AHG Waridi Beach Resort & Spa

Hotel czysty i kameralny w pięknej scenerii ogrodu

Hotel piękny - cudowny ogród, smaczne jedzenie i przesympatyczna obsługa. Wakacje na najwyższym poziomie

Mega miła obsługa, wszyscy są uśmiechnięci i pomocni, hotel bardzo czysty, zadbany, posiłki bardzo smaczne.

pobyt w tym hotelu oceniam na 6 ,strasznie śmierdzi stęchlizną w pokojach ,spłóczka raz działała raz nie ,na stanie nie było suszarki , internet raz był raz nie

Hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży - widoki robią ogromne wrażenie. Bardzo ładne tereny zielone. Pokoje zadbane i bardzo duże. Co do jedzenia kazdy coś znajdzie dla siebie.

Nazwa  AHG Waridi Beach Resort & Spa
Miejsce  Tanzania / Zanzibar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery

Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi

Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami

Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu

3.7

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Hotel czysty i kameralny w pięknej scenerii ogrodu

Zalety

Mały przytulny czysty

Wady

Dla mnie nie ma

Sylwia

Zalety

Czystość, mila obsługa, duże pokoje

Wady

Nie ma wad

Pobyt - Luty 2024

Zalety

Przemiły personel

Wady

Brak wad hotelu, jedynie Masajowie przy plaży próbują cały czas dobić jakiegoś biznesu, ale idzie się do nich przyzwyczaić

Renata

Pobyt - Grudzień 2023

Zalety

jesli chodzi o czystosc to było ok i widok z pokoju był na ogród ,ktory był zadbany widoki piękne na Zanzibarze raj na ziemi

Wady

jesli chodzi o wady to było ich duzo ,sniadania były kiepskie i to baaardzo jak na ALL to szkoda kasy zastanawiam sie za co płaciłam tyle kasy ,za kawe capucino trzeba było płacic , za lody równiez i alkochol , gdzie w innych miejscach wykupionych w ALL było wszystko pod dostatkiem nie szło tego przejesc ,a w tym hotelu jestem zarzenowana ,i jeszcze jedno prawie wcale młodzieży tylko starsi ludzie krótko mówiac senatorium ,nigdy tam nie wróce ,nie polecam tego hotelu

Łukasz

Pobyt - Listopad 2023

Zalety

przepiękna plaża, tereny zielone, duże pokoje, super sklepiki u Masajow zaraz obok

Wady

wifi najlepiej działa w lobby, poza moze przerywać

Ilona

Pobyt - Listopad 2023

Cudowny hotel, klimat jaki możemy tu poczuć jest nie do opisania. W tym miejscu musimy się przygotować na słaby internet, ale jeśli komuś to nie przeszkadza to będzie w raju. Codziennie coś innego do jedzenia dzięki czemu nie czujemy monotonności w trakcie pobytu były różne kolacje tematyczne. Przepiękna plaża, gdzie nawet podczas pobytu możemy podziwiać podwodny świat.

Hubert

Pobyt - Listopad 2023

Zadbany hotel z dużymi pokojami, dużą łazienką i ogromnym tarasem/balkonem. Obsługa uprzejma, pomocna i non stop uśmiechnięta ;) różnorodne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. W barze nie żałują alkoholu - drinki są bardzo dobrze wykonane. Przepiękna plaża z cudownym zachodem słońca jest publiczna natomiast jest wydzielona część hotelowa z parasolami i leżakami.

Zalety

Piękna plaża, dobre drinki, klimat całego hotelu

Wady

W pokojach położonych na granicach hotelu był dość słaby dostęp do Internetu.

Ola

Pobyt - Listopad 2023

Najlepiej wspominam ten hotel z uwagi na klimat jaki posiada i ile udało mi się dowiedzieć tam o tej pięknej wyspie. Jedzenie było naprawdę dobre a bufet pozwalał na wybór. Polecam skorzystać z yogi nad basenem!

Zalety

-dużo atrakcji i bogaty program animacji -pyszne posiłki -sprzątanie dwa razy dziennie

Jakub

Pobyt - Listopad 2023

Hotel zbudowany w klimacie typowo zanzibarskim - klimatyczne budynki z dachem ze strzechy. Położony przy cudownej plaży. Jedzenie w hotelu jest rozmaite i bardzo smaczne. Pokoje są bardzo praktyczne i przestronne.

Zalety

Duży wybór smacznego jedzenia. Klimatyczne budynki. Zielone otoczenie. Duże pokoje. Sklepik w hotelu.

Wady

Internet w pokojach - słaby.

Natalia

Pobyt - Listopad 2023

Hotel położony bezpośrednio przy pięknej plaży, w fajnym klimacie typowo zanzibarskim. Jedzenie bardzo dobre, duży wybór, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Wieczorne animacje, można również pograć w siatkówkę na plaży. Internet w pokoju, jak i częściach wspólnych działał bez zarzutu. W hotelu znajduje się również sklepi z pamiątkami - ceny bardzo korzystne. Polecam każdemu:)

Kamil

Pobyt - Październik 2023

Hotel bezpośrednio przy plaży. W recepcji butik z pamiątkami, które można kupić nawet taniej niż u masajów zaraz obok hotelu. Jedzenie w tym hotelu jest różnorodne, każdego dnia coś innego. Przepyszne frytki z humusem oraz guacamole z krabem! Idealne połączenie. Pokoje duże, z świetnymi widokami, moskitiery w każdym pokoju, oraz repelenty na owady. Warto wybrać się na spacer na tereny oceanu podczas odpływu, opowiedzą i pokażą ciekawe rzeczy w wodzie. Wybiorę się jeszcze raz!

Zalety

Guaccamole, frytki, wifi wszędzie, masajowie (do czasu) obsługa robi mocne drinki

Wady

Mały basen.

Pobyt - Październik 2021

Byliśmy razem ze znajomi i wrażenia te same czyli : Fajny nieduży hotel w stylu afrykańskim przy samej plaży , czysty ,codziennie sprzątane pokoje, niedużo ludzi więc bez zgiełku i tłoku .Jedzenie bardzo dobre (dużo ryb i owoców morza)smacznie Wycieczki wykupiliśmy w hotelu dużo tańsze niż u rezydenta , świetny przewodnik Ali pokazał nam więcej niż przewidywał program wycieczek .Polecam

Zalety

Położenie hotelu , pomocna i przemiła obsługa ,plaża . Miła kameralna atmosfera

Wady

Masajowie na plaży ale to chyba nie wada

Pobyt - Marzec 2021

Polecam gorąco masaże u Sary na plaży - najlepsze spa nad oceanem indyjskim , cudneee przeżycie :) Zakupy w dolce Cabana u Fatimy :) -kupicie tam wszystko , taniej , jak czegoś nie ma to Wam sprowadzi :) Pamiątki u Masajów - o ksywkach Coca- cola, Barack Obama czy też Peter, Thomas- pograć z nimi w siatkówkę, pogadać, wszystko zależy od waszej /naszej otwartości:) Z wycieczek polecam chyba każdą , przepiękne widoki, my kupiliśmy u Laury Zanzibar- super obsługa:) i kontakt....my jesteśmy mega zadowoleni z pływania z delfinami - poczuliśmy sie jak Jack Custo :) Po prostu boski pobyt :)

Zalety

Położony tuz przy wspaniałej plaży, piękny widok z balkonu hotelowego:) Fajna obsługa no problem :) Pokoje sprzątane codziennie, butelka wody w lodówce, suche ręczniki :) Posiłki ok :) Kolacje urozmaicone :)

Wady

Chyba nie ma :) To co może przeszkadzać to lokalne osoby namawiające do kupna:) więc o super ciszę trudno i jak ktoś lubi spokój i absolutna ciszę to trudno tam o to:) Aczkolwiek ma to swoje plusy, można poznać ciekawe osoby , pogadać o wszystkim czego chcecie wiedzieć i życiu i wyspie :)

AHG Waridi Beach Resort & Spa