oni nie zwracają uwagi że ktoś siedzi gra w jakieś gierki. - w nocy z jedzenia tylko zupa,i nic więcej - animacja bardzo słaba ,
Jestem rozczarowana.Zaniedany teren wokoło basenu,brudna plaża.
Lokalizacja blisko starego Side.Miła obsługa.
Plaża brudna.Klimatyzacja głośna,animacje beznadziejne.
Hotel bardzo dobry Lokalizacja super Wyżywienie bardzo urozmaicone.
Hotel w dobrej lokalizacji wszędzie blisko. Wystrój pokoi super, lobby robi wrażenie.
Słaby program animacyjny wieczorami.
Hotel na poziomie dobrym. Mila obsluga, ladne lobby i położenia. Do antycznego Side 20 minut spaceru promenada.
Bardzo ladne pokoje i czyste oraz bardzo dobre jedzenie
Bardzo slabe wieczorne animacje w zasadzie brak. W trakcie dnia dwoch panow animatorow nie robilo w zasadzie nic aby zachecic do zabawy. Rano przy basenie nie uporządkowane leżaki, nie sprzatniete kubki po napojach, resztki papierosow.
Bardzo polecam! Spędziliśmy świetny 10 dniowy urlop. Pokoje nowe, czyste. Jedzenie przepyszne. Lokalizacja idealna, 10 min spacerkiem do centrum. Wadą był brak toalety na plaży.
brak toalety na plaży obsługa nastawiona na Niemców
Hotel super w pełni spełnił nasze oczekiwania. Naprawdę można tam super odpocząć. Pokoje piękne wszędzie bardzo czysto.
Bardzo dobre jedzenie. Obsługa na wysokim poziomie. Hotel bardzo ładny. Super ze nie jest ogromny dlatego naprawdę można odpocząć. Lokalizacja bardzo dobra wszędzie blisko.
Bardzo miła obsługa i warunki hotelowe godne polecenia.
Lokalizacja hotelu i położenie (na stoku, blisko morza). Ciekawa aranżacja. Sprawne windy. Dobra oferta żywieniowa. Ciekawa aranżacja basenu. Bezpłatne leżaki i parasole na plaży oraz serwis z napojami na plaży.
Brak bezpłatnej toalety na plaży. Beznadziejny serwis TV w języku polskim. Jeden kanał TV po polsku (seriale latynoskie albo telesprzedaż. Brak wiadomości po polsku.
Bardzo czysty hotel, elegancki, jedzenie bardzo urozmaicone i smaczne, miła obsługa hotelowa
Czystość, obsługa na wysokim poziomie, ładne pokoje
Wysmienity szczególnie dla osób starszych. Obsluga perfekcyjna, wszyscy mili i sympatyczni. Nie ma się do czego przyczepic.
Polecam ten hotel przede wszystkim dla osób chcacych wypoczac z dała od halasliwych wielkich hoteli. Nie zrazac się odlegloscia do plaży, spacer wskazany dla lepszego samopoczucia. Plaża zadbana, pilnowana z kawa i woda do dyspozycji jak rowniez z sanitariatami.
Brak wieszakow w lazience na reczniki.