Położony bezpośrednio przy rozległej piaszczystej plaży i słonej lagunie, z dostępem do pięknej rafy koralowej.
Wraz z siostrzanymi hotelami Siva Port Ghalib i Port Ghalib Resort oferuje wspólną przestrzeń rekreacyjno-wypoczynkową.
Idealny dla rodzin - oferuje liczne udogodnienia oraz atrakcje dla dzieci w każdym wieku.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel położony blisko lotniska,przy porcieGalib z okien pokoju widok na port,dużo miejsca na spacery,bardzo miła uśmiechnięta obsluga
Obiekt duży,często zarówno w pokojach jak i na zewnątrz,smaczne urozmaicone jedzenie, możliwość korzystania z dwóch sąsiednich hoteli
Brak wad
Wspaniały hotel! Wszystko na najwyższym poziomie! Mnóstwo atrakcji zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Na pewno jeszcze kiedyś tutaj wrócimy 🥰
Smaczne jedzenie, ilość atrakcji, ogromna przestronna plaża
Cały kompleks hotelowy przepiękny. Przemiła obsługa. Jedzonko bardzo dobre i roznorodne. Każdy znajdzie swòj ulubiony smak. Baseny extra. Ręczniki wymieniają codziennie. Pokoj sprzatany codziennie. Wszyscy bardzo mili i uśmiechnięci. Atrakcje animatoròw super. Nam najbardziej przypadla do gustu restauracja Alfredo.
Ogromny teren Baseny Czystosc Blisko do plazy i morza Rafa koralowa
Hotel jest rewelacyjny,pyszne jedzenie, przemiła obsługa,czysto,duże pokoje. Baza nurkowa w hotelu profesjonalna. Piękna rafa koralową przyhotelowa. Polecam
Same zalety,żadnych wad💪
Nie ma takiej rzeczy.
Wspaniały resort, bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre i różnorodne, alkohole lokalne bardzo dobre, kelnerzy non stop donosili do leżaka, wszyscy bardzo mili i pomocni, nie nachalni jeżeli chodzi o napiwki, pokoje czyste, codzienne sprzątane, mini bar, woda codziennie donoszona, baseny , aquapark dla dzieci, plaża bardzo czysta z dostępem do pomostu gdzie można zanurkować w podwodny świat rafy koralowej- nie trzeba wykupywać wycieczki wgłąb morza żeby zobaczyć rybki :) organizacja hotelu na bardzo wysokim poziomie od momentu zameldowania az do wymeldowania. Polecam z całego serca, jedny z najlepszych hoteli w jakim byliśmy w rodziną.Nie ma się do czego przyczepić
Jedzenie, napoje,baseny, aquapark, bardzo czyste pokoje, piękna plaża z pomostem, animacje dla dzieci
Bardzo dobry hotel, urządzony w orientalnym stylu pałacowym.
Pokój przestronny duży, duże łóżko duża dwuosobowa kołdra, codzienne sprzątanie łącznie z wymianą poscieli
Duża ilość restauracji, jeżeli nie pasowało jedzenie można było przejść do innej restauracji
Alkohole tylko lokalne
Uważam, że był to jeden z lepszych hoteli w jakich kiedykolwiek byłam. Bardzo duży obiekt z wielkimi basenami, barami, restauracjami. Bardzo bliski dostęp do morza. Plaże bardzo zadbane, jak również w w hotelu panował porządek, pokoje były codziennie sprzątane. Obsługa bardzo sympatyczna, jak również animatorzy, którzy codziennie zapewniani rozrywkę dla dorosłych i dzieci. Bardzo duży wybór jedzenia, z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie przede wszystkim pyszne i świeże. Dużą zaletą jest również krótki transport z lotniska do hotelu ok. 10 min. Przy hotelu również znajduje się port, który warto odwiedzić. Bardzo polecam ten hotel!
Największą zaletą jest duży obiekt hotelu i fakt, że można korzystać z wszystkich 3 hoteli oraz wielu restauracji na tym obiekcie. Dużą zaletą jest również bliski dostęp do morza a także do portu. Przyjeżdżając na dwa tygodnie pobyt w tym hotelu z pewnością nie jest monotonny i hotel zapewnia wiele atrakcji.
Bardzo polecam cały obiekt! Wysoki poziom pod każdym względem : czystość, obsługa, jedzenie! Pobyt razem z dziećmi i jesteśmy zachwyceni. Do wyboru do koloru. Co komu pasuje? Basen w może Aqua park? Przy plaży piękne rafy koralowe.. blisko do miasta. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem i na pewno wrócimy tam jeszcze. Polecam
Hotel godny polecenia. Bardzo duży obiekt. Piękny aquapark dla dzieci i dorosłych. Bardzo dobra kuchnia i dużo restauracji . Rafa koralowa przy plaży. Świetna obsługa zawsze czyściutko. Zero dolegliwości żołądkowych. Piękne miejsce 10 min. od lotniska.
Wysoki poziom obsługi, dużo atrakcji, blisko lotniska. Przy porcie Ghabit i rafa koralowa przy plaży.
Bardzo ładny hotel. Wielki jak małe miasteczko. Świetna lokalizacja. Miła i pomocna obsługa. Dwa pomosty do zejścia na rafy które są bardzo ładne.
Dobre jedzenie w kilku restauracjach do wyboru.
W hotelu byłam 2 raz i ma doskonala lokalizację.Szybki transwer i port ghalib
Lokalizacja ,plaza ,rafy
Jeśli rano się przyleci to trzeba długo czekać na pokoj ponieważ doba hotelowa zaczyna się od 14 .Niektóre pokoje wymagaja remontu zwłaszcza te oddalone od lobby przy końcu budynku .
Hotel bardzo dobry, duży, ale wszystko na bardzo dobrym poziomie, pokój duży, przestronny. Otoczenie hotelu czyste i zadbane.
Wszystko na miejscu, sklepy, apteka, lekarz. Różnorodność basenów, dla każdego coś się znajdzie
brak muzyki w ciągu dnia :)
Hotel, ze względu na położenia, polecam osobom niechętnym zwiedzaniu. Kompleks zadbany, rozległy z licznymi atrakcjami. Pokoje i cały obiekt czyste. Ręczniki, pościel, obrusy - bez zastrzeżeń. Plaża zadbana. Posiłki nieco słabszej jakości niż w Albatros Oazis (można korzystać ze wszystkich restauracji kompleksu!).
To był mój drugi pobyt w Albatrosie w Port Ghalib i chętnie pojadę ponownie. Bliskość lotniska, piękna rafa w pobliżu, miła i kompetentna obsługa, komfortowa infrastruktura - to główne zalety.
Minusem jest położenie praktycznie wykluczające, ze względu na odległości, zwiedzanie.
Pickalbatros odwiedziliśmy z biurem Exim, było nas 5 cioro- 2 dorosłych i trójka dzieci. Wykupiliśmy pokój Interleading family room- co faktycznie było dwoma pokojami połączonymi dodatkowym przedpokojem, o powierzchni ok. 70 m2. Pokoje super- zarówno prysznic, wanna, bardzo wygodne łóżka, świetne wyposażenie i bardzo dobra sieć WiFi (co miało dla nas znaczenie bo pracowaliśmy podczas tego wyjazdu ). Standard hotelu- super! Dla absolutnie każdego. Absolutnym hitem tego hotelu jest to, że zaraz przy plaży jest pomost z którego jest idealny dostęp do rafy- na pomoście dostaniecie bezpłatnie kamizelki, jeśli jest taka potrzeba. Rafa piękna! ( zdecydowanie polecam maski pełnotwarzowe) Mnostwo plażowych jak i basenowych leżaków; będąc w Palace korzystacie z wyposażenia dwóch hoteli obok- aquaparku, wszystkich restauracji, barów ( w tym dwie ala Carte- tu bardzo polecam Tagine, Cardamom niekoniecznie ;) )obok hotelu jest port, i lokalne “ centrum” z restauracjami, sklepami itp. Na terenie hotelu market, spa, siłownia, lekarz, apteka itp. Hotel jest naprawdę nieźle zaprojektowany - także jeśli chodzi o estetykę. Absolutnie nie czuć, że jest ogromny powierzchniowo - liczbę osób czuć jedynie na śniadaniu - kiedy są otwarte jedynie dwie duże restauracje. Serwis, sprzątanie, jedzenie- absolutnie bez zarzutu. To mój trzeci wyjazd do Egiptu i jedyny, z którego nie wróciłam z niesmakiem ale wręcz przeciwnie- zachwycona!
Położenie, standard hotelu, pokoje, rafa!, serwis i oczywiście- jedzenie!
Ku absolutnemu zaskoczeniu- brak!
Doceniamy pobyt w tym hotelu. Jesteśmy w pełni zadowoleni z tego wyboru. Restauracje i bary - bardzo dobre. Bardzo ładny basen typu laguna. Pokój - bardzo satysfakcjonujący. Bardzo czysto i schludnie. Obsługa - wysoka jakość. Każdy z obsługi uprzejmy i uśmiechnięty. Nikt nie pokazywał, że oczekuje napiwków. Mieliśmy nawet 2 rodzaje poduszek do spania do wyboru (twarda i miękka). Każdorazowo dostępne wolne leżaki na plaży i przy basenie typu laguna. Mniejszy basen zawsze zatłoczony bez wolnych leżaków. Rafa przy plaży hotelowej - bardzo fajna. Zejście możliwe z 2 pomostów (molo). Naszym zdaniem brakowało pokazów i wieczornej rozrywki. Restauracje dodatkowe niewarte wizyty - inne hotele oferują coś lepszego pod tym względem.
Bardzo dobra obsługa. Uprzejmość obsługi. Bardzo dobre jedzenie. Piękna laguna. Ładna rafa przy hotelu. Pokoje na plus.
Bardzo mało pokazów i wieczornych rozrywek. Coś się działo, ale w ciągu 15 dni pobytu nie natrafiliśmy osobiście na nic. Restauracje dodatkowe - jakąś pomyłka w porównaniu do innych dobrych hoteli.
Jest to jeden z najlepszych hoteli w Egipcie .Pracownicy hotelu na każdym kroku dbają o komfort klientów.
Bardzo dobre jedzenie .Baseny i położenie nad morzem . Bezpośredni dostęp do plaży.Bardzo wysoki nacisk na profesjonalny personel.Osoby bez dzieci świetnie wypoczną .
Hotel czysty, bardzo zadbany z pięknymi widokami. Jedzenie bardzo dobre, choć restauracje w sands/oasis były o niebo lepsze z dużo większym wyborem. Baseny ładne, choć przy Palace prosi się o remont i wymianę wody bo wygląda jak zupa - pełno włosów, woda bardzo mętna. Animatorzy rewelacyjnie, robią wszystko żeby zadowolić gości.
- Basen przy Palace - Brak ogolnodostepnej lodówki z wodą butelkowana (tak jak jest to w oasis/sands) za każdym razem trzeba prosić się w barze co po paru dniach robi się irytujące.
Świetny hotel z wieloma atrakcjami Transfer z lotniska 15min Piękna rafa Dużo atrakcji dla dzieci Czysto ,schludnie Bardzo życzliwa obsługa
Dobre jedzenie Serwis pokoju na najwyższym poziomie Dużo atrakcji dla dzieci Aquapark baseny animacje Przepiękna rafa koralowa
Zejście z piaszczystej plaży na rafę może być kłopotem dla dzieci Alko miejscowe średnie ale nie tragiczne
Hotel pięknie usytuowany nad morzem z cudowna rafa koralową
Hotel bardzo przestronny , przez to nie odczuwany jest tłum turystów. Każdy znajdzie miejsce dla siebie
Hotel jak na droższą opcję ( Palace) z dużo gorszym barem , jedzenie również bardzo skromne