Akti Beach Club

Po przyjeździe do hotelu byliśmy bardzo zawiedzeni. Nasz pokój mieścił się na samym końcu obiektu - łazienka była totalnie brudna (odpływ był dosłownie czarny od brudu, umywalka również, włosy poprzednich gości, ciągły smród z odpływów). Gdy poprosiliśmy o zmianę pokoju lub chociaż posprzątanie go czekaliśmy 2 h aż ktoś się tym zajmie - dojechaliśmy na miejsce ok godziny 6 rano - po opóźnionym locie i praktycznie całej nieprzespanej nocy. Pani sprzątająca „ogarnęła” ten wieloletni syf. Ten hotel określiłabym jako 3*. Miejsce jest piękne, dużo miejsc do chodzenia po obiekcie, cudowna roślinność, wiele basenów, dzięki czemu zawsze znajdzie się miejsce. Najgorszy z tego wszystkiego jest pokój, którego unikaliśmy i przychodziliśmy się tylko przespać. Nie wróciłabym tam i innym również odradzam ten hotel.

Pobyt w okresie 31.07.2021 - 07.08.2021. Od 04.08 problemy z prądem w związane z awaria elektrowni. 90% hotelu podłączone do zasilania awaryjnego, my niestety nie. W pokoju kilkugodzinne przerwy w dostawie prądu, nie działa klimatyzacja(ponad 30 na zewnątrz), brak wody, wi-fi, w pokoju ciemno. Odmowa zmiany pokoju, pani w recepcji poradziła by otworzyć balkon i zrobić przeciąg, poradziła również kupić sobie świeczkę i zapałki. Wszystko zwalają na awarię elektrowni, ale przy basenach imprezy, aż agregat prądotwórczy trzeszczy. Catering na wyjazdy niejadalny, bułka tak twarda, że można nią zabić. Opłacony ultra all inclusive, a trzeba było walczyć o dostarczenie wody i napojów do lodówki. Wi-fi nie działa przez połowę pobytu, nikogo to nie interesuje. Najbardziej zaskakuje brak jakiejkolwiek chęci zrozumienia i pomocy klientowi. Pierwszy i ostatni raz w tym hotelu.

Wspaniały hotel, jesteśmy bardzo zadowoleni i nie mamy nic do czego moglibyśmy się przyczepić. Obsługa przemiła, pokoje codziennie sprzątane, jedzenie pyszne, możliwość nalewania sobie samemu napoi (w tym piwa i wina). Ośrodek położony na zadbanym, zielonym terenie. Na wyjeździe byłam z chłopakiem, natomiast dominowały rodziny z dziećmi i seniorzy.

Urlop w październiku okazał się strzałem w dziesiątkę, piękny hotel, cudowna pogoda. Idealne warunki na wakacje dla par.

Po bardzo długich poszukiwaniach hotelu w Grecji zdecydowaliśmy się na Akti Beach. Zależało nam na jakości i ilości posiłków oraz wielu atrakcjach dla dzieci. Pomimo kilku wad, które zbytnio nie przeszkadzają w pobycie z czystym z sumieniem możemy polecić obiekt każdemu. Plaża piaszczysta, niestety wejście do wody utrudnione przez duże kamienie.

Nazwa  Akti Beach Club
Miejsce  Grecja / Kos / Kardamena
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, sporty wodne, tenis, bez paszportu

Udogodnienia dla najmłodszych: 4 baseny dla dzieci, miniklub, animacje.

Bogata oferta rekreacyjna: siatkówka, koszykówka, wodny aerobik, tenis ziemny, aerobik, waterpolo, boisko wielofunkcyjne.

Przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza.

Dużo udogodnień dla dzieci: łóżeczka dla niemowląt (bezpłatnie, na życzenie), 4 brodziki dla dzieci, miniklub (0-4 lat i 4-12 la

Wyświetlono 67 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.9
Natalia

Pobyt - Wrzesień 2022

Zalety

Widoki, roślinność, basen

Wady

Pokoje, jedzenie, obsługa na recepcji

Roman

Pobyt - Sierpień 2021

Zalety

Posiłki, lokalizacja przy morzu.

Wady

Obsługa w recepcji, brak sympatii do klientów

Natalia

Pobyt - Październik 2019

Zalety

Spokojna lokalizacja (kawałek od centrum) Pyszne jedzenie, codziennie coś innego Zielony teren, dużo przestrzeni Na miejscu dużo rozrywek baseny, bary, animacje, tenis, rowerki wodne

Wady

Ośrodek położony na dużym obszarze, więc można się trochę nachodzić ;)

Klaudia

Pobyt - Październik 2019

Zalety

Bardzo miła i pomocna obsługa hotelowa, smaczne jedzenie, czyste pokoje. Bardzo ładny hotel blisko plaży.

Michał

Pobyt - Wrzesień 2019

Zalety

Blisko lotniska Darmowy bus do centrum Kardameny Ośrodek zadbany Duży wybór potraw Jedzenie bardzo dobre Bezpłatne leżaki na plaży Sympatyczna obsługa Dużo atrakcji dla dzieci Codziennie wymieniane ręczniki Animatorzy którzy zachęcają do gry w siatkówkę plażowa,piłkę wodna Ręczniki plażowe wydawane za zwrotna kaucja

Wady

W pokoju było bardzo czuć kanalizacje Sanitariaty zaniedbane Mini klub dla dzieci trochę zaniedbany

Radek

Pobyt - Wrzesień 2019

Hotel położony jest na bardzo dużym , zadbanym, zielonym i czystym terenie. Teren wyspy górzysty , piękne widoki. Można wypożyczyć auto, skuter, quada lub buggy i zwiedzać wyspę. Hotel oferuje dużo atrakcji, ciekawe animacje . Animatorzy bardzo przyjaźni, zaangażowani. Jedzenie bardzo dobre i b. dużo . Hotel serwuje kuchnie grecką, hiszpańską, chińską, włoską . W nocy serwowane są gorące posiłki. Lody, kawa, herbata oraz słodkości dostępne cała dobę. Wino i piwo -zawsze i wszędzie . Inne alkohole oczywiście również dostępne. Pokoje czyste, codziennie sprzątane , codzienna zmiana ręczników. Obsługa hotelu miła. W basenach woda mogłaby być ciut cieplejsza . Na terenie hotelu korty tenisowe , stół do tenisa stołowego, boisko piłkarskie . Dzięki temu dzieci zawsze miały dużo zajęć i nie wisiały na rodzicach. Plaża przy hotelu kamienista ale kawałeczek dalej już piasek. W mieście plaża piaszczysta. Do miasta kursuje bezpłatny hotelowy autokar . Trasa trwa 7 minut. Można wrócić brzegiem pieszo w ok 25 min. Generalnie hotel oceniam wysoko i polecam .

Zalety

Duży obiekt , pyszne jedzenie, blisko miasta i lotniska

Dosia

Pobyt - Czerwiec 2019

Byłam tam po raz trzeci i hotel zawsze spełnia moje oczekiwania pod każdym względem nie mam uwag jak na wypoczynek w hotelu to polecam ......wszystkie opinie pozytywne na pewno tam jeszcze wrócę .Morze zimne w czerwcu ale ciepło można się spalić na słońcu jedzenie jak zawsze pyszne i zawsze dokładane można zawsze skorzystać ze wszystkiego i nie trzeba się śpieszyć .Brakuje zjeżdzalni dla większych dzieci .

Zalety

hotel do którego chętnie wracam

Wady

za szybko czas leci

Pobyt - Maj 2019

Wyjazd 18-25 maj. Pogoda piękna, słońce, średnia temperatura to 25 stopni. Cały ośrodek, hotel, piękny. Baseny wszystkie otwarte, bary także. Wyżywienie 24 h na dobę, pyszne, różnorodne, każdy coś znajdzie dla siebie. Obsługa - przecudowna, miła. Czystość na najwyższym poziomie, nie ma się do czego doczepić, Plaża żwirowa, wejście do morza, kamienie, ogromne, ale ma to też swój urok, za to woda ... przejrzysta. W maju morze jeszcze dość zimne, ale cieplejsze niż Bałtyk latem. Każdy coś znajdzie dla siebie. Dzieci, młodzież, dorośli. Animatorzy wspaniali. Z chęcią wybiorę się jeszcze raz.

Zalety

Hotel bardzo rozległy, co daje wrażenie bardzo przestronnego. Pięknie usytuowany. Prywatna plaża. Pokoje piękne (apartament piętrowy)

Wady

BRAK

Iza

Pobyt - Wrzesień 2017

Super hotel dla rodzin z dziećmi. Animatorzy rewelacyjni.

Zalety

Przemiła obsługa, cudowni animatorzy, bardzo dobre jedzenie.

Wady

Mrówki w pokoju

Pobyt - Wrzesień 2016

Właśnie wróciliśmy z super wakacji :) Hotel godny polecenia dla każdego :) my byliśmy z dwójką dzieci w wieku 4 i 5 lat. Do wyboru mieliśmy 3 kompleksy basenów a przy każdym bar z napojami i przekąskami. My wybieraliśmy opcję basenową z animacjami i atrakcjami dla dzieci. Leżaków było bardzo dużo i o każdej porze spokojnie było gdzie się położyć. Animatorzy to mix ludzi z całej Europy i z Polski też były 2 dziewczyny :) Codziennie wieczorem było mini disco dla dzieci a później przedstawienie dla dorosłych ale pełne kultury więc dzieci spokojnie mogły uczestniczyć :) Jedzenie super i kuchnia azjatycka też była ekstra :) Pokój mieliśmy już trochę zmęczony ale było bardzo czysto. Codziennie zmieniana pościel, ręczniki. Jedynie co mi brakowało to owoców dostępnych w ciągu dnia na przekąskę. Były oczywiście przy głównych posiłkach. Kiepskie wejście do morza ale dla osób które lubią nurkować było sporo atrakcji pod wodą bo przez kamieniste podłoże było na co popatrzeć :) My wypożyczyliśmy na dwa dni auto i w trakcie zwiedzania korzystaliśmy z plaż gdzie był piasek. Ogólnie było super i naprawdę wypoczęliśmy :)

Zalety

położenie hotelu, cisza, spokój, rewelacyjni animatorzy! no i pyszne jedzonko

Wady

zmęczony pokój ale za to BARDZO CZYSTY!

Sławek

Pobyt - Wrzesień 2016

Jak chcesz spokojnie i bez szaleństw wypocząć to jest to właśnie ten hotel. Pokoje jak na 4 greckie gwiazdki OK. Jedzonko super! alkohole wszelakie (oprócz wódy winko martini, campari, itp. w cenie) uwaga nie ma opcji kupowania oryginalnych alkoholi. Piwo jak wszędzie w all - zwykły sikacz. Ten hotel ma problem ze ściekami, często czuć jest szambem.

Zalety

Bardzo spokojnie, miła obsługa, super jedzenie i picie

Wady

przykre zapachy z szamba (to nie żart ani złośliwość)

2.6
Rafał

Pobyt - Wrzesień 2016

POKÓJ Po przyjeździe zostaliśmy zakwaterowani w pokoju, którego nie zamawialiśmy, brudnym, starym, zatęchłym pokoiku z nie działającą klimatyzacją i obdrapanymi meblami - jednym słowem obskórnie. Po negocjacjach udało się nas przenieść do pokoju, który zamawialiśmy, ale nie było tam dużo lepiej, tyle, że działała klimatyzacja. Łazienka mikroskopijnych rozmiarów - w zasadzie można jednocześnie siedzieć na toalecie, myć ręce i moczyć nogi w wannie - taka mała, jeszcze drzwi otwierane do środka, co sprawia, że trzeba się przeciskać, żeby w ogóle wejść. Podczas mycia rąk/ zębów przy umywalce z kratki na podłodze wydostawała się duża ilość piany, co było niezwykle obrzydliwe. Wanna brudna, na fugach ślady pleśni. Śmierdzi w łazienkach. JEDZENIE Jedzenie w \\\"restauracji\\\" codziennie takie samo, niewielki wybór, wszystko smakuje jednakowo. Najgorsze jednak są śniadania - praktycznie nie ma wyboru, jedynie bułki croissanty, naleśniki (akurat te są smaczne). Brak owoców - przy każdym posiłku. Desery - śmiechu warte, praktycznie można powiedzieć, że nie ma. Lody - przy basenach i w niektórych barach są cały czas, można sobie nakładać dowolną ilość, ale są przechowywane w brudnych lodówkach, na pół rozmrożone, garnek, w którym jest trzymana łyżka, którą nakłada się lody - ta woda przez cały dzień nie jest wymieniana, co powoduje, że po kilku godzinach śmierdzi serem i jest na niej ohydny kożuch. Pizza bardzo dobra - przy basenie dla dzieci. Obsługa barów bardzo miła, drinki dobre, piwo fatalne - bez gazu i %. OBIEKT Przepiękny ogród, bardzo zadbany (więc dlaczego nie przykładają wagi do reszty?). Tylko, że śmierdzi. Podlewają roślinność śmierdzącą wodą, śmierdzi szambem. Ogólnie na terenie obiektu są problemy z kanalizacją, bo prawie wszędzie śmierdzi. Poza tym w lobby tak śmierdzi, że non-stop pryskają bardzo intensywnym zapachem, co sprawia, że nie idzie tam nawet chwili posiedzieć, bo aż głowa boli. Baseny bardzo zaniedbane, kratki przy basenach aż zarośnięte. Ohyda!

Zalety

Wady

-brudne, śmierdzące pokoje - mrówki w pokoju i na tarasie - gar-kuchnia zamiast restauracji (dodatkowa atrakcja - koty wałęsające się po restauracji) -brudne baseny, nie zadbane (kratki przy basenach aż zarośnięte szarym brudem) - brak baru w lobby (jedynie ekspres do kawy) -ręczniki plażowe i basenowe - depozyt 10 euro/1 ręcznik - śmiechu warte - fatalna plaża, kamienie i żwir - zupełnie nie nadaje się dla dzieci

Irena

Pobyt - Wrzesień 2016

Cudowne wakacje. Moge polecic ten hotel z czystym sumieniem.Przepieknie polozony,pelny zieleni ogrod,widok na wspaniale gory.Jedzenie _pyszne!,wszystkiego pod dostatniem,kuchnia grecka ,wloska,chinska.Pyszne ciasta,moc salatek ,surowek,owocow....balam sie ,ze od tych pysznosci przytyje :)Obsluga w hotelu rewelacyjna,kelnerzy na pelnych obrotach,w pokojach czysciutko.Pani Karolina z Wezyra bardzo pomocna ,zawsze usmiechnieta.Pozdrawiam.

Zalety

Bardzo mila obsluga czysto,przepyszne i bardzo urozmaicone jedzenie.

Wady

Nie znalazlam wad.

rodzina

Pobyt - Wrzesień 2016

Wakacje udane byłam tam drugi raz i wszystko ok nie szukam na siłę wad i złotych klamek odpoczywam w ciszy w pięknym ogrodzie z przepyszną kuchnią.I czego można więcej chcieć ,morze czyste ciepło .Jeżeli ktoś jedzie i wyszukuje na siłę wady to zawsze będzie niezadowolony lepiej zostać w domu.Wszystkim się nie dogodzi tacy ludzie ale ja polecam ten hotel na wypoczynek byłam w kilku miejscach a z tego pobytu jestem zadowolona bo wróciłam w to miejsce po raz drugi i nie zawiodłam się.

Zalety

Piękny ogród smaczna kuchnia spokój

Robert

Pobyt - Sierpień 2016

Ogólnie hotel godny polecenia, zadbany, przepyszne jedzenie, na kolacje Panie z Chin robiły wspaniałe dania chińskiej kuchni. Przy basenach bary z napojami i przekąskami. Fajni animatorzy. Bezpłatny hotelowy autobus jeżdżący cały dzień aż do wieczora (w wyznaczonych godzinach) do Kardameny. Bardzo miłe i uczynne rezydentki Pani Karolina i Renata z Wezyra. Wspaniała wycieczka 3 wyspy. Mnie osobiście brakowało do pełni szczęścia zjeżdżalni. Poza tym i brakiem wody w butelkach hotel superrrr polecam.

Zalety

bardzo miła obsługa, czysto, 3 baseny z barami (przy każdym brodzik), wspaniałe jedzenie

Wady

brak wody w butelkach i trzeba taką sobie kupić, brak herbaty do kolacji

mikaelo

Pobyt - Lipiec 2016

Wyjątkowa dobra kuchnia. Pokoje nieco małe. Generalnie robi dobre wrażenie.

Ewelina

Pobyt - Czerwiec 2016

Przebywaliśmy w tym hotelu na początku czerwca, pogoda była idealna. Pary faktycznie z reguły są kwaterowane w dalszej części obiektu, ale to nie był żaden problem i odległość też nie jest przerażająca. Przy naszym obiekcie był basen, który była kameralny, mniejszy od pozostałych, ale zdecydowanie wystarczający. Koło basenu mieściły się bary (jeden był czynny w dzień podczas kąpieli, drugi w godzinach wieczornych). Przy pozostałych dwóch basenach również znajdują się bary. Restauracja jest spora, miejsc do spożywania posiłków jest wystarczająco, na kolacje otwarte są dodatkowe pomieszczenia z miejscami. Jeśli chodzi o jedzenie to chyba nie ma możliwości spróbowania wszystkiego. Kuchnia przepyszna i nie da się chodzić głodnym. Nie ma żadnej kaucji za piloty do TV i klimatyzacji. Można sobie wykupić późniejsze wykwaterowanie np. do godz. 18:00 koszt 30 ?. Nie ma darmowego wifi, można sobie taka opcje wykupić np. 200 min za 10 ? i to jest do wykorzystania na cały pobyt, tylko trzeba pamiętać by za każdym razem się wylogować. Plaża jest żwirowa, z kamienistym zejściem, polecam zaopatrzenie się w obuwie do pływania. W Kardamenie jest już plaża piaszczysta, można dojechać do miasta autobusem darmowym z hotelu, albo np. wypożyczyć sobie rowery, zgłosić w recepcji i wówczas są nam rowery przywożone do hotelu. Można w hotelu wypożyczyć samochód, albo od rezydentki, wówczas jest rabat. Z hotelu jest również autokar do miasta Kos, tylko trzeba dokonać rezerwacji dzień wcześniej, koszt za 2 osoby w dwie strony to 16 ?. Jeżeli chodzi o czystość to nie ma się do czego przyczepić, pokoje dokładnie sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Na terenie obiektu również bardzo czysto. Jeśli chodzi o obsługę to bardzo sympatyczni, zawsze uśmiechnięci, jedynie osoby pracujące w recepcji trochę specyficzne, ale i tak wszystko można u nich załatwić i się dogadać. Hotel naprawdę godny polecenia :)

Zalety

przepyszne posiłki, blisko plaży, czysto

Wady

brak darmowego wifi

biuro podróży

Pobyt - Wrzesień 2015

ogólnie pozytywne wrażenie, polecam dla rodzin z dziećmi, na plażę polecam dojeżdżać darmowym autobusem do centrum Kardameny

Zalety

położenie, infrastruktura, posiłki smaczne

Wady

słabo działająca klimatyzacja w pokoju

dosia

Pobyt - Wrzesień 2015

Ten hotel to wspaniałe miejsce na wypoczynek wszystkie opinie są ok Jedzenie to rozkosz wszystko pyszne znakomite rewelacja ...Zamierzam w tym roku znowu tam zagościć przeglądając oferty innych hoteli z takimi warunkami jak tam to trudno coś wypatrzeć za rozsądną cenę. Cena którą płaciłam we wrześniu to 2100 od os Osoby które tam były w tym czasie co ja też byli bardzo zadowoleni

Zalety

Piękny zadbany wielki ogród czysto

Wady

trochę na uboczu

Pobyt - Wrzesień 2015

W hotelu byliśmy na początku września 2015r. Ogólne wrażenie hotel zrobił na nas dobre. Na pochwałę na pewno zasługuje pyszne jedzenie (na kolację do wyboru jest m.in.kuchnia chińska i włoska). Napoje nie są za smaczne (nie są to napoje firmowe, ale chyba w większości hoteli tak jest). Mieliśmy pokój w budynku przy basenie prostokątnym i już pierwszego dnia chcieliśmy go zamienić, gdyż strasznie było czuć kanalizację (tylko ze względu na nasze lenistwo tego nie zrobiliśmy, bo nie chciało nam się na nowo pakować i rozpakowywać. Kanalizację było czuć przez kilka dni)... Pokoje sprzątane są codziennie. Teren hotelu bardzo czysty. Plaża praktycznie przy hotelu (żwirkowa). Na plaży bezpłatne leżaki, kajaki i rowery wodne. Za ręczniki plażowe należy zapłacić kaucję 10Euro za ręcznik (zwracana). Hotel posiada trzy baseny (przy każdym basen dla dzieci). Dzięki temu, że są trzy baseny na żadnym z nich nie było tłoku Obsługa hotelu bardzo miła i sprawnie działająca :) Gdyby nie ta kanalizacja to wrażenie byłoby bardzo dobre.

Zalety

* pyszne jedzenie * blisko plaża * darmowe leżaki * darmowe kajaki i rowery wodne * bardzo miła odsługa

Wady

* brak darmowego wi-fi * czasami czuć kanalizację

Akti Beach Club