Rajskie plaże z palmami kokosowymi i złocistym piaskiem
Kolonialna architektura portugalska w starym Goa
Wspaniałe miejsca do nurkowania i uprawiania sportów wodnych
Hotel ok. Różnorodne jedzenie, czyste pokoje (małe problemy z ręcznikami ), personel płynnie mówiący po angielsku. Zresztą byli to fantastyczni ludzie i będę ich miło wspominał. Plaża, niczym z Robinosna Cruzo'e - czysty piasek, lazurowe woda, palma. Raj po prostu raj. W centrum można zażyć troszkę nocnego życia lub zwiedzić co nieco wyspy. Hotel organizuje także animacje dla starszych i dzieci. Poza tym gorąco zachęcam do zwiedzenia samej Dominikany.
Wrócę tu kiedyś w 100 %. Podczas pobytu nie stało się nic tak strasznego żeby zburzyć moją opinię o tym miejscu. Ludzie wspaniali, jedzenia jest mnóstwo. Ryby, mięsa, owoce jest wszystko czego dusza zapragnie. Chyba nie mam piękniejszych wspomnien z wakacji jak wylegiwanie się na plażowym leżaku nad "wielką wodą" i popijanie drinka. Do centrum miasta blisko, warto wyskoczyć do tutejszych dyskotek ewentualnie lokalnych restauracji. Polecam! Radek
Wszystko bylo zajebiscie:) Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Męcząca jest podróż, lecimy pół świata. Ale za to to co zastaliśmy na miejscu przeszło nasze oczekiwania. Ogromna piękna roślinność i ta plaża nad oceanem. Pokój przestronny z oknami na ogród. Bardzo bogaty wybór jedzenia. Personel świetny. Uśmiechnięty. Spędziliśmy na Dominikanie blisko dwa fantastyczne tygodnie, które ciężko jest w paru zdaniach opisać. Szczerze polecam. Wyjazd Życia.