Rajskie plaże z białym piaskiem i palmami kokosowymi
Bogata kultura i historia Stone Town z wąskimi uliczkami i zabytkowymi budynkami
Kolorowe rafy koralowe idealne do nurkowania i snorkelingu
Wybraliśmy ten hotel na naszą podróż poślubną i był to świetny wybór. Hotel położony w pięknym miejscu, blisko małej, kameralnej plaży, ze świetnym basenem, pokoje bardzo przyjemne, obsługa kilka razy w ciągu dnia sprząta pokoje, używa sprayów przeciw komarom, a jedzenie świetne! Na śniadaniach występuje typowy stół szwedzki, nie jest bardzo bogaty, ale owoce z pancake pyszne. Na obiad i kolację wybiera się dania z karty (w przypadku kolacji zawsze inne) i wszystkie podawane w restauracyjnym stylu, daje świetne wrażenia. Każda osoba z personelu uśmiechnięta, bardzo uprzejmi. Na drink polecam pyszną Caipiroskę! Hotel w którym można cudownie wypocząć, dobrze zjeść, polecam każdemu!
Jedzenie, lokalizacja, kameralność, spokój, brak dzieci, obsluga
Droga dojazdowa
pobyt oceniam na znakomity poza problemami z pokojem mial byc pokoj z widokiem na morze byl z widokiem na basen
blisko plazy bardzo fajna obsluga
korniki w belkach na suficie ktore chrobotaly w nocy
Hotel typowo kameralny na spokojny odpoczynek w cichym miejscu. Przy samym hotelu piękna, szeroka plaża. Jedzenie w hotelu bardzo dobre, przygotowane w formie bufetu. Obsługa bardzo pomocna, uprzejma dbająca o porządek w hotelu
-czysty -dobre jedzenie -miła obsługa -przy samej plaży
-ciężki dojazd
Bardzo klimatyczne miejsce. Hotel skromny, butikowy,, ale bardzo czysty i zadbany. Fantastyczna plaża z świetnym widokiem na wyspy
przepiękna plaża, obsługa
dosć małe pokoje, mały basen
Klimatyczny hotel położony przy przepięknej plaży, niesamowicie miła obsługa, która dba o wszystkich. Zdecydowanie polecam szukającym spokoju.
Skromy kameralny hotel w dobrym położeniu. Świeże jedzenie przygotowywane z należyta starannością. Basen w tym hotelu jest zdecydowanie na plus. Warto wybrać się do tego hotelu, gdyż jest w dobrym położeniu na wyspie.
Przyjemny butikowy hotel, znajdujący się bezpośrednio przy pięknej szerokiej plaży z widokiem na wyspę Mnembe. Hotel jest zbudowany w zanzibarskim stylu - dachy ze strzechy. Pokoje są czyste i ładnie urządzone.
W hotelu znajduje się sklepik z lokalnymi rzeczami. Pokoje czyste i ładnie urządzone. Piękna plaża. Ładna, zanzibarska architektura hotelu.
Manager hotelu wraz z obsługą dbają o każdego gościa. Na duży plus zasługuje plaża, jest przy samym hotelu. Można poczuć tu klimat Zanzibaru, a przede wszystkim wypocząć w ciszy i spokoju.
Zadbany hotel, z ogromną plażą. Największą zaletą hotelu to obsługa, która dbała o każdy szczegół gości. Pokoje zadbane i komfortowe. Hotel idealny dla osób, które nie stawiają na zwiedzanie na własną rękę - ciężki dojazd do hotelu.
widok na wyspę Mnembe, który jest cudowny!
Ogólnie super pobyt, miły personel i spokój (mało gości w hotelu w tym czasie).
Spokój, kameralnie, codziennie inne kolacje do wyboru. Ładne pokoje, codziennie sprzątane.
Lokalizacja trochę na odludziu, słaby dojazd do hotelu (nie mogliśmy trafić i duże dziury w drodze).