MASAKRA!SZCZERZE NIE POLECAM!biuro coral do bani,nie spisało się
brak zalet
Cały ten hotel to jedna wielka WADA .Hotel powinien mieć w nazwie no fun .Syf wszędzie,brak animacji,brak drugiego baru,brak placu zabaw,brak przekąsek, opcja all inclusiv nie istnieje!Restauracji brak to stołówka wydająca ohydny katering
Hotel beznadziejny. Nic się nie zgadza z opisem. Jedzenie obrzydliwe. Wszedzie syf. Obsługa nie miła. Najgorsze wakacje jakie miałam.
ten hotel jest wadą
Byliśmy w tym hotelu 7 dni były to najgorsze 7 dni na wczasach.Hotel opisywany jest jako 4 gwiazdkowy jest to nieprawda jest to oszustwo ten hotel nie zasługuje na żadne gwiazdki,co zresztą potwierdziła nam rezydentka oznajmiając nam że ten hotel nie podlega kategoryzacji.Ogólnie jeden wielki chlew. Obsługa nie mówi po angielsku tylko po rosyjsku.Pokoje przez pierwsze 3 dni nie sprzątane,brak ręczników plażowych - obsługa kłamie mówiąc że będą. łazienka fatalna zapuszczona,do toalet na basenie strach wejść, reklamowany internet w lobby praktycznie nie istnieje jest generalnie dostępny w nocy.W opisie 2 baseny rzeczywiście jest 1 bo ten kryty jest w remoncie chyba od dawna,reklamowane są 2 bary - jest 1 drugi w długotrwałym remoncie.Na boisku do siatkówki 20 m od głównego wejścia do stara muszla klozetowa leżała tam 3 dni.Bar na basenie to porażka :brak mocniejszych alkoholi (wódki,whiskey,ginu,raki-która jest alkoholem regionalnym) serwowane są tylko drinki z jakimiś podróbami zachodnich koktajli i likierów -ohyda wypiliśmy w sumie za 7 dni 3 drinki.Kawa serwowana do śniadań nie do picia,piliśmy herbatę.Jedzenie najgorsze jaki można sobie wyobrazić: makarony zimne nie solone , zupy składały się przeważnie z mąki i wody,ciastka serwowane często stare,mięso kurczak - generalnie cały czas to samo-podejrzewam że to jedzenie było przywożone z zewnątrz po to aby było najtaniej. Pani rezydentka wszystkiego tylko wysłuchiwała i nic nie potrafiła mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego sprzedaje się taki obiekt jako hotel czterogwiazdkowy i dlaczego piszę się nieprawdę w opisie hotelu. Uważam że zostaliśmy po prostu oszukani poprzez sprzedanie nam usługi niezgodnej z opisem . Posiadam całą dokumentację zdjęciową opisaną tutaj , którą dołączyłem do złożonej reklamacji. NIE JEDŹCIE TAM ABSOLUTNIE !!!!!! BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ.
brak zalet
-pokoje -jedzenie -animacje -obsługa -internet -basen -bar i alkohole -piwo -brud -
Mój pobyt w terminie 18-21 czerwiec 2019. Pokój obskurny, cieknący sedes, więc w łazience powódź. Sufit ze spadającym tynkiem. Napoje bardzo złej jakości. Drinki bez jakiejkolwiek procedury przyrządzania. O cytrynę prosiłam 3 dni. Kapiące plandeki jako parasole przy basenie. Na plaży połamane leżaki i szmaty nad głowami. Ogólny brud. Posiłki ubogie. Główne warzywo cebula, a jedyny podawany owoc to arbuz. Brak lodów. Będę składać reklamację. Nie polecam!!!
brud, okropna obsługa, jedzenie złe
Myślę,że nie wniosę nic nowego. Zniszczone łazienki z brudną muszlą klozetową, z wkrętem jako wieszak (żona nie miała nawet wkręta) insekty, zagrzybione ściany, woda spływająca po ścianie stołówki z kałużą na płytkach, na których kilka osób poślizgnęło się i upadło. Łazienka na 11 dni sprzątnięta jeden raz. Kryty basen nie funkcjonuje od długiego czasu, drugiego baru - brak, baru na plaży - brak, lodów - brak, przekąski z oferty - brak, leżaki połamane - 36 szt na około 96 pokoi, jedzenie kiepskie czyli ciągle to samo niesmaczne. Lód do drinków dopiero awanturze i 5 dniach. Rezydentka kompletnie niezainteresowana pomocą turystom - tylko wciska wycieczki. Starszy recepcjonista - zero kultury i właściwego zachowania. Wyjazd uważamy za mocny niewypał. Od pierwszego dnia czekałem na dzień wyjazdu, okropny, stracony czas i pieniądze. Złożyłem reklamację. Pozdrawiam tych którzy doświadczyli tego samego i przestrzegam innych!!! Romek, pobyt 15 06 do 25 06 2019
szkoda czasu żeby coś wymyślić . Mogą być zjeżdżalnie i basen , nie ten który jest na zdjęciu w ofercie, choć trochę podobny. Sad pomarańczowy z tyłu hotelu.
Brudno, nikt nie dba o czystość, wszystko kręci się wokół rusko języcznych turystów. Beznadziejni animatorzy i ruska muzyka. Opcja all inclusive - niezrealizowana.
Byliśmy na początku maja 2019 .Hotel świeżo po remoncie i zmianie nazwy. Obecnie nazywa się Kiris Fun. Hotel całkowicie nie przygotowany na przyjęcie gości, przez pierwsze 3 dni pobytu nie działała kuchnia, posiłki były przywożone z zewnątrz.Pokój sprzątany dzień przed wyjazdem. Materace na leżaki dodano dopiero 3 dnia pobytu.Ręcznik plażowe bez kaucji. Brak jakichkolwiek przekąsek od obiadu do kolacji (od 13 - 19.30). Zero animacji, wieczorem dyskoteka, muzyka tylko rosyjska. Widoki z okna na góry Taurus i pomarańczowy sad przepiękne. I to są jedyne plusy tego hotelu. Zdecydowanie nie polecam
Piękne widoki z okna
Sami rosjanie