2 plaże z łagodnym zejściem do morza: piaszczysto-żwirkowa (ok. 50 m od hotelu) i piaszczysto-kamienista (ok. 650 m od hotelu).
Hotel przyjazny dzieciom: Magic Park - plac zabaw o powierzchni 200 m2, animacje, brodzik.
Bogata oferta sportowo-rozrywkowa: animacje dla dorosłych w sezonie letnim, kort tenisowy, squash, minigolf, centrum Natural SPA
Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Super hotel, pyszne jedzenie. Cisza i spokój mimo lokalizacji w centrum.
Jedzenie, obsługa,ogólny klimat, bliskość oceanu
Piekny hotel, śliczne widoki z balkonu na 5 piętrze, super występy co wieczór na hotelowej scenie, zaraz za bramą hotelu wejście na plażę, na której można podziwiać zachody słońca. Zaraz za uliczką mnóstwo dyskotek i barów, w nocy dość głośno, ale bardzo szczelne okna, wystarczyło zamknąc balkon i muzykę było trochę słcyhac jak z oddali, bez problem do spania. W pokoju klimatyzacja, którą można samemu regulować. Basen z super wygodnymi, szerokimi schodami, na których można było sobie wygodnie siedzieć. POLECAM :)
Niestety hotel będę wspominała bardzo źle, na dzień dobry zdziwiła mnie pobrudzona od krwi pościel którą zdjełam i położyłam do wymiany, a którą na nowo założono, ogólnie pościel w ciągu tygodnia wymieniona raz, ręczniki to samo, chociaż kładliśmy do wymiany, ręczniki na basen na cały pobyt bez wymiany, jedzenie -słaby wybór, dyskoteki tuż obok gwarantują nieprzespane noce, olbrzymie karaluchy biegające po hotelu i koło basenu to namiastka tego co odkryłam pod koniec pobytu, otóż wyjaśniło się skąd plamy krwi na pościeli, kiedy zaczeło nas wszystko swędzieć baczniej przyjrzałałam się na czym śpimy a raczej z kim, po łóżku biegały sobie pluskwy, wróciliśmy okropnie pogryzieni, na wakacje latamy dwa razy do roku od kilku lat w różne miejsca, ale to co nas spotkało tam jest karygodne .Nikomu nie polecam tego hotelu,mineły dwa tygodnie od powrotu , a ja nadal mam uraz psychiczny.
Bliskość do plaży
Pluskwy i karaluchy, słąbe jedzenie
Hotel bardzo blisko plaży. Dosłownie wychodzisz poza bramę hotelu i jesteś nad oceanem. W pokojach czysto. Pokoje z pięknym widokiem.
Blisko plaży, jedzenie bardzo dobre tyle że codziennie praktycznie to samo, piękny duży hotel naprawdę na 4*
Brak normalnego okrycia na łóżku, dostępny tylko koc i prześcieradło.
Hotel bardzo dobry jako baza wypadowa. Pokoje czyste i zadbane. Położony w bardzo dobrej malowniczej okolicy. Bardzo blisko plaży z ciemnym piaskiem.
Blisko plaży, super baza wypadowa
Fajny hotel dla osób chcących poimprezować ze względu na lokalizację, pokoje są bardzo skromne, ale czyste. Jeśli ktoś szuka hotelu tylko, aby w nim spać, to ten się do tego nadaje.
- bardzo fajna baza wypadowa - dużo zieleni wokoło - blisko do plaży
- na terenie całego hotelu można palić, co nawet dla mnie jako osoby palącej praktycznie ciągłe wdychanie dymu było męczące, ale to jest raczej kwestia gości, a nie hotelu;)
Hotel na dobrym poziomie, trochę podniszczony ( zwłaszcza podłogi w pokojach). Nie ma to żadnego wpływu na jakość usług. Jedzenie z najwyższej półki. Plaża "rzut kamieniem".
Jedzenie i położenie.
Przy HB trzeba płacić za napoje. O ile rozumiem, że alkohol to nie rozumiem płatność za wodę....
Świetnie położony hotel wakacje z dwójką dzieci 7 i 8 lat w stu procentach udane. Polecam
Wszędzie bardzo blisko idealna lokalizacja, bardzo miła obsługa
W grudniu sporo starszych osób ale i tak animacje bardzo fajne
Pokoje sprzątane codziennie, ale bardzo powierzchownie, meble i podłogi dość mocno zużyte, na tarasach z ogrodami walają się szklanki po drinkach nawet przez kilka dni nie sprzątnięte. Baseny średniej wielkości. Kelnerzy na stołówce oszukują przy kupowaniu napojów, nabijają co im się podoba elektronicznie. Skanują kartę do drzwi pokoju, bez możliwości sprawdzenia i nie dają żadnego wydruku. Tym sposobem na rachunku przy wymeldowaniu znajdują się pozycje z kosmosu. Reklamacja praktycznie niemożliwa, bo udowodnij człowieku, że czegoś nie zamawiałeś tydzień temu. Na moim rachunku oprócz tego, było 5 pozycji z baru przy basenie, gdzie nigdy nie zamawiałem. Niby kwoty nie są duże, ale w sumie myślę, że \"rąbnęli\" mnie na jakieś 20?. Szkoda, bo strata niewielka, a popsuło to ogólne wrażenie. Dobra rada: kupujcie \"all inclusive\" albo nic nie zamawiajcie przy kolacji. Animacje nas nie porwały, ale można wytrzymać. Pomimo tych niedociągnięć hotel jest w miarę wygodny, jeśli ktoś nie jest bardzo wymagający, to da się wytrzymać.
Położony blisko plaży
Głośna okolica, kelnerzy oszukują
Hotel w centrum, dość głośno. Hotel ma już parę lat, gdzie niegdzie przyniszcozny, ale ogólnie nie ma się czego doczepić. Plaża rzut beretem. Jedzenie, co kilka dni to samo, ale duży wybór i przedewszytskim smacznie. Dla niewymagających OK.
Rewelacyjnie położony w stosunku do plaży (50 m, przejście przez promenadę w kostiumach i boso - jak najbardziej - boczna furtka z basenu).Bardzo blisko \"kombinat\" kilkunastu klubów dla młodszej klienteli, pełen Anglików. Wiele miłych knajpek z niezłą muzyką na żywo. Mały supermarket 150 m. Taksówki i przystanki autobusowe b. blisko. 40 min spaceru do super eleganckich centrów najlepszych marek - ceny dla licznych tam Rosjan. Świetny i b. duży sklep \"Zara\" z asortymentem niespotykanym w Polsce. Dziesiątki perfumerii. Dla dzieci jedna mała zjeżdżalnia i huśtawka na zapleczu. Brodzik 0-40 cm. Zdekapitalizowana siłownia. Pokoje używane na okrągło, więc niedosprzątane, ale pościel i ręczniki bez zarzutu. Czasem wlizie karaluszek - sprayem go!
NIE SĄDZIŁAM ŻE TENERYFA WYWRZE NA MNIE AŻ TAKIE WRAŻENIE
-LOKALIZACJA -POKÓJ CZYSTY WYPOSAŻONY CODZIENNIE SPRZĄTANY -WYŻYWIENIE PYSZNE UROZMAICONE ZAWSZE BYŁO WSZYSTKIEGO FULL -PLAŻA CZYSTA BLISKO HOTELU -ANIMACJE WIECZORNE -WYCIECZKI FAKTULATYWNE -OBSŁUGA
-INCYDENT Z BRAKIEM PRĄDU W POKOJU (PRZEPROSINOWY SZAMPAN ZAŁATWIŁ SPRAWĘ)
Hotel świetnie położony, mimo iż w centrum, nie przeszkadzał hałas. Mieliśmy szczęście mieszkać w pokoju na 6 piętrze z widokiem na plażę. Dojście do plaży zajmowało 2 minuty. Plaża z czarnym piaskiem, możliwość płatnego wypożyczenia miejsc pod parasolami z leżakami, ale nie konieczność. Ko chciał mógł leżeć na swoich ręcznikach, pod swoimi parasolami itp. Na terenie hotelu nieduży basen, ale wystarczający. Z leżakami przy basenie też nie było większego problemu. Jedzenie, śniadania i obiadokolacje, dość różnorodne i smaczne, kwestia gustu i smaku. Oczywiście, jak w większości hoteli, menu pod turystów z Anglii, ale nie musimy jeść fasolki na śniadanie, jeśli nie lubimy ;) Pokój standardowy, absolutnie wystarczający, czysty. Łazienka z wanną, ręczniki wymieniane praktycznie codziennie. Nie korzystaliśmy z lodówki, sejfu, szkoda nam było kasy. Dużym udogodnieniem darmowe wifi, dobrze działające na terenie całego hotelu. Przyjazd do hotelu ok. 1-ej w nocy bezproblemowy, zostaliśmy powitani pakietem żywnościowym: kanapka, pomarańcza, jabłko, woda i kieliszek soku pomarańczowego, a wszystko w fajnej torbie z logo sieci hoteli. Pogoda też dopisała, słonecznie, wysoka temperatura, ciepła woda. Widać, że cały czas w hotelu starają się rozwijać i poszerzać propozycje, podnosić poziom. Najsłabiej oceniamy animacje. Pewnie mogły się podobać rodzinom z dziećmi. Próbowaliśmy trzy razy obejrzeć propozycję, ale jednak nie było to nic dla nas ciekawego. W okolicy mnóstwo atrakcji, sklepików, restauracji, jest w czym wybierać. Bardzo się cieszymy, że zdecydowaliśmy się na hotel Troya.\"
Fantastyczne położenie, bardzo blisko plaży. Różnorodne obiadokolacje, każdy powinien coś znaleźć dla siebie.
Słabe animacje, ale w naszym przypadku to nieistotne.
Hotel znajduje się w sieci hoteli COOEE. Świetne dojście do piaszczystej plaży.
dobre jedzenie świetne dojście do piaszczystej plaży
widać, że hotel ma już parę lat
Jeżeli ktoś potrzebuje oderwać się od grudniowej szarowki jaka panuje w tym okresie w Polsce to zdecydowanie polecam. Hotel blisko plazy, słoneczko super. Dla rodziny z dzieckiem ok. Dla marudnych minusem może być bliskość deptaku i wieczorne hałasu z niego dobiegające, mi to specjalnie nie przeszkadzało.
Naprawdę blisko do płazy. Urozmaicone posiłki. Dość duży pokój.
ciemny pokoj oraz halas dochodzący z sąsiedniego hotelu. Parking przy hotelu niestety platny a w pobliżu ciężko znaleźć wolne miejsce aby zaparkować auto.
HORRIBLE ! We was staying in Troya hotel for 6 nights, it was a nightmare! 1. Very low quality of food, you pay for 4 stars and you eat everyday the same breakfast, NO vegetables and all products bought in BULK packages like \" cheese\" \" pate\" or any kind of meat. Dont be suprised if you will get a cancer from that quality of food ! 2. Everyday they play in BAR loud music, and you can think its ok - they trying to make guest happy. Its not true ! All rooms are very noisy, you hear everything what your neighbour do, including watching the TV or playing phone, so you hear all that musi in your room up to 12.pm everyday !!! They dont care for your complains if you are tired after all day trip and wanna go sleep before 10.pm 3. Rooms much diferent than on hotels pictures offer on any kind of webistes, much lower comfort and look. 4. If you will have all inclusive offer, you still have to pay for sauna and swimmingpool inside the building ! 15 euro per entry ! 5. After 6 days we didnt wanted to wait for airplane outside, we aksed at reception to check out 1 hour later than 12.am, they said we must pay 10 euro for each started our. I was shocked, Im traveling around the world and never saw that kind of bad things like in this hotel. It wasnt cheap one ! and.... usually ages of all people in hotel 50 +..... AVOID, please ask your travel office for recomendation ! We lost money and holiday beacause of this horrible hotel.
location
many
Witam. Wczasy udane, pogoda ładna, dobre miejsce na wypoczynek, hotel ok blisko plaży i centrum miasteczka. Polecam
Hotel czysty, zadbany, miła obsługa, rozbudowany all inclusive, bogate menu.
Tańsze pokoje w średnim standardzie max 3 gwiazdki, konieczność noszenia karty hotelowej do restauracji i innych barów na terenie hotelu- brak opasek all inn.......,które są wygodniejsze.
Ogólnie to La Gomera jest przereklamowana.
Położenie: Blisko Playa de las Americas więc w okolicy do wczesnych godzin rannych jest głośno :) na szczęscie okna szczelne. 50m od piaszczystej plaży, dużo knajpek, barów i sklepów. Hotel: Wysłużony, gdzie niegdzie popękne płytki, brudna elewacja. Pokoje duże, odnowione, meble i łazienka lekko wysłużone ale w niczym to nie przeszkadzało. Basen: Średni, nigdy niebrakowało na nim miejsca. W niektórych miejscach wysłużony jak i hotel :) Jedzenie: Co 3 dzień to samo :) ale taki wybór dań, że przez 14 dni można co dziennie jeść coś innego i zawsze smacznie :) Goście: Z regułu Niemcy i Anglicy, głównie emeryci ale młodszych też nie brakowało. Ogólnie Gołębiewski to nie jest :) ale godny polecenia.
Przyjemny hotel,od fajnej plaży z ciemnym piaskiem oddzielony tylko promenadą(leżaki 10E za komplet) Pokoje małe,schludne,sprzątane codziennie.Jedyny minus to gołębie, \"obrabiające\"balkony.Szum oceanu uzależnia. Jedzenie ok,w ciągu dwóch tygodni może się znudzić,większość pod Anglików.W pierwszym tygodniu,kiedy obłożenie hotelu było mniejsze posiłki chłodne. W hotelu dominują skandynawscy i niemieccy emeryci(dominująca grupa wiekowa na całej wyspie,przynajmniej w maju).Animacji w ciągu dnia brak.Była hiszpańskojęzyczna âanimatorkaâ dla dzieci.Wieczorami-potańcówki.Niedaleko hotelu markecie Dino,w mieście w centrum San Eugenio market Mercadona.Polecam kosmetykiâtaniej niż na lotniskach. Hotel godny polecenia,super wakacje!