Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: brodzik, plac zabaw, miniklub.
Atrakcyjne położenie: przy plaży, ok. 10 km od lotniska, ok. 16 km od Costa Adeje, w pobliżu centrum handlowe, restauracje.
Wulkan Teide z malowniczymi krajobrazami i trasami trekkingowymi
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem i lazurowymi wodami
Hotel rewelacja, przemiła obsługa, cały tygodniowy pobyt przebiegł całkowicie bez problemu
Blisko oceanu, dużo sklepów, knajpek w sąsiedztwie
Gdybym wiedziała, że otrzymam pokój- studio z zapleczem kuchennym nie wybierałabym opcji z wyżywieniem.
1.Zielono dookoła. 2.Tuż przy hotelu ocean, który wlewał się do basenu. 3.Przestronne pokoje
Fatalne posiłki( czas ostrej pandemii).
Pobyt dwutygodniowy ( już drugi raz w tym hotelu ) bardzo udany, pogoda cudowna ! Styczeń/ luty 2020 .Opinie na temat "urody " obiektu w ogóle mnie nie interesują. Jest w nim swietna atmosfera , piękne widoki na palmy , ocean i fale rozpryskujace się jak gejzery do basenu . Łóżka w naszym pokoju bardzo wygodne ( nowe, grube materace ) poduszki można poprosić dodatkowe , jak również koc , czajnik czy suszarkę, żelazko .
Ogromny basen ze słoną wodą, dla mnie to wspaniałe, bo nie musiałam pływać w chemikaliach. Dostep do cieplego oceanu i mała plaża obok basenu. Mnóstwo ryb między skałkami, można oglądać i za każdym razem pojawia się kolejny gatunek ( uwaga na jezowce między skałkami ) .Pracownicy wspaniali, pomocni . Animatorzy proponują rozrywki , nie sposób się nudzić, ale czasem może brzuch rozboleć ze śmiechu . Podziekowania Dla Polki Magdaleny oraz Maxa i niewysokiego Hiszpana ( niestety nie pamiętam imienia) . Wieczorne występy zazwyczaj interesujące, zespoły, spiewacy, kabarety. Mozna również potańczyć , co wielu gosci robilo w trakcie koncertów a artysci zachecali do zabawy .
Niestety jedzenie .Mozna bylo oczywiście wybrac coś smacznego i sie najesc , ale dwukrotnie w ciagu 2 tygodni zdarzył sie zepsuty gulasz , mieso w nim zjełczale i śmierdzące. Poszłam na interwencję na recepcję i do szefa kuchni , wąchal i niczego nie wyczuwał. Ogolnie mięsa twarde, jedynie kurczak był smaczny .
Hotel nie najmłodszy, ale przyjemny. Wszystkie pokoje jednakowe. Jedyny hotel w niewielkiej miejscowości. Usytuowany nad samym oceanem. Leżaki zawsze dostępne. Bar przy basenie. Bardzo dobre animacje wieczorne. Zaraz za ogrodzeniem hotelu znajduje się niewielka plaża piaszczysta podczas przypływu.
Bliskość lotniska oraz woda w basenie oceaniczna. Podczas przypływu wlewała się do basenu.
Łazienki z wannami. Podczas brania natrysku osłona czepiała się pleców.
Pierwsze wrażenie fatalne ze względu na wygląd zewnętrzny hotelu jako budynku , ale z każdym dniem przybierało na wartości. Spędzilismy tam dwa tygodnie i każdego dnia byliśmy oczarowani czymś innym. Na końcu pobytu, stwierdziliśmy, że nie ma się do czego przyczepić. Hotel położony na uboczu, aczkolwiek bardzo blisko do miasteczka, Obsługa hotelu na 6+, animatorzy wspaniali, otwarci na ludzi, dzieci, osoby niepełnosprawne. Rozmaitość zajęć organizowanych przez nich przerosła nasze oczekiwania. A dzieci nie mogły doczekać się mini disco wieczorem.sympatyczna, uśmiechnięta obsługa. Nie wspomnę już o codziennym programie artystycznym od tańców flamenco, brzucha czy inne pokazy .Polecamy ten hotel.
Duże przestronne pokoje, czyste. Codziennie sprzątane, wymiana ręczników. Ogromny basen ze słona wodą czyszczony co kilka dni , dużo leżaków. Różnorodność jedzenia. Dostępność komunikacji, sklepów, Blisko port i promenada.
Budynek wymaga remontu, choćby malowania , ale jest czysto
podczas tygodniowego pobytu- basen był czyszczony 1 raz. jedna Pani z baru wolała ciągle sprzątać niż obsługiwać klientów, przez co robiła się duża kolejka. W opcji all inclusive - dostępne wino białe, różowe i czerwone, piwo, różne rodzaje wódki - barmani nie robią drinków, chyba, że dodatkowo zapłacimy. Można więc wziąć wódkę z lodem i uzupełnić sobie samemu colą bądź czymś innym. a tak ogólnie to : Duży minus- TURYŚCI !!!! syfiarze straszni .... narzeka każdy na polskie morze... tutaj od piątku od bardzo wczesnego poranku, zajęte leżaki poprzez ręczniki !! i to nie byli Polacy ! właśnie Ci zazwyczaj brali po 3 talerze jedzenia, po czym zostawiali połowę... 90% gości to emeryci i renciści ... Zdjęcia hotelu są zakłamane, retuszowane.. Internet strasznie powolny. weźcie ze sobą z pewnością żel, szampon i mydło i w sumie swój ręcznik. Te hotelowe w nie najlepszym stanie. dodatkowo dodam iż pełno starych babeczek chodziło i opalało się bez górnej części stroju kąpielowego. Jeżeli ktoś nie lubi albo boi się psów- nie zdziwcie się, chodzi ich kilka bez kagańców .. Brak suszarek do włosów w łazienkach - można wypożyczyć z recepcji. Dwa pojedyncze łóżka w sypialni - są zsunięte razem ale się rozjeżdżają. jeżeli nie mówicie po angielsku/ hiszpańsku- nie liczcie na rezydenta. Zakwaterować, wykwaterować musicie się sami. Widzieliśmy go raz, gdzie zamiast przedstawić nam wszystko, najpierw odbierał setki sms i telefonów- co było mega słabe !
+ okolica + basen +jedzenie bardzo dobre, nawet wege znajdzie coś dla siebie Codziennie dodawali nowość jedną np. pizza, w kolejny dzień zapiekany szpinak itp. - obsługa mega miła +duże pokoje z balkonem i aneksem kuchennym + w pokoju czynna lodówka + wymiana pościeli/ ręczników w sumie u nas co 2 dzień było.
- drinki, które daleko stały od tradycyjnego mohito.. takie All inclusive, że jeżeli chciałeś np. malibu- musisz zapłacic.. SŁABE !!! - Bardzo dużo tłustych potraw .. Rogale francuskie i babeczki jakby z 3 dni... okropne w smaku. - zimne przekąski to tylko chleb tostowy z szynką i serem.. a mogły by być lody czy owoce w tym czasie - kawa.. obrzydliwa!!!! oczywiście z automatu.. kiedy chcesz kawę z baru z profesjonalnego ekspresu- musisz zapłacić .. - soki z automatu też mega słabe.. - jednego dnia przy kolacji spotkaliśmy karalucha, ale podobno to normalne. - prl w pokoju ... strasznie materac śmierdział -stęchlizną - ciągle zimna woda była, Pan naprawiający nam to po prostu odkręcił wodę i czekał .. więc i tak była zimna.. - od około 7 rano skrzeczące papugi .. - w kuchni brak sztućców.. ani noża ani łyżeczki
Na nasze potrzeby aż nadto wystarczający standard. To co ludzie o nim piszą to czyste malkontenctwo. Dobre położenie, dostępność rent-car, sklepy baaardzo blisko, restauracje też. Zresztą w hotelu jedzenie też pyszne i obfite. Blisko wszędzie. Polecam z czystym sumieniem ????
Położenie, cena, wielkość pokoi, basen, miła obsluga.
Brak szklanek w pokojach. ????
Hotel jest stary i wymaga remontu, ale wszystko działa i jest czysto. Teren hotelu jest bardzo zielony, jest wiele dużych palm. Dużym plusem jest wspaniała obsługa, uśmiechnięta i pomocna. Wadą tego hotelu jest jedzenie: jest duży wybór posiłków, są urozmaicone, ale są one bardzo tłuste, niedogotowane, nieprzyprawione, w najlepszym wypadku można powiedzieć, że część z nich jest zjadliwa. W tym roku zmienił się właściciel i cała polityka prowadzenia hotelu, więc nie warto sugerować się starszymi opiniami.
duże pokoje z balkonem i aneksem kuchennym, dobre położenie- blisko przystanek autobusowy, sklepy, kafeterie, restauracje, duży basen przy samym oceanie, bardzo miła obsługa
posiłki
Największy atut hotelu to ogromny basen z oceaniczną wodą, do którego kilkadziesiąt razy na dzień wpadają fale oceaniczne, więc woda nie może być krystalicznie czysta, bo to sama NATURA,( ale za to nie ma tego obrzydliwego Chloru, który niszczy wszystko) i mimo pływających \"kilku\" wodorostów - jest to najlepsze spa jakie zażyłam, skóra po wyjściu z basenu była gładka, nawilżona, jędrna i pozbawiona cellulitu. Basen podczas naszego, 2 tygodniowego pobytu, był 3 razy czyszczony, co nie za bardzo mnie się podobało. Obsługa całego hotelu i restauracji - Przemiła! Pokoje wielkie i przestronne, sprzątane codziennie. Posiłki różnorodne bardzo dużo jedzenia, codziennie innego, z serwowanymi regionalnymi smakołykami. Codziennie do woli, lody na deser do obiadu i kolacji. Animacje na najwyższym poziomie, codziennie inne występy: flamenko, śpiew, występy cyrkowe. Dzieci nie mogły doczekać się mini disco. Okolica to sypialnia miejscowych, więc ceny w sklepach normalne, nie wygórowane. Spędziliśmy w nim 2 cudowne tygodnie naszych wakacji w rozsądnej cenie. Hotel nie posiada 5* więc nie ma w nim przepychu i luksusu a osoby oczekujące tego będą rozczarowane, ma prawdopodobnie innego właściciela więc dba o gości i opinię, a kto wie może dąży do podniesienia ilości gwiazdek a tym samym i ceny za pobyt. POLECAM w 100%!!!
same plusy, nie mam się czego czepić - naprawdę.Hotel przewyższał swoje 3*
Spędziłam w tym hotelu tydzień, byłam dosyć źle nastawiona przez te wszystkie opinie. Okazało się, że jest bardzo fajnie, jedzenie smaczne, piękne widoki, pokoje sprzątane codziennie. Co mi się spodobało tutaj najbardziej? Obsługa. Zawsze uśmiechnięci, rozdają cudowną energię dookoła. Potrzebny jest jednak remont, wtedy to będzie idealny hotel. Nie jest to hotel do siedzenia i odpoczywania. Radzę zwiedzić np. Loro Park, Siam Park i inne piękne rzeczy na tej wyspie.
Miła obsługa, internet w całym hotelu, piękne widoki z restauracji, dużo leżaków przy basenie, smaczne jedzenie
Potrzebny jest remont
Hotel stary zaniedbany jak z lat 80 nie znalazłam żadnych plusów prócz pogody która była na prawdę piękna pokoje stare dużo odbiegające od zdjęć stołówka dramat codziennie nie dość ze to samo to brudno nie wspominając o basenie jedynym plusem to jego wielkość reszta totalne dno brudno strasznie nie polecam a zwłaszcza z dziećmi !!!!!!
Wszystko
Nie jestem wymagającą turystką...nie typ płacę żądam i mi się należy (Janusz i Grażyna);) A więc...hotel normalny. Czysto, w miarę schludnie na tak wielki obiekt. Ręczniki wymieniane co 2-3 dni, dokładane kosmetyki i dokładnie sprzątane. Obsługa bardzo miła i naprawdę są nastawieni na pomoc. Jedzonko...każdy coś dla siebie wybierze, szybko sprzątane stoliki i miła obsługa. Miasteczko bardzo mi się podobało...klimatyczne, takie swojskie...trudno się w nim zgubić, przyjemnie wieczorem spacerować. Teraz to co mi się nie podobało....TURYŚCI!!!!!! Ludzie opanujcie się nie jesteście w swoim kraju. Brak szacunku i chamstwo widać było wszędzie. Zarówno na basenie jak i w restauracji. Wiecznie zajęte ręcznikami leżaki, \"żarcie\" w restauracji jak świnie z koryta....obrzydliwe. No i niestety trudny dostęp do plaży....na 8 dni pobytu byłam tylko 2 razy...ponieważ ratownik się nie rozdwoi, a musi otwierać przejście ;( Ogólnie piękne miejsce, wspaniali mieszkańcy....zawsze uśmiechnięci i uczciwi. Znakomita baza na wycieczki. Polecam Teneryfę, miasteczko i hotel.
Wspaniała obsługa, ludzie pracujący tam mili, zawsze uśmiechnięci i pomocni.
Ogólnie nie ma większych wad...może basen...ale wiadomo że woda z oceanu. Dostęp do morza...plaży.
Byliśmy w tym hotelu czwarty rok z rzędu i muszę stwierdzić, że jest coraz gorzej. Animacje z roku na rok słabsze. Bar otwarty do 22,oo, a w latach poprzednich do 23,oo. W dniu przyjazdu nie korzystaliśmy z obiadu, a w dniu wyjazdu nie mogliśmy tego posiłku odebrać. Takiego rozwiązania w latach poprzednich nie było. Faktem jest, że można z skorzystać z zimnego bufetu pomiędzy godz. 11,30 a 12,30 czego w latach poprzednich nie było. Ogólnie nie jest źle, ale było lepiej.
Bliskość lotniska, basen z wodą oceaniczną, wystarczająca ilość leżaków, ładna i cicha miejscowość Las Galletas
Hotel lata swojej świetności ma już za sobą. Wymaga kapitalnego remontu. Pomysł z kotarą w wannie jest beznadziejny.
Jeśli ktoś jest zainteresowany mogę podesłać zdjęcia na meila które porobiliśmy z mężem jak tam byliśmy. Te zdjęcia co są w ofercie są strasznie przekłamane. W dodatku zapłaciliśmy kilkaset złotych żeby mieć pokój z widokiem na morze po czym okazało się że wszystkie pokoje są z takim widokiem i wcale nie trzeba dopłacać. Bar czynny do 22,więc po 22 nie można nawet dostać szklanki wody żeby popić chociażby tabletki. W pokoju chodziły ogromne karaluchy. A o aneksie kuchennym tak jak jest w ofercie można zapomnieć. Nie było w pokoju czajnika,ani lodówki ani mikrofalówki. A nawet łyżeczki albo herbaty. To po co tak piszą gdybym wiedziała wzielabym swoją z domu. Wszystkie gry takie jak bilard czy krążki nie działały jedyne co to było słońce więc można się opalać nic więcej. Ledwo wytrzymaliśmy tam tydzień. Nie pojechałabym tam za darmo jak by mi nawet dopłacili wolałabym zostać w domu. Najgorsze wakacje w życiu A trochę miejsc już mamy za sobą.
Brudna stołówka, karaluchy w pokoju, straszny smród w pokoju,brak poduszek,brud,syf wszędzie nawet dziury w windzie jak by ktoś młotkiem walił kilka godzin.
Poradą dla wyjeżdzających jest: NIE JECHAĆ DO TEGO HOTELU. Najgorszy tydzień w moim życiu. Jestem tak zniesmaczony tym hotelem,że nie chce mi się nawet o nim pisać. Po prostu jedna wielka porażka.
smród,brud,zdewastowany cały hotel,nieczynne gry,
Nie polecam tego hotelu. Zmarnowany urlop i pieniądze,naprawde SZCZERZE NIE POLECAM !!!!
same wady
Ludzie odpuśćcie sobie ten hotel ???? masakra pierwszy dzień byłam załamana ze zapłaciłam za cos takiego i musze spędzić tam tydzień Czułam sie oszukana???? właściciel chyba od czasów powstania kilka dziesiąt lat temu przestał inwestować w ten hotel Wszyscy których tam poznałam mieli te samo zdanie Stołówka wygladała gorzej niż niejedna tania jadłodajnia obdrapane krzesła,stoły jakiś obrus jednorazowy z szarego papieru czułam sie jak bym przyszła zebrać o darmowe jedzenie ale z widokiem na ocean ???? co z tego skoro okna były tak brudne ze niewiele widziałam, kafelki potłuczone, brzydziłam sie tam jeść a naprawdę nie mam wielkich oczekiwań jestem zwykła skromna dziewczyna Bar tragedia syf smród stoliki sie lepiły Braki w personelu nie było komu sprzątać Zdjecia hotelu sa zakłamane, retuszowane Rzekomo prywatna plaza obok miała swój urok ale co z tego???? zeby na nia wyjsć trzeba było czekać pod brama z 15 min zeby ratownik otworzył Ci drzwi zamknięte na klucz z powrotem tez była tragedia sterczalam tam jak idiotka az łaskawie ktoś sie zjawił Za wakacje tam zapłaciłam więcej niż dotychczas a byłam dwa razy w Hiszpanii w Turcji i Grecji i wszędzie tam było super miałam prawdziwe wakacje i czułam sie exluzywnie Jak wspomniałam naprawdę wiele mi nie trzeba żadna wielka pani ze mnie ale ten hotel to tragedia
Hehe
Tragedia wszystko to tragedia
Hotel ogromny , część hotelu wyremontowana,na tygodniowy pobyt wynajęliśmy samochód ,jeździliśmy po wyspie , było cudownie .Do hotelu wracaliśmy tylko na noc.Teneryfa jest piękna.
Dobra baza wypadowa,ładne widoki na ocean,dobre jedzenie, jak na 3 gwiazdki myśle że można polecić !????
Jak na 3 gwiazdki , sądzę ze ok, nie będę pisać o wadach ,chociaż remont by się przydał .
Pobyt czerwiec 2018. Moja opinia może być tendencyjna bo wczasy kupiłem w dobrej cenie za dwa tygodnie 3 dorosłe osoby jedno dziecko poniżej dychy. Doskonała baza wypadowa do zwiedzania wyspy, My wybraliśmy zwiedzanie autobusem kupiłem kartę w kafejce internetowej i płaciliśmy o 2 euro na jednym kursie mniej. Obowiązkowo Loropark i Siampark - kupiliśmy bilety twin (biuro obok wejscia do hotelu) i mieliśmy wtedy darmowy transport do Loroparku (autobus czeka ) do Siamparku pojechaliśmy autobusem miejskim (6 euro za 4 osoby) . Warto iść na spacer ok 2 km (wyjście bramką przy basenie ale nie idziemy na górę bo to ślepa droga, idziemy prosto ulicą za boiskami w prawo i do samego końca jest tam najtańszy supermarket, potem idziemy wzdłuż wybrzeża - po kilometrze super wielka kolorowa skała wulkaniczna z mała knajpką, super zdjęcia). W hotelu często było zachmurzone wtedy internet kamerki i wio na plażę gdzie było słońce.(Las Americanos w lewo i La Tejita w prawo - autobusem). - Jedzenie - dobre urozmaicone codziennie ryby (jak ktoś nawali wszystko na talerz a na to zasmażka to sie nie dziwie ze narzeka że brak urozmaicenia - Pokoje dwa (dużo miejsca) , sypialnia z podwójnym łóżkiem, pokój dzienny z rozkładaną sofą dwuosobową , lodówka działająca , brak suszarki , internet płatny 10 euro tydzień - nie prawda ze darmowy, problem z podłączeniem laptopa wszystkie gniazdka na cienkie wtyczki jak w ładowarce do telefonu , tylko gniazdko w łazience było szersze. wszystkie pokoje z widokiem na morze i takie same. - Drinki - ok - morze jak ktoś jest nawalony to specjalnie mu rozcieńczają :) -Basen - ok - duży słona wada - super W hotelu głównie Angole W porównaniu z Angolami jesteśmy kulturalni, mało pijemy i jesteśmy na diecie :) Pamiętajcie że jesteście na wakacjach i nie ma co narzekać na drobne problemy. Podsumowanie - było super polecam ten hotel
Wiedziałam ,że jadę do 3 gwiazdkowego hotelu ,ale zaskoczyły mnie duże pokoje ,a właściwie dwa pokoje sypialnia i gościnny z telewizorem, duży balkon naprawde super. Jedzenie wręcz doskonałe pachnące świeże duży wybór sałatek ,i rożnych przysmaków naprawde nie ma się do czego doczepić . Spokojne miasteczko małe ale można było dojechać autobusem do innych miasteczek . Wieczorem ciekawe animacje a w ciągu dnia cały czas coś się działo przy basenie pokazy ciuszków ,pokaz tańca itp.Jestem bardzo zadowolona polecam dla nie wymagających luksusowych marmurów
super duży basen ,piękne widoki ,bardzo dobre jedzenie
wymaga remontu