Afroditi Venus Beach & Spa

Hotel godny polecenia, plaża też jeżeli komuś nie przeszkadza czarny piasek, ale taka jest egzotyka Santorynu. Jedyny minus to pokój z widokiem na ścianę. Nauczony opinią poprzednika poprosiłem specjalnie o możliwość rezerwacji (nawet za dopłatą), pokoju z widokiem na cokolwiek byle nie ścianę. Broker Wakacji .pl obiecał zadzwonić w tej sprawie do hotelu i podobno to zrobił. Po przelocie dostaliśmy pokój z widokiem na ... ścianę. Może to wina tłumacza, a może biuro ma tylko takie oferty, Ale z resztą kto rozsądny siedzi w pokoju. Ogólnie dużą 4+. Obsługa się na prawdę stara. Pokoje są sprzątane co dziennie.

NIESTETY OBSŁUGA HOTELU NIE ZWRACAŁA UWAGI NA \"ZAJMOWANIE SOBIE LEŻAKÓW\" CHYBA OKOŁO 7 RANO, PRZEZ OSOBY, KTÓRE KORZYSTAŁY Z NICH OD 12-13, GENERALNIE ANI RAZU NIE MIĘLIŚMY OKAZJI POLEŻAKOWAĆ PRZY BASENIE, CAŁE SZCZĘŚCI ŻE WYSPA JEST NA TYLE ATRAKCYJNA, ŻE WIĘKSZOŚĆ CZASU SPĘDZALIŚMY POZA HOTELEM.

Złe wrażenie zrobiło nieprzygotowanie śniadania, nawet płatnego po przyjeździe pierwszego dnia do hotelu po całonocnej podróży. Wprawdzie później rozwiązano ten problem (płatne śniadanie za 10 Euro) ale niesmak pozostał. Za duży dystans czasowy pomiędzy śniadaniem i obiado-kolacją. Śniadanie do 10-tej i kolacja od 19.30 to nieporozumienie. Kolacja powinna być o 2 godziny wcześniej, żeby później wieczorem można było jeszcze pójść do restauracji. Wieczorami nie było w okolicy żadnych atrakcji folklorystycznych, a przecież muzyka i tańce greckie są takie piękne i atrakcyjne dla turystów z Polski. Wycieczka była udana bo wyspa piękna i pogoda jak na zamówienie.

Dogodnie położony z bardzo miłą obsługą. Minusy- można trafić do pokoju z widokiem na ścianę, brak atrakcji dla osób lubiących animację. Plusy- bezpłatne lezaki i parasole na plaży, darmowy sejf i wifi w pokojach, po wykwaterowaniu udostępniono pokój, by umyć się i przebrać przed podróżą.

Nazwa  Afroditi Venus Beach & Spa
Miejsce  Grecja / Santorini / Kamari
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, parking

Niesamowite widoki na kalderę wulkaniczną i majestatyczne zachody słońca

Białe domy z niebieskimi kopułami w miejscowościach Oia i Fira

Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem, takie jak Kamari i Perissa

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tytus

Pobyt - Lipiec 2014

Zalety

Dobre położenie i lokalizacja, ciekawa architektura, rewelacyjna obsługa i jedzenie.

Wady

kiepsko działająca klimatyzacja w naszym pokoju raczej dmucha niż chłodzi i to nastawiona na 16 stopni.

jarosław zdzieszek

Pobyt - Czerwiec 2014

Zalety

MIŁA OBSŁUGA, BLISKOŚĆ PLAŻY, CZYSTOŚĆ

Wady

MAŁO LEŻAKÓW PRZY BASENIE, BARDZO MAŁO LEŻAKÓW PRZY BASENIE

JJ

Pobyt - Czerwiec 2014

Zalety

MIŁA OBSŁUGA, BLISKOŚĆ PLAŻY, CZYSTOŚĆ

Wady

MAŁO LEŻAKÓW PRZY BASENIE, BARDZO MAŁO LEŻAKÓW PRZY BASENIE

Witold Król

Pobyt - Maj 2014

Zalety

Dobre położenie. Czystość. Miła i profesjonalna obsługa,

Wady

Małe i niedostatecznie umeblowane pokoje, brak stolika i foteli w pokoju. Słaby technicznie i starego typu telewizor. Mała i niewygodna łazienka z przeciekającym sedesem. Niewygodne dla pary 2 złączone łóżka z dwoma rozsuwającymi się w nocy materacami. Koszmar!

joanna13

Pobyt - Maj 2011