Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Hotel i obsługa oraz wyżywienie jest ekstra. Dodatkowo hotel proponuje super kolaje kuchni włoskiej, cypryjskiej oraz azjatyckiej. Hotel nie jest tani ale wart tych pieniędzy. Polecam.
Hotel położony bezpośrednio przy morzu. Wszędzie czysto, pokoje sprzątane co dziennie rano i wieczorem z wymianą ręczników oraz posłaniem łózka do spania. Dodatkowo jest na początku turnusu uroczyste spotkanie przy lampce wina z zarządem hotelu.
Brak zegara na basenie.
Hotel luksusowy. Położenie bardzo dobre, nad morzem, przy deptaku. Niedaleko do parku archeologicznego, portu, dworca autobusowego. Pokoje piękne, komfortowe. posiłki bardzo dobre, dla każdego. Kolacje w restauracji - stoliki z obrusami, świece, kelnerzy, wino, w niedzielę muzyka na żywo.Pomimo szwedzkiego bufetu jest to lokal najwyższej klasy. obiekt zasluguje na pięć gwiazdek. Obsluga bardzo życzliwa, pomocna. Jest nawet jeden polak, bardzo chętny do udzielenia pomocy. Przed hotelem zadbany ogród, basen, leżaki , tarasy ze stolikami i fotelami- w lecie musi być bajecznie, kiedy i w styczniu w sloneczne dni opalanie było przyjemnością. Były też animacje - ale nie wjęzyku polskim. Szczerze polecam ten hotel dla osób lubiących spokój i luksus.
Z założenia jeżdzimy do hoteli o wysokim standardzie (i opiniach powyżej 5 punktow) i nie zawiedliśmy się. Spełnil wszystkie nasze oczekiwania.
nie zauważylam
Autor nie dodał opinii tekstowej.
Świetna lokalizacja, bezpośredni dostęp do morza