Alex Studios

Studio Alex przestronne pokoje dosyć duże z balkonem,tv klima płatna można zapłacić za konkretne dni , właściciel bardzo sympatyczny wychodzi na przeciw. Aneks kuchenny taka mini kuchnia połączona z pokojem z pełnym wyposażeniem lodówka czajnik kuchenka lub toster i własną łazienką z prysznicem. Sprzątane codziennie wraz z wymianą pościeli i ręczników jest t ich dużo na stanie. Na obiekcie duży basen bezpłatne leżaki zawsze jakieś wolne, materace do pływania i inne zabawki dla dzieci obok pięknego widoku na góry i gaj oliwny ,tak więc ustronnie.Przy basenie bar polecamy gyrosa bardzo duży i dużo tańsze jedzenie niż w centrum.No i wi fi za darmo działa na basenie ale również w pokoju. Bardzo miła atmosfera pobyt z pewnością udany🤩...i oczywiście polecamy Wakacje.pl kolejny urlop udany . właśnie przeglądam pobyty na Sylwestra....i polecam Zakynthos piękna zielona wyspa 🤗

Hotel blisko morza w odległości 200 m 400 m do głównej ulicy Laganas hotel czysty basen wystarczający przy bliskości plaży

Blisko plaży, centrum, jedzenie bardzo dobre, obsługa przemiła

Hotel bardzo czysty. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Ceny produktów w barze hotelowym bardzo przystępne. Bardzo fajny basen. Położony jest z dala od głównej ulicy, dzięki czemu nocne hałasy nie są słyszalne.

Sprzątanie pokoju polegało na przyniesieniu papieru toaletowego i poprawieniu pościeli, zamiatać musieliśmy sami. Nie polecamy ze względu na ciągły hałas dochodzący z ulicy dla osób wypocząć w ciszy.

Nazwa  Alex Studios
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Laganas
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne

Największą zaletą Laganas są żółwie, w sierpniu ok. 6 rano można zaobserwować jak wychodzą z jaj na plaży i kierują się do morza

Plaża szeroka i piaszczysta co jest nie częste na wyspie

Miejsowość przyjazna Polakom - na mieście można prozumieć się po polsku rozdawane są tez ulotki w naszym języku

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Zosia

Zalety

Basen obok ,duże balkony stolik krzesła z pięknym widokiem my z I piętra mieliśmy widok na morze.Blisko do morza, sklepu mimi market dosyć dobre ceny , blisko do centrum .. wszystko działało właściciele dają dużo swobody i jak na Greków oczywiście bardzo sympatyczni 😉

Wady

Płatna klima ale tak jest wszędzie 😉 Z drugiej strony można rozliczać się za pojedyncze dni więc i tak super...7 EUR/ dzień.

Rafał

Zalety

Aneks kuchenny basen bliskość plaży sklepów i barów restauracji

Blisko plaży, centrum, jedzenie bardzo dobre, obsługa przemiła

Zalety

Czystość, lokalizacja bardzo dobra

Radosław

Dorota

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Dobre i tanie posiłki. Czysty basen .

Wady

Bliskość ulicy i płatna klimatyzacja .

Pobyt - Sierpień 2019

Bardzo polecamy wypoczynek w tym hotelu, cała miejscowość Laganas nastawiona jest na turystów, wspaniałe miejsce.

Zalety

Hotele położony w świetnym miejscu bardzo blisko do plaży i głównej ulicy, na której znajdują się bary, restauracje, kluby, sklepy i wiele innych. Sam hotel czysty, właściciel bezproblemowy.

Pobyt - Sierpień 2019

Polecam dla osób, które potrzebują noclegów bez all inclusive. Z hotelu wszędzie blisko.

Zalety

Hotel położony w świetnym miejscu, w pokojach czysto.

wlf84k

Pobyt - Wrzesień 2016

Jeśli komuś nie przeszkadza hałas do 00:30 i drobne hałasy przez całą noc to hotel jest dobrą bazą wypadową na zwiedzanie zakynthos. Bardzo blisko plaża, tawerny i sklepy. Pokoje w standardzie średnim ale codziennie sprzątane. Basen nie za duży, ale też czysty. Darmowe leżaki na basenie i płatne 7? za dzień wszędzie na plaży. Polecamy wypożyczyć samochód na 3-4 dni (najlepiej typu jeep bo większość ciekawych miejsc poza miastem da się dotrzeć tylko terenówką ) i wybrać się do porto vromi na wycieczkę do zatoki wraku i po jaskiniach (koniecznie zabrać maski do nurkowania), do dafni na półwyspie vasilikos (znów dobre miejsce na oglądanie podwodnego życia) oraz wjechać na szczyt vrahionas (najwyższy na wyspie). Jedzenie najlepsze w tawernach. Nie jedliśmy w hotelu ale od innych ludzi wiemy ze hotelowe jedzenie ( niezależnie w którym hotelu) nie umywa się do tego w tawernach.

Zalety

Czysto, zadbany, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników,

Wady

Głośno, hotel nie jest przy głównej ulicy laganas, ale za to ma własny bar w którym do 00:30 puszczane jest głośne techno. Potem słychać już tylko odgłosy ulicy.

mariusz

Pobyt - Lipiec 2016

polecam!!! bylo mega super. jak ktoś lubi ciszę i spokój to może narzekać na głośnych anglików. ale to są wakacje więcej luzu. I LOVE ZANTE

Zalety

położenie, czystość, aneks kuchenny w pokoju kpl. kuchenka, lodówka, garnki, patelnie, sztućce, talerze, czajnik. polecam opcję bez wyżywienia.

Wady

jeśli ktos lubi ciszę to nie dla niego laganas bo to tzw. las vegas zakynthos. my bylismy z pięcioletnim synkiem i było super.

sabina

Pobyt - Czerwiec 2016

byliśmy w hotelu 14 dni było dosyp spokojnie dostaliśmy pokój od strony ulicy fajny było bo był cały dzień cień na balkonie były kwiaty i nikt nam się nie kręcił [nr 201] codziennie była zmieniana pościel umyte podłogi można było coś niedrogo zie sc w barze przy basenie mało polaków dużo młodych anglików i wegrow zdominowali basen fajne wycieczki na pewno jeszcze tutaj przyjedziemy to piękna zielona wyspa wszystkim polecam sabina lat 60

Zalety

blisko ładna plaza ładne pokoje bardzo czysto super basen i pyszne jedzonko w barze

Wady

bez wad jedynie młodzież węgierska i angielska demolują wszystko i są bardzo nie kulturalni uważali ze wszystko im wolno

magda

Pobyt - Wrzesień 2015

Pobyt w hotelu oceniam jak najbardziej pozytywnie. Położony jest on dosłownie kilkadziesiąt metrów od morza, a także od głównej ulicy, gdzie znajdują się bary i dyskoteki. Właściciel i personel hotelu bardzo mili. Polecam.

Zalety

blisko plaży i morza, blisko głównej ulicy, czysto, basen zadbany, miły właściciel, dobre jedzenie, tanie drinki, częsta wymiana pościeli i ręczników, pokoje sprzątane codziennie

Paulina

Pobyt - Sierpień 2015

Super miejsce, blisko plazy i miasteczka.. Z dala od glownej ulicy, ktora zdecydowanie nalezy do glosnych i mocno imprezowych. Fajny apartament. Bez problemow mozna byli cos ugotowac.

Zalety

Blisko plazy, blisko miasteczka, ale jednak nie przy glownej ulicy, cale szczescie. ;)

Pobyt - Czerwiec 2015

Idealne miejsce wypadowe na zwiedzanie wyspy na własną rękę. Bardzo blisko plaży, choć lepiej udać się kawałek dalej, gdzie plaża jest szersza i ładniejsza. Blisko sklepy z bardzo dobrymi cenami. Blisko rozrywkowej części miasta ale odgłosy nie dochodzą do hotelu. Problemem mogą być jedynie głośni brytyjscy sąsiedzi ;) Warto wynająć samochód i zwiedzić samemu wyspę, która jest absolutnie przepiękna.

2.2
Andrzej

Pobyt - Czerwiec 2015

Wyspa piekna,ale Laganas raczej nie polecam.Nie tylko za wzgledu na halasliwych turystow.Miejscowi sa wcale nie lepsi,ciagle jezdza swoimi rozklekotanymi(moze w ich ocenie podrasowanymi) motorami,skuterami i autami.Jak masz pokoj 5 metrow od drogi i o godzinie 2 w nocy zrobi pare rundek w jedna i druga to juz masz po spaniu.Mnostwo komarow,pewnie z okolicznych bujnych zarosli.Pokoje skromne ale codziennie sprzatane.Spluczka w wc halasjue jak startujacy samolot,popsuty telewizor jak bolid formuly.Tak wiec na cichy i spokojny pobyt nie ma co liczyc.Jedyny plus kompleksu to sporej wielkosci basen i duza ilosc lezakow.Gdybym kiedys wrocil na Zakynthos tego miejsca na pewno nie odwiedze drugi raz.

Zalety

Basen

Wady

Polozenie przy ulicy,halas prawie przez cala dobe

Izabela

Pobyt - Wrzesień 2014

Super Hotel i przepiękna wyspa. Super Hotel i przepiękna wyspa. Super Hotel i przepiękna wyspa. Super Hotel i przepiękna wyspa.

Darek

Pobyt - Czerwiec 2014

Polecam każdemu miła atmosfera bardzo czysto. Odległość od głównej rozrywkowej ulicy jest atutem. Blisko morza. Ładny basen.

Zalety

Cichy, czysty super lokalizacja

Wady

w tym standardzie nie znalazłem wad, no może dostęp do Internetu tylko w okolicy recepcji i basenu może nie wszystkich zadowolić.

Alex Studios