Bogata oferta rekreacyjna: program zajęć animacyjnych, sauna, masaże wodne, łaźnia turecka, tenis, aerobik, fitness.
Tylko 200 m do najpopularniejszej plaży na wyspie - Nissi Beach.
Udogodnienia dla dzieci: oddzielny brodzik, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), mini disco.
Rozrywka: w zależności od pogody i sezonu muzyka na żywo i przedstawienia wieczorne.
apartament (salon z aneksem kuchennym, sypialnia, łazienka) z tarasem bez zarzutów, duże pomieszczenia, klimatyzacja oddzielnie w sypialni, oddzielnie w salonie, lokum codziennie sprzątane, baaardzo mila obsługa (panie sprzątające, obsługa barów, restauracji, recepcja) uczynni, pomocni. Smaczne jedzenie, bardzo dobre drinki (jakościowo). Usytuowanie hotelu -rewelacyjne
usytuowanie, bliskość wody z jednej strony a z drugiej bliskość centrum, bez wpływu na spokój i ciszę (przynajmniej w październiku)
nie mieliśmy zastrzeżeń
Hotel przewyższył moje oczekiwania. Obsługa na najwyższym poziomie, pokoje przestronne i komfortowe. Bardzo czysto. Jedzenie to absolutna poezja - codziennie inne dania, bardzo duży wybór mięs, dodatków, owoców i słodkości, a wszystko idealnie przyprawione i świeże. W basenie ciepła woda a z leżaków widok na piękną zatoczkę. Dojście do większej plaży zajmuje około 7 minut , niezależnie w którą stronę się udamy. Hotelowe ogrody są bardzo zadbane i toną w kwiatach i drzewkach owocowych. Dużym plusem są hotelowe animacje i zajęcia sportowe - joga, siłownia,aqua aerobic, a wieczorami występy artystyczne umilające pobyt. Na terenie hotelu świetnie zaopatrzony sklepik. Bardzo polecam pobyt w hotelu Aktea Beach Village i na pewno jeszcze sama tam wrócę ❤️
Czysto, pyszne jedzenie, przestronne pokoje, wygodne łóżka, zadbana przestrzeń wspólna, miła obsługa, bliskość plaż, świetne animacje, sprawny dojazd z lotniska
Hotel czysty, pokoje codziennie sprzątane, bardzo miła obsługa. Jedzenie smaczne, duży wybór posiłków także dla wegetarian. Jedyny minus wg mnie to niesmaczna kawa. Hotel położony blisko plaży i przystanków autobusowych. Dobry punkt dla osób, które samodzielnie chcą zwiedzać wyspę.
Spokojne miejsce, kameralne, wygodne. Bliskość plaży i przystanków autobusowych.
Tylko niesmaczna kawa.
Hotel wart polecenia. Fantastyczna lokalizacja przy cudnej Nissi Beach. Blisko inne ładne plaże. Apartamenty dwupokojowe dla rodzin 4os - czyste i wygodne, bardzo przestronne. Kameralne. Bez nocnego hałasu. Jedzenie dobre, świeże, bardzo dobre drinki i mrożona kawa. Jedyne co bym zmieniła to wygląd głównego holu i jadalni. Trochę wieje PRLem. Ale to rzecz gustu. Wczasy zdecydowanie udane a Nissi Beach i Cavo Greco niezapomniane. Polecam.
Położenie Faje miejsce przy samym brzegu morza. Po lewej basen, po prawej mała plaża. Skalisty dostęp do morza przy hotelu, więc na tej plaży brak ludzi ale wejść do wody żeby posnurkować się da. 200 metrów dalej piękna plaża z piaskiem i ludźmi. Do centrum Ayia Napa (tłumy, knajpy i ogólnie imprezownia) około 3 km, można dojechać autobusem (bilet 1,5 EUR). Ale potrzebne sklepy są blisko hotelu. Hotel Przyzwoity poziom choć bez szału. Fajny basen, nie brakuje leżaków, dostępnych o każdej porze. Nie ma porannych wyścigów i rezerwowania miejsca ręcznikami. Jedzenie Śniadanie: duży wybór choć mało wędlin, brakowało mi jajecznicy i omletów przyrządzanych na życzenie. Obiadokolacje: W każdym dniu tygodnia nawiązanie do kuchni innego regionu świata (kuchnia włoska, meksykańska, śródziemnomorska etc). W wariancie śniadanie i obiadokolacje zbyt długa przerwa między posiłkami. Kolacje podają dopiero od 19.00.
- Położenie przy samym brzegu można - Fajny basen - Piaszczysta plaża 200 metrów od hotelu
- W wariancie śniadanie i obiadokolacja zbyt długa przerwa między posiłkami
Hotel raczej kameralny , bez nadmiernego hałasu. Trochę na uboczu, do samego centrum centrum jest ze 20 min spaceru. Knajpy zaczynają się już zaraz przy wyjściu z hotelu ale jest raczej drogo
Wszystko było ok, naprawdę ciężko się do czegoś przyczepić , nawet ciężko coś wymyślić :)
Hotel nie ma zagospodarowanej plaży więc nie da się wejść do morza
Bardzo polecam ten hotel. Położenie idealne, cicho i spokojnie z pięknym widokiem na morze. Blisko do najpiękniejszej plaży na Cyprze (ok. 5-7min spacerkiem) jak i ulicy pełnej sklepów, restauracji i barów. Byłam zdziwiona jak przestronne są pokoje i łazienka, sprzątane codziennie więc wszędzie bardzo czysto. Jedzenie przepyszne, nie ma do czego się przyczepić, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo fajna obsługa hotelu. Dostęp do ręczników plażowych, które można wymieniać codziennie.
Położenie Jedzenie Czystość
Hotel w dobrym standardzie,miła ,profesjonalna obsługa,smaczne posiłki.
Skojny, kameralny,czysty, dobrze utrzymany. Miła, pomocna obsługa.
Wszystko działa, serwis sprzątający spełnia oczekiwania. Sporej wielkości studia/apartamenty.
Hotel, a właściwie bungalowy bardzo przyjemne, codziennie sprzątanie apartamentu. W pokoju hotelowym czajnik, lodówka, kuchenka, naczynią. W sumie niepotrzebne, bo wyżywienie super, duży wybór wszystkiego.. Obsługa restauracji bardzo miła. Jedyny minus - brak możliwości zjedzeni kolacji (dinner) na zewnątrz, rzekomo ze względu na to, że przygotowują animacje w tym miejscu. Jednak to bardzo psuło całą przyjemność spożywania najważniejszego posiłku, zwłaszcza, że restauracja nie należy do najprzyjemniejszych, raczej kojarzy się ze stołówką
Dobre jedzenie
Brak możliwości zjedzenia kolacji na zewnątrz, mało przyjazna i mało klimatyczna restauracja wewnątrz budynku
Mieszkaliśmy w apartamencie składającym się z pokoju z aneksem kuchennym , sypialni i łazienki. Był wystarczający dla naszej 4. W pokoju z aneksem kuchennym były 2 regularne miejsca do spania. W sypialni podwójne łóżko, szafa, toaletka w lustrem, suszarka do włosów. Balkon, stolik i 4 krzesła. Byliśmy w tym hotelu 3 raz i pewnie wrócimy ponownie. Otoczenie przyjazne dla dzieci.
Zdecydowaną zaletą hotelu jest jakość posiłków. Duży wybór dań. To zasługa szefa kuchni. Warto wybrać opcję all inclusive. Miła i pomocna obsługa. Wewnętrzny basen, dobrze wyposażona siłownia. Basen zewnętrzny z dużym brodzikiem dla maluchów. Ciekawy program wieczornych występów.
Wadą hotelu może być brak własnej plaży. W odległości kilku minut pieszo są 2 plaże. Rekompensują to basen i duży brodzik dla najmłodszych. Hotel posiada również basen wewnętrzny, ale podczas naszego pobytu był nieczynny.
Pokoje dramat, smród stęchlizny bardzo starych tapicerowanych mebli, bezsensowny aneks kuchenny w chotelu z wyżywieniem, w dzisiejszych czasach wielkie klucze z blachą, to samo w fajnie. Co do plusów : przemiła, uśmiechnięta i pomocna obsługa, sprzątanie pokoju codziennie, wymiana ręczników i pościeli.
Wyśmienita kuchnia, wszystko świeże, smaczne i przygotowane w punkt. Mały minusik za słabą kawę i brak obrusów na stolach(tylko serwetki) Dwie plaże 300m w lewo lub prawo. Wystarczający basen z leżakami i parasolami, w drugiej linii trawnik z leżakami i parasolami z widokiem na morze.
Smród w pokojach stęchlizną,
Hotel bardzo dobrze położony, blisko do 2 pięknych piaszczystych plaż. Spacerkiem max 4 minuty. Blisko do centrum miasta. Zakwaterowanie w domkach, które składają się z 4 mieszkań. Czyste, zadbane z tarasem. Pościel i ręczniki wymieniane codziennie. Dla oceny 10/10 polecam opcję all inclusive. Jedzenie pyszne i urozmaicone.
Basen, zakwaterowanie, obsługa, bliskość plazy
Hotel posiada 74 apartamentów i tyle samo pokoi typu studio. W świetnym położeniu bo blisko Nissi beach a z drugiej strony kolejna piaszczysta plaża. W ostatnim czasie hotel zmienił połączenie z siecią i teraz internet jest dostępny wszędzie (bardzo szybki) Dla najmłodszych mamy dostępny kids club jak i animacje. A dla fanów sportu siłownia wraz z sauna. Zadziwił mnie jak duży basen wewnętrzny posiada hotel ale było to świetne miejsce dla najmłodszych uczestników. Jedzenie w hotelu było świetne i czuć było jak obsługa stara się aby podane było jak najlepiej. W hotelu bardzo czuć rodzinną i przyjazną atmosferę i zdecydowanie wróciłabym tam ponownie.
blisko plaży coś dla dzieci świetne jedzenie w formie bufetu przemiła obsługa schludne i zadbane pokoje
Przede wszystkim bardzo czysto. Posiłki smaczne, dobra lokalizacja, obok plaża Nissi Beach. Codziennie muzyka na żywo.
Wyżywienie Czystość Rozrywka Miły personel
Położenie, ale to dla osób, które podróżują z małymi dziećmi, które jeżdżą w wózku. Sporo dalej dopiero zaczyna się promenada i wybrałabym z tego względu hotel w innej lokalizacji. Jeśli jeszcze mam jakąś uwagę to kiepski ogród, mało drzewek, palm...
Przebywałam w hotelu w listopadzie, czyli po sezonie a co się z tym wiąże był spokój, nic się nie działo ale o to nam chodziło. Pogoda dopisała. Hotel pięknie położony, blisko morza, blisko pięknej plaży, promenada po której można spacerować. Niestety jedzenie jest tam okropne, alkohole, drinki również. Przez cały tydzień to samo, raz były krewetki ale smakowały jak purre ziemniaczane ,mięso grillowane, wysuszone. Brak wody butelkowanej ,ludzie zgrzewkami ze sklepu nosili. Odradzam opcje all inclusive. Wszędzie pełno kotów, mieliśmy pokój na parterze to wchodziły nam do pokoju, szczerze odradzam ten hotel. Wybierając hotel sugerowałam się dobrymi opiniami, nie wiem może w sezonie jedzenie jest lepsze. Nie polecam tego hotelu ze względu na okropne jedzenie i setki kotów, które były wszędzie. .
Zalety to niewątpliwie lokalizacja, piękna plaża w pobliżu, basen, piękne widoki.
Jedzenie, brak wody butelkowanej i wszędobylskie koty.
Otrzymany pokój adekwatny do ceny, czysty, regularnie sprzątany, wart polecenia
Bardzo dobre jedzenie, duża ilość leżaków przy basenie, hotel nieduży, na dość rozległym terenie, blisko do plaży NIssi, , mimo pobytu w październiku co dzień jakiś program animacyjny.
Brak obrusów lub choć papierowych podkładek na stołach w restauracji, nawet wieczorem płatne napoje w barze w plastikowych kubkach,
Wyżywienie smaczne bez fajerwerków, pokoje sprzątane codziennie, codzienna wymiana ręczników, obsługa uśmiechnięta i pomocna.
Lokalizacja hotelu wspaniała, bliskość pięknej plaży Nissi, blisko do centrum miasta.
Animacje słabej jakości, hotel trochę stary i wymagana jest jego renowacja.
Hotel czysty,.Jedzenie urozmaicone i świeże.W menu owoce morza i ryby każdego dnia. Dla miłośników mięsa dużo smakowitych dań. Obsługa przemiła i pomocna.Jedyną wadą była animacja.
Spokój i cisza oraz piękne położenie.Bardzo blisko do kamienistej plaży i do pięknej piaszczystej Nissi.
Słaby poziom animacji
Bardzo dobrze, polecam. Czysto, sprzątane codziennie,ręczniki wymieniane każdego dnia, Jedzenie bardzo dobre, smaczne i różnorodne.
Przytulny, czysty, dobrze skomunikowany. Dla mnie wszystko na miejscu.
Wszystko w porządku.