Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: 2 baseny dla dzieci, zjeżdżalnia, pokój i plac zabaw, opiekunka dla dzieci (odpłatnie)
Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, odznaczona Błękitną Flagą.
Bogata oferta sportowa: 2 baseny ze słodką wodą, 4 korty tenisowe, sporty wodne (kajaki, rower wodny), centrum fitness.
Starożytne ruiny w Mykenach i Epidauros
Wspaniały hotel, wspaniała atmosfera, super jedzenie, codzienne mistyczne zachody słońca i nieustające siga siga :) :) :) Chociaż hotel jest na totalnym odludziu to na swoim "pokładzie" ma wszystko czego trzeba żeby przeżyć cudowne wakacje !!!! Warto zarezerwować pokój z prywatnym basenem, bo w pakiecie dostajemy kilka dodatkowych opcji, chociażby posiłki w restauracji Olimpia z przepięknym widokiem na morze i wyspę Zakynthos :) Warto również skorzystać w fakultatywnych wycieczek z Rainbow, bo Pani Przewodnik i Rezydent (Karolina) to mistrzyni świata z nieprzeciętną wiedzą o greckiej historii starożytnej i nowoczesnej... wiadomo jak ktoś woli zwiedzać samemu, wypożyczając auto to już jego wybór, ale czasami warto zapłacić trochę więcej za przekazaną wiedzę, której nie znajdziemy w żadnych przewodnikach ... tak samo można szukać jakiś wad, bo pewnie nie jeden z Was je znajdzie, tylko po co - wakacje w tym hotelu uważam za MEGA udane !!!!
Przepiękny hotel położony w rozległych ogrodach, chociaż jest bardzo duża ilość pokoi to właściwie na alejkach spotyka się niewielką ilość osób :), dużo zieleni, bezproblemowe znalezienie miejsca na plaży, dużo barów, przekąsek, restauracji, piękna plaża, chociaż piaszczysta, niesamowite zachody słońca...
Jedyną wadą jest brak codziennego uzupełniania room drink serwis, który w innych hotelach Aldemara jest standardem... tutaj jest 1 raz na cały pobyt, bez względu czy przyjeżdżamy na tydzień, dwa, trzy...
Mieliśmy pokój premium, naprawdę warto było dopłacić . Olbrzymi balkon, pokój codziennie sprzątany. Jedzenie było dobre, duży wybór. Drinki robione z dobrej jakości alkoholi. Plaża długa piaszczysta i dużo leżaków. Animacje były słabe ( w porównaniu z innymi hotelami w Grecji to muszą się naprawdę nieźle doszkolić). Najsłabiej jednak wypada położenie hotelu. Brak sklepików i wszędzie daleko. Ogólnie jednak hotel mogę ocenić na plus.
Plaża, czystość hotelu, miła obsługa
Położenie hotelu i animacje
Bardzo przyjemny, duży obiekt z wieloma basenami. Animatorzy bardzo zaangażowani, ale nienachalni. Jedzenie poprawne, aczkolwiek nie wybitne. Bardzo smaczne w restauracji włoskiej - należy umówić się na konkretny dzień i godzinę. Fajna wypożyczalnia sprzętu wodnego na plaży - gratis kajaki i rowery wodne. Ogólnie bardzo polecam - wypoczynkowo w 100% spełnił nasze oczekiwania.
- mnogość basenów - czyste pokoje - animacje - fajna plaża z drobnym piaseczkiem - sporo barów i restauracji
w zasadzie brak wad - może jedynie to, że poza hotelem nie ma tam żadnej infrastruktury.
Infrastruktura hotelowa, super. Pracownicy recepcji, restauracji - super. Plaża w pobliżu hotele - extra. Jedzenie świeże, ładnie wyeksponowane ale zbyt monotonne. Po 2, 3 dniach turysta zna już wszystkie smaki szefa kuchni. Obsługa baru przy basenie (pokoje z nr ponad 1000), pozostawia wiele do życzenia. Pani była bardzo humorzasta. Sprzątanie pokoi też pozostawia wiele do życzenia. Ręczniki nie są zawsze zmieniane, podłoga brudna, łóżka w nieładzie.
Jak wyżej.
Hotel sprzedaje pokoje z widokiem na ogród bądź z widokiem na morze. My wykupiliśmy pokoje z widokiem na morze a dostaliśmy pokoje z widokiem bocznym na morze. Z naszego pokoju morze było niewielki fragment morza. Kierownictwo hotelu powinno rozważyć dopisania w ofercie opcji "widok boczny na morze" i sprzedawać takie pokoje po niższej cenie.
Ogromny kompleks jednak nie dało odczuć się dużej ilości ludzi. Miejsce czyste, zadbane, piękna plaza. Bezpłatne leżaki,a nawet rowerki wodne. Dobrej jakości jedzenie, większość alkoholi oryginalnych nie zamienniki. Pokoje sprzątane codziennie, przestronne.
Sklepy na terenie hotelu. Duża przestrzeń. Miła obsługa.
Bardzo miła obsługa. Wszyscy przyjaźni i uśmiechnięci. Pokoje bardzo czyste (sprzątane codziennie). Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Każdy znajdzie coś dla siebie. Piękna piaszczysta plaża i bardzo czyste morze. Leżaków i parasoli bardzo dużo. Zawsze zostawało sporo nie zajętych mimo iż byłem w szczycie sezonu. Sporo barów również przy plaży. Dużo basenów, chociaż ja osobiście z nich nie korzystałem. Mając do wyboru basen czy morze zawsze wybieram morze. Polecam gorąco.
Dobre jedzenie, ładna duża czysta plaża, miła obsługa.
Pobyt ogolnie udany, jednak drugi raz do tego hotelu bym nie pojechala, hotel duzy, jedzenie dobre spory wybor i smaczne jedynie na obiad maly wybor, obsluga średnia zwlaszcza jak na 5*, napewno hotel nie zasluguje na 5* miedzy 3,5 a 4, jesli chodzi o alkohole to wybor duzy ala karta 2 restauracje do wyboru , wg mnie srednie ale widok nadrabial,niestety nie wszystkie restauracje dostepne jak w ofercie w zaleznosci od wykupienia pokoju czego sie nie informuje przy zakupie, ładna plaża, lezaki na glownym basenie trzeba bylo wczas rezerwowac ale z obserwacji obsluga rezerwowala chyba znajomym ktorzy nie przychodzili pol dnia , przy plaży zawsze byly jakies wolne leżaki, niestety hotel nastawiony typowo na Francuzów lacznie z tym ze maja inny kolor opasek po to zeby obsluga wiedziala gdzie najpierw podchodzic pierwszy raz sie spotkalam zeby tak rozdzielac , pokoje i łazienki duze ,pokoje czyste choc nie mozna nazwac tego sprzataniem, u nas bylo wyniesienie smieci i zascielenie łóżka, barek nie uzupelniany czy kawa herbata tylko w dniu przyjazdu potem wode trzeba bylo sobie przyniesc samemu, hotel na totalnym odludziu, przystanek moze i jest ale raczej autobusu sie nie zobaczy, wiec jedynie taxi lub wypozyczyc auto, animacje srednie wieczorami, za to przy basenie zawsze cos fajnego bylo co robic, wycieczki z(...)nie polecam lepiej wypożyczyć auto,
Plaża, widok,
Położenie, na odludziu, i to ze Francuzi na 1 miejscu lacznie z tym ze mieli inny kolor opasek zeby obsługa wiedziala gdzie podchodzic,
Luksusowy Hotel pięknie położony, przy piaszczystej plaży, kilkanaście basenów, wspaniałe widoki, pyszne jedzenie
Największą niespodzianka okazała się obecność profesjonalnego (ATP certyfikat)trenera tenisa ziemnego Francesco. Zaangażowany, wspaniały trener i człowiek z profesjonalnym podejściem do syna, który po kilku treningach zrobil niesamowity postęp.
Nie ma
Hotel - moloch. Zlokalizowany na kompletnym odludziu skad nie ma jak sie wydostac. Jesli ktos chce jechac i lezec plackiem na plazy to ok ale w innym przypadku odradzam
Baseny przy pokojach. To takze wada bo ciagle masz sasiadow. Przy nas mieszkala „pani doktorowa” bardzo glosna…
Polozenie polozenie i raz jeszcze polozenie. Animacje tylko po francusku, obsluga nie nadązala przy posilkach
Byliśmy w tym hotelu w ostatnim tygodniu czerwca 2022. Nie czuliśmy się traktowani gorzej niż inne nacje. Mieliśmy piękny pokój z widokiem na morze w budynku głównym, blisko recepcji i głównej restauracji. Rosjan w hotelu praktycznie nie było. Zauważyliśmy w trakcie całego pobytu dwie rodziny posługujące się językiem rosyjskim. W hotelu najwięcej było Polaków. Pokój bardzo duży i komfortowy, łazienka ogromna - standard bardzo dobry. Pokoje codziennie dokładnie sprzątane, ręczniki wymieniane. Jedzenie smaczne i różnorodne. Drinki Ok. Duży plus za animacje od Pink Wave (w hotelu także polscy animatorzy). Wypożyczalnia samochodów… No cóż - hotel jest na uboczu i wypożyczalnia jest tylko jedna. Pani z wypożyczalni opryskliwa, niemiła i co najgorsze nierzetelna. Samochody mocno wyeksploatowane i stare. Objechaliśmy Peloponez cało, ale generalnie zalecamy ostrożność.
Plaża, pokoje, animacje
Wypożyczalnia samochodów
W terminie od 7 do 14 czerwca byłam gościem hotelu Hotel duży,bardzo czysty,przestronne pokoje,gustownie urządzone,łazienka duża,z wanną i prysznicem i dwie umywalki.Hotel na tyle duże,że dowożą meleksami.Minus i to bardzo duży, ponieważ Polacy otrzymują pokoje najdalej,w ostatniej części hotelu.Przed przyjazdem czytałam opinie w których było pisane ,że Polacy są źle traktowani.Skontaktowałam się z menadżerem Aliną Tamarovą,obiecała że dostaniemy pokój blisko plaży Otrzymaliśmy w ostatnim budynku,nr 5110, najdalej oddalonym od recepcji, restauracji i plaży.W hotelu dobrze traktowani są tylko Grecy i Rosjanie. Rosjan tak dużo ,że jestem w szoku ,że Grecja nie solidaryzuje się z Ukrainą.W hotelu urzekła mnie plaża,ogromna,piaszczysta,szeroka i długa,ciepłe Morze Jońskie,nie to co Bałtyk.Ttlko ze względu na rasizm panujący w hotelu,odradzam sieć Aldemar.
Duża plaża,z darmowymi leżakami.
Na pustkowiu,nic dookoła,wszędzie daleko.Duża ilość gości z Rosji.
Witam właśnie wróciliśmy z hotelu są wady i zalety. Hotel na pewno nie zasługuje na 5 gwiazdek, a więc: 1 Recepcja -obsługują Panie bardzo miłe i sympatyczne, pomocne w każdej sytuacji. 2 Pokoje - schludne w miarę czyste, ale na pewno to nie standard 5 gwiazdek, podsumowując naszym zdaniem Standard w odniesieniu do naszej kategoryzacji krajowej to 2.5 gwiazdki. W pokoju czajnik, kawa i herbata uzupełniona tylko na przyjeździe. Później serwis kawowy nie zostało uzupełniony. Woda też tylko w pierwszy dzień przyjazdu później trzeba brać z baru, ręcznik na plażę w cenie lecz jak chcesz wymienić ręcznik 5 euro osoba. 3. Restauracja (stołówka) śniadanie- bardzo dobre wszystko co powinno być, jajka w trzeć postaciach, wędliny 2 rodzaje, dobry bekon, sery to samo, naleśniki z ogromem dodatków, dżemy ,nutella, ciastka francuskie, rogaliki, my nie mamy nic do zarzucenia śniadaniom .Obiad - tutaj to niestety porażka sam fast food, z mięs najczęściej kurczak, który za każdym razem był niestety na pół surowy; w czasie obiadów przy i tak niepełnym obłożeniu brak miejsc i sztućcy ….nie wyobrażam sobie jak ogarniają przy obłożeniu ponad 60 procent , obiady niestety na duży minus. Kolacja - już dużo większy wybór, smacznie i bardzo duży wybór owoców, deserów, o dziwo mało lokalnego greckiego jedzenia. Restauracja Al Carte są dwie, grecka i włoska. Dla nas na 5 plus restauracja Grecka, położona przy samej plaży, jedzenie pyszne, greckie, nie do przejedzenia, kelner przesympatyczny, uśmiechnięty i bardzo pomocny. 4 .Plaża tutaj największy plus, duża, ładna, piaszczysta z drobnym piaskiem, leżaki w cenie, bary kilka w tym przy plaży, przy basenach, główny koło recepcji. Dla mnie jedna z największych zalet hotelu to obsługa, plaża i widoki. 5.Drinki i bary -duży plus drinków, Aperole w cenie, malibu bardzo dobre i dużo drinków za które trzeba płacić gdzie indziej, zazwyczaj tego rodzaje alkoholi są płatne jako importowane;) w tym hotelu są w cenie, kelnerki przesympatyczne, natomiast barmani i kelnerzy niestety typowi „Grecy” powolni, na wszystko mają czas. 6.Animacje -Animatorów jest tu około 20 osób, w tym animatorzy Rainbow;) niestety animacje bardzo powtarzalne, dla dzieci mini disco i tańce, w dzień różne zabawy i gry sportowe. Animacje dla dorosłych niestety średnie i to bardzo, czasami, aż żenujące szczególnie przy wyborze mistera. Gdzie uczestnicy musieli przebierać się za kobiety, udawać zwierzęta, może śmieszyło to dzieci, ale większość gości była zniesmaczona, jak dorośli ludzie robią z siebie wariata👍
Na pierwszym miejscu plaża, obsługa, drinki
Jest ich niewiele, ale są. Między innymi: animacje wieczorne, wybór w czasie tylko obiadu. Pozostałe posiłki są smaczne i jest duży wybór. Na minus płatne łóżka balijskie - wysoka cena bo 30 euro za dzień.
Jeśli chodzi o hotel sam w sobie to jest Ok Czysty,zadbany Nie podobało mi się jednak , że było bardzo dużo gości z Rosji .W czasie kiedy inne kraje solidaryzują się z Ukrainą,Grecja zaprasza tych co dużo płacą.Kolejny minus to to jak traktowani sa Polacy .Pokoje w końcowych budynkach,najdalej od wszystkiego.Jeśli ktoś marzy o wypoczynku w ciszy i spokoju to nie Aldemar .Masa dzieci , wyjątkowo niegrzecznych,których nikt nie pilnujem
Czystość,bliskość plaży,duże pokoje
Plaża, pokoje, animacje
Wypożyczalnia samochodów
Piękne widoki, czysta woda, plaża nieco mniej, pokój czysty duży codzienne sprzątany choć wykładzina poplamiona, klima ok. Obsługa hotelu uprzejma, życzliwa. Wyżywienie to poważny problem tego hotelu. Codziennie praktycznie to samo, słabo doprawione i mało smaczne. Torebkowe zupy, codziennie ta sama ryba, brak białych serów, miodów, o owocowych sokach trzeba zapomnieć. Woda leje się wszędzie, z pepsi, z piwem, ze wszystkimi pseudo napojami .
Piękne położone, zadbane otoczenie .
Jeśli oczekujesz greckiego jedzenia, TO NIE TU .
Hotel nie spełnił moich oczekiwań. Generalnie kiepskiej jakości z fatalna obsługa. Okolica fatalna.
Ładna plaża, duże pokoje
Na odludziu, brak sklepów tawern, bardzo niemiły personel, szczególnie Pani z wypożyczalni samochodów. All inclusive premium mocno oszukane. Pokoje duże, ale ich położenie fatalne - widok na pole. Baseny brudne i stare. Jedzenie monotonne kiepskiej jakości. Mało tradycyjnych potraw.
Hotel pięknie położony. Szeroka, piaszczysta plaża. Wokół pola arbuzów i gaje oliwne.
Piękny, komfortowy hotel. Pokój mimo, że w najtańszej opcji, przestronny. Codziennie sprzątany wraz z wymianą ręczników. Posiłki smaczne i urozmaicone. Furorę robiła przygotowywana na miejscu pizza. Jeśli chodzi o drinki, to bardzo dobrej jakości. Polecam hotel z czystym sumieniem
Tak naprawdę, jeśli chodzi o hotel i obsługę, to ciężko się do czegokolwiek przyczepić :)
Trafiłam do tego hotelu przez przypadek.Wybrałam i opłaciłam inny hotel na Peloponezie,ale przekierowano naszą gromadkę do Olympian Village,Ku mojemu zaskoczeniu hotel okazał się wyjątkowy .Ze względu na koronawirusa w hotelu przestrzegano rygorystycznie procedur,którym musieliśmy się podporządkować.Nie były one jednak uciążliwe.Mimo tak dużego obiektu nie było tłoku.Mieszkaliśmy w pokoju typu bungalow z wyjściem na piękny ogród i jeszcze ładniejszy basen,przy którym parasole i stoliki do dyspozycji.Co prawda było trochę spacerkiem do głownej restauracji,ale to była przyjemność ,bowiem szlak prowadził przy samej plaży i grał nam szum morza i cudownie grzało słońce. Restauracja na dużym tarasie z pięknym widokiem na morze.Czego chcieć więcej cudowne widoki z za stołu i wspaniała kuchnia.Między głównymi posiłkami można było skorzystać z baru serwującego posiłki dla kazdego oraz wspaniałą pizzę,napoje,lody kawa itp.Komu było bardzo gorąco mógł skorzystać z plaży i leżaków ,gdzie morski wiaterek studził i łagodził upał.Woda tak basenach jak w morzu czyściutka ,ciepła.Leżąc na plaży na horyzoncie widać wyspę Zakhintos,na którą warto się wybrać.Polecam,mega wrażenia!A wisienką na torcie był rezydent Jakub Kraśkiewicz.o wielkim uroku osobistym, wielkiej kulturze a przede wszystkim wiedzy ,którą nam przekazał o Peloponezie i Grecji.Był zawsze do naszej dyspozycji ,gotowy do pomocy o każdej porze.Cudowny młody człowiek ,który zrobił na nas wszystkich duże wrażenie. Dziękuję panie Kubo ,miło było pana. poznać.Wszystkim turystom życzę takich rezydentów .
Obiekt hotelowy duży z wspaniałymi basenami,restauracjami i barami.Plaza cudowna ,piaszczysta.Duzo lezaków z parasolami,Kuchnia wyśmienita,dla kazdego nawet wybrednego wczasowicza.Pokoje typu bungalow ,czyste,przestronne,Łazienki z natryskami również przestronne.Naprawdę nie ma się do czego przyczepić.Jestem pod wrażeniem tego hotelu.
Osobom które wyjeżdżają do tego hotelu, poradziłbym aby dowiadywały się o standard pokoju . W hotelu są również inne lepsze pokoje, więc lepiej o to pytać
Położenie jest największym atutem hotelu, nie było tłoku w restauracjach , podobnie duża dostępność leżaków na plaży, Ładna plaża, łagodne zejście do morza.
Ocena hotelu jest bardzo zawyżona, dotyczy to przede wszystkim pokoi, Standard pokoju z lat 70 -tych, stare narzuty, ciemne bure ściany i sufit (dotyczy pokoi z basenami) otwieracz do wina był na łańcuchu!!!! mamy to poparte zdjęciami, łazienka bardzo ciasna w podobnym stylu z kotarą z ceraty . W restauracji zawsze brakowało małych łyżeczek.
Z lotniska do hotelu pojechały 3 autokary gości. Recepcja nie była przygotowana na przyjęcie takiej ilości gości. Meldunku dokonywała jedna recepcjonistka. My czekaliśmy na meldunek i wyznaczenie pokoju prawie 2 godziny. Zapewne hotel miał informację jakiej ilości gości w danym dniu i godzinie się spodziewać. Nie chodzi nawet o dostępność pokoi, ale o sprawną rejestrację. Zgodnie z umową zakupiliśmy pokój Family Room, który miał być pokojem rodzinnym w głównym budynku położonym przy plaży. Dokonaliśmy takiego wyboru ze względu na dzieci i bliskość do plaży i restauracji. Przydzielono nam jednak bungalow (który w czasie zakupu wczasów był również do wyboru, ale takiej oferty nie kupowaliśmy). Na recepcji poinformowano nas, że nie ma innych pokoi i możemy wrócić do rozmowy w kolejnym dniu. My dostaliśmy bungalow 817, który był oddalony o 900 metrów od restauracji i plaży. Nie kupowaliśmy hotelu oddalonego o kilometr od plaży, ale z zaznaczeniem, że ma być przy plaży. Byliśmy z dwójką dzieciaków i w czasie upałów wędrówka z bagażami plażowymi do i z pokoju dawała naprawdę mocno we znaki. Dostępne są meleksy, ale jest ich kilka i są cały czas w ruchu. Nasz domek zlokalizowany był przy samym murze, za którym były pola z natryskami do arbuzów. Dźwięk dość uciążliwy. Domek miał teoretyczny taras na którym nie mieściły się jednocześnie cztery osoby. Stan domku był fatalny. Nijak miał się do poziomu zakupionego pięciogwiazdkowego hotelu pokazywanego na folderach i stronach biura. Dodatkowo chyba ze względu na bliskość pól, domek był oblegany przez muchy i czuć było w nim stęchliznę. Miał uszkodzoną roletę, drzwi balkonowe, starą kuchnię i rozpadające się meble, skrzypiące łóżka. Nie był posprzątany (kłaki włosów, kurz, brud pod łóżkami, brudne, zgrzybiałe fugi). To nie jest standard hotelu 5*. Jeżeli hotel oferuje takie domki, powinien wydzielić strefę max 2* i sprzedawać je w zupełnie innej cenie. Dzięki pomocy Pani Weroniki z Itaka, zaproponowano nam inny domek, zlokalizowany bliżej plaży i restauracji (700 metrów z google maps w ręce), ale przede wszystkim bez wilgoci i insektów. To miało być przejściowe rozwiązanie na jedną noc i następnego dnia mieliśmy wrócić do rozmów i umieszczenia nas w budynku głównym. Niestety Panie Recepcjonistki nie były skłonne do pomocy i cały czas proponowały inne domki zlokalizowane dalej od tego ?przejściowego? i to w tym samym lub gorszym standardzie. Zapierały się, że Family Room to bungalow, chociaż na stronie hotelu jest jasne odróżnienie tych dwóch rodzajów pokoi i niedostępny Family Room jednak istnieje (polecam stronę hotelu). Temat przydzielania Polakom najdalej oddalonych bungalow był już poruszany w innych opiniach (tripadvistor) i niestety większość osób które z nami przyjechały zostały rozmieszczone w najdalszych miejscach na terenie ogromnego miasteczka hotelowego. Rozmowa na recepcji: nie ma pokoi, nie ma rozwiązania. Jedzenie: smaczne, wybór średni. Uważam, że maksymalnie 4 gwiazdki. Obraz psuje live cooking w którym donoszone są zimne potrawy z kuchni (tace przykryte folią wystawiane jako świeżo przygotowane). Niestety tym sposobem zjesz zimne jajko sadzone, naleśnika czy też inne danie. To jest słabe. Wiecznie w restauracji jest problem ze sztućcami. Są one dostępne tylko u kelnerów w szufladach. Powinny był wyłożone przy szwedzkich stołach. O małych łyżeczkach w ogóle można zapomnieć. Dobre wino i piwo. Bardzo dobra pizza w barze Ambrosia. Polecamy skorzystanie z kolacji w restauracji włoskiej i greckiej (raz w tygodniu pobytu). Plaża: piękna, piaszczysta. Woda czysta i ciepła. Idealne zejście do morza dla dzieci, bardzo łagodne. Popołudniami fale i wiatr. Parasole bezpłatne, pierwszy i drugi rząd zarezerwowany ręcznikami już około 8 rano. Ręczniki bezpłatne, wymiana na plaży. Ze względu na ilość basenów w hotelu brak jakiegoś szczególnego oblężenia. W hotelu dostępna jedna zjeżdżalnia. Bez dodatkowych opłat dostępne rowerki wodne, kajaki. Animacje, gry i zabawy na bardzo dobrym poziomie. Animatorzy dwoją się i troją aby zachęcić gości do wspólnej zabawy i z tego hotel może być dumny. To chyba jedyny element godny prawdziwych 5 gwiazdek! Trzeba zaznaczyć, że hotel jest zlokalizowany na pustkowiu. Na terenie hotelu jest małe centrum handlowe ze sklepami z pamiątkami, zegarkami, ubraniami i art. spożywczymi. Po wyjściu z hotelu mamy tawernę i dwa, trzy sklepy i to wszystko. Pustą plażą można przejść dobre kilka kilometrów. Na terenie hotelu płatna wypożyczalnia rowerów, hulajnóg. Jeżeli zdecydujecie się na ten hotel i macie przestrzeń w walizkach zabierzcie dla dzieci hulajnogi. Polecamy wycieczkę na Zakhyntos. Pomimo, że u nas nie były dostępne wszystkie atrakcje z programu wycieczki, warto popłynąć. Podsumowując, moim zdaniem warto mocno się zastanowić przed zakupem wczasów w tym hotelu. W tej cenie jest sporo lepiej położonych obiektów, które mają jasno określony standard zakwaterowania. Polecam moją opinię ze zdjęciami na Tripadvisor.
1. Plaża 2. Sprzątanie, ale dopiero po wymianie pokoju 3. Dla nas spokój i cisza pomimo naprawdę dużego hotelu
1. Loteria przy pokojach 2. Wprowadzanie w błąd przy zakupie oferty co do std pokoi 3. Oddalenie pokoi o 1 km od plaży i głównych restauracji 4. Brak wsparcia ze strony hotelu dot. sto pokoi.