2 przyjemne baseny otoczone tarasem słonecznym
Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Piękne plaże z krystalicznie czystą wodą i złotym piaskiem
Tętniące życiem miasta Limassol i Larnaka z licznymi atrakcjami
Świetny hotel, czysto, bardzo dobre jedzenie, blisko do przystanku autobusowego.
Pyszne jedzenie, basen, duży wygodny pokój.
Hotel zadbany, obsługa kompletna. Jedzenie dobre urozmaicone. Animatorzy oraz zaproszeni artyści dodatkowo uatrakcyjniają pobyt.
Hotel rozległy, pokoje codziennie sprzątane. Dużo miejsca na leżakach i na stołówce. Ładne widoki, komunikacją miejską można bez problemu dojechać do Paphos i Coral Beach.
To były bardziej domki niż hotel co na plus, więcej prywatności było, codziennie zmienię ręczniki i pościel, drzwi trochę przepuszczały światło co za tym idzie też dźwięki, ale to była na tyle spokojna okolica, że w ogóle nam to nie przeszkadzało
Hotel dobry na plus pokoje, animacje, czystość , bardzo uprzejmy personel. Jedzenie akceptowalne ale dość monotone.
Pokoje duże , czyste wygodne, personel bardzo przyjezdny chcący pomoc.
Jedzenie mogło by być nieco bardziej urozmaicone. Drinki slaba jakosc alkoholi.
Ładny apartament, przestronny, codzienne Sprzatanie wymiana ręczników i pościeli. Bardzo miła obsługa,.Pozdrawiam przesympatyczną panią Natalię, która doradziła co fajnego robić i codziennie z uśmiechem nas witała w restauracji. Fajnie, że pracują Polacy. Dobre jedzenie. widok na morze, promenadą do plaży 300 m Codzienne animacje. polecam
Miła obsługa Pani Natalia! Bardzo dobre jedzenie, świetnie przygotowane mięso i sałatki Ładny apartament- codziennie sprzątany!
Nie ma płazy Dojście 300 m ale nie można posiedzieć na leżakach na płazy
Hotel usytuowany na klifie z pieknym widokiem na morze, Mieliśmy apartament z widokiem na morze na 1 piętrze z duzym balkonem, ale mozna trafić bez widoku na parterze. Apartament sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane co drugi dzień. Jedzenie bardzo urozmaicone szczególnie obiady i kolacje, Sniadania w stylu angielskim. Każdy znajdzie coś dla siebie, Naprawdę trzeba być bardzo upierdliwym, żeby narzekać na jedzenie w tym hotelu. Frytki też były ha ha . Leżaków pod dostatkiem ale po sezonie trochę było zepsutych. Nie ma walki o leżaki więc nie trzeba było polować i biegać o 6 rano z ręcznikami. Basen przystosowany dla dzieci i maluszków więc polecam dla rodzin z dziećmi, Plaża kamienista 200 m od hotelu, ciepła woda i wspaniałe widoki Przy hotelu autobus 165 jeżdżący na plażę Coralbay piaszczystą za 1.5 euro ,jeździ co 15 min Ten sam autobus jeździ do Pafos 7 min autobusem do Centrum. Więc nie wynajmowalismy samochodu.
Polecamy hotel, bardzo miła i uczynna obsługa
Nie ma, ale my nie jesteśmy upierdliwi i narzękajacy wiec .....cieszymy się wakacjami i piękną pogodą bylo 28 stopni w pazdzierniku.
Bardzo nam się podobało, miła obsługa , dobre jedzenie i fajny program wieczorny.
Położenie nad morzem.
Brak plaży.
Pokoje czyste codziennie sprzątanie, choć przydało by się ogólnie odświeżenie. Hotel a raczej domki usytuowane na klifie skąd rozpościera się piękny widok na morze. Niestety zejście na plaże w okolicy hotelu niemożliwy, najlepiej pojechać 2 kilometry autobusem bilet 1,5Euro. Jedzenie bardzo dobre, drinki w barze dobre niema problemu jeśli poprosimy o podwójny. Dużym plusem jest to że nie ma Rosjan (dzicz, brak kultury), głównie Polacy , Anglicy, Niemcy. Fajne animacje.
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Apartament odremontowany, czysty. Pokój wyposażony w czajnik i filiżanki , jeżeli ktoś lubi sobie zaparzyć kawę lub herbatę po przebudzeniu , trzeba zabrać ze sobą. W pokoju ręczniki oraz żel do mycia. Restauracja z widokiem na morze :), obsługa sprząta na bieżąco naczynia i czyści stoliki. Obsługa restauracji jest bardzo miła i przyjemnie było spożywać każdy posiłek. Jedzenie bardzo dobre, bardzo urozmaicone. Do obiadu i kolacji oprócz herbaty i kawy , zimne napoje ( soki, pepsi, sprite) piwo , wino. Nie ma przy hotelu bezpośredniego zejścia do morza, trzeba iść kawałeczek, nam akurat to nie przeszkadzało. Blisko do przystanku autobusowego. Wieczory tematyczne w barze bardzo fajne.
Restauracja z widokiem na morze
Nie było niczego co by mi jakoś bardzo utkwiło w pamięci
Hotel jak najbardziej w porządku. W ciągu dnia zabawy dla dzieci, a wieczorami również dla dorosłych :) Basen super , jedzenie bardzo nam smakowało. Polecam tam wypoczynek.
Blisko lotniska , basen i widoki.
Odswiezone pokoje w malych domkach, nasz byl idealnie ustawiony, zdala od basenu i halasliwych dzieci ale wystarczajaco blisko do glownego budynku z restauracja. Fajne animacje dla doroslych, blisko plazy w ktorej mozna bylo uprawiac snorkelling. blisko przystanku autobusowego zeby podjechach do miasta i pozwidzac. Polecam
Hotel bardzo średni z brzydkim , ciemnym lobby. Niesmaczne , monotonne jedzenie . Brak animacji, słabiutkie drinki . Brudne pokoje .
- Ładny, czysty basen . - Duże pokoje - Piękne widoki
Hotel bez dostępu do plaży. Jedzenie bardzo średnie , śniadania natomiast porażka. Jajka sadzone i naleśniki smażone dużo wcześniej smakowały obrzydliwie . Obsługa hotelowa na bardzo słabym poziomie . Pokoje słabo sprzątane. Barmani nastawieni na codzienne napiwki bez , których nie byli w stanie zrobić dobrego drinka . Brak animacji .Zdecydowanie drugi raz nie odwiedzę tego hotelu.
Hotel wymaga remontu, pokoje duże z minimalistycznym wystrojem, słabo sprzątane. Nam się trafił pokój z tzw. dostawką, na której były olbrzymie plamy, na szczęście nikt nie musiał na niej spać. Lobby ciemne, norowate, bar przy lobby głęboka komuna. Drinki tak rozwodnione, że trudno doszukać się w nich alkoholu. Dopiero jak barman dostał napiwek można było coś poczuć. Animacji wieczornych praktycznie brak, tylko mini disco i bingo. Jedzenie monotonne i niezbyt smaczne. Brak bezpośredniego dostępu do morza, ponieważ hotel oddzielony jest od morza urwiskiem skalnym, do plaży spory kawał drogi. Na plus duży basen z wystarczającą ilością leżaków, z widokiem na morze, przy hotelu promenada wzdłuż morza z pięknymi widokami. Polecam wycieczkę jeepami zakupioną w Pafos za 45 euro od osoby. W ciągu 8 godzin zwiedziliśmy wiele ciekawych miejsc między innymi łaźnie Dionizosa, wąwóz Avakas i przepiękną błękitną lagunę, na której kąpiel to niezapomniana przygoda.
Duży basen, dobra lokalizacja, blisko przystanek autobusowy, promenada z pięknymi widokami .
Brak dostępu do morza, słabe, monotonne i niezbyt smaczne jedzenie, drinki praktycznie pozbawione alkoholu,
Wspaniałe wakacje, piękne widoki, sympatyczna atmosfera, różnorodność w posiłkach
Hotel średni. Pokoje czyste, odnowione, natomiast reszta wymaga remontu, restauracja komuna. Jeden bar przy basenie. Napoje kiepskie, alkohol - nie wiem, piliśmy tylko wino białe i było ok. Śniadania słabe, totalny minimalizm i tak samo z owocami w większości owoce z puszki). Obiady i kolacje już z lepsze i smaczne, tylko jeżeli ktoś się spodziewa dużego wyboru to można zapomnieć. Codziennie praktycznie to samo tylko inaczej przyrządzone. Przekąski w ciągu dnia codziennie to samo w bemarach przy barze (parówka, fasola, tosty, mini hamburger, frytki, salata) Animacje słabe. O 8 rano już brak miejsc nad basenem, leżaki pozajmowane, a ludzi brak do 12 i obsługa hotelu nic z tym nie robi. Basen duży i woda czysta. Natomiast kratki odpływowe i fugi na ścianach zagrzybiale. Okolica bardzo ładna. Nie wiem skąd hotel posiada miano hotelu wspaniałego... Naszym zdaniem, co najwyżej dobry... I to naciągane
- duży basen -duże i czyste pokoje - ładna okolica
- brak możliwości kąpieli w morzu - wystrój komunistyczny - brak wolnych leżaków i parasoli - słaby wybór jedzenia i owoców
Hotel mocne Ok. Pokoje przestronne. Sprzątane prawie codziennie. Położenie hotelu przy samym morzu. Do plaży kamienistej trzeba dojść biegnąca przy hotelu ścieżka. Jedzenie Ok. Śniadania trochę uboższe, ale to nie znaczy że ktokolwiek chodził głodny. Przy basenie również można było coś przekąsić. Obsługa bardzo miła. Widoki na morze zachwycające. Warto dopłacić do pokoju chociaż z bocznym widokiem na morze. Pokoje bez widoku w Bungalowach wychodzą na ścieżki, inne budynki, ale naprawdę to nie problem bo przecież nikt nie pojechał tam siedzieć w pokoju. Dla osób ceniących sobie luksus nie polecam,.ale dla rodzin z dziećmi "bez zadecia' gorąco polecam..
Duże pokoje. Czyste. Miła obsługa. Pomocna.
Hotel na pewno wymaga odświeżenia,.szczególnie części wspólnych. Trochę głośną klimatyzacja,.która dopiero po kilku godzinach przynosi ukojenie, ale to nie wada hotelu,.tylko gorącego klimatu.
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu po tygodniowym pobycie z dziećmi. Hotel generalnie ok, lecz przydał by się tam remont. Bardzo ładna okolica, gdyż hotel usytuowany prawie na klifie. Plaża Sandy Beach parę minut spacerkiem promenadą. Bardzo duży basen(są 4 w sumie) Przy rezerwacji proponuję uwzględnić pokoje blisko basenu ponieważ hotel jest duży i można wylądować w pokojach przy drodze a to daleko od basenu. Śniadania średnie ale obiady i kolację ok. Drinki, piwo na dobrym poziomie. Leżaków nie brakuje i nie ma rezerwacji od 6.00 😉 Goście to Anglicy, Polscy i Niemcy. Głównie rodziny. Nikt nie wrzeszczał po 24! Fajne animacje. Dzieciaki mają sporo atrakcji. W lipcu/sierpniu temperatury bardzo wysokie zwiedzanie atrakcji w Pafos dla twardzieli. Wszystko na odkrytym terenie i kamienie więc w słońcu z 40/50 stopni. Generalnie hotel do Polecenia.
Okolica, baseny, kelnerzy w restauracji. Duża ilość leżaków. Brak Rosjan.
Apartamenty najdalej oddalone nie ciekawie usytuowane. Hotel nie pierwszej nowości. Brak plaży przy hotelu.
pokoje ładne duże, przestrzenne z tarasem, lecz nie koniecznie dla Polaków z widokiem na morze. Plaża skalista, ale można podejść z ok 1 km i jest z łatwym dostępem do wody, ładna okolica dookoła, deptak wzdłuż linii brzegowej można kierować się w stronę Pafos lub w kierunku Portu, plaża Coral Bay przereklamowana, warto poruszać się autobusem lokalnym 10min drogi z hotelu a 1.5 Euro, po 21 a 2.5 euro bilet, maski obowiązkowe w komunikacji nadal są. Restauracja duża z balkonem i widokiem na morze, duży wybór jedzenia, mało owoców, duży basen i teren Hotelu, animacje w dla dzieci są bardziej niż dl dorosłych
bus lokalny 10 min drogi z hotelu a 1.5 Euro, po godz. 21 za 2.5 euro bilet, maski obowiązkowe w komunikacji nadal są. Restauracja duża z balkonem i widokiem na morze, duży wybór jedzenia, mało owoców, duży basen i teren Hotelu, animacje dla dzieci są bardziej niż dla dorosłych, ale teren ciekawy Hotelu, SPA, baseny, bary i domki 4 rodzinne z osobnymi wejściami ale pokoje przestrzenne, lotniska ok 20min
mały wybór owoców i menu nie zmieniało się za bardzo, mimo szczytu sezonu
Brak plaży , trzeba było żebrać o Serek halumi , z którego słyną . hotel niezbyt serdeczny .Byłem ,widziałem nie wróce . sprawa zamknięta.
brak , lub jak kto lubi to spokojne miejsce .
stary zniszczony resort. słabe żarcie
Pobyt oceniam jako udany, co prawda pokoje słabiutkie, nam się trafiło takie jakby mieszkanko salon z aneksem i sypialnia, łazienka spoko, czysto, było nawet mydlo. Mieliśmy cień większość dnia, ja jako zmarźluch narzekałam że w nocy było zimno, były na łóżkach tylko koce i to jeszcze gryzące, a dodatkowy koc w szafie miał ślady wymiocin. Sciany golutkue, zero obrazka czy nawet jakiesc tapety zeby hakos przytulnie bylo, no ale czego sie spodziewac po takiej cenie .W aneksie byla płyta indukcyjna tylko nie wiem po co bo garnka nie było żadnego :) A swoich nie brałam 😂 w hotelu jedzenie bylo spoko jeśli chodzi o śniadania obiady i kolacje, posiłek typu podwieczorek byl przy barze na zewnątrz i codziennie to samo. Ogólnie nie narzekaliśmy, za to codziennie coś się działo wieczorami przy barze. A i przeżyliśmy swoje pierwsze trzęsienie ziemi które było całkiem spore, 6,2 w skali jak dobrze pamiętam. Daje 7/10 bo czego się spodziewać za 5200zl za 4 osoby na 7 dni z przelotem
Blisko morza, dosłownie 30m. Między hotelem a wodą przebiegał deptak
Wady są skromne, bardzo biedne pokoje. Żadnej ozdoby na ścianie, jakiegoś stolika, nie było kanapy w salonie tylko dwa łóżka pojedyncze i te białe ściany jak w szpitalu.