Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Za internet który miał być darmowy w pokoju (taka była oferta) musieliśmy sobie zapłacić dodatkowo sami.... W środku nocy obudziło nas lustro, które spadło ze ściany bo nie było dobrze zamocowane a za to że się stłukło musieliśmy po raz kolejny ponieść dodatkowe koszty...
prysznic zalewał całą łazienkę
Mimo późnego zameldowania nie było żadnych problemów. Obsługa mówi po angielsku. Niestety sprzątanie polega na wymianie pościeli, więc podłogi są niesamowicie brudne (były już w momencie zakwaterowania). Nie jest tuż nad plażą, ale jak komuś nie przeszkadza 15-20 minut spaceru, to można dojść do ładnych piaszczystych plaż. Wyżywienia nie oceniam, ponieważ wybraliśmy opcje bez.
Miła obsługa.
Brudne pokoje.
Polecam na rodzinne wakacje, można odpocząć , trochę daleko do morza
Cichy, spokojny, brak tłoku na basenie, czysto, dobra lokalizacja do zwiedzania wschodniej części wyspy
Apartamenty skromnie wyposażone, do płazy około 15 minut piechota
Brak słów na opis tego hotelu. Brud syf sodoma, i gomora. Ludzie kompletnie nie kompetentni. Odradzam całkowity pobyt w tym hotelu. Tym bardziej nie polecam ofert biura CORAL WEZYR TRAVEL. W zyciu nie spotkałem się z takim zlaniem klienta a przede wszystkim takim brudem. kłęby włosów na podłodze, brudne ręczniki, nie mili właściciele. Jedzenie to dopiero kosmos. Dla 4 osób 4 plasterki sera, szybki i to by było na tyle.
wszytsko