Albatros Spa & Ski

Bardzo polecam to miejsce. Mila obsluga, pyszne jedzenie .Napewno jeszcze tu wrocimy:)

Przykre jest, że człowiek sugerując się opinią tak bardzo może się zawieść. Przyjechałem do "Hotelu Albatros" w Jarosławcu z żoną i niespełna 2 letnim synem, bo pełno było recenzji , że jedzenie fantastyczne, że super dla dzieci itp. A po przyjeździe czar prysł - pokoje małe 14 m dla dwóch dorosłych i dziecka. - standard nie ma 3 gwiazdek, chyba że w latach 90. Bo nie wiem jak otrzymali te 3 gwiazdki. Śniadanie w miarę , ale obiado-kolacja to właśnie w latach 90 się zatrzymała. Tradycyjne polskie jedzenie z tamtych czasów - kolacje to głównie mięso i tłuste potrawy. Więc wegetarianom odradzam pobyt tutaj, chyba że chcecie stracić kasę, a wieczorami, głodni chodzić na miasto bo w brzuchu burczy ..... Ponadto wieczorami nie ma ciepłej wody w godzinach 19 do 21 więc kąpiel małego dziecka nie zawsze się uda. Ustawienie kilku zabawek oraz basen, to nie powód by dać 3 gwiazdki temu ośrodkowi wypoczynkowemu, bo hotelem to to nie jest. Mimo chęci odradzam tu przyjazd osobom, które chciałyby zdrowo i dobrze zjeść, bo nawet zachwalane BLW pozostawia wiele do życzenia. A wegetarianie to nie mają czego tutaj szukać, chyba że straty pieniędzy.

Cześć, ogólnie to chciałem powiedzieć trochę o hotelu w którym przebywełem, muzyka którą można usłyszeć jest czasami wkurzająca a pojawia się ona o godzinie 10:31 (22:31) która nie umożliwia zasnąć, brak ochrony powoduje bez randość przeciwko wrogim działaniom wobec naszą strone, oczywiście jak przystało na takie podobne hotele braku karty na drzwi gdzie czujemy się trochę nie bezpiecznie ponieważ nie zawsze ktoś zamyka w nocy na klucz pokój.

WITAM WSZYSTKICH ZADOWOLONYCH Z POBYTU JAK RÓWNIEŻ MALKONTENTÓW .BYŁAM W TYM OŚRODKU NA PRZEŁOMIE SIERPNIA I WRZEŚNIA 2021 R I STWIERDZAM ŻE NIEZADOWOLENI SĄ PO . PROSTU ZŁOŚLIWI .KTOŚ PISZE INSEKTY- RZECZYWIŚCIE ZAPEWNE SĄ TYLKO W JAROSŁAWCU W POBLIŻU ALBATROSA.KTOŚ PISZE ŻE BARIERKI NIE MAJĄ SIATEK ZABEZPIECZAJĄCYCH,PYTAM OD CZEGO JEST RODZIC, TO PO PIERWSZE A PO DRUGIE CIEKAWE CZY TEN KTOŚ MA TE SIATKI W SWOIM OTOCZENIU. WIELE BYM TU MOGŁA JESZCZE WYSNUĆ ZARZUTÓW TYLKO PO CO? OSOBIŚCIE JESTEM BARDZO BARDZO ZADOWOLONA Z POBYTU W TYM OŚRODKU.PYSZNE JEDZENIE , POKOJE SUPER CODZIENNIE SPRZĄTANE,PERSONEL RÓWNIEŻ W PORZĄDKU. MOIM MARZENIEM JEST TAM WRÓCIĆ. POLECOAM BARDZO

Czytając złe opinie,pomyśleliśmy z Mężem że to konkurencja bądź wygórowane oczekiwania,ale nasza opinia również jest zła,niestety 1. Recepcja żąda maseczek,choć sama ich nie nosi.Dużo osób się buntowało. Skoro jeden Pan z recepcji je nosił,inni też chyba mają obowiązek? 2. Żądają numer PESEL,nie potrafiąc uzasadnić w jakim celu 3. Hotel podobno przyjazny dzieciom-niskie balustrady na balkonie,nie zabezpieczone siatką, zagrożenie wyskoczenia przez dziecko bądź zrzucenia przedmiotu na samochody na dole 4. Opryskliwość recepcji 5. Reżim na stołówce- nie można wziąć nawet bułki dla dziecka 6. Syn zasnął podczas obiadu- nie pozwolono nam spakować dla niego obiadu, kazano zapłacić 35 zł,za obiad który był już opłacony! 7. Brak moskitier,rolet- przypominam-hotel przyjazny dzieciom! 8. Kable w ścianie przykryte zaślepkami które dosłownie wiszą na nitce,jedna wypadła po dotknięciu firanką na wysokości głowy dwulatka 9. Nie działające lampki nocne 10. W prysznicach zamiast przesuwnych drzwi, zasłona przez którą woda przecieka,po każdym prysznicu podłoga zalana i wycieranie żeby nie stać w kałuży 11. Brudna-brzydko pachnąca wykładzina dywanowa 12. Place zabaw- bardzo słabe, w jednym piaskownica na nóżkach z resztką brudnego piachu 13. Opłata nawet za pościel którą dziecko mimowolnie zabrudzi(recepcja żąda opłaty) 14. Chcąc przełożyć masaż Pani masażystka nie widzi problemu,recepcja mówi nie I za te super warunki jedyne 5500 za tydzień...Pozdrawiam i życzę dobrych wyborów

Nazwa  Albatros Spa & Ski
Miejsce  Polska / Pomorze Zachodnie / Jarosławiec
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, sporty wodne, nordic walking

Dla rodzin: Centrum Rozrywki z zadaszonym placem zabaw i zjeżdżalniami, Papugarnia, Motylarnia, Aquapark Panorama Morska.

Atrakcje w okolicy: Zamek Książąt Pomorskich w Darłowie, latarnia morska w Ustce, jezioro Wicko.

Muzeum Bursztynu z ponad 1500 eksponatami.

Szerokie, piaszczyste plaże nad Bałtykiem z wydmami i sosnami

Wyświetlono 20 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Czysty.

Wady

Nie posiada

2.3
Jerzy

Pobyt - Lipiec 2022

Zalety

Animatorki w klubie dziecka.

Wady

* standard i rozmiar pokojów * brak zdrowej i wegetariańskiej kuchni * potrawy głównie z mięsa i tłuszczu * brak ciepłej wody wieczorami * głośna muzyka wieczorami - mimo iż dzieci już śpią * ośrodek zatrzymał sie w rozwoju w latach 90. * Wi - Fi jest jak Yeti - wiadomo że jest ale nikt go nie widział

Animowany

Pobyt - Wrzesień 2021

Zalety

- Korytarze nie są zbyt długie ani zaległe, łatwo można się odnaleźc - Hotel jest położony blisko plaży - Dobry prosiłek - Basen - Darmowy router WiFi gdzie można łatwo korzystać z internetu

Wady

- Położony w centrum - Brak bezpieczeństwa - Brak ochrony hotelarskiej - Prawdopodobnie brak kamer bezpieczeństwa

WIESŁAWA

Pobyt - Wrzesień 2021

Zalety

LOKALIZACJA WARUNKI BYTOWE

Aga Monia

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Tylko i wyłącznie miłe animatorki i Panie sprzątające

Wady

W opinii

Pobyt - Sierpień 2020

Na urlop z dziecni polecam z calego serca. Cudowna atmosfera

Zalety

Wspaniałe miejsce dla rodizn. Pyszne jedzenie, moc atrakcji -duzo sportowych, duzy teren do biegania i jezdzenia na rowerze biegowym. Swietna organizacja a pobytu- byly dni ze na plaze nie bylo kiedy isc.

Wady

Wszystlo bylo ok

ann

Pobyt - Sierpień 2020

Ten ośrodek na pewno nie jest dla nikogo przyjazny skoro ma takiego zarządzającego jak Ryszard P. (kimkolwiek on jest: kierownikiem, właścicielem, szefem). Dbanie o własny interes i prowadzenie go twardą ręką nie tłumaczy i nie usprawiedliwia traktowania gościa z największą podejrzliwością: zakaz wnoszenia torebki na jadalnię, wszechobecna inwigilacja przez kelnerów, ?żandarm? przy drzwiach wyjściowych, atmosfera więzienna, a nie wakacyjna. Brawo państwo P! Tylko tak dalej. To jak traktujecie swoich gości, to najlepsza dla was antyreklama. Od wielu lat korzystam z turnusów oferujących wyżywienie w formie stołu szwedzkiego, ale pierwszy raz zdarzyło mi się trafić na ośrodek w którym już po pierwszym posiłku wyszłam wzburzona. Gości traktowano jak potencjalnych złodzieji chcących wykraść kanapkę z jadalni. Kelnerzy patrzyli gościom na ręce, głośno, publicznie, a przede wszystkim nie taktownie strofowali gości. W drzwiach wejściowych stał ?żandarm? kontrolujący, czy aby gość nie wynosi kromki chleba. I działo się to wszystko na polecenie szefostwa. Inne ośrodki w których byłam gościem (a było ich wiele) również miały regulaminy odnośnie korzystania ze stołu szwedzkiego, ale jego egzekwowanie przez personel było taktowne, grzeczne i z poszanowaniem godności osobistej gościa. Kolejnym mankamentem oferty jest basen. Owszem, jest misa z wodą. Owszem, można popływać, bo takie warunki spełnia basen rekreacyjny. Ale na pewno nie jest to basen rehabilitacyjny. Skoro Albatros organizuje turnusy rehabilitacyjne i reklamuje się basenem, to basen winien być przystosowany do rehabilitacji, a nie jest: brak poręczy, brak przyrządów do rehabilitacji wodnej, jak chociażby najpopularniejsze: makaroniki. To podstawa. Basen nie jest również strzeżony, a nad bezpieczeństwem pływających czuwa opatrzność. Jedyny plus dla ośrodka, to pokoje (chociaż małe) czyste, panie sprzątające robią co do nich należy, wygodne łóżko, przyjemna pościel. Niestety to za mało, żeby ten ośrodek polecić, ale za to jest dużo powodów żeby nie polecić.

Zalety

ewentualne zalety przyćmiewają wady

Wady

patrz w opisie

HENIEK

Pobyt - Czerwiec 2020

Pobyt w dniach od 23.05.2020 rok do 06.06.2020 rok na turnusie rehabilitacyjnym pomimo panującej epidemii pobyt i zabiegi oceniam na 6-tkę. Lokalizacja świetna, pokoje super, posiłki smaczne i obfite obsługa czy w recepcji,rehabilitanci, kelnerzy, panie pokojówki-sprzątające u wszystkich na twarzy uśmiech miło spędziliśmy ten czas. Polecam z zamkniętymi oczyma ten ośrodek .

Pobyt - Luty 2020

Było wspaniale! pod każdym względem :) obiekt duży z taką ilością atrakcji, że nie ma mowy o nudzie. Jedzenie - pyszne, dużo - każdy wraca z dodatkowymi kg do domu ???? obsługa - wszyscy zawsze mili i uśmiechnięci, każdy problem rozwiazany :) miejsce idealne dla rodzin z dziećmi

Zalety

pokoje rodzinne, baseny, atrakcje dla dzieci

2.2

Pobyt - Sierpień 2019

Hotel Albatros Spa&Ski to sciema.Spoznieni przyjechalismy do Jaroslawca ale w Albatrosie obiecano ze odloza obiadokolacje.Dostalismy obiad wrzucony do reklamowki w styropianowych pojemniczkach jedno na drugim rozsypane.zimne frytki i mieso.Wszystko czekalo na nas w recepcji hotelowej pod bufetem recepcyjnymn.Sniadania smaczne ale wszedzie unoszący sie zapach octu ktorym przemywane sa stoly odbiera apetyt i nie daje skupic sie na jedzeniu.Po zakonczonych godzinach wydawania posilkow wszystko zamkniete bez mozliwosci skorzystania z czego kolwiek typu picie soki dla dzieci.Standard pokoji odbiega od tego co jest w internecie.Kabiny prysznicowe brudne.Brodzik z zapchanym odplywem wody.stoisz w brudzie.Popekane i poplamione sciany w pokojach.Bardzo ciasno i duszno.lozka male i niewygodne.Balkony wylozone powycierana stara trawopodobna wykladzina o nieciekawym zapachu.W pokojach brudna szara poplamiona wykladzina.Pod nasza nieobecnosc i bez naszej zgody do pokoju pod pretekstem wymiany poscieli i recznikow weszla podobno ekipa sprzatajaca ktora nie wymienila poscieli i recznikow.jedynie poprawila narzute na lozku i przejzala nasze bagaze.Po zgloszeniu tego na recepcji stwierdzono ze jest to u nich normalna procedura.!uslugi obiecane w cenie pokoju niedostepne.nawet do tego stopnia ze w weekend w deszczowy dzien wymieniana jest woda w basenie wewnetrznym aby z niego nie korzystac.Za ta cene kwatery w stylu Gierkowskim to duzzzzzza !!! przesada !!! W tej cenie w Jaroslawcu mozna juz spędzić mily pobyt w naprawde ekskluzywnym **** hotelu.Cena 1500 pln jak za dwie noce w tym hotelu to jakies nieporozumienie!!!.Dobrze ze nie rezerwowalismy tutaj dluzszego pobytu.Zdjecia w internecie prezentujace to miejsce mijaja sie z rzeczywistością.dodam jeszcze ze bezczelnosc i obojetnosc recepcjonistow powoduje ze mamy wrazenie iz jestesmy w ukrytej kamerze.Nikomu nie polecam tego hotelu bo bedziecie zawiedzeni tak samo jak my...!!!

Zalety

Brak.!

Wady

Wszystko.!.Jestem zawiedziona całym osrodkiem jak i obsluga hotelowa lacznie z recepcja.!wszystko w komentarzu nizej.!

Pobyt - Lipiec 2019

Bardzo fajny kompleks wypoczynkowy idealny na rodzinny wypoczynek. Polecamy!

Zalety

Najlepsze miejsce do wypoczynku dla rodziny z dziećmi! Pyszne jedzenie, nienachalne animacje dla dzieci, położenie i okolica ośrodka przepiękne, do plaży różnie raz 10 minut raz 15, raz 30 min gdy dziecko musi zaliczyć wszystkie atrakcje po drodze.. Idealne miejsce do wycieczek rowerowych. Polecamy każdemu kto naprawdę chce odpocząć

Wady

nie bylo miejsca by przedluzyc pobyt :(

Slawomir

Pobyt - Sierpień 2018

Ten Hotel*** zwal jak zwal nie jest Hotelem o standardzie 3 Gwiazdek bo to Osrodek wczasowy a nie Hotel*** jest przereklamowany woda nigdy nie miala wiecej jak 22 Stopnie chyba ze wieczorem. Pokoje okropne male i brudne MATERACE FATALNE plecy bola od samego rana. Osluga ciagle zla jak by pracowali za kare. Na stolowce brak Klimatyzacji. Lezaki przy basenie 70 % polamane. Sky wyciag zepsuty. Jedynie co dobre to jedzenie chociaz sniadanie ciagle to samo

Zalety

Basen Jedzenie

Wady

Wysoka cena do standardu

Danuta

Pobyt - Sierpień 2018

Ośrodek bardzo fajny. Nastawiony na rodziny z dziećmi. Przestronne fajnie urządzone pokoje rodzinne, wyposażone w czajnik, lodówkę, tylko coś tv szwankowało, WiFi oceniam tak 3/5 Jedzenie smaczne, pięknie podane.. Obsługa bardzo miła i pomocna. Rewelacyjny pokój zabaw dla dzieci z jeszcze bardziej rewelacyjna Ciocią Kokardką! Ale powtórze się: na szczególne wyróżnienie zasługuje jedzenie: pyszne i urozmaicone śniadania, na obiad kilka dań do wyboru, zawsze smaczne i świeże. Moje serce skradły wyborne surówki:). Pozdrawiamy oczywiście sympatyczny i wyrozumiały personel. Miejsce naprawdę warte swojej ceny. mam nadzieję: do zobaczenia!

Zalety

Basen jedzenie animacje dla dzieci, zabiegi SPA

Wady

słabe wifi

Łukasz

Pobyt - Lipiec 2018

Wszystko co potrzebne do wypoczynku z dziećmi. Dużo atrakcji, fajne płace zabaw. Przepyszne jedzenie. Pokoje w bardzo dobrym standardzie. Dziękujemy za super pobyt i na pewno jeszcze do Was przyjedziemy nie raz :)

Zalety

basen, Spa, super animatorka !

Wady

słabe wifi

Mama przedszkolaków

Pobyt - Czerwiec 2018

Znakomity dla rodziny z dziećmi. Na życzenie można dostać wszystko czego rodzicom potrzeba. Łóżeczko, wanienka, elektroniczna niania, nocnik itp. Nic nie musieliśmy brać ze sobą. Wiele atrakcji sportowych - bilard, tenis stołowy, piłkarzyki, cymbergaj, ,mini golf. Bardzo miła obsługa. Jedynie pokoje mogłyby być większe. Polecam!

Zalety

Atrakcje dla dzieci, miła obsługa

Wady

małe ale ładne pokoje w budynku A

Weronika

Pobyt - Sierpień 2017

Pokoje bardzo małe, w łazience pleśń na silikonie, brudne zasłony prysznicowe. Śniadania smaczne, jednak spotkała nas przykra sytuacja...dziecko 4 letnie, jadło pół godziny jedną bułkę, więc postanowiliśmy, że dokończy ją w pokoju. W nagrodę miała dostać ciastko, które wzięłam z bufetu. Przy wyjściu pokazałam kontrolującemu kelnerów, że biorę ciastko. Kazał je zjeść na miejscu lub zostawić. Co najsmieszniejsze, podobnie było z 2/3 zjedzoną bułką. Zdaję sobie sprawę, że posiłków się nie wynosi, ale pierwszy raz spotkałam się z podobną sytuacją. Zrozumiałabym, że należy pozostawić ciastko, ale co im po końcówce bułki? Na plus hotelu należy zapisać animatorke dla dzieci, która była do dyspozycji dzieci przez 8 godzin dziennie. Jeśli chodzi o SKI w nazwie hotelu, to bardzo przesadzone.

Zalety

Smaczne posiłki, animator dla dzieci

Wady

Niewspółmierna jakość do ceny

2.0
Łukasz

Pobyt - Czerwiec 2017

To co piszą na swojej stronie internetowej to nieprawda !!! Zero atrakcji dla dzieci recepcja ( konflikt pracowników dało sie wyczuć na każdym kroku ) rechabilitacja zero pojęcia o tym co robią A najlepszy był pan który wpuazczał ludzi na stołówke dosłownie szydził ze starszych chorych osób . DZIEKUJE ŻE SPIER.... CIE 2 TYGODNIE WAKACJI MOICH I MOJEJ RODZINY !!!!!!

Zalety

Zalet nie znalazłem!!!!

Wady

Powinni zamknąć

Kuracjusz

Pobyt - Sierpień 2016

Kilkoro dzieci pogryzionych przez insekty atakujące w nocy, brak pomocy ze strony aroganckiego personelu. Kontrola sanepidu potwierdzila obecność insektow. Wymarzone wakacje stały się koszmarem. Po powrocie do domu firma DDD przeprowadzila dezynsekcje samochodu i wszystkich rzeczy, a sporą część ubran kazała spalic. Nie muszę wspominac o bolu fizycznym dziecka, ale trauma psychiczna jaką zafundowal osrodek Albatros, jest nie do zapomnienia. Przestrzegam!

Zalety

Jedzenie.

Wady

Brak profesjonalizmu, insekty.

5.2
Gość

Pobyt - Sierpień 2016

Pluskwy dopadły gości hotelowych . Brak pomocy ze strony kierownictwa hotelu . Całkowita ignorancja i obojętność tej sytuacji

Zalety

Dobre jedzenie

Wady

Nie masz żadnych praw jako gość

Alicja

Pobyt - Sierpień 2016

Wszystko było elegancko. Hotel spełnił nasze oczekiwania na spokojny i pełen atrakcji wypoczynek z dziećmi :)

Zalety

Rewelacyjna opieka nad dziećmi, oferta w sam raz dla rodzin z przedszkolnymi dziećmi, dużo placu zabaw, imprezy, pyszne posiłki.

Wady

Daleko, 700 km z południa :(

Albatros Spa & Ski