To mój trzeci pobyt i nadal jestem bardzo zadowolona. Hotel nowy, przestronne pokoje. Dużo mlodych ludzi, fajne imprezy. Bardzo czysto i wszyscy dbają o gości. Pięć miesięcy temu zwróciłam uwagę na brak prysznica przy plaży i teraz już jest..., kierownictwo hotelu o to zadbalo. Dnia odpowiedzialna za kontakt z gośćmi wszystko powie i załatwi. Jest bardzo serdeczna i komunikatywna. Kelnerzy z baru w lobby są rewelacyjni. Pochwala dla pana sprzatajacego pokoj 2506. Z chęcią wrócę...
Nowy, czysty, przestronne pokoje i łazienki. Przemyślane rozwiązania. Jest miejsce na wszystko. Ogromną zaletą są jacuzzi i wejście z plaży do morza. Nie ma tłoku przy basenach i na plaży. Ratownik pilnuje porządku, reaguje gdy ktoś z hotelu obok przechodzi na plażę Blu
Zimą jest mniej atrakcji na zewnątrz. Przydałby się bilard.
Nie mam zastrzeżeń do infrastruktury hotelu, wyposażenia pokoi ani jedzenia, muszę powiedzieć że dawno nie korzystałam z tak dobrego egipskiego kurortu. Turyści odwiedzający to 16+ (super opcja dla ludzi chcących odpocząć od wszystkiego), kulturalnie i na poziomie.
Położenie, wyposażenie pokoi (szlafroki, kapcie), jakość oferowanych usług (jedzenie, picie )
Wady? Animacje. Rozumiem że w taką pogodę ciężko jest się zmobilizować do jakichkolwiek aktywności i my jako turyści mamy prawo do nieuczesticzenia w nich, ale w tym hotelu byłyśmy omijane szerokim łukiem, szkoda, tym bardziej że w grupie animatorów była Polka, Beata. Nastawienie na bakszysz-level hard.
Hotel dla dorosłych, cisza, spokój. Hotel nowy , czysty. Dobrze położony. Szybki transfer.
Czyste pokoje, restauracje, leżaki nowe, obłsuga poprawna, chętna , uśmiechnięta. Basen jeden podgrzewany, reszta trochę woda zimna.
Jedzenie poprawne, bez fajerwerków. Alkohole miejscowe ,więc wiadomo jakie.
Spędziliśmy w hotelu sylwestra. POLECAM !!! Świetny hotel a to mój 11 pobyt w Egipcie. Super pokoje, obsługa. Pachnie nowością. Jedyny minus - już od 7 rano atak na leżaki nad morzem i rozkładanie ręczników by wrócić po kilku godzinach i to nie Polacy (hihihi). Jest jednak ogrom leżaków przy basenach. NAPRAWDĘ POLECAM i na pewno wrócę do tego hotelu.
Super pokoje hotelowe, czystość, obsługa całościowo,
"Atak" na leżaki na plaży i rozkładanie ręczników już o świcie i zajmowanie miejsc (hihihi)
Fantastyczny hotel tylko dla dorosłych! Wygodne i ładne pokoje, smaczne i urozmaicone jedzenie, czyste baseny i całkiem spoko siłownia. Wieczorem piana party, beach party czy pool party, przeróżne shows, a podczas Fruit Festival serwowano całą gamę tropikalnych owoców oraz świeże soki do których dolewano wódki, rumu lub tequili. Absolutnie 10/10
Tylko dla dorosłych, więc spokój i cisza, ładny i nowy hotel, miła i uśmiechnięta obsługa.
Hotel zaskoczył mnie wyśmienitym poziomem. Obsługa klienta bez zarzutów. Pracownicy uprzejmi i uśmiechnięci. Trzeba przyznać, że dbałość o czystość w tym hotelu jest jednym z najważniejszych filarów. Kurort bardzo nowoczesny i zadbany. Jedzenie często się powtarzało lecz było bardzo smaczne, drinki również były ok.
Zaletą tego hotelu była obsługa kelnerska, pracownicy zbierali zamówienia a następnie przynosili napoje na basen lub plażę. Dbałość o czystość bardzo mnie zdziwiła, myto nawet dach. Codziennie pobierano próbki wody z basenów. Pracownicy basenu rozkładali parasole a nawet ręczniki na leżaki. Wszyscy byli zawsze chętni do pomocy. Gdy ktoś zabrał nasze ręczniki z leżaków sprawa została rozwiązana i dano nam dwie karty bez opłat, choć trzeba było poczekać kilka godzin..
Wadą byli pracownicy spa oraz osoby chętne sprzedać wycieczki. Było to bardzo męczące zachowanie. Podchodzili kilka razy dziennie, byli bardzo nachalni.
Wszystko było OK. Trudno się do czegoś czepiać. Wspaniała lokalizacja w Hurghadzie.
Czystość. Bardzo uprzejma obsługa.
Trochę mały teren. W przypadku pełnego obłożenia trochę ciasno.
Hotel nowy (2022), blisko lotniska co znakomicie skraca czas spędzony w autobusie. Personel bardzo uprzejmy. Ani razu nie spotkałem się z wyciąganiem ręki po napiwek. Widać, że personel skupiony na tym, żeby goście byli zadowoleni. Fajny basen z podgrzewaną wodą. Duże i wygodne pokoje ale uwaga: nie warto dopłacać za tzw. boczny widok na morze. Może kilka pokoi faktycznie go ma, ale mój mimo dopłaty nie (patrz zdjęcie). Budynek ma kształt litery U więc widok jest zawsze na przeciwległe skrzydło/pokoje. Inna sprawa to stosunkowo mały teren wokół basenów i plaża. W styczniu było ok, ale przy większym obłożeniu (500-600 osób może być ciasno). Szczególnie gdy obok rozłożą się hałaśliwi rosjanie z głośną muzyką disko-rusko z głośnika bluetooth. Mały minusik niestety za jedzenie. Niestety monotonne i choć w zasadzie poprawne to po 5* spodziewać się można czegoś więcej. Na śniadania głównie w różnej formie jajka i białe sery, obiad i kolacja to przede wszystkim drób (smaczny), wołowina (niedoprawiona, często twarda). Ryba nie zawsze, krewetki trafiłem raz. Są makarony, pizza. Owoce i desery mizerne, świeże soki wodniste. Za to całkiem przyzwoite wino (polecam różowe).
Tylko dla dorosłych ( > 16 lat) Czystość Obsługa
Mała plaża Monotonne jedzenie Dużo rosjan
Hotel tylko dla dorosłych... rewelacja... czysto, pyszne jedzenie, baseny, plaża... cudowna obsługa... Jak najbardziej polecam
Słaby internet, nie ma rafy koralowej przy hotelu
Pobyt oceniam na 5 czystość jedzenie 5 Pokoje czyste łazienki nowe naprawde warto polecić no i dla dorosłych.
Nowy hotel bardzo czysty jedzenie super podgrzewany basen ZeWewnetrzny jak na Grudzień to podstawa blisko lotniska +16 mozna mega wypocząć.
Byłem 26 razy w Egipcie .Nie ma sie czego czepiać