Akra Kemer (ex. Kemer Barut Collection)

Fantastyczny hotel! Elegancko, przestronnie, komfortowo! Jedzenie przepyszne! Obsługa wspaniała!

Hotel wspaniały pod każdym względem. Miła obsługa w restauracji, barach i recepcji. Każdy zawsze miły i pomocny. Dużo różnych animacji nawet w sezonie zimowym. A wieczorami można było posłuchać różnych koncertów. W ciągu dnia można skorzystać ze strefy spa, basenu krytego z ciepłą wodą. Jedzenie wspaniałe i różnorodne. Piękne otoczenie hotelu. Do plaży blisko.Polecam ten hotel w każdym okresie roku.

Hotel najwyższej jakości. Od wejścia w oczy rzuca się czystość na każdym kroku. Obsługa niezwykle uprzejma, pomocna i uśmiechnięta lecz jednocześnie w pełni profesjonalna i kompetentna. Każde życzenie spełniane jest błyskawicznie. Pokoje wygodne i w pełni wyposażone, sprzątane codziennie z wielką starannością. Obsługa barów i restauracji tylko czeka na spełnienie każdego życzenia gości. Raz poprosiliśmy o sporządzenie koktajli według własnej receptury. Oczywiście zaraz je otrzymaliśmy, a następnego dnia, gdy tylko pojawiliśmy się w barze i zajęliśmy miejsca, barman bez słowa już niósł nam „nasze” koktajle. Oczywiście potrawy w restauracjach i barach zawsze świeże i smaczne, a wybór alkoholi (oryginalnych!) z całego świata zadowoli każdego. Plaża i baseny sprzątane codziennie, a opadłe z drzew liście czy igły są natychmiast usuwane przez obsługę. Wielce pomocny jest Kids Club, gdzie można zostawić dziecko pod profesjonalna opieką na kilka godzin. Bardzo bogaty jest też program animacyjny – zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Ogólnie spędziliśmy bardzo udane wakacje! Serdeczne podziękowania dla kierownictwa i załogi hotelu. Najniższe ukłony!

Hotel Kemer to duży obiekt, dobrze usytuawany ze swoją plażą i pomostem leżącym przy paśmie górskim, do centrum 10 min pieszo. Miejscowość jest całkowicie zdominowana przez rosyjskojęzycznych turystów, ale atmosfera w hotelu byla miła, rewelacyjni animatorzy no i Rosjanie, lubią wypić, było wesoło, a po kilku dniach można bylo przyzwyczaić się i do rosyjskiego:). Jedzienie super, można powiedzieć pod nasze podniebienie, nie jak w resortach pod Anglików. Polecam również sąsiedni resort Orange hotel, super hotel dla młodszych, lubiacych imprezy turystów. Służę pomocą, pozdrawiam.

Spędziliśmy tam tydzień i każdy dzień był cudowny...począwszy od standardu pokoju, poprzez super wyposażoną siłownię, restaurację 24h kończąc na tarasie przy barze :)

Nazwa  Akra Kemer (ex. Kemer Barut Collection)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Kemer
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, rozrywka i życie nocne

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Kwiecień 2024

Zalety

Wszystkie baseny czynne, pomost z leżakami jako jedyny również, obok pomosty innych hoteli zamknięte! Czysto! Jedzenie obłędne, obsługa przemiła!

Wady

Animacje do późnej nocy, o 24.00 jeszcze głośno!

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Wszystko

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Czystość, komfort, obsługa, jedzenie i picie, oferta rozrywkowa

Wady

stanowczo BRAK !

slawomir

Łukasz

Pobyt - Maj 2019

Grzegorz

Pobyt - Kwiecień 2019

Byliśmy w hotelu pod koniec kwietnia 2019. Pogoda - ciepło ale nie gorąco. Hotel wywarł na nas bardzo dobre wrażenia. Pokój duży, ładnie urządzony, w barku napoje, czajnik, herbata kawa, TV - brak polskiego kanału. W szafie czekają szlafroki i ręczniki na basen. Bardzo grzeczna i miła obsługa w całym hotelu. Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Posiłki bardzo urozmaicone i smaczne. Liczne bary z napojami i 2 restauracje przy plaży. Baseny czyste nie podgrzewane. Jeden basen kryty z ciepłą wodą. Leżaki z materacami bardzo wygodne. Na plaży pomost z leżakami. Plaża z drobnym kamyczkiem. Brak piasku. Morze czyste i o tej porze roku jeszcze chłodne. Do centrum miejscowości - 600m. Do mariny - 2km. We wtorek targ z ciuchami. Mało gości z Polski.Hotel dla wymagających klientów.

Zalety

bardzo wysoki standard, czystość, posiłki, obsługa

Wady

plaża kamienista, basen podgrzewany tylko kryty

Wojtek

Pobyt - Maj 2017

Jestem ogólnie bardzo zadowolony, trochę krótko, polecam pobyt 10 dniowy, korzystałem również usług Spa-polecam ! Jestem często w Turcji, jeden z lepszych hoteli.

Zalety

Położenie idealne, bardzo zadbany obiekt, czysto, super obsługa , dobra ,urozmaicona kuchnia, duży wybór alkoholi, uprzejmi barmani, ochrona plaży, blisko centrum, mały spacer,fajne animacje , występy itp

Wady

Jedynym minusem to brak piaszczystej plaży , na pomoście bardzo gęsto ustawiane leżaki.... Trudno o kontakt z rezydentem Tui...

Hanna

Pobyt - Czerwiec 2013

W tym roku byliśmy po raz trzeci i chyba ostatni, hotel podupadł, słabe jedzenie, obsługa żadna, jak nie zdążyło się zająć miejsc na początku posiłków to później trzeba sobie czekać - brak serwetek, sztućców - nikt się nie interesował, goście 98% to rosjanie.

arkadiusz

Pobyt - Sierpień 2011

Ogolnie mowiac hotel nie nalezy do najlepszych... spedzilismy tam wczasy 2011 i wrazenia jakie odnieslismy byly srednie... duzo rosjan... za wszystko klenerzy patrza pretensjonalnie oczekujac napiwkow... jak nie dasz sprzataczce napiwkow to nie bedziesz mial posprzatanie...jedzenia sredniej jakosci...o godz 22 cisza nocna...

Kemer

Pobyt - Wrzesień 2010

Byłam wcześniej niż pan Arkadiusz w tym hotelu, nie wiem, może coś się zmieniło, bo moja opinia jest zupełnie inna. Zgadzam się tylko z tym, że duzo ruskich. My byliśmy jedynymi polakami, ale byli też anglicy, niemcy, francuzi i skandynawowie. Obsługa idealna, nie oczekiwali napiwków. Codziennie sprzątane pokoje - bez żadnych napiwkow, pięknie ulożone reczniki - nie jakies slonie , czy inne glupoty, tylko elegancko ułożone. Jedzenie najlepsze jakie jadłam w hotelach, raz skorzystaliśmy z kartowej - tureckiej, bardzo dobra kolacja. Animacje wieczorne w amfiteatrze: o 19 dobranocka typowo dla dzieci, o 20 dla dorosłych (dla dzieci też w zasadzie), codziennie coś innego. Pokaz tradycyjnych tańców lepszy niż ten, za który się płaci podczas wycieczek. Codziennie od 18 do 22 muzyka przy barze na powietrzu na żywo, jazz lub standardy - nie do imprezowania, tylko do słuchania. Muzyka na żywo - codziennie inny band. o 22 bar zamknięty, ale można pójśc na dyskotekę (odradzam - ruscy) lub do jazz baru - otwarty do drugiej. Animatorzy codziennie zajmują się dziecmi i doroslymi.

PIOTR

Pobyt - Sierpień 2010

PO PROSTU SUPER ,POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM!!!

PIOTR

Pobyt - Czerwiec 2010

OGOGÓLNIE WSZYSTKO SUPER , SZCZERZE GORĄCO POLECAM !!!!

Sylvia

Pobyt - Maj 2010

Hotel bardzo przyjemny, obsluga dobra, basen swietny, morze i gory piekne oraz okolice. Jedzenie wg mnie bardzo dobre. Centrum stosunkowo blisko i fajne ale warto podjechac do Antalii na zakupy (40km-lepsze ceny). Wieczrami dosc glosna muzyka dobiega z pobliskich hoteli-typowy wakacyjny kurort. Ogolnie polecam:))

Klaudia

Pobyt - Maj 2008

Ciekawe miejsce, możliwość dobrej zabawy z dziećmi.

Krystyna Onasz

Pobyt - Marzec 2008

Hotel bardzo dobry, bliziutko do centrum, wygodny, przy samej plaży, jedyny mankament do dla mnie goście hotelowi w 95 % obywatele Ukrainy i co się z tym wiąże dużo alkoholu od rana, ale nie było burdu ani awantur.

Akra Kemer (ex. Kemer Barut Collection)