Agoulos Beach (ex. Agoulos Inn)

Polecam hotel jako bazę wypadową dla ludzi aktywnych. Pokoje nieciekawe. Czarno-biały kot do dokarmiania, włazi do lodówki :)

Nie polecam. Hotel w naszym odczuciu okropny. Polacy są tam traktowani jak ludzie gorszej kategorii. Tylko Polakom dają śmierdzące, pokoje na parterze. Brudno i mega nieprzyjemnie. Obsługa średnia. Gdyby nie to, że po wielu trudach udało się wymienić pokój na taki, których Polakom nie dają (inne piętro, nie parter) z całą pewnością trzeba by było przebukować bilety i jak najszybciej wracać. Jeżeli ktoś byłby w stanie położyć się tam spokojnie spać i zamknąć oczy- z całego serca podziwiam. Nawet jeśli ktoś jest zdania, że do hotelu wraca się tylko na chwilę, bo i tak większość czasu spędza się zwiedzając, nie będzie zadowolony. Jest to schronienie wyłącznie dla osób, które potrafią funkcjonować w trudnych warunkach i nie przeszkadzają im obleśne łazienki, w których fugi są czarne, zasłonki od prysznica zagrzybione itp.... Wychodzę na cały dzień, ale wracam tam choćby na chwilę i chcę się odświeżyć w GODNYCH warunkach sanitarnych i chwilę wypocząć. (Posiłków nie dało się pominąć oceniając szczegółowo, więc zaznaczam 1, ale nic tam nie jedliśmy). NIE POLECAM. Chyba że ktoś od razu trafi na pokój na piętrze, to ominie tym samym wielu nieprzyjemnych wrażeń.

Położenie hotelu było dla nas najważniejsze i było cudowne nad samym morzem spokój relaks wiedzieliśmy gdzie jedziemy więc nie byłam zaskoczona że to nie 5 gwiazdek nie braliśmy wyżywienia ponieważ chcieliśmy próbować Grecje i zwiedzać wyspę Zakhyntos wykupowalismy śniadania w hotelu i wszystko ok bardzo się właściciele starali w chwilach relaksu pomiędzy zwiedzaniem też korzystaliśmy z baru przy basenie i wszystko było smaczne i świeże. Mogę polecić super miejsce wypadowe poza tym oddalone spacerkiem od centrum więc przyjemny spokój super leżaczki na trawce w ogrodzie przy basenie .basen czyściutki . Nasze pokoje na samym dole z tarasem rewelacja .... rano z łóżka w kostium i dwa kroki poranna kąpiel w morzu ..bajka tęsknię do tych wakacji i tego miejsca na pewno tam wrócimy .

Hotel wynajęliśmy z racji tego że była niska cena.Na wczasy pojechaliśmy na przełomie lipiec-sierpień.Była to oferta last minute bez wyżywienia.Nie zależało nam na wyżywieniu gdyż planowaliśmy zwiedzanie.Nasz pokój znajdował się na parterze i to było dla nas rewelacyjne.Bezpośrednio z pokoju wychodziło się na zewnątrz,obok znajdował się bar w którym leciała chilloutowa muzyczka.Jak dla mnie i mojego męża bomba,my kochamy takie klimaty.Na dachu był drugi bar również klimatyczny.Niektórym muzyka przeszkadza,nam nie.Babcia z dziadkiem by się tam nie odnaleźli.Ogólnie jak dla nas były to najlepsze wczasy ostatnich lat.Zakynthos to coś wspaniałego.Wypożyczyliśmy samochód,quada,łódkę i na koniec popłynęliśmy w rejs statkiem.Jedzenie w knajpkach przepyszne,wcale nie takie drogie,Grecy przemili,menu w języku polskim.Jakby siedzieć na plaży i się smażyć to nuda ale radzę wcześnie sobie poczytać o wyspie i zrobić plan co i gdzie.Ja tak zrobiłam,wypożyczyć auto i cała wyspa wasza.Bez samochodu to ani rusz.Polecam wypożyczyć łódkę najlepiej na 4godz. i na spokojnie sobie popłwać,super sprawa.Ogólnie hotel polecam,ja nie mam zastrzeżeń,ale też nie jestem księżniczką.Bardziej wybrednym może się nie spodoba np zapach bo czuć trochę wilgocią albo mała łazienka,ale za takie pieniądze to luksusów nie ma co się spodziewać.My praktycznie tylko tam spaliśmy,cały dzień byliśmy poza hotelem.Plaży nie ma ogólnie w całej miejscowości ale hotel jest położony tak blisko morza ,że to nie jest problem.Leżaków jest pod dostatkiem obok basenu.Ogólnie hotel polecam??

Byliśmy w tym hotelu dwa razy i uważam że jako hotel jest naprawdę bardzo fajny. Jest kameralnie, blisko morza, jedzenie też dobre. Taka rodzinna atmosfera. Część pokoi wyremontowana, wszystkie pokoje z przepięknym widokiem na morze. Niestety największym koszmarem jest łazienka, która wygląda paskudnie i na dodatek nie jest sprzątana. Mimo to jak za taką cenę to naprawdę nie można narzekać. Może świadczyć o tym fakt, iż po dwóch latach wróciliśmy tam z powrotem. Wyspa cudowna, zwiedzona dwukrotnie wzdłuż i wszerz.

Kod hotelu HOT19521
Nazwa  Agoulos Beach (ex. Agoulos Inn)
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Argassi
Wyżywienie  śniadania
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny

Atrakcyjne położenie: na niewielkim wzgórzu skąd roztacza się jeden z najładniejszych widoków na wyspie.

Dobra baza wypadowa do zwiedzania okolicy: tylko 3,5 km do stolicy wyspy Zakynthos.

Możliwość zakwaterowania do 5 osób w apartamencie.

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
5.2

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Położenie, szum fal, to jest to :)

Wady

Niestety śmierdzi na parterze stęchlizną:( Mnóstwo os i szerszeni nad basenem :(

1.6
NIEZADOWOLONA

Pobyt - Wrzesień 2018

Zalety

Brak (minimalny jeden plus za całkiem przyjemny ogród)

Wady

pokój, który został nam przydzielony był brudny, zwłaszcza w rogach znajdował się zajady brud; tragiczne łazienki

Izabela

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Położenie. Super pub na dachu hotelu . Właściciele . Atmosfera .spokój. czuliśmy się jak w domu .

Wady

Położenie jest największą zaletą.

Zadowolona

Pobyt - Czerwiec 2018

Zalety

Położony przy samym morzu Często sprzątane pokoje Często wymieniane ręczniki

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

hotel blisko morza, kameralny, blisko do Argassi

Wady

za największy minus w tym hotelu uważam łazienki

Kuba Krk

Pobyt - Październik 2016

Moim zdaniem bardzo miły i ładnie położony hotel. Co do wypowiedzi niektórych osób co do jakości obsługi i sprzątania pokoi to chyba byliśmy w innych hotelach.Obsługa bardzo sympatyczna,pokoje sprzątane codziennie,papier toaletowy dokładany co drugi dzień.Widok z ona pokoju piękny na morze oraz miasto Zakynthos. Ogólnie fajny hotelik w fajnych pieniądzach.

Zalety

Blisko do morza,miła obsługa,basen,leżaki.Z hotelu blisko do centrum Argassi oraz 5km do miasta Zakynthos. Widok na morze oraz miasto.

Wady

może jedynie do łazienki można by się przyczepić ale w tej cenie jest naprawde ok.

Kamila

Pobyt - Czerwiec 2016

Sympatyczny hotel dla chcących wypocząć z dala od głośnych imprezowych miejsc. Widok na morze, można spać przy otwartym oknie i słuchać szumu morza, pokoje sprzątane codziennie. Nasza łazienka była ok pod względem czystości, choć mała, ale żadnego grzyba nie było jak piszą inni.

Zalety

położenie przy samym morzu

Wady

mała łazienka

Arek

Pobyt - Czerwiec 2015

Polecam. Widok naprawdę przepiękny, zwłaszcza z pierwszego piętra. Do centrum miasta Argassi około 15 minut;

Zalety

Hotel z pięknym widokiem na morze i miasto Zakynthos, a także na pobliską wyspę. Miła, sympatyczna obsługa.

Wady

czasami, nieco zbyt głośna muzyka z baru

Tomek

Pobyt - Czerwiec 2015

Hotel nad samym morzem. Basen OK. Pokoje odmalowane. Materace na łóżkach nowe,. Łazienka typu greckiego z lat 80 tych. Niestety remont nie został przeprowadzony \\\"zgodnie ze sztuką\\\". Farba położona została na zagrzybione ściany. Teraz zaczyna odłazić. Wszystkie szafy zatęchłe.

Zalety

Położenie blisko wody. Piaszczystej plaży co prawda niema ale jest zejście po schodkach. W wodzie dno piaszczysto kamieniste.

Wady

Grzyb na ścianach . Zatęchłe wszystkie szafy . Nie polecam korzystania. Spanie tylko przy otwartych oknach.

N

Pobyt - Wrzesień 2014

Generalnie nie ma się do czego przyczepić. Łazienka mogła by być lepsza, ale to raczej domena Greków. Zresztą mówimy o wyjeździe za 1500zł. Jak chce się lepiej to trzeba, więcej zapłacić. Z uwagi że dużo podróżowaliśmy i byliśmy tylko na noc, praktycznie nie przeszkadzało nam to. Fajna sprawa że jest lodówka w pokoju żeby schłodzić napoje, aneks kuchenny też jest, ale z tego nie korzystalismy. Powiedział bym że dobra 7 ogólnie za całokształt w skali do 10;)

3.4
Grażyna

Pobyt - Sierpień 2014

Nie polecam hotelu tym którzy lubią ciszę. Moje wrażenia, meczylam się w samym hotelu bo muzyka nie pozwala na odpoczynek, polecam wycieczki, organizowaliśmy sobie sami fajna zielona wyspa, żal mi zwierząt, dużo bezpanskich psiaków, które wychudzone spacerują ponwyspie.W tym roku namowilam męża na wakacje w Polsce nie waracam do Grecji z czego się ciesze, bo mąż lubi Grecka atmosferę...pozdrawiam

Zalety

Blisko do. Wody

Wady

Hałas,hałas głośna muzyka z baru i z pubu na dachu, pobyt to 2 tygodnie dyskoteki, wracałam chętnie do Polski na dalszą część wakacji

2.6
Sabina

Pobyt - Lipiec 2014

treść z opisu hotelu, cytat: Rodzinny kompleks Agoulos Inn jest oddalony o kilka kroków od plaży w miejscowości Argasi, na wyspie Zakintos. Obiekt oferuje basen i położony nad brzegiem morza bar przekąskowy. Klimatyzowane apartamenty typu studio dysponują balkonem z widokiem na Morze Jońskie, wyspę Kefalinia lub góry. Wszystkie apartamenty typu studio w kompleksie Agoulos Inn oferują aneks kuchenny z lodówką i czajnikiem elektrycznym. Wyposażenie apartamentów obejmuje też telewizor i suszarkę do włosów. Goście mogą odpocząć na leżakach w ogrodzie lub na tarasie słonecznym. W pomieszczeniach ogólnodostępnych można korzystać z bezpłatnego bezprzewodowego dostępu do Internetu. Miasto Zakintos dzielą od kompleksu 3 km, a lotnisko na wyspie Zakintos - 6 km. Na miejscu można wypożyczyć samochód. Do dyspozycji Gości jest też bezpłatny prywatny parking. A teraz fakty, ktokolwiek liczy na wypoczynek 50 m od morza, to jest fakt, ale zapomnijcie o jakiejkolwiek plaży przy tym hotelu i przy którymkolwiek w Argassi Najbliższa plaża jest dopiero w centrum miasta mała , choć piaszczysta, należąca do jednego z hoteli. Pokoje owszem, duże, ale niestety na parterze mają w pakiecie smród kanalizacji i stęchlizny. Ogród przy hotelu należy do najbardziej zaniedbanych ogródków , które widzieliśmy. Leżaki wszystkie połamane i jest ich mniej niż gości, których w zasadzie jest bardzo mało. Dookoła opuszczone upadłe hotele, jest to ostatni hotel przy drodze wyjazdowej z Argassi w kierunku Banana Beach. Do centrum daleko, dlatego polecam wypożyczenie czegoś do jeżdżenia, nie koniecznie proponowany przez organizatora samochód czy rower. W mieście są wypożyczalnie skuterów. Warto, bo Argassi to mała mieścina, wystarczy pojechać do stolicy Zakynthos, Laganas, Kalamaki, Vasilikos , Katastrano czyli ruszyć się z miejsca. Wyspa piękna, najpiękniejsze plaże to te, gdzie mają swoje lęgowiska żółwie, polecam wypad do zatoki wraku, jaskiń - ogólnie bajka, raj. Ale nie w tym hotelu.

Zalety

cicho, spokojnie, kameralnie, widoki piękne, dość blisko do sklepu green frog czy restauracji

Wady

zaniedbany ogród, sprzątane pokoje co dwa dni, ale ani razu nie zmieniono nam ręczników, ani nie pościelono łóżka, brak satelity w tv, czajnik pojawił się po czterech dniach, na parterze smród kanalizacji i stęchlizny, mrowisko w łóżku

Pawel

Pobyt - Lipiec 2014

Zakynthos to wspaniałe miejsce na wypoczynek. Wspaniałe wycieczki (najtaniej w miejscowych biurach w miasteczku).

Zalety

-Położenie przy brzegu morza, -Czysty, ładny ogród przy basenie -Głęboki, zadbany basen -Czyste pokoje, często sprzątane -Aneks kuchenny -Widok na morze-Piękne widoki -Świetne wycieczki w dobrych cenach w miejscowych biurach podróży

Wady

-głośna muzyka z baru na dachu do późnych godzin nocnych (2-3) -łazienka 5/10 -brak plaży (schodki do morza, przy schodkach woda do kostek i piaszczyste dno, wiec ok) -uciążliwa droga do miasteczka (zarośnięte pobocza) -odległość do najbliższego sklepiku 300m, daleko do centrum miasteczka)

Przemysław

Pobyt - Lipiec 2014

Hmm dość mały hotel, a w zasadzie tylko pensjonat. Basen jak na ta ilość osób w \\\"hotelu\\\" w miarę wystarczający. Miliśmy pokój na parterze (wysokość basenu). Blisko do morza od pokoju w lini prostej ok 30m, ale... Zejście po schodkach na kamienisty brzeg. Jak ktoś lubi dużo pływać to jakaś alternatywa jest - do normalnego posiedzenia nie ma opcji. Woda odrazu przy betonowej ścianie. Można co najwyżej zrobić dobre ujęcie dla znajomych i nie wspominać o hotelu. Łazienka? Masakra. Woda zawsze stała. Kabina prysznicowa na zasadzie tylko jakiejś kotary porwanej itp. Wszędzie nachlapane i syf. Pająki grzyb itp. Aneks lipnie wyposażony. Tv hmm tylko ich kanały. Klima dodatkowo płatna. Jaka cena taka jakość mówiąc krótko.

Zalety

Blisko morza (z którego nikt z obecnych nie korzystał ze względu na fatalne zejście brak plaży itp)

Wady

Łazienka jeden wielki syf serio. Stająca woda pająki i grzyb.

Agoulos Beach (ex. Agoulos Inn)