Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami i turkusowym morzem
Zabytkowe miasta, takie jak Split, z pałacem Dioklecjana
Wyspy Hvar i Brač oferujące luksusowe kurorty i winnice
W miesiącu wrześniu pobyt przyjemny spokojny.Piękna okolica blisko plaża.Fajne wycieczki.Bardzo ładnie i na pewno tutaj wrócę do tego hotelu.Posiłki dobre i nigdy się nie zdarzyło żeby zabrakło jedzenia.Głodna nie chodziłam.Polecam wszystkim te okolice i ten hotel.Za tą cenę lepszego nie znajdziesz.
Miła obsługa.Czysto, cicho.
brak gniazdek w łazienkach.Suszymy włosy w pokojach.
Piękne okolice.Blisko plaża.Polecam.Jedzenie dobre w wystarczających ilościach.Brak klimatyzacji nie odczuwa się we wrześniu.Chętnie tam pojadę po raz kolejny.
czysto, miła obsługa.
nie ma
Byliśmy już kilka razy w Albie i wrócimy tam jeszcze!
Bardzo spokojnie i czysto!
Brak!
Bardzo Ładny zadbany hotel.Jest boisko do tenisa,plaża za płotem :) , tanie leżaki lepiej wziąć bo plaża wąska i kamienista. Można chodzić, wzdłuż wybrzeża, można popłynąć statkiem obejrzeć delfiny, można zwiedzić 2 parki (autem)oraz okolice niekoniecznie autostradą. widoki super. Naprawdę warto! Hotel i okolice Polecam !
hotel: nieduży hotel, obok ładne apartamentowce, ładny hol, czysto, sprzątają codziennie, można trafić z widokiem na morze, jedzenie dobre, mało urozmaicone ale smaczne i jest jakiś wybór, plaża: ok 100m od hotelu, przez drogę, plaża wąska i kamienista, dużo jeży, obuwie na plażę obowiązkowo oraz jakaś mata lub materac do leżenia kupowałem przez biuro niemieckie, na czerwiec było taniej, zawsze warto porównać ceny
Hotel bardzo zadbany,czysto miło bardzo spokojnie,jedzenie super,polecam.
Jedyny minus to brak klimatyzacji. Cena adekwatna do jakości.
Pobyt w Hotelu oceniam bardzo pozytywnie , polecam wszystkim zwiedzajacym Chorwacje od strony Zadar.
Hotel mozna traktowac jako swietna baze wypadowa ! Mila obsluga , czysto , spokojnie.