Al. Mountassir

Bardzo spokojne miejsce z miła nienachalną obsługą. Kolacja czekała na nas w pokoju. Praktycznie poza nami w hotelu mieszkały pojedyńcze osoby lub pary, nigdy nie zajęte było więcej niż 5 pokoi. Jedzenie smaczne i ładnie podane (HB) może nie najbaredziej urozmaicone, ale świeżo zrobione, gorące potrawy. Znakomity sok z pomarańczy do śniadania, owoce do kolacji i mnóstwo warzyw do śniadania i kolacji. Basen mały i woda dość zimna, ale i tak kąpaliśmy się w Atlantyku. Żadnych hałasów. Prześcieradła i ręczniki zmieniane praktycznie codziennie. W recepcji chętnie udzielano informacji, (mówię po francusku), tylko na koniec obudzili nas 15 minut wcześniej... Lepiej niż 15 minut za późno.

Przemiła obsługa! Nie jesteśmy wymagającymi klientami, hotel nie jest opływającym w luksusy przybytkiem rozkoszy, ale jeśli ktoś jedzie do Maroko aby je zwiedzać a nie siedzieć w hotelu, to polecam ten hotel w 100% Nie ma na co narzekać! sami układaliśmy menu, Czysto, miło, spokojnie, bezpieczni, tanio i przyjemnie. POLECAMY Młodym parom - nie milionerom, którzy całe dnie spędzają w leżakach pijąc drinki:)

Nazwa  Al. Mountassir
Miejsce  Maroko / Agadir / Agadir
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty

Długie, szerokie plaże nad Oceanem Atlantyckim

Sporty wodne, w tym surfing i kitesurfing w idealnych warunkach

Klimatyczne bazary i targi z lokalnymi wyrobami i przyprawami

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Marzec 2009

Jarek