Udogodnienia dla dzieci: brodzik, plac zabaw ze zjeżdżalniami, huśtawkami, pokój gier.
Tylko 200 m do szerokiej, piaszczysto-żwirkowej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 1,8 km od centrum, ok. 8 km od aquaparku w Faliraki, ok. 20 km do miasta Rodos.
Rozrywka: boisko do siatkówki i piłki nożnej, raz w tygodniu wieczór grecki z muzyką na żywo.
Po raz trzeci wybraliśmy ten hotel. Byliśmy mile zaskoczeni bo dostaliśmy świeżo wyremontowany pokój. Podoba nam się częsta zmiana ręczników i pościeli. Jedzenie jeszcze lepsze(wcześniej też nie było źle) Blisko morza jakieś 5minut pieszo, bardzo blisko do starego miasta Rodos.
Pokój ok, czysto , duży, jedzenie bardzo dobre i świeże, baseny do dyspozycji goście w miarę czyste, choć mogłyby być na ściankach czyszczone.
Czystości i bardzo miła obsługa.
Mogły być trochę bliżej morza. W drodze na plażę widać nieporządek za płotem hotelu, co wpływa na jego wygląd .
Polecam hotel. Czyste pokoje. Fantastyczne jedzenie. Codzienne animacje (aquaaerobik w ciągu dnia + wieczorne zabawy). Miłym akcentem był wieczór grecki. Na terenie hotelu znajduje się sklepik z pamiątkami, sklep spożywczy z przystępnymi cenami. Blisko jest kamienisto - żwirowa plaża. Hotel raczej dla osób szukających spokoju. Brak w miasteczku nocnych rozrywek/dyskotek, co dla nas nie stanowiło problemu. Świetna lokalizacja jako baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Bardzo miło spędziliśmy tam czas.
Jedzenie
Brak placu zabaw dla dzieci
Hotel raczej 3 gwiazdkowy , obsługa bardzo miła ,pokoje czyste aczkolwiek klimatyzacja głośna . Jedzenie smaczne lecz powtarzające się bez większych urozmaiceń. Przydało by się sprzątanie basenu ponieważ na dnie dużo piasku co było irytujące
Dla niewymagających odpowiedni
Standard raczej na 3 gwiazdki ,w basenie dużo piasku przydał by się robot czyszczący
Całkiem dobry hotel, zgodny ze swoimi 3-4 gwiazdkami. Pokoje nie są duże, ale wygodne i czyste. Personel jest przyjazny i mówi w kilku językach. Na terenie całego hotelu, w pokojach i w recepcji można bezpłatnie korzystać z Wi-Fi...
Personel miły, pomocny, zawsze uśmiechnięty i gotowy do pomocy. Dogodna lokalizacja, nie głośno, blisko morza, 5 minut spacerkiem, są baseny, przy basenie darmowe bary))Menu restauracji nie jest luksusowe, ale dość urozmaicone i moim zdaniem całkiem smaczne. Bezpłatne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Pyszne i różnorodne wypieki, świeże owoce.
Dzieci nie miały dwóch poziomów łóżek, musiały spać na jednym razem. Na noc mieliśmy tylko dwa koce, musieliśmy prosić o dodatkowe. Przy zameldowaniu musiałem zapłacić podatek turystyczny w wysokości 7 euro dziennie, czego na początku się nie spodziewałem... Posiekane pomidory w restauracji nie zawsze były najbardziej dojrzałe, ale nie krytyczne.
Hotel kameralny, wg mnie idealny dla rodzin z dziećmi, ale też dla osób, które nie lubią tłumów. Obsługa hotelu zawsze pomocna i uśmiechnięta. Pokoje i łazienki bardzo ładne, a przede wszystkim czyste, ponieważ Panie sprzątające codziennie dbają tam o porządek. Hotel jest naprawdę zadbany. Jedzenie było smaczne, każdy mógł coś wybrać dla siebie. Okolica bardzo spokojna, do morza zaledwie 5 minut spacerkiem, gdzie też nie ma dużo ludzi. Jeśli, ktoś chce zwiedzić wyspę, konieczne jest wypożyczenie samochodu, co jest możliwe w recepcji hotelu. Ja jestem zadowolona i chętnie bym tam wróciła, ale wiem, że ile ludzi, tyle opinii 🙂
Hotel niewielki, przytulny. Miła obsługa.
Super i rewelacja. Codziennie animacje na basenie i wieczorem. Czysto. Jedzenie bardzo dobre i dużo. Alkohol super i bez problemu można było pić ile sie chce :)
Dobre położenie. 30 min od centrum Rodos. 3 minuty do plaży.
nic
Plusy - Pokoj czysty, Jedzenie dobre. Spokojne i kameralne miejsce. W sam raz do odpoczynku od intensywnego życia. Minusem był brak placu zabaw. Dla osób nie wymagających atrakcji.
Dla osób o niewygórowanych wymaganiach i nastawionych nieroszczeniowo, hotel jest naprawdę w porządku.
Przede wszystkim czysto, sprzątanie codzienne. Obsługa miła i uśmiechnięta, o wszystko można było zapytać i z łatwością uzyskać odpowiedź. Animatorzy nienachalni, głównie nastawieni na francuskich turystów. Jedzenie powtarzające się, ale dla nas nie stanowiło to problemu. Kameralność hotelu na plus.
Trochę ciasny pokój, ciężko było przejść między łóżkami mieszkając w 4 osoby. Druga sprawa to nie wina hotelu, a infrastruktury tej okolicy. Na najbliższy przystanek do Lindos, lub innych zakątków trzeba było iść 1 km na nogach. Powinno być jakieś połączenie z przystankiem.
Jestem bardzo zadowolony z hotelu. Pokoje zadbane i nowoczesne. Poza wygodnym łóżkiem dodatkowo była kanapa. Pokoje były codziennie sprzątane- łóżko ścielone i wymieniane ręczniki. Do pokoju też mieliśmy wygodny komfortowy balkon. Udogodnienia w pokoju to suszarka do włosów (naprawdę dobrze działająca), lodówka i telewizor. Wyżywienie na dobrym poziomie. Zawsze było w czym wybierać. Wszystko świeże i smaczne i nabieżąco dokładane (nawet 5 minut do końca obiadu były pełne pojemniki). Drinki smaczne, alkoholu wlewali dużo - nie żałowali. Był spory wybór drinków. Basen czysty, leżaki nie pozajmowane od rana jak to ma się w innych hotelach. Bez spendu ludzi, kameralnie i przyjemnie. Okolica poprostu ŚWIETNA ! Plaże puste i morze dosłownie 2 minuty od hotelu. Woda najczystsza na całej wyspie - idealna przejrzystość. W pobliżu plaża z jaskiniami Traganou, która skradła nasze serca.
Mały hotel - więc ludzi też nie było dużo. Dzięki temu spokojnie zawsze znaleźliśmy leżaki wolne nad basenem. Bliskość do morza - najczystsze plaże na wyspie
Brak wad
Super hotel wszystko fajnie zorganizowane wszyscy goście mieli All Inclusive w Polakach zawsze czysto i zadbane
Hotel położony w spokojnej okolicy, blisko morza. Nowe, czyste, dobrze wyposażone pokoje. Miła i pomocna obsługa. Zadbany teren z dwoma basenami.
Spokojny, z dala od hałasu i imprez.
Hotel przyjemny, baseny dostosowane pod dzieci, głębokość basenu max 130 cm. Jedzenie bardzo dobre i na bieżąco uzupełniane. Jedyne zastrzeżenia mam do czystości łazienek- fugi i kafelki są niedoczyszczone.
Fajne baseny, dobre jedzenie, bliskość plaży.
Płatne automaty i bilard, za mało leżaków.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Czysto, jedzenie dobre, blisko plaży.
Czyste pokoje, spokojna i cicha okolica, dobre jedzenie, wynajem samochodu na atrakcyjnych warunkach.
Hotel przeznaczony w głównej mierze dla dorosłych. Oprócz basenu nie ma nic do zaoferowania dla dzieci. Brak animacji, brak placu zabaw( zaznaczam, że znajduje się to w ofercie hotelu).
Hotel bardzo kameralny, byliśmy poza sezonem więc bardzo spokojny.
Basen czysty, okolica bardzo cicha. Plaża piaszczysto - kamienista, kawałek od hotelu spacerkiem. W związku z tym, że gości w hotelu było maksymalnie 20-30, dostaliśmy pokój z wyższym standardem. Bardzo miła obsługa, uczynna i pomocna. Przy wypożyczaniu auta z hotelu wszystko na czas. Napoje w all inclusive dobre.
Jedzenie - nie jestem wymagająca ani wybredna ale bardzo skromne. Może fakt że byliśmy poza sezonem więc menu było ograniczone ale codziennie to samo, wybór bardzo wąski. Za taką cenę nie można narzekać ale uprzedzam.
Hotel kameralny i na uboczu z dala od miasta. 2 baseny z brodzikami, pokoje skromne ale z lodówka i widokiem albo na góry albo na basen i ogród. Basen otwarty od 10-18. Od 18 podawane są drinki z alkoholem. Drobne przekąski w ciągu dnia oraz lody do kolacji. Bardzo miła obsługa. Do morza 300 m piasek z kamieniami. Zalecane buty do wody. Lezaki przy basenie nie sa zajmowane z samego rana. Hotel przede wszystkim dla ludzi którzy chcą odpocząć od zgiełku, hałasu, animacji i miasta. Przewaga Polaków, Czechów i Niemców.
Spokój i cisza szkoda ze nie było muzyczki puszczonej przy basenie. Daleko od miasta i hałasu. Jedzenie smaczne, kurczak, wołowina czasami owoce morza. Dla osób które chcą spokój to idealne miejsce. Drinki od 18 ale za to nie było pijaństwa w hotelu
Nie można zostawić w pokoju słodyczy bo pojawiają się mrowki. Płac zabaw w dość kiepskim stanie. Brak muzyki w hotelu, brak jakichkolwiek animacji
Hotel tragedia nie polecam jedzenie słabe, bar tragedia Obsluga również
Świetny stosunek jakości do ceny. Trudno się do czegoś bardzo przyczepić. jedna uwaga - w okresie po 15 września klimatyzacja dodatkowo płatna, czego hotel z chorobliwą skrupulatnością pilnuje (nam wyłączyli dzień wcześniej niż przewidywał zapłacony okres i bardzo trzeba było się upominać, co było żenujące) - małżonka menadżera w recepcji wielce niesympatyczna, co trudno zrozumieć, bo to przecież powinna być wizytówka hotelu. Plaża duuuża i w większości pusta, fajne ustronne miejsce - piękny ogród, jedzenie ok. Jako mało wymagający nie szukam punktów których specjalnie trzeba się czepiać :) daję powiedzmy 4/5
Po przeczytaniu opinii przed wyjazdem trochę martwiliśmy, czy wszystko będzie dobrze, ale okazało się ze w hotelu bardzo miły i pomocny personel, jest możliwość istnieje możliwość zmiany pokoju za dodatkową opłatą (my z tego nie skorzystaliśmy), spoko jedzenie - napewno nikt nie zostanie głodny:) Bardzo blisko plaży. Jest możliwość wynajmu auta w hotelu w dobrej cenie, co tez jest plusem (nie musieliśmy szukać, a później odprowadzać auta) Jesteśmy zadowoleni z pobytu.
Bardzo miły personel; Ciepła woda w basenie; 4 rodzaje lodów na kolacje; Bezpłatna klimatyzacja.
Trochę już potrzebuje remontu:)
nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!! hotel ogólnie brudny, jedzenie monotonne ,codziennie to samo, recepcjonistki nadete,zadnej pomocy, jedyny plus to Ana w barze sympatyczna młoda dziewczyna, ratownik również uśmiechnięty i zawsze służy pomocą , plaża masakra, brudna i każą 7 E za leżak płacić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! brak muzyki ,żadnych animacji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ogólnie u mnie ten hotel ma 1
wszystko