Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw, pokój gier, animacje.
Hotelowe animacje dla dorosłych - m.in. konkursy, flamenco, wieczorne pokazy.
Atrakcyjne położenie: ok. 500 m od centrum kurortu, blisko restauracji, barów i centrum sportów wodnych.
Tylko 150 m do piaszczysto-żwirkowej plaży.
Pokój nasz nie był prze, cały pobyt ani razu sprzątany. Woda w basenie bardzo zimna. Brak muzyki i animacji przy basenie.
Pyszne jedzenie.
Zimba woda w basenie i brak muzyki.
Hotel czysty, bardzo dobre położenie jeżeli ktoś chce się wybrać do Barcelony na własną rękę. Na pewno w porównaniu do hoteli 4* w Turcji jest to niższy standard. Za to jedzenie przebija hotele 5*. Kolacja jest tak różnorodna, że każdy znajdzie coś dla siebie - mnóstwo ryb, owoce morza, mięso, dla dzieci frytki, pizza, nuggetsy. Miłośnicy słodyczy mają do dyspozycji dwie fontanny czekoladowe. Obsługa mówi dobrze po hiszpańsku, angielsku i francusku, więc osoby znające języki bez problemu się dogadają.
Czystość - pokoje sprzątane codziennie, jedzenie, położenie. Obsługa znająca języki obce i pomocny personel.
Należy uiścić depozyt za żelazko, a po czasie okazuje się, że żelazko jest zabierane z pokoju, bo jak poinformowała recepcja „nie możecie mieć go cały czas w pokoju”. To w takim razie wpłacanie depozytu i nieustanne proszenie się o przyniesienie żelazka mija się z celem. Za ręczniki plażowe też jest depozyt i nie są one w ogóle przez cały pobyt wymienianie na czyste. Przy krótkim pobycie ok - przy dłuższym nie jest to komfortowe. Jacuzzi na terenie hotelu dodatkowo płatne.
Hotel spełnił moje oczekiwania pokoje codziennie sprzątane , jedzenie smaczne obsługa bardzo miła nie ma się czego przyczepić , polecam.
Bardzo blisko głównego deptaka za hotelem z kolei plac na którym wieczorami odbywały się różne koncerty i pokazy np. Monster track itp.
Nie ma takiej rzeczy która by mi się nie podobała.
Bardzo udany pobyt. Hotel czysty, personel uprzejmy i pomocny, jedzenie wyśmienite. Korzystaliśmy z opcji HB i było nie do przejedzenia. Wspaniałe śniadania i obiadokolacje. Przy opcji HB napoje do kolacji bezpłatne. Bardzo dobre położenie hotelu, blisko do plaży, blisko do stacji kolejki. Pokój 3 osobowy dość duży, łóżka wygodne, szafa, balkon. Pokój sprzątany codziennie. W łazience suszarka. Polecam wszystkim niezdecydowanym (a jestem osobą bardzo wymagającą).
Czystość, jedzenie, położenie
W tym hotelu byliśmy rodzinnie z 2 nastolatkami. Pobyt oceniam najwyżej jako średni. Pryjechaliśmy o 22. Czekała na nas późna klacja (bułki wędlina i ser) Pokoje określam jako mikroskopijne. Szafa pomieściła rzeczy 1,5 osoby reszta w walizkach, których nie dało się rozłożyć bo nie było gdzie. Jeśli chidzi o nasz pokój to był na 1szym piętrze w widokiem na dach kuchni z wywietrznikami z tejże kuchni oraz plantacje chyba selera;-) Balkon połoczony płytą z reszta balkonów z tego piętra tak, że kazdy z sąsiadów mógł do ciebe wejśc na balkon. Jedzenie może być. Śniadania identyczne przez 7 dni. Obiady i kolacje też takie same ale różnorodność już była. Nawet dobre. Dużo owoców. Drinki jak to na all inclusive...średnie. Basen czysty ale z bardzo zimną wodą. Bardzo zimną jak dla mnie. Ogólnie opcja all inclusice słabiutka. Poza stołówka 1 bar z drinkami i 1 snack bar. To co oceniam bardzo negatywnie to to, że osoby wyjeżdzające z hotelu na lotnisko tak jak ja o godzinie 18 opaski mają odcinane(nożyczkami) w momencie zdania pokoju. My chcieliśmy dokupić dobę ale nie było takiej możliwości. I teraz. Osoby, które chciały skorzystać np z napojów były wyrzucane z baru i snack baru. Kelnerzy i kucharz tylko tym sie zajmowali żeby wyłapywać i wyrzucać osoby, które chciały np nalać sobie napój do kubka. Uważam, że to nieakceptowalne. Horror. Czułem się jak nielegalny imigrant. Ostatni dzień to leżenie na sofach przy recepcji. Rezydent też stwierdził, że to po przejęciu hotelu przez sieć Alegria. Uważam, że sięć udźwignęłaby podarowanie choćby napojów ludziom, którzy już opuszczją hotel. Przez to na pewno tm nigdy nie wróce ani do sieci hoteli Alegria. Dużo się słyszy ostatnio, że Hiszpanie protestują i nie chcą juz więej turytów ( protesty w Barcelonie, Teneryfie czy Majorce) Ja chyba się przekonałem na własnej skórze, że nie byłem tam porządanym klientem( Polacy np zapraszani przez kelnerów do najdalszych stolików w restauracji, traktowanie w barze)
blisko plaży sprawna klima jedzenie może jako baza wypadowa do zwiedzania.
bardzi małe pokoje, szafy bardzo zimna woda w basenie słabe all inclusive ścinanie opsaek przy wykwaterowaniu się i brak możliwości skorzystania np z napojów przez 8 godzin za darmo.
Pokoje malutkie. W 4 osobowym pokoju przejście około 0.5 m. Brak miejsca na walizki. Szafa zdecydowanie nie na 4 osoby, żeby każdy wszystko wyłożył. Żeby jedna osoba przeszła do łazienki czy na taras, druga musiała się schować między łóżka. Łazienka ok. Czysto, schludnie, ręczniki wymieniane według potrzeb. Na minus - brak kabiny, tylko kotara która klei się do ciała w czasie kąpieli. Basen malutki, rezerwacja ręcznikowa w najlepszej formie. O 9:00 nie ma już dostępnych leżaków. Jedzenie: śniadania przez tydzień to samo, ale wybór dość duży, obiado - kolacje duży wybór mięs, warzyw, owoców oraz słodkości. Jakość pożywienia: zależy od upodobań - każdy znajdzie coś dla siebie. Taki trochę umarły hotel, od 23 zamknięty bar, animacje na bardzo kiepskim poziomie. Niby dziewczyny coś próbowały robić, ale tłumów nie porwały. Wszystkie hotele dookoła - życie tętniło .....
Blisko morza, blisko centrum miasta. pomocna obsługa hotelowa.
mały basen, kiepskie animacje. Godziny obiado-kolacji. Brak animacji dla dorosłych.
Z ręką na sercu - szczerze polecam. Nie jest to może hotel luksusowy z nowoczesnym wystrojem wnętrz, ale wszystko jest na swoim miejscu. Pokoje w sam raz (para+dziecko 8l), łóżka mega wygodne, w łazience wanna z prysznicem, bidet - co jest rzadkością w hotelach. Czyściutko, schludnie. Restauracja a konkretnie kuchnia - to mistrzostwo! Czytając opinie przed wylotem, sceptycznie do nich podchodziłam ale na miejscu okazało się, że faktycznie tak jest. Jedzenie mega! Różnorodność, świeżość i pycha! Otoczenie hotelu, baseny zadbane i czyste. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma. Ogólnie - gdybym miała jeszcze raz wybierać - wybrałabym hotel Florida Park.
Czystość, pyszne jedzenie, bliskość do morza.
nie było
Super hotel,piękne,czyste pokoje sprzątane codziennie łącznie z wymianą ręczników. Kuchnia różnorodna,przepyszne jedzonko.Obsluga bardzo mila i życzliwa.Hotel blisko plazy.
W tym hotelu wszystko jest na plus ;)
Pokoje przeciętne, bardzo małe a sprzataczki w zasadzie nie sprzątały nawet łóżek nie ścieliły
Plus za dobre jedzenie w restauracji
Basen wewnętrzny dostępny za dodatkową opłatą 15 euro/od osoby i tylko dla dorosłych. Hotel nie zapewnia breakfastbox w przypadku wycieczki fakultatywnej Okropne jedzenie w snake bar -tylko zimne frytki, hot dog i burgery
Niestety obsługa hotelowa na bardzo niskim poziomie, po zgłoszeniu kradzieży torby plażowej z jej zawartością, panie recepcjonistki totalnie nie zainteresowane sprawą, zero chęci pomocy wręcz przeciwnie tłumaczą że nie mają czasu kiedy spojrzeć na monitoring.
Hotel bardzo przyjemny, chyba jeden z lepszych w Santa Suzanna. Jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Stan hotelu - zadbany, w pokoju bardzo czysto. Obsługa bardzo miła i pomocna. Hotel w bardzo dogodnym położeniu - blisko kolejka która zawiezie do wszystkich okolicznych miasteczek jak również do Girony oraz Barcelony. Piątkowa wieczorna impreza z zespołem na żywo- świetna zabawa, zespół naprawdę profesjonalny, roztańczył cały hotel. Gorąco polecam, widać że tam liczy się człowiek i to aby był zadowolony podczas swojego urlopu.
Dogodne położenie Dobre jedzenie i duży wybór Czystość Obsługa
W hotelu byłam drugi raz, sam hotel może nie powala, ale jest czysto i bardzo smaczne jedzenie. Świetna też baza wypadowa do Barcelony. Ogólnie polecam!
baza wypadowa do Barcelony
w sumie brak
Hotel jest w miejscowości blisko Barcelony. Dojazd pociągiem, szybko, sprawnie. Blisko do plaży, sklepów , barów. Pokoje zwykłe, czyste, sprzątane codziennie. Obsługa pomocna i miła. Wybraliśmy go ze względu na bliskość od Barcelony, sami zwiedzaliśmy. Wyżywienie HB, polecam, smaczne. Wadą hotelu jest dojcie na salę posiłkową...otóż trzeba wyjść na zewnątrz i przeciskać się między ludźmi palącymi papierosy, by wejść na posiłki. Jest to okropne, smród papierosowy dający po oczach, nosach. Byliśmy w czasie gdy padał deszcz, więc wszyscy palący kryli się pod daszkiem zasmradzając przechodzących. Ściany cienkie, słychać chrapiącego sąsiada. Słaba sieć wi-fi. Bardzo głośni goście z Francji.
Położenie blisko Barcelony, plaży, dworca. Posiłki ciepłe, smaczne, różnorodne. Miłe Panie sprzątające.
Wejście na salę serwującą posiłki. Trzeba przeciskać się pomiędzy osobami dmuchającymi dymem tytoniowym. Okropność. Powinno być wyznaczone inne miejsce. Bardzo cienkie ściany, słychać sąsiadów, nie trzeba się wsłuchiwać. Słaba sieć wi-fi.
Blisko do morza oraz komunikacji sam hotel przyjemny
Smaczne jedzenie i różnorodność zarówno mięs jak również ryb a także innych owoców morza, ogromny plus za świeżo grillowane ryby, sprzątane codziennie, bez proszenia o to, można było poprosić aby nie sprzątać:) blisko stacji kolejowej, z której bezpośrednio można było dojechać np. do Barcelony
Bardzo cienkie ściany, co sprawiało, że sąsiedzi byli praktycznie w tym samym pokoju, wszystko słychać, Brak obsługi angielskojęzycznej w restauracji hotelowej, pomimo tego obsługa starała się zrozumieć, jednak zdecydowanie łatwiej byłoby, gdyby był np angielski oprócz hiszpańskiego:)
Hotel bardziej nadaje się dla ludzi bez dzieci, niż z nimi ze względu na utrudnione wejście na salę zabaw/basen kryty, ale to poza sezonem, pewnie w czerwcu-sierpniu nie ma potrzeby pływać w basenie krytym. Przyjazny personel. do plaży blisko. Dużo animacji dla dorosłych, dla dzieci słabo. Byłam z 2 letnim dzieckiem w październiku i ogólnie słabo, bo główna sala zabaw albo jest w remoncie, ale do dyspozycji jest duszna sala z kilkoma zabawkami...otwarta 1,5 h dziennie... także porażka.
Jedzenie smaczne, choć w sumie ciągle to samo. Pokoje zadbane, ale ja akurat trafiłam na mega ciasne przejście (korytarz).że nie mogłam przepchać wózka dziecięcego.
Hotel reklamuje się jako przyjazny dla dzieci, ale to nieprawda. Na basen zamknięty można z dzieckiem wejść tylko po zapisaniu się, w godzinach 10-10.45 i 10.45-11.30. w weekendy koło 16 Sala zabaw to śmiech na sali, jest zamknięta na klucz i otwarta tylko rano od 10-11.30... Kiedy są organizowane animacje. Jeśli ktoś ma dziecko, które jeszcze ma drzemki to te godziny mogą się pokryć jak u mnie, nie można wejść na salę w innych godzinach, nie rozumiem dlaczego, taka polityka jest głupia.
Zdecydowanie polecam hotel zarówno dla singli, par jak i dla rodzin z dziećmi. Miałam przyjemność gościć w hotelu w październiku z mężem i dzieckiem z wykupioną opcją all inclusive. Hotel zadbany, czysty (sprzątany jest codziennie), sam pokój jest odnowiony, łóżka są duże i co nie często się zdarza w hotelach są bardzo wygodne. Obsługa również jest bardzo sympatyczna i można bez problemu dogadać się w języku angielskim. Jeśli chodzi o jedzenie to wybór duży, więc każdy znajdzie coś co lubi. Na pewno wybralibyśmy ten hotel jeszcze raz.
Czysto - sprzątane pokoje i łazienki codziennie, Obsługa hotelu na wysokim poziomie, sympatyczni uśmiechnięci pracownicy Duży wybór jedzenia Lozka duże i wygodne Pokoje bardzo ładne Cisza w nocy :)
Poleciałem do Hiszpanii, tam mnie powitali i zawieźli do hotelu. Obsługa Flarido Park przywitała mnie z uśmiechem. Restauracja była zamknięta, ale mnie nakarmili, pokój był czysty i schludny, hotel był bardzo piękny, jedzenie było super , bardzo dziękuję kucharzowi, wybór był duży, różne produkty z owoców morza, wołowina, wieprzowina, kurczak, zupy, napoje, napoje alkoholowe, soki, kawa, wszystko było nieograniczone, dobrze obsłużona obsługa 7:30 restauracja czynna do 20 :00 można zjeść kierownik hotelu sam idzie i sprawdza, chętnie pojadę jeszcze raz, przyjaciele, bracia i siostry, jestem dla was, proponuję wybrać się do tego hotelu Hiszpania (Santa Susanna) Florida Park.👍😍😘
Obsługa personelu i wszystko pod ręką było super, pojechałem sam, ale się nie nudziłem, wszystko było radosne, wszyscy zrelaksowani jak jedna rodzina 👍
Nie wiem, jak się chwalić, ale radzę zobaczyć to na żywo
Hotel w bardzo dobrym standardzie, pokoje czyste i codziennie sprzątane, jedzenie urozmaicone, smaczne i świeże, dużo owoców, lokalizacja bardzo blisko morza. Polecam z czystym sumieniem, wybrałem ten hotel na podstawie opini Wakacje.pl. Okolica piękna, spokojna w październiku. Blisko do Barcelony. Polecam wszystkim hotel Florida Park☀️🏖️🙂
Dobre i urozmaicone jedzenie
Mało wyciszone pokoje,
Hotel oferuje smaczne jedzenie i duży wybór. Jego zaletą jest położenie, blisko promenady i przejścia pod ulicą do plaży (szybko robi się głęboko, piasek pomieszany jest ze żwirem). Części wspólne i łazienki wymagają już odświeżenia, ale pokoje są przestronne i czyste.
Hotel oceniam na plus. Bardzo mila i pomocna obsługa, zarowno w barze, restauracji jak i na recepcji. Duzy wybor jedzenia, roznorodne, świeże. Codziennie na sniadanie pan smaży jajka (sadzone i omlet z dowolnymi dodatkami) na zamowienie gości, na obiad i kolacje ryby i mięso smazone na bieżąco. Dodatkowo duzy wybor innych mięs, ryb, owoców morza, warzyw, deserow, salatek... Do obiadu jezeli ktoś chce mozna wziąć wino, do.sniadania jest prossecco. Od 10 do 18 otwarty snack - dostepna pizza, hamburgery, hotdogi, frytki. Duzy wybor alkoholi - wodka, piwo, sangria, rum, whisky, brendy, przeróżne likery i kremy. Barmani komponują drinki zgodnie z zyczeniem gościa. Nie ma zadnych ograniczeń co do jedzenia i picia. Hotel blisko plazy, miasteczka, kolejki. Kazdego wieczoru zabawy taneczne z DJ albo muzyką na zywo. W dzien prowadzone animacje - aquadance, zumba, bingo. Basen duzy, czysty, woda dość zimna. W pokoju sejf w cenie. Polecam dla par, znajomych, rodzin (w terminie wrzesniwym było bardzo mało dzieci, co dla mnie plus, ale wiem, że są tez prowadzone animacje dla najmłodszych).
Pyszne jedzenie, różnorodne alkohole, czysty basen, animacje, wieczorne imprezy, obsługa.
Łazienka w starszym stylu, mało miejsca w pokoju na schowanie rzeczy osobistych.